Tarkan Eşi

Tarkan Eşi

Son dakika Tarkan eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarkan eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarkan eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarkan Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarkan eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 tarkan eşi haberi bulunmuştur. Tüm tarkan eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan otele yerleşiyor
Tarkan otele yerleşiyor Tarkan, Harbiye Açıkhava'da 20-27 Eylül tarihleri arasında 6 konser verecek. Tarabya'da oturan Tarkan provalara ve konsere zamanında yetişebilmek için bir haftalığına Harbiye'deki Hilton Oteli'ne yerleşecek.
25.08.2019 Magazin
Tarkan'dan 4 milyon 200 bin TL'lik sefer
Tarkan'dan 4 milyon 200 bin TL'lik sefer Kızının doğumundan sonra konserlerine ara veren Tarkan, startı yurt dışından verecek. Popçunun martta Rusya’da vereceği dört konser için de 4 milyon 200 bin TL alacağı konuşuluyor
26.01.2019 Magazin
'Ben de seni çok seviyorum canım kızım'
'Ben de seni çok seviyorum canım kızım' Megastar Tarkan, sosyal medya sayfasından kızı Liya'nın ayaklarının fotoğrafını paylaştı. Tarkan, yaptığı bu paylaşımına duygusal bir not ekledi. İşte Tarkan'ın paylaşımı...
12.11.2018 Magazin
Tarkan'dan yine olay video!
Tarkan'dan yine olay video! Baba olacağını duyurduğu video ile çok konuşulan Tarkan, eşinin memleketinde vereceği konseri duyurmak için video çekti. Tarkan yeni videosu ile de çok konuşulacağa benziyor.
16.03.2018 Magazin
Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Tarkan, geçen günlerde baba olacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Tarkan'ın dünyaya gelecek olan bebeğinin cinsiyetini, Seda Sayan canlı yayında açıkladı.
12.02.2018 Magazin
Tarkan baba olacağını sosyal medya hesabından açıkladı!
Tarkan baba olacağını sosyal medya hesabından açıkladı! Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'nun hamile olduğu açıkladı.
8.02.2018 Magazin
Açıkhava hediyesi
Açıkhava hediyesi Harbiye Açıkhava’da verdiği 7 konserden 5 milyon TL kazanan Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu’na 800 bin TL’ye Range Rover marka cip hediye etti
8.08.2017 Magazin
Tarkan sahnede bir anda diz çöküp...
Tarkan sahnede bir anda diz çöküp... Megastar Tarkan'ın Harbiye Açıkhava konser serisinin 5'inci günü romantik anlara sahne oldu.
10.07.2017 Magazin
Tarkan'ın alyans bağlılığı! Hiç çıkarmıyor...
Tarkan'ın alyans bağlılığı! Hiç çıkarmıyor... Tarkan sahne şovundan giyeceği kıyafetlere kadar her ayrıntıya dikkat ederken yüzüğünü hiç çıkarmaması dikkatleri çekiyor.
6.07.2017 Magazin
Tarkan: Çocuk istiyoruz
Tarkan: Çocuk istiyoruz Tarkan eşiyle havalimanında görüntülendi. Sanatçı, gazetecilerin “Eşinizin hamile olduğu doğru mu?” sorusuna, “Değil. Olunca size haber veririz” diye cevap verdi
26.06.2017 Magazin
Tarkan düğünde göbek attı!
Tarkan düğünde göbek attı! Şoförünün düğününe giden Tarkan, Ankara'nın Bağları şarkısı eşliğinde göbek attı.
17.05.2017 Magazin
Mega dönüş!
Mega dönüş! Megastar Tarkan, kayınçosunun düğünü için gittiği Almanya’dan eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte döndü. İstanbul’da zayıflayan Pınar Tevetoğlu’nun 1.5 ay kaldığı Almanya’da kilo aldığı dikkat çekti.
3.05.2017 Magazin
"Tarkan baba olmak istiyor"
"Tarkan baba olmak istiyor" Yeni baba olan Ozan Çolakoğlu, Tarkan'ın kendisini ziyarete geldiği belirterek "Ben de bir çocuk sahibi olmak istiyorum. Beni gaza getiriyorsun Ozan’cım’" dediğini aktardı
17.03.2017 Magazin
Huzurevi ziyareti
Huzurevi ziyareti Megastar Tarkan, eşi Pınar Dilek ile önceki gün Etiler Huzurevi’ni ziyaret etti...
1.12.2016 Magazin
Tarkan Bienali gezdi
Tarkan Bienali gezdi Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte İstanbul Tasarım Bienali’ni gezdi...
16.11.2016 Magazin
Tarkan'dan Murat Boz açıklaması!
Tarkan'dan Murat Boz açıklaması! Eşi Pınar Dilek ve dostlarıyla Etiler’de yemek yiyen Tarkan, eski vokalisti Murat Boz'la küs olduğu iddialarına noktayı koydu...
14.11.2016 Magazin
Gülümse karıcığım
Gülümse karıcığım Pop albümünü çıkarmak için gün sayan Tarkan, eşi Pınar Dilek ile önceki akşam Caddebostan’da bir apartman dairesinde görüntülendi...
11.11.2016 Magazin
Megastar Tarkan’dan yılın piştisi
Megastar Tarkan’dan yılın piştisi Megastar Tarkan, yakın arkadaşları Mehmet Burak Köprülü ve Özlen Turası'nın mutlu gününde nikah defterine şahit olarak imza attı.
29.08.2016 Magazin
Tarkan eşi Pınar Dilek el ele gezdi
Tarkan eşi Pınar Dilek el ele gezdi Tarkan'ın evliliğinin yankıları sürüyor. Tarkan ve eşini, düğünün ertesi günü Köln'de görüntüledi. İşte Tarkan ve eşinden en son haberler..
9.05.2016 Magazin
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten! Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranılan yüzlerinden doğal olarak. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. Ancak yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
13.12.2023 Magazin
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, 'reddi hakim' talebi sonrası dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi. Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın ise davanın en kritik sanığının tahliye edilmesinin ardından firari olduğunu belirterek, "Heyet tarafsızlığını yitirmiştir. Reddi hakim talebinde bulunuyoruz" dedi.
10.07.2023 Gündem
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Tarkan’ın klip güzeli ortaya çıktı
Tarkan’ın klip güzeli ortaya çıktı Tarkan’ın “Yap Bi Güzellik” klibinde oynayan kadının kimliği ortaya çıktı.
26.07.2022 Magazin
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı! 'Güldür Güldür Show' programının moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, şimdilerde eşi ve kızları Narin ve Nil ile tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'a giden başarılı oyuncu, eşi ve büyük kızının tekne pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
18.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarkan Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarkan eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.