Tarhana Çorbası Tarifi: Tarhana çorbası nasıl yapılır?
Tarhana Çorbası Tarifi: Tarhana çorbası nasıl yapılır? Türk Mutfağı’na özgü lezzetlerden olan tarhana çorbası, Anadolu'da yaygın olan geleneksel, baharatlı bir çorbadır. Sade yoğurt, un ve sebzelerin fermente edilmiş karışımından yapılan tarhananın faydaları ise saymakla bitmiyor. Peki, Tarhana çorbası nasıl yapılır? Evde kısa sürede hazırlayabileceğiniz tarhana çorbası tarifi arıyorsanız tarifimize bir göz atın. İşte tarhana çorbası yapılışı ve tarifi!
17.04.2022 Ramazan
Vedat Milor'dan çorba anketi: Mercimek mi, tarhana mı?
Vedat Milor'dan çorba anketi: Mercimek mi, tarhana mı? Türkiye’nin sosyal medya anketleriyle de fenomene dönüşen ünlü gurme Vedat Milor, ülkenin lezzet tercihlerini sormaya devam ediyor. Vedat Milor son anketinde bu sefer de takipçilerine 'Mercimek mi, tarhana mı?' diye sordu. İşte 226 bini aşkın kişinin oy kullandığı 'Mercimek mi, tarhana mı?' sorusunun anket sonucu...
11.02.2021 Gündem
Acılı çıkan tarhanaya 100 bin liralık dava
Acılı çıkan tarhanaya 100 bin liralık dava Aydın'da yaşayan Gülay Ölmez, 21 aylık bebeği Duru Naz için bir bebek mağazasından tarhana satın aldı. Ancak kızı, üç gün boyunca yedirdiği tarhana çorbasından rahatsızlanıp, hastanelik oldu.
23.07.2019 Yaşam