Tavşantepe

Tavşantepe

Son dakika tavşantepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tavşantepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tavşantepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tavşantepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tavşantepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 tavşantepe haberi bulunmuştur. Tüm tavşantepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti Adana’nın Kozan ilçesinde yanan bir ev itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
18.04.2024 Adana
Kozan'da Kış Tenisi Şampiyonasında kupalar sahiplerini buldu
Kozan'da Kış Tenisi Şampiyonasında kupalar sahiplerini buldu Kozan'da düzenlenen Kış Tenisi Şampiyonası final maçı ile kupalar sahiplerini buldu.
4.02.2024 Adana
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den adaylığını açıkladıktan sonra projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
24.01.2024 Adana
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
İstanbul’a yeni metro! Bakan Uraloğlu açılış için tarih verdi
İstanbul’a yeni metro! Bakan Uraloğlu açılış için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da yapımı süren yeni metro hattının açılışı için tarih verdi. Bakan Uraloğlu, hattın ekonomik olarak 6.1 milyar dolarlık katkı sağlayacağını açıkladı.
15.10.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, 9 milyon yolcu taşıdı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, 9 milyon yolcu taşıdı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının 1 yılda yaklaşık 9 milyon yolcuya hizmet verdiğini duyurdu.
3.10.2023 Ekonomi
Pendik–Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı 1 yaşında! Bakan Uraloğlu: 9 milyon yolcuya hizmet verdi
Pendik–Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı 1 yaşında! Bakan Uraloğlu: 9 milyon yolcuya hizmet verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Pendik (Tavşantepe) – Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın, bir yılda yaklaşık 9 milyon yolcuya hizmet verdiğini belirtti. Bakan Uraloğlu, bu hattın hizmete girdiği günden bu yana sadece İstanbul'un değil, Türkiye'nin ulaşım altyapısına önemli katkılar sağladığını belirterek, “Hattın hizmete girdiği bir yılda yaklaşık 9 milyon vatandaşımız hızlı, güvenli ve ekonomik bir seyahat imkanına kavuştu" dedi.
3.10.2023 Ekonomi
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: En sağlam zemini tespit edip, en doğru teknikle güvenli konutlarımızı inşa edeceğiz
Bakan Kurum: En sağlam zemini tespit edip, en doğru teknikle güvenli konutlarımızı inşa edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ilk etapta 349 kalıcı konutla ilgili çalışma başlatılmasının yer aldığı bir video paylaşarak, “Zemin etüt ve mikrobölgeleme çalışmalarının tamamlandığı, sağlam zemin tespit edilen yerlerde hiç vakit kaybetmiyoruz. Depremden en çok etkilenen ilçelerimizden Doğanşehir’de de kazmayı vurduk!” ifadeleriyle mesaj yayımladı.
5.03.2023 Ekonomi
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaşamını yitiren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (68), İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Celal kılıçdaroğlu kimdir, neden öldü, Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi için ne dedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Peki, Celal Kılıçdaroğlu’nun hastalığı neydi?
19.11.2022 Gündem
Karaismailoğlu: Çam ve Sakura metrosunda sona geldi
Karaismailoğlu: Çam ve Sakura metrosunda sona geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Çam ve Sakura Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı Şehir Hastanesi İstasyonu'nda incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu "Başakşehir-Kayaşehir arasında Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden de geçecek metromuzun son aşamasına geldik. Tasarım hızı saatte 80 kilometre olan araçlar ile saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verebilecek kapasitede. Hastaneye ulaşım, hayat meselesidir" dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Metrodaki bıçaklı saldırgana 11 yıl 2 ay hapis cezası
Metrodaki bıçaklı saldırgana 11 yıl 2 ay hapis cezası Kadıköy-Tavşantepe metrosunda elinde bıçakla tehditler savurduğu gerekçesiyle yargılanan Emrah Yılmaz'a hakaret, silahlı tehdit, kasten yaralama ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarından 11 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası verildi. 
11.10.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen metro hattıyla ilgili İBB Başkanı İmamoğlu'nun iddialarına tepki göstererek "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hiç bir katkısı yoktur. Cevap vermeye değmez, bu bir emek hırsızlığı" dedi. Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı metrosuyla ilgili de tarih verip, "İstanbul Havalimanı - Kağıthane metrosu 1 ay sonra açılacak... Hat tamamlandığında havalimanı ile Taksim 30 dakika olacak..." ifadelerini kullandı.
3.10.2022 Gündem
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu!
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile dün hizmete başladı. Yeni açılan metro hattı sayesinde Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 50 dakika oldu. İşte Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı…
3.10.2022 Yaşam
Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz
Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Metrosu Açılış Töreni’nde konuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini de biz tamamlıyoruz. Bana İstanbullu vatandaşım soruyor. Belediye Başkanı ne iş yapar? Haziran geliyor. Haziran'da bunların topuna gereken dersi benim İstanbullum verecektir" dedi.
2.10.2022 Siyaset
Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açılıyor! İşte Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları ve yolculuk süreleri!
Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açılıyor! İşte Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları ve yolculuk süreleri! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılıyor. İstanbul’un yeni metro hattından 1 milyon 200 bin yolcunun yararlanması bekleniyor. Peki, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı açıldı mı? Pendik-Sabiha Gökçen Kadıköy kaç dakika olacak? Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları!
2.10.2022 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı geliyor! Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açılıyor
İstanbul'a yeni metro hattı geliyor! Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açılıyor İstanbul yeni metro hattına kavuşuyor. Günde 1 milyon 200 bin yolcuya hizmet vermesi öngörülen Pendik-Sabiha Gökçen metrosu yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın açılmasıyla birlikte havalimanından Kadıköy'e 45 dakikada ulaşılabileceğini söyledi.
1.10.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında inceleme
Bakan Karaismailoğlu'ndan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında inceleme Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, 2 Ekim Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Açılış öncesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu metro hattında incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Hattın faaliyete başlamasıyla İstanbul-Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, Pendik -Tavşantepe'ye 10 dakikada, İstanbul Anadolu Adliyesi'ne 12 dakikada, Kadıköy'e 45 dakikada ulaşmak mümkün olacak" dedi.
30.09.2022 Gündem
Pendik'te seyir halindeki hafif ticari araç alev alev yandı
Pendik'te seyir halindeki hafif ticari araç alev alev yandı  Pendik'te seyir halindeki hafif ticari araç alev alev yandı. Aracı emniyet kemerine park ederek inen sürücü yara almadan kurtulurken, araç kullanılamaz hale geldi. 
23.09.2022 Yaşam
Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metro Hattı'nda test sürüşü yapıldı
Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metro Hattı'nda test sürüşü yapıldı Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nda test sürüşü gerçekleştirildi. Hattın ekim ayı içerisinde kullanıma açılacağı belirtildi.
12.09.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yüreği vatan sevgisinden, millet aşkından yoksun, tek işi konuşmak olanlara baktığımızda, şunu çok net görüyoruz ki; proje yapmayı bırakın, taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştirenlerin en ön safında yer alıyor" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir?
Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir? İstanbul Festivali devam ediyor. 23 günde 47 konsere ev sahipliği yapacak İstanbul festivali’nde Yıldız Tilbe Yenikapı Festival Parkı’nda sahne alacak. Peki, Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir? İşte detaylar…
9.08.2022 Kültür Sanat
Kadıköy metroda ortalık karıştı! Yolcular birbirine girdi
Kadıköy metroda ortalık karıştı! Yolcular birbirine girdi Kadıköy’de metro içerisinde bir yolcunun, alkol içtiği gerekçesiyle tartışma çıktı. Taraflar arasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşananlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.07.2022 Yaşam
Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir? 23 Haziran Yenikapı konser 2022!
Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir? 23 Haziran Yenikapı konser 2022! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Haziran yerel seçim gününü 3. yılında bir etkinlikle kutlayacağını açıkladı. Edis, Reynmen, DJ Ersin gibi pek çok ünlü sanatçının sahne alacağı etkinlikte, yurttaşların alana rahat ulaşım sağlayabilmesi için İBB, ek seferler düzenledi. Peki, Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir?
23.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tavşantepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tavşantepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.