Tarkan Kızı

Tarkan Kızı

Son dakika tarkan kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarkan kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarkan kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarkan Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarkan kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 tarkan kızı haberi bulunmuştur. Tüm tarkan kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan kızının davetini geri çevirmedi!
Tarkan kızının davetini geri çevirmedi! Yıldız Tilbe'nin meydan okumasını geri çeviren Tarkan, kızı Liya'nın davetini geri çeviremedi.
5.05.2021 Magazin
Tarkan kızı Lila ile fotoğrafını paylaştı
Tarkan kızı Lila ile fotoğrafını paylaştı Tarkan ile Pınar Tevetoğlu'nun kızları Liya, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında dünyaya gelmişti. Tarkan, kızı Liya'nın yüzünün görüldüğü ilk kareyi Instagram hesabından " İyi pazarlar " notuyla paylaştı.
20.10.2019 Magazin
Liya'nın doğum gününden fotoğraflar
Liya'nın doğum gününden fotoğraflar Tarkan, kızı Liya'nın Almanya'da kutladığı birinci yaş gününden fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
25.07.2019 Magazin
'Ben de seni çok seviyorum canım kızım'
'Ben de seni çok seviyorum canım kızım' Megastar Tarkan, sosyal medya sayfasından kızı Liya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı. Tarkan, yaptığı bu paylaşımına duygusal bir not ekledi. İşte Tarkan'ın paylaşımı...
12.11.2018 Magazin
Liya Tarkan’a  benziyor
Liya Tarkan’a benziyor GÜLŞEN’İN aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, Megastar Tarkan’ın kızı Liya’nın Tarkan’a benzediğini söyledi.
20.08.2018 Magazin
Kızının geleceğine şimdiden yatırıma başladı
Kızının geleceğine şimdiden yatırıma başladı Megastar Tarkan, kızı Liya'nın geleceği için şimdiden hazırlık yapmaya başladı.
10.08.2018 Magazin
Tarkan fotoğraf paylaştı hayranları yoruma boğdu
Tarkan fotoğraf paylaştı hayranları yoruma boğdu Megastar Tarkan, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen kızı Liya ile ilk görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.
20.07.2018 Magazin
Mega bebek göründü!
Mega bebek göründü! Hamileliğinde 5. ayını geride bırakan Tarkan’ın eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ilk kez objektiflere yakalandı
26.03.2018 Magazin
Kızının ismini Lidya koyacak
Kızının ismini Lidya koyacak Tarkan geçtiğimiz günlerde baba olacağını sosyal medyadan açıklamıştı.
22.03.2018 Magazin
Tarkan kız babası olacak
Tarkan kız babası olacak Tarkan’ın Nisan 2016’da evlendiği Pınar Tevetoğlu 4 aylık hamile. Çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Tarkan geçen günlerde doğacak çocuğu için 17 bin liraya bebek arabası sipariş etmişti.
20.03.2018 Magazin
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı! 'Güldür Güldür Show' programının moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, şimdilerde eşi ve kızları Narin ve Nil ile tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'a giden başarılı oyuncu, eşi ve büyük kızının tekne pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
18.07.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan Tarkan'a esprili gönderme!
Cem Yılmaz'dan Tarkan'a esprili gönderme! Megastar Tarkan'ın, "80 milyon TL'ye yat satın aldı." haberlerini yalanlamasının ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz da esprili bir paylaşımda bulundu
12.04.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir!
Esra Dermancıoğlu: Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir! ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan, daha sonra birçok başarılı yapımda yer alan Esra Dermancıoğlu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.
17.02.2022 Magazin
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Tarkan: Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın
Tarkan: Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın Daha önce kızı Liya için tütü giyen ünlü sanatçı Tarkan, bu kez maske taktı. Megastar o anları espirili bir dille sosyal medya hesabından paylaştı.
19.12.2021 Magazin
Tarkan: İstanbul'u çok özlemişim
Tarkan: İstanbul'u çok özlemişim Pandemi nedeniyle sahnelere ara veren ve Almanya'da yaşamını sürdüren Tarkan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. İstanbul'u çok özlediğini söyleyen Megastar, 'İstanbul Ağlıyor' şarkısını seslendirdiği videoyu takipçileriyle paylaştı
25.10.2021 Magazin
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Megastar Tarkan koronavirüs aşısı oldu!
Megastar Tarkan koronavirüs aşısı oldu! Tarkan, koronavirüs aşısı yaptırdı ve sosyal medyadan çağrıda bulundu. "Benim de kafam karışıktı. Ama görüyorum ki her gün binlerce insanın hayatını kurtarıyor. Aşı olmamak için direnmenin manası yok" dedi.
27.08.2021 Magazin
Tarkan gizlice Londra'ya gitti!
Tarkan gizlice Londra'ya gitti! Pandemi süresinde Almanya’daki evinde yaşayan Tarkan’ın gizlice Londra’ya gittiği ortaya çıktı.
25.07.2021 Magazin
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı…
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı… Usta oyuncu Kartal Tibet hakkında yapılan açıklamalar artarak devam ediliyor. Oyunculuk dışında senaristlik ve yönetmenlik de yapan Türk sinemasının kült isimlerinden Kartal Tibet en çok “Tarkan” karakteriyle hafızalarda yer edindi. Peki, Kartal Tibet öldü mü, Kartal Tibet neden öldü? İşte Kartal Tibet hakkında merak edilenler…
2.07.2021 Gündem
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Tarkan: Yazı özledim
Tarkan: Yazı özledim Pandemi sürecinde kendisini önlem amaçlı karantinaya alan megastar Tarkan Tevetoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ah ah, inşallah yakındır o günler" diyerek yazı özlediğini ifade etti.
28.02.2021 Magazin
Okan Bayülgen'den Megastar'a uyarı
Okan Bayülgen'den Megastar'a uyarı Okan Bayülgen, Tarkan’ın bakışlarının değiştiğini söyledi. Şovmen, Megastar’ın estetik yaptırmayı bırakması gerektiğini belirtti.
21.01.2021 Magazin
Adnan Oktar son savunmasını yaptı! 'İstismarda bulunmadım'
Adnan Oktar son savunmasını yaptı! 'İstismarda bulunmadım' Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik 76’sı tutuklu 238 sanığın yargılanması devam ediyor. Mütalaada birçok suçtan 1365 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenen tutuklu sanık Adnan Oktar, üzerine atılı suçlamaları reddederken terör örgütü ile arasında bir bağ olmadığını, kimseye cinsel istismarda bulunmadığını iddia etti. Hiç kimsenin kıyafetine karışmadığını öne süren Oktar, “Benim bine yakın kız arkadaşım var. Ben dekolteyi savunmasaydım gençlerde ayaklanma oluyor, o zaman sözüm geçmez'' dedi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında görülen duruşmaya tutuklu sanık Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tutuklu ve tutuksuz sanık katıldı. Duruşmada taraf avukatları da yer aldı.
22.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarkan Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarkan kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.