Tarihi Eser Operasyonu

Tarihi Eser Operasyonu

Son dakika tarihi eser operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarihi eser operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarihi eser operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarihi Eser Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarihi eser operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 tarihi eser operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm tarihi eser operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İncil ve Tevrat ile çok sayıda sikke ele geçirildi! Tarihi eser operasyonu
İncil ve Tevrat ile çok sayıda sikke ele geçirildi! Tarihi eser operasyonu İstanbul'da dikkat çeken operasyon. Tarihi eser kaçakçılığı yapan 5 kişi yakalandı. Operasyonlarda üzerlerinde Hz. İsa ve Hz. Meryem figürleri bulunan İncil ve İbranice yazılar olan Tevrat'ın da bulunduğu çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Ele geçirilen eserler İstanbul Emniyet Müdürlüğü bahçesinde sergilendi.
14.07.2023 Gündem
İstanbul'da tarihi eser operasyonu! Fil dişi tespih bulundu
İstanbul'da tarihi eser operasyonu! Fil dişi tespih bulundu İstanbul'da bir depoya yapılan operasyonda çok sayıda 'kültür mirası' niteliğinde kapı ele geçirildi. Operasyonda fildişinden olduğu değerlendirilen süslemeli boynuz ile bir tane de tespih bulundu.
2.06.2023 Gündem
Yozgat'ta tarihi eser operasyonu; 100 sikke ele geçirildi
Yozgat'ta tarihi eser operasyonu; 100 sikke ele geçirildi Yozgat'ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 100 sikke, 1 yüzük ve 4 obje ele geçirildi.
11.04.2023 Gündem
Tekirdağ merkezli 5 ilde tarihi eser operasyonu; 14 gözaltı
Tekirdağ merkezli 5 ilde tarihi eser operasyonu; 14 gözaltı Tekirdağ merkezli 5 ilde düzenlenen tarihi eser operasyonunda 560 sikke, 83 obje ile 2 tüfek, 3 tabanca ele geçirildi, 14 şüpheli gözaltına alındı.
30.09.2022 Gündem
Bakırköy'de hastanede güvenlik görevlisi darp edildi! 'Hiçbir suçum yoktu'
Bakırköy'de hastanede güvenlik görevlisi darp edildi! 'Hiçbir suçum yoktu' İstanbul Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil servisinde bir kişi, önce güvenlik güvenlik görevlisini ardından da ayırmak için araya giren doktorları darbetti. Yaşananları anlatan güvenlik görevlisi Taner Özer, "Görev yaptığım esnada hiç tanımadığım biri tarafından darp edildim. Hiçbir suçum yoktu, suçsuz yere darp edildim. Bu şiddetin bitmesini istiyorum. En ağır ceza istiyorum" dedi.
21.03.2022 Yaşam
11 ilde tarihi eser operasyonu: Müze müdürü ve 33 şüpheli gözaltında
11 ilde tarihi eser operasyonu: Müze müdürü ve 33 şüpheli gözaltında Aydın merkezli 11 ilde düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda aralarında Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü Abdülbari Yıldız ile bazı müze çalışanlarının da olduğu 34 şüpheli, gözaltına alındı.
21.03.2022 Yaşam
Manisa'da 'tarihi eser' operasyonu
Manisa'da 'tarihi eser' operasyonu Manisa'nın Kula ilçesinde, bir şüphelide tarihi eser olduğu ve satmaya çalıştığı istihbaratını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirdi.
10.02.2022 Yaşam
İzmir'de tarihi eser operasyonu! Korkunç 'kafatası' detayı
İzmir'de tarihi eser operasyonu! Korkunç 'kafatası' detayı İzmir’in Aliağa ilçesinde bir ev ve depoya düzenlenen operasyonda 364 adet tarihi eser ele geçirildi. Ele geçirilen eserler arasından en dikkat çeken ise Jivaro kabilesinin düşmanlarının kafalarını keserek küçülttükleri kafatası eserleri oldu.
14.12.2021 Kültür Sanat
İzmir'de ele geçirildi! 15 milyon TL değerinde...
İzmir'de ele geçirildi! 15 milyon TL değerinde... İzmir’de eş zamanlı olarak düzenlenen tarihi eser operasyonunda piyasa değeri 15 milyon TL olan 506 adet tarihi eser ele geçirildi.
27.02.2020 Gündem
Kütahya'da tarihi eser operasyonu!
Kütahya'da tarihi eser operasyonu! Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde düzenlenen operasyonda bir araç içerisinde çeşitli dönemlere ait tarihi eser niteliğinde iki heykel ele geçirildi.
30.01.2020 Gündem
İstanbul'da tarihi eser operasyonu: Bin 134 parça eser geçirildi
İstanbul'da tarihi eser operasyonu: Bin 134 parça eser geçirildi İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda bin 134 parça tarihi eser ele geçirildi. Olayla bağlantılı olduğu şüphesiyle ünlü koleksiyoner gözaltına alındı.
9.01.2020 Gündem
Malatya'da tarihi eser operasyonu
Malatya'da tarihi eser operasyonu Malatya'nın Darende ilçesinde bir araçta ceylan derisine işlenmiş yazı ve hayvan figürlerinin olduğu İbranice el yazması kitap ele geçirildi.
20.08.2019 Yaşam
Tekirdağ'da tarihi eser operasyonu
Tekirdağ'da tarihi eser operasyonu Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda 17 sikke, 44 eski madeni para ve silah bulundu.
20.08.2019 Gündem
Sivas'ta tarihi eser operasyonu
Sivas'ta tarihi eser operasyonu Operasyonda, 12 gümüş sikke, 2 altın yüzük ve 6 parçadan oluşan altın taç ele geçirildi.
13.05.2019 Gündem
Kahramanmaraş'ta tarihi eser operasyonu
Kahramanmaraş'ta tarihi eser operasyonu Kahramanmaraş'ta, polisin düzenlediği operasyonda tarihi değeri olduğu değerlendirilen 40 parça eser ele geçirildi.
5.12.2018 Yaşam
12 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu
12 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser operasyonlarından birisini gerçekleştirdi. 30 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda 14 bin adet tarihi eser ele geçirildi.
19.10.2018 Gündem
Son dakika: Tarihi eser operasyonundan terör bağlantısı çıktı
Son dakika: Tarihi eser operasyonundan terör bağlantısı çıktı Ankara'da bir otomobilin bagajında çok sayıda tarihi eser olduğu ve pazarlanacağı bilgisi üzerine polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, Bizans ve Roma dönemlerine ait 60 altın ve bronz sikke ile bir tarihi obje ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüphelinin bulunduğu araçta yapılan aramalarda ele geçirilen bilgisayar ve harici bellekleri inceleyen polis, terör örgütleri FETÖ ve PKK'ya ait notlar ve dijital belgelere ulaştı
16.10.2018 Gündem
Tokat'ta tarihi eser operasyonu
Tokat'ta tarihi eser operasyonu Tokat Erbaa'da tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon yapıldı.
9.10.2018 Gündem
Erzurum'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu
Erzurum'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu Erzurum'da düzenlenen tarihi eser operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.
24.09.2018 Gündem
İstanbul’da tarihi eser operasyonu
İstanbul’da tarihi eser operasyonu Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta tarihi eser kaçakçılarına yönelik Beşiktaş, Fatih ve Bayrampaşa’da operasyon düzenledi.
28.08.2018 Gündem
İstanbul'da tarihi eser operasyonu
İstanbul'da tarihi eser operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlediği 3 farklı operasyonda 600 yıllık el yazması Kuran-ı Kerim ve Yunan, Roma, Sasani ve Selçuklu Dönemlerine ait sikkeler ile bir takı seti ele geçirildi.
28.08.2018 Gündem
İstanbul'da tarihi eser operasyonu
İstanbul'da tarihi eser operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı operasyonlarda, Avrupa’ya kaçırılmaya çalışılan 2 bin yıllık bronz döküm gladyatör miğferi başta olmak üzere çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.
6.08.2018 Gündem
Sosyete yalısına tarihi eser operasyonu!
Sosyete yalısına tarihi eser operasyonu! İstanbul Polisi, Amram Ailesi'nin Sarıyer'deki yalısında tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili çalışma yaptı. Sosyete ve iş dünyasının tanınmış ailesinin evinde Osmanlı Dönemi'ne ait bazı tarihi eserler ele geçirildi. Fransa’da olduğu için işlem yapılamayan Lolita Amram bugün Emniyet’e giderek ifade verdi. Lolita Amram'ın ihbar üzerine evinde bulunan tarihi eserlerle ilgili "Aile yadigarıydı. Durumları hakkında bilgim yoktu" dediği öğrenildi.
4.06.2018 Gündem
8 milyon liralık Tevrat
8 milyon liralık Tevrat Bilecik’te düzenlenen tarihi eser operasyonunda ceylan derisi üzerine işlenen, altın varaklı ve zümrüt ile yakutlarla süslenen 2 Tevrat ele geçirildi
8.05.2018 Gündem
1 milyon dolarlık tarihi eser operasyonu
1 milyon dolarlık tarihi eser operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenlediği bir operasyonla Roma ve Bizans dönemlerine ait 1981 parça tarihi eseri ele geçirdi. Aksaray bölgesinde yaptıkları kaçak kazı sonucu elde ettikleri tarihi eserlere 1 milyon dolara alıcı arayan (2) şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
22.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarihi Eser Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarihi eser operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.