Tarım Kredi

Tarım Kredi

Son dakika tarım kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarım kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarım kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarım Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarım kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.517 tarım kredi haberi bulunmuştur. Tüm tarım kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi AYM Başkanlığına Kadir Özkaya seçildi. Seçimde, görev süresi dolan Zühtü Arslan aday olmamıştı. Peki, Kadir Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.03.2024 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem
Tarım Kredi Market'in Ramazan Kolisinde her şey var! Tarım Kooperatif 5 Mart-14 Nisan Ramazan katalogu yayınlandı!
Tarım Kredi Market'in Ramazan Kolisinde her şey var! Tarım Kooperatif 5 Mart-14 Nisan Ramazan katalogu yayınlandı! Tarım Kredi Kooperatif Market Ramazan Kolisinde 12 çeşit ürün yer aldı. Ramazan ayına özel indirimlerin yer aldığı Tarım Kredi katalogda 2024 Ramazan Kolisine de yer verildi. Sahurluk ve iftarlık alışverişleri için marketlere akın eden vatandaşlar için bu yılın Ramazan kolisinde farklı ürünler yer aldı. Peki Tarım Market Ramazan kolisi kaç TL? İşte 5 Mart - 14 Nisan Tarım Kredi Ramazan kataloğu...
5.03.2024 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatif Market 24 Şubat-1 Mart 2024: Tavuk, kıyma, ayçiçek yağında Mart indirimi var!
Tarım Kredi Kooperatif Market 24 Şubat-1 Mart 2024: Tavuk, kıyma, ayçiçek yağında Mart indirimi var! Tarım Kredi Kooperatif Market ürünlerinde 24 Şubat-1 Mart tarihlerine özel yeni indirimler, ucuz yolla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 24 Şubat-1 Mart tarihlerine özel yeni indirimli ürünler listesini sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde indirimli ürünler...
24.02.2024 Ekonomi
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu
Market fiyatları katlandı! ‘Etiket mesaisi’ hızlandı, bir günde 80 TL fark oluştu Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Kasım ayında bu indirim inanılır gibi değil! Tarım Market 20-30 Kasım aktüel katalogda fırsat kampanya var!
Kasım ayında bu indirim inanılır gibi değil! Tarım Market 20-30 Kasım aktüel katalogda fırsat kampanya var! Tarım Kredi 20-30 Kasım aktüel katalog yayınlandı. Kasım ayının başından bu yana ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler yapan Tarım market, ayın sonunda gıdadan, kozmetik ürünlere kadar pek çok kategoride çılgın indirimler yapmaya devm ediyor. İhtiyaç malzemelerinin fiyatları yarı yarıya düştü. Fırsat kampanyaların yer aldığı güncel Tarım Kredi katalogu haberimizde.
19.11.2023 Ekonomi
Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık giyecekte indirim var!
Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık giyecekte indirim var! Tarım market 7-17 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği indirim katalogunda mutfak ürünlerinde fiyatlar düştü. Bilindiği gibi geçtiğimiz ay tüm ürünlerde yüzde 50 indirim yapılmıştı. Kasım ayında da Tarım Kredi Kooperatif markette yüzlerce üründe fiyatlar dibi gördü.
6.11.2023 Ekonomi
Marketlerdeki fiyat farkı yüzde 683'ü buluyor! 5 TL'ye alınıp 45'TL'ye satıyorlar
Marketlerdeki fiyat farkı yüzde 683'ü buluyor! 5 TL'ye alınıp 45'TL'ye satıyorlar Marketlerdeki özellikle temel gıda maddelerindeki fahiş fiyat artışı vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Özellikle bazı ürünlerdeki artış  yüzde 83'e kadar çıkıyor. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar üretici ile market arasında fiyat farkı ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 5 TL'ye alınıp 45'TL'ye satılan ürünü açıkladı. Peki hangi ürünlerde fiyat yüksek? Zincir marketlerde yeni sistem nasıl olacak? İşte konunun ayrıntıları...
2.11.2023 Ekonomi
Tarım Kredi'den yeni indirim açıklaması! 4 bin 10 noktaya ulaşacak
Tarım Kredi'den yeni indirim açıklaması! 4 bin 10 noktaya ulaşacak Gıdada fiyat regülasyonunu sağlamayı amaçlayan Tarım Kredi Market, yıl sonunda 4 bin 10 noktaya ulaşacak, ürün sayısını da artıracak. Tarım Kredi Genel Müdürü Aydın, “Enflasyona etkimiz olur” dedi. Vatandaşın ucuz gıdaya erişimi ve perakende sektöründe regülasyonun sağlanması amacıyla kurulan Tarım Kredi Marketleri, yıl sonuna kadar 4 bin noktayı geçecek. Marketlerde satılan ürün miktarı da artacak.
31.10.2023 Ekonomi
Mutfağı bu ay tıka basa doldurun! Tarım Kredi'de yüzde 50'lik ürünler raflarda... 23 Ekim-2 Kasım katalog yayınlandı
Mutfağı bu ay tıka basa doldurun! Tarım Kredi'de yüzde 50'lik ürünler raflarda... 23 Ekim-2 Kasım katalog yayınlandı Tarım Kredi Kooperatif'te indirim rüzgar esiyor. 23 Ekim - 2 Kasım Tarım Market katalogda yüzde 50 indirimli ürünler yer aldı. Geçtiğimiz günlerde pek çok üründe yapılacak indirimler açıklanmıştı. Mutfak ürünlerinin tamamında yapılan fiyat indirimleri bu ay sonuna kadar raflarda kalacak. Salam, sucuk, bulgur, pirinç ve bebek bezi fiyatları yarı yarıya indi. İşte 23 Ekim - 2 Kasım Tarım Market katalog 2023...
23.10.2023 Ekonomi
Market fiyatlarını düşürecek formül açıklandı! Birçok üründe indirim yapıldı
Market fiyatlarını düşürecek formül açıklandı! Birçok üründe indirim yapıldı Marketler indirimleri peş peşe açıkladı. Birçok markette yarı yarıya indirim başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından dün Tarım Kredi marketlerinde 74 üründe fiyatlar yüzde 50’ye varan oranlarda düşürüldü. BİM, A101 ve Şok marketlerde de indirimler sürüyor. Öte yandan Üretici ile market arasındaki fiyat farkı gün geçtikçe daha fazla açılıyor. Tarlada 3 TL olan elmanın marketteki fiyatı 30 TL'ye dayandı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu fiyatları düşürecek formülü açıkladı. İşte detaylar...
21.10.2023 Ekonomi
Marketler indirimleri peş peşe açıkladı! Birçok üründe yüzde 50 indirim, işte tam liste
Marketler indirimleri peş peşe açıkladı! Birçok üründe yüzde 50 indirim, işte tam liste Marketler indirimleri peş peşe açıkladı. Birçok markette yarı yarıya indirim başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından dün Tarım Kredi marketlerinde 74 üründe fiyatlar yüzde 50’ye varan oranlarda düşürüldü. BİM, A101 ve Şok marketlerde de indirimler sürüyor. İşte son dakika haberin detayları...
17.10.2023 Ekonomi
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor
Büyük indirim bugün başlıyor! Yüzlerce ürünün fiyatı yarı yarıya düşüyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketleri de yüzde 50'ye varan indirime gidiyor. İndirim kampanyası bugün başlıyor.
16.10.2023 Ekonomi
Tarım Katalog yeni ürünleri yayınladı! Tarım Kredi yüzde 50 indirimli ürünler belli oldu! 16-19 Ekim Tarım Kooperatif indirimli ürünler hangileri?
Tarım Katalog yeni ürünleri yayınladı! Tarım Kredi yüzde 50 indirimli ürünler belli oldu! 16-19 Ekim Tarım Kooperatif indirimli ürünler hangileri? Tarım Kredi indirimli ürünler güncellendi. 16 Ekim'den itibaren yüzde 50 indirim uygulanacak ürünler güncel Tarım Kredi katalogunda yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla zincir marketler ardı ardında açıklamalar yaptı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin sevinçle karşıladığı bu haberle Tarım Kredi ayçiçek yağı, bebek bezi, bakliyat gibi ürünlerde yüzde 50 oranında fiyatlar düştü. Vatandaşlar, "Tarım Kredi indirimli ürünler hangileri?" "Tarım Kooperatif yüzde 5 indirimli ürünler belli oldu mu? sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de marketin 16 Ekim'den itibaren indirim yapacağı ürünleri araştırdık.
15.10.2023 Ekonomi
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?
Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girecek, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.  İndirimli ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar “Tarım Kredi indirim ne zaman? Tarım Kooperatif ne zaman indirime girer, Tarım Kredi Kooperatifi yağ indirimi var mı?” sorularına yanıt aranmaya başladı.
12.10.2023 Ekonomi
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor
İndirim furyası başladı! Yüzde 50 fiyat avantajı sağlanıyor Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken kampanya! Zincir marketlerde 1000 üründe yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki bu kararın ardından diğer zincir marketlerde harekete geçer mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu tek tek anlattı.
12.10.2023 Ekonomi
Tarım market 25 Eylül - 2 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi ayçiçek yağında Ekim sürprizi var
Tarım market 25 Eylül - 2 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi ayçiçek yağında Ekim sürprizi var Tarım Market 25 Eylül - 2 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatı Ekim ayında sürpriz indirimle yer aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği Tarım Kredi Kooperatif Market güncel katalogda mutfak ürünlerinde fiyatlarda indirimler yaşandı. İşte 25 Eylül - 2 Ekim 2023 Tarım Market aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
24.09.2023 Ekonomi
Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları düştü, ayçiçek yağında çılgın indirim var
Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları düştü, ayçiçek yağında çılgın indirim var Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. Tarım Kredi kırtasiye malzemelerini de indirimli olarak raflara dizdi. En özel ürünlerde sürpriz kampanyalara imza atan Tarım Kredi Kooperatif Market güncel katalogda ayçiçek yağında da fiyatlar düştü. Mutfak ürünlerinde inanılmaz fırsatlar yer aldı. İşte 6-17 Eylül Tarım Kredi aktüel katalog 2023....
5.09.2023 Ekonomi
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta
Toplu sözleşme görüşmelerinde flaş gelişme! Gözler bakanlıktan çıkacak sonuçta 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi dördüncü toplantısı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda başladı.
22.08.2023 Ekonomi
TMO açıkladı! Yeni alım fiyatı belli oldu
TMO açıkladı! Yeni alım fiyatı belli oldu Mısır alım fiyatları belli oldu. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) mısır alım fiyatını açıkladı. TMO mısır alım fiyatını ton başına 6 bin lira olarak belirledi.
22.08.2023 Ekonomi
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi!
Tarım Market 21-31 Ağustos katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri indirime girdi! Tarım Kredi 21-31 Ağustos 2023 aktüel katalog yayınlandı. Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Veliler ve öğrencilerin okul alışverişi telaşı başladı. Zincir marketlerin 2023 kırtasiye malzemeleride indirim yapması uzun zamandır bekleniyordu. Tarım Kredi Kooperatif Market katalogunda okul çantası, suluk, defter, kalem, silgi fiyatları indirime girdi. İşte 21-31 Ağustos 2023 Tarım Market aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
22.08.2023 Ekonomi
Ayçiçeğinde üretim düştü! Tehlike kapıda
Ayçiçeğinde üretim düştü! Tehlike kapıda Tekirdağ'da kuraklık edeniyle verim düşüklüğü yaşanan ayçiçeği tarlalarında incelemelerde bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Bölgede çok ciddi bir kuraklık var. Çok büyük bir üretim düşmesi var. Muhakkak surette bu bölgedeki çiftçilerimize kuraklık yardımının yapılması lazım" dedi.
13.08.2023 Ekonomi
Düşük faizli kredi kararı! Erdoğan imzaladı, 6 aya yükseltildi
Düşük faizli kredi kararı! Erdoğan imzaladı, 6 aya yükseltildi Düşük faizli kredi kararı verildi. Süre 3 aydan 6 aya yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazete'de bugün Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar görenlere yönelik Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince (TKK) kullandırılan düşük faizli kredilerin süresi uzatıldı.
22.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tarım Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarım kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.