Tarkan İnstagram

Tarkan İnstagram

Son dakika Tarkan instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarkan instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarkan instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarkan İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarkan instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 tarkan instagram haberi bulunmuştur. Tüm tarkan instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan Yap Bi Güzellik sözleri! Tarkan’ın yeni şarkısı çıktı mı, yeni şarkı Yap Bi Güzellik sözleri nedir, yayınlandı mı?
Tarkan Yap Bi Güzellik sözleri! Tarkan’ın yeni şarkısı çıktı mı, yeni şarkı Yap Bi Güzellik sözleri nedir, yayınlandı mı? Tarkan Yap Bi Güzellik sözleri için yapılan aramalar arttı. Tarkan Yap Bi Güzellik şarkısının sözleri nedir, Tarkan’ın yeni şarkısı çıktı mı? sorularına yanıt aranıyor. Tarkan'ın yeni şarkısı Yap Bi Güzellik’in klibi 22 Temmuz'da yayınlanması bekleniyor.
22.07.2022 Magazin
Megastar Tarkan koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu...
Megastar Tarkan koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu... Koronavirüsten korunmak için ailesiyle birlikte izole bir yaşam süren ve bu süreçte konser vermeyen Tarkan, Instagram hesabından 10 gün önce koronavirüse yakalandığını duyurdu. Hastalığı hafif atlattığını söyleyen Tarkan "İyi ki aşılıyım. Aman kendinize dikkat edin" dedi.
2.02.2022 Magazin
Tarkan'dan aşk paylaşımı!
Tarkan'dan aşk paylaşımı! Reklam çekimi için bir süreliğine Türkiye'ye gelen Megastar Tarkan, eşiyle boğazdan aşk dolu paylaşım yaptı.
31.10.2021 Magazin
Dila Tarkan'dan balkon pozu
Dila Tarkan'dan balkon pozu Ünlüler rotayı Ege ve Akdeniz'e çevirirken, bazı isimler şehirde kalmayı tercih etti.
13.06.2020 Magazin
'Ben de seni çok seviyorum canım kızım'
'Ben de seni çok seviyorum canım kızım' Megastar Tarkan, sosyal medya sayfasından kızı Liya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı. Tarkan, yaptığı bu paylaşımına duygusal bir not ekledi. İşte Tarkan'ın paylaşımı...
12.11.2018 Magazin
Megastar Tarkan baba oldu
Megastar Tarkan baba oldu Türkiye'nin yıldızı megastar Tarkan'ın kızı dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıllarda Pınar Tevetoğlu ile dünyaevine giren Tarkan'ın bebekleri dünyaya geldi.
13.07.2018 Magazin
Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Tarkan, geçen günlerde baba olacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Tarkan'ın dünyaya gelecek olan bebeğinin cinsiyetini, Seda Sayan canlı yayında açıkladı.
12.02.2018 Magazin
Afrin Paylaşımı gözleri yaşarttı!
Afrin Paylaşımı gözleri yaşarttı! Mehmetçiğimizin canla başla mücadele verdiği Afrin'de şehit düşen askerlerimiz herkesin yüreğini dağladı. Megastar Tarkan da yaptığı paylaşımla gözleri yaşarttı.
12.02.2018 Magazin
Tarkan baba olacağını sosyal medya hesabından açıkladı!
Tarkan baba olacağını sosyal medya hesabından açıkladı! Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'nun hamile olduğu açıkladı.
8.02.2018 Magazin
Tarkan uyandığı gibi paylaştı!
Tarkan uyandığı gibi paylaştı! Megastar Tarkan'ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü.
29.11.2017 Magazin
Tarkan'ın paylaşımından sonra çıldırdılar!
Tarkan'ın paylaşımından sonra çıldırdılar! Megastar Tarkan, sahilden selfie çekip sosyal medyada paylaştı. Genç kızlar resmen kendinden geçti...
23.11.2017 Magazin
Tarkan'dan dev anlaşma! Tam 12 milyon TL...
Tarkan'dan dev anlaşma! Tam 12 milyon TL... Tarkan'ın, 12 milyon lira karşılığında reklam anlaşması yaptığı ileri sürüldü.
31.05.2017 Magazin
Atatürk'e hakaret edenlere Tarkan'dan tepki!
Atatürk'e hakaret edenlere Tarkan'dan tepki! Tarkan, "Ulu orta konuşabilmelerini bile Atatürk'e borçlular" ifadelerini kullandı.
10.05.2017 Magazin
Tarkan'dan müjdeli haber! Haziran ayında...
Tarkan'dan müjdeli haber! Haziran ayında... Hayranlarının yeni albümünü merakla beklediği Megastar Tarkan’ın albüm çıkış tarihi belli oldu.
9.05.2017 Kültür Sanat
Eser'in eski Hacı'nın yeni sevgilisi isyan etti!
Eser'in eski Hacı'nın yeni sevgilisi isyan etti! Eser Yenenler'in eski sevgilisi Dila Tarkan isyan etti...
3.05.2017 Magazin
Ajda Pekkan ile Tarkan'dan altı yıl sonra dev düet
Ajda Pekkan ile Tarkan'dan altı yıl sonra dev düet Yakar Geçerim şarkısında altı yıl önce bir araya gelen Tarkan ve Ajda Pekkan, birlikte dev bir düete daha hazırlanıyor.
14.04.2017 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt!
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt! Ekim ayında evlenen Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Sibel Can iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Engincan Ural ise 'sadece gülüyorum' dedi.
30.11.2022 Magazin
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim' 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.
20.10.2022 Magazin
Tarkan'ın 'Yap Bir Güzellik' isimli yeni şarkısı dinleyicileri ikiye böldü!
Tarkan'ın 'Yap Bir Güzellik' isimli yeni şarkısı dinleyicileri ikiye böldü! 'Geççek' şarkısından sonra Tarkan'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı "Yap Bir Güzellik" isimli şarkısı dün dinleyicilerle buluştu. Saatler içinde YouTube trendlerine giren şarkı dinleyicileri ikiye böldü.
24.07.2022 Magazin
Tarkan 'Geri sayım başladı' diyerek duyurdu!
Tarkan 'Geri sayım başladı' diyerek duyurdu! Geçen şubat ayında çıkardığı 'Geççek' şarkısı ile gündemden düşmeyen Tarkan, yeni şarkısının adını duyurdu. Sanatçı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Yine geri sayım başladı, yine beni heyecanlar sardı" ifadesini kullandı.
21.07.2022 Magazin
Dila Tarkan'dan karnı burnunda pozlar!
Dila Tarkan'dan karnı burnunda pozlar! Geçtiğimiz mart ayında Dağhan Doğruer ile Yunanistan'da nikah masasına oturan Dila Tarkan, eşiyle birlikte Fethiye tatilinde çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Anne olmak için gün sayan sosyetik güzelin, karnının iyice belirginleştiği görüldü.
29.05.2022 Magazin
Dila Tarkan'dan karnı burnunda pozlar! 'Seni de göbekli gördük ya...'
Dila Tarkan'dan karnı burnunda pozlar! 'Seni de göbekli gördük ya...' Sosyetik güzel Dila Tarkan, 2019’dan beri birlikte olduğu Dağhan Doğruer ile yaklaşık iki ay Yunanistan'da görkemli bir düğünle evlenmişti. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan fenomen isim, deniz kenarında verdiği karnı burnunda pozları takipçileriyle paylaştı. Tarkan'ın karnı burnunda pozlarına takipçileri yorum yağdırdı.
18.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarkan İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarkan instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.