Tarihe Geçti

Tarihe Geçti

Son dakika tarihe geçti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarihe geçti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarihe geçti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarihe Geçti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarihe geçti gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.058 tarihe geçti haberi bulunmuştur. Tüm tarihe geçti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler gol attı Ancelotti karar değiştirdi! Tarihe geçti, maç sonu hareketi olay oldu
Arda Güler gol attı Ancelotti karar değiştirdi! Tarihe geçti, maç sonu hareketi olay oldu Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. İspanya La Liga'nın 33. haftasında Real Sociedad ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Oynanan maçı Real Madrid, milli futbolcu Arda Güler'in golü ile 1-0 kazandı ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Maç sonu Ancelotti yeni Arda Güler kararını açıkladı. Öte yandan milli yıldız tarih geçerek maç sonu yaptığı hareketle gündem oldu. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen 'Çankırılı Yarenler Hemşehri Buluşması' programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Kurum, "1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak. Biz o algı belediyeciliğini gerçek belediyecilik yapacağız.Ayrı gayrıdan yana değil birliktelikten yana olacağız; kibirli değil mütevazı olacağız, zorlaştırmayacağız kolaylaştıracağız ve milletin değerlerine daima saygılı olacağız. Koltuğumuza değil halkımıza bağlanacağız. " dedi.
10.03.2024 Gündem
Manchester City, Kopenhag maçında tarihe geçti! Arda Güler'in yüzü yine gülmedi
Manchester City, Kopenhag maçında tarihe geçti! Arda Güler'in yüzü yine gülmedi Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı, gece oynanan 2 maçla devam etti. Real Madrid ve Manchester City, ilk maçtaki avantajlarını koruyarak çeyrek finale yükselmeyi başardı. Avrupa'nın iki dev kulübü, dikkat çeken istatistiklere imza attı.
7.03.2024 Fenerbahçe
Piatek alev aldı, Başakşehir'den müthiş geri dönüş
Piatek alev aldı, Başakşehir'den müthiş geri dönüş Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Tümosan Konyaspor Prib'in golleriyle 2-0 öne geçtiği maçta büyük bir şok yaşadı. Polonyalı golcü Piatek müthiş performansıyla takımının geri dönüşünde başrolü oynadı.
28.01.2024 Şampiy10
Sacha Boey Almanya'da tarihe geçti
Sacha Boey Almanya'da tarihe geçti Sacha Boey, 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Fransız yıldız Almanya Bundesliga'da kış transferindeki en çok bonservis ödenen futbolcular arasında adını yazdırdı. Boey, Haaland ve De Bruyne gibi yıldızları geride bıraktı.
28.01.2024 Şampiy10
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Japonya tarihe geçti! Ay’a uzay aracını indirdi
Japonya tarihe geçti! Ay’a uzay aracını indirdi Japonya, dün Ay’a uzay aracını indiren 5’inci ülke oldu ancak belirlenemeyen bir sorundan dolayı aracın güneş enerjisi pilleri, henüz elektrik üretemiyor. Araç mevcut enerjisini kullanarak Dünya’ya veri gönderiyor.
20.01.2024 Dünya
Antalya yılbaşı haftasında rekor kırdı
Antalya yılbaşı haftasında rekor kırdı Turizmin başkenti Antalya 23-30 Aralık tarihlerinde günlük girişlerde rekor üstüne rekor kırdı. Antalya’ya yılın son haftasında hava yoluyla 121 bin 139 turist geldi.
31.12.2023 Gündem
Kenan Yıldız hayran bıraktı! Müthiş gol, Juventus tarihine geçti
Kenan Yıldız hayran bıraktı! Müthiş gol, Juventus tarihine geçti Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, Frosinone'yi deplasmanda 2-1 mağlup etti. A Milli Takımımız'ın genç oyuncusu Kenan Yıldız ilk 11'de forma giydiği mücadelede kariyerinde ilki gerçekleştirdi.
23.12.2023 Futbol
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır arabada yapılan cazip indirimler ve yüksek oranlı kredi ortamında sunulan düşük faizli krediler, otomobil almak isteyenlerin ilgisini sıfır otomobile çekmede etkili oldu. Yıl sonu kampanya ve indirimlerin en cazip olduğu ay genellikle Kasım veya Aralık ayları öne çıkıyor. Kasım ayında sunulan cazip indirimlerin reel tüketiciler tarafından ilgi çekmesi sebebiyle otomobil ve hafif ticari pazarı bir önceki yılın Kasım ayına göre yaklaşık %40 artarak, kaydedilen en iyi ikinci Kasım ayı olarak tarihe geçti. Bu ayda C segment sedan aile otomobili olan Fiat Egea Sedan ve Crossover olan Egea Cross en çok satan otomobiller arasında. B Segment Hatcback araç olan Renault Clio ve aynı markaya ait C segment Megane en çok satan otomobiller arasında göze çarptı. Öte yandan en ucuz araba modelleri tek tek açıklandı.
5.12.2023 Ekonomi
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri Nixon döneminin Dışişleri Bakanı 100 yaşında Henry Kissinger yaşamını yitirdi. Peki, Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri…
30.11.2023 Gündem
Britney Spears'ın kitabından kazanacağı para dudak uçuklattı!
Britney Spears'ın kitabından kazanacağı para dudak uçuklattı! ABD'li yıldız Britney Spears, 'anı kitabı en çok satan ünlü' olarak tarihe geçti. 41 yaşındaki şarkıcı, hayatını anlattığı 'The Woman in Me'den (İçimdeki Kadın) ne kadar para kazanacağı da belli oldu.
26.10.2023 Magazin
Almanlar rezil oldu! Galatasaray tarihe geçti: Dayanamadı, yayını kestiler
Almanlar rezil oldu! Galatasaray tarihe geçti: Dayanamadı, yayını kestiler UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3’üncü hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih’e 3-1 mağlup oldu. Ancak özellikle sarı-kırmızılı ekibin ilk yarıda oynadığı futbol ve taraftarların 90 dakika boyunca yarattığı atmosfer Almanya'da gündem oldu. İşte Almanya'daki Galatasaray manşetleri...
25.10.2023 Galatasaray
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM), İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleşen 2023 yılının son elit tay satışında 'Özgünhan' isimli safkanın yavrularından 'Eflah' 5 milyon lira ile en yüksek fiyata satılan tay oldu.
21.10.2023 Yaşam
Yunus Akgün'ün golü sayılmadı, O da daha güzelini attı! Letonya maçında tarihe geçti!
Yunus Akgün'ün golü sayılmadı, O da daha güzelini attı! Letonya maçında tarihe geçti! EURO 2024 D Grubu yedinci maçında Letonya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantiledi. Maçın ilk yarısında attığı gol ofsayt nedeniyle iptal edilen milli futbolcu Yunus Akgün, ikinci yarıda attığı muhteşem golle tarihe geçti.
15.10.2023 Futbol
İsmail Yüksek çılgınlığı! Hırvatları resmen dağıttı, Montella ilk maçta tarihe geçti
İsmail Yüksek çılgınlığı! Hırvatları resmen dağıttı, Montella ilk maçta tarihe geçti A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan deplasmanından 1-0 galip ayrıldı ve Almanya vizesine çok yaklaştı. Öte yandan maça İsmail Yüksek'in performansı damga vurdu. A Milli Futbol Takımı'nın başında ilk maçına çıkan Vincenzo Montella tarihe geçti. İşte detaylar...
13.10.2023 Fenerbahçe
Fatih Terim'i bile solladı! Erden Timur tahmin etmemişti, tarihe geçti
Fatih Terim'i bile solladı! Erden Timur tahmin etmemişti, tarihe geçti Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 2'nci haftasında Manchester United, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmada iki kez geriye düşen Aslan, Old Trafford'dan 3-2'lik zaferle ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından Kırmızı Şeytanlar'ı Old Trafford'da yendi. Öte yandan maç sonunda Fatih Terim detayı ortaya çıktı. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
4.10.2023 Galatasaray
Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı! Türkiye’nin eylül ayı dış ticaret rakamı 22 milyar 670 milyon dolar
Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı! Türkiye’nin eylül ayı dış ticaret rakamı 22 milyar 670 milyon dolar Bursa'da 2023 yılı Eylül ayı dış ticaret rakamlarının açıklayan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Eylül ayında ihracatımız yüzde 0,3 artışla 22 milyar 670 milyon dolar olarak gerçekleşti" dedi.
4.10.2023 Ekonomi
Takım arkadaşının arkasından kriz çıkardı! Tadic derken Dzeko çıldıracak: Saygısız...
Takım arkadaşının arkasından kriz çıkardı! Tadic derken Dzeko çıldıracak: Saygısız... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezona fırtına gibi giren Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde inanılmaz bir istatistiğe ulaştı. Sarı-Lacivertli ekip, bu sezon müthiş bir form grafiği yakalayarak Avrupa devlerini bile kıskandıracak düzeye geldi. Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko performansıyla tarihe geçti. Öte yandan Dzeko'nun takım arkadaşı gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
28.09.2023 Fenerbahçe
Şimdi bin pişman, Fatih Terim bitirmişti! Kadıköy'ün yıldızı tarihe geçti, tek rakibi Mbappe
Şimdi bin pişman, Fatih Terim bitirmişti! Kadıköy'ün yıldızı tarihe geçti, tek rakibi Mbappe Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak forma giydiği Fransız takımına giden yıldız isim fırtınalar estiriyor. Eski Galatasaraylı Fransa Ligue 1'de gösterdiği performansla kulüp tarihine geçti. İşte detaylar...
26.09.2023 Galatasaray
Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2-1 ile geçti
Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2-1 ile geçti Süper Lig'de Başakşehir sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Zorlu mücadeleyi konuk ekip Galatasaray 2-1 kazandı.
23.09.2023 Başakşehir
Ryan Kent'e taktı, oynatmıyor! Cengiz Ünder depremi, Becao’yu perişan etti
Ryan Kent'e taktı, oynatmıyor! Cengiz Ünder depremi, Becao’yu perişan etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kanarya, Antalyaspor’u 3-2 yenerek hem liderliği geri aldı hem de 13 yıl sonra bir ilki yaşadı. Fenerbahçe'deki yeni dönemine rüya gibi başlayan teknik direktör İsmail Kartal da bir kez daha tarihe geçti. İsmail Kartal'ın yaptığı tercihler eleştirinin odağı oldu. Öte yandan Cengiz Ünder ile ilgili kötü haber geldi. İşte detaylar...
18.09.2023 Fenerbahçe
Icardi, Angelino, Bakambu, Kerem Demirbay ve dahası.. Galatasaray görülmemiş kadro değeri ile Süper Lig'de tarihe geçti
Icardi, Angelino, Bakambu, Kerem Demirbay ve dahası.. Galatasaray görülmemiş kadro değeri ile Süper Lig'de tarihe geçti Geride kalan sezon Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray, bu sezon da aynı başarıyı göstermek için var gücüyle çalışıyor. Yaz transfer sezonunda yaptığı transferler ile tüm dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılı ekip, son olarak Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez’i de kadrosuna katarak Süper Lig'de adını tarihe yazdırmayı başardı.
7.09.2023 Galatasaray
Ankara Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ankara Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ankara Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ankara Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Ankara antlaşması Fransa ve Ankara hükümeti arasında imzalanmış bir antlaşmadır. Türk ile Fransız cephesinde oluşan faaliyetlerin tamamı Ankara antlaşması ile durdurulmuştur. Bu antlaşma ile Türkiye'nin güney sınırları belirlenmiş oldu. Ankara antlaşması politik kararları içermeyen bir antlaşma olarak geçer. Ancak Ankara antlaşmasının politik kararları daha sonra imzalanan Lozan antlaşmasında belirlenmiş olmuştur.
3.09.2023 Eğitim
UEFA ülke puanı değişti! Türkiye tarihe geçti, 1 Eylül UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı oldu?
UEFA ülke puanı değişti! Türkiye tarihe geçti, 1 Eylül UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı oldu? Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden 4 temsilcimizden Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gruplara kalmayı başardı. Adana Demirspor ise Avrupa macerasına dramatik bir şekilde veda etti. Alınan son sonuçlar sonrası Türkiye'nin UEFA ülke puanındaki yükselişi sürdü. Adana temsilcisi havlu atmasına rağmen kritik detay sonradan ortaya çıktı.
1.09.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Tarihe Geçti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarihe geçti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.