Tatlıses Kebap

Tatlıses Kebap

Son dakika Tatlıses Kebap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tatlıses Kebap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tatlıses Kebap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatlıses Kebap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatlıses kebap gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 tatlıses kebap haberi bulunmuştur. Tüm tatlıses kebap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tatlıses'ten sürpriz karar: Bu kez Urfa değil...
Tatlıses'ten sürpriz karar: Bu kez Urfa değil... Türkücü İbrahim Tatlıses, 24 Haziran genel seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı olacak. Tatlıses, aday adaylığı başvurusu avukatı aracılığıyla cuma günü partinin İzmir İl Başkanlığı’na yapacağı öğrenildi. Tatlıses daha önce 3 kez Şanlıurfa'dan aday olmuştu.
26.04.2018 Siyaset
Tatlıses'ten flaş karar! Her şeyi satıp...
Tatlıses'ten flaş karar! Her şeyi satıp... Uğradığı silahlı saldırı sonrası sahnelerden uzak kalan ve iki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses, İstanbul'la bütün bağları koparıyor.
4.04.2018 Magazin
İbrahim Talıses: Hala çapkınım evlensem, yine çocuk yaparım!
İbrahim Talıses: Hala çapkınım evlensem, yine çocuk yaparım! 2011 yılında uğradığı silahlı saldırından sonra sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses; değişen hayatını, sağlık durumunu, kırgınlıklarını, siyasete bakışını anlattı. "Zirvedeyken herkes yanımdaydı. O zaman peşimde fır fır dönenlerin çoğu şimdi fırıldak olmuş, yoklar" diyen 66 yaşındaki sanatçı, "Şu an hayatımda kimse yok ama hala çapkınım. Evlensem yine çocuk yaparım" şeklinde konuştu.
3.02.2018 Magazin
İbrahim Tatlıses dayanamadı paylaştı!
İbrahim Tatlıses dayanamadı paylaştı! İbrahim Tatlıses, İzmir'de sahibi olduğu kebapçıda yaşanmış bir olayı takipçileriyle paylaştı.
6.12.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses: İki yıl hiç gülmedim, çünkü...
İbrahim Tatlıses: İki yıl hiç gülmedim, çünkü... İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’yu ilk kez İzmir’deki restoranında ağırladı. Uzun zamandır görmediği evladını elleriyle besleyen Tatlıses, çarpıcı açıklamalar yaptı.
23.11.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses çıldırdı: Artık yeter!
İbrahim Tatlıses çıldırdı: Artık yeter! Türkücü İbrahim Tatlıses, "kendisine ait restorana haciz geldiği" şeklindeki iddiaya tepki gösterdi.
28.10.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses hayranlarını heyecanlandırdı
İbrahim Tatlıses hayranlarını heyecanlandırdı Şarkıcı Hakan Taşıyan ile bir araya gelen İbrahim Tatlıses o anların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı
8.10.2017 Magazin
Şok itiraf! Serkan Kaya'yı parlatmak için...
Şok itiraf! Serkan Kaya'yı parlatmak için... İbrahim Tatlıses'in kardeşinden olay yaratacak açıklamalar...
21.02.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten müjde!
İbrahim Tatlıses'ten müjde! Uğradığı silahlı saldırı sonrasında uzun süre magazin dünyasından ayrı kalan İbrahim Tatlıses, gazetecilerle Seyrantepe’deki Tatlıses Kebap’ta buluştu...
14.07.2016 Magazin
5 yıl sonra yan yana
5 yıl sonra yan yana İbrahim Tatlıses, 2011’de uğradığı silahlı saldırıda yanında olan ve yaralanan yardımcısı Damla Çakıcı ile 5 yıl sonra yeniden çalışmaya başladı...
13.07.2016 Magazin
Albüm yapmazsam bıyıkları keserim!
Albüm yapmazsam bıyıkları keserim! İbrahim Tatlıses, önceki akşam Seyrantepe Tatlıses Kebap’ta basın mensuplarıyla sohbet etti. Hakkında çıkan “Bir daha şarkı okuyamayacak” iddialarını yalanlayan Tatlıses, “Eğer albüm ve İbo Şov’u yapmazsam bu bıyıkları keserim. Ben bitti demeden bitmez” dedi.
9.06.2016 Magazin
'Tatlıses Kebap' açıklaması
'Tatlıses Kebap' açıklaması Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Tatlıses Kebap'ın maddi sıkıntılar nedeniyle devredildiği yönündeki haberlere tepki gösterdi...
26.01.2016 Magazin
Maddi sıkıntım yok
Maddi sıkıntım yok Derya Tuna, önceki gün bir alışveriş merkezi çıkışı görüntülendi...
24.01.2016 Magazin
İbo'dan şok satış!
İbo'dan şok satış! Daha önce Cevahir AVM’deki kebapçısını kapatan İbrahim Tatlıses, bu kez de Derya Tuna ve oğlu İdo’nun işletmecisi olduğu Etiler Tatlıses Kebap’ı devretti...
5.01.2016 Magazin
O ismi arıyor! 35 yıldır...
O ismi arıyor! 35 yıldır... Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Instagram'ı sevdi...
18.11.2015 Magazin
Yaptırdığı estetik sonrası tanınmaz halde
Yaptırdığı estetik sonrası tanınmaz halde İbrahim Tatlıses'in eski eşi yüzüne dolgu ve botoks yaptırdı. Bir hayli değişen Tuna'nın bu halini görenler oldukça şaşırdı.
16.09.2015 Magazin
Tatlıses'in ayağında tabanca!
Tatlıses'in ayağında tabanca! İbrahim Tatlıses önceki akşam, eski eşi Derya Tuna’nın doğum günü dolayısıyla Etiler Tatlıses Kebap’ta sürpriz bir parti düzenlediUğradığı silahlı saldırı sonrası güvenliği üst düzeyde tutan İmparator mekâna zırhlı otomobiliyle geldi...
20.07.2015 Magazin
Çok iyiyim!
Çok iyiyim! ABD-Miami’deki beyin ameliyatı sonrası tedavisi GATA’da süren İbrahim Tatlıses önceki gün Etiler’deki Tatlıses Kebap’taydı...
12.07.2015 Magazin
İbrahim Tatlıses'in tedavisi bitti
İbrahim Tatlıses'in tedavisi bitti ABD'nin Miami şehrinde ameliyat olan İbrahim Tatlıses'in Ankara GATA'daki tedavisi de sona erdi. İstanbul'a dönen Tatlıses, çocuklarıyla hasret giderdi.
6.07.2015 Magazin
İmparator'a etten duvar!
İmparator'a etten duvar! ibrahim Tatlıses, önceki akşam Etiler Tatlıses Kebap’ta yemek yedi...
21.06.2015 Magazin
Kebapçıda tam 8 saat
Kebapçıda tam 8 saat Demet Akalın eşi Okan Kurt ve arkadaşlarıyla Tatlıses Kebap’ta yemek yedi...
1.12.2014 Magazin
Gelen hesaba isyan etti!
Gelen hesaba isyan etti! Twitter'dan tepki gösterdi...
21.08.2014 Magazin
Eski sevgiliden Reza ricası
Eski sevgiliden Reza ricası Azeri türkücü Günel, eski sevgilisi Reza Zarrab hakkında...
14.04.2014 Magazin
Derya Tuna sessizliğini bozdu
Derya Tuna sessizliğini bozdu Tatlıses'le uzun süre önce birlikteliğini noktalayan Derya Tuna'dan çok özel açıklamalar...
13.01.2014 Magazin
Rövanşı aldı!
Rövanşı aldı! Derya Tuna, Ayşegül Yıldız'dan Tatlıses Kebap'ın rövanşı aldı.
29.12.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tatlıses Kebap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatlıses kebap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.