Tanju Okan

Tanju Okan

Son dakika Tanju Okan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tanju Okan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tanju Okan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanju Okan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanju okan gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 tanju okan haberi bulunmuştur. Tüm tanju okan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar!
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar! 23 Mayıs bugün yaşanan olaylar, doğumlar ölümler merak ediliyor. Biz de bugün meydana gelen olayları sırasıyla derledik. Peki, 23 Mayıs ne günü, kim doğdu, kim öldü, hangi olaylar oldu? İşte, 23 Mayıs yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
23.05.2022 Gündem
Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne?
Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne? Türk müziğinin ünlü yorumcusu Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan hayatını kaybetti. Peki, Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne?
11.02.2022 Magazin
Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan yaşamını yitirdi
Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan yaşamını yitirdi Türk müziğinin ünlü yorumcusu, Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan hayatını kaybetti.
10.02.2022 Magazin
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı…
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı… Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak olan FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın şarkısı merak konusu oldu. Ezo’nun “Soyadımı katil babamdan aldım ama insanlığımı annemden, ben annemin kızıyım” demesiyle dikkatleri üzerine çeken dizide çalan “Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur” sözleri araştırılıyor. El kızı melek mi olur sözleri nedir? El kızı şarkısı kimin, Kundurama Kum Doldu şarkısı nereye ait? El Kızı şarkısı…
23.10.2021 Gündem
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
"Dolabında uzun etek yok"
"Dolabında uzun etek yok" 'Repertuvar' serisine devam eden Cenk Eren; Selda Bağcan’ı yeni fikirlere ikna etmenin yollarından Pınar Altuğ’un mini eteği yüzünden uğradığı 'linç'e her şeyi Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e anlattı.
21.01.2020 Magazin
Selda Bağcan ile aynı sahnede
Selda Bağcan ile aynı sahnede Tanju Okan, Ferdi Özbeğen ve son olarak Selda Bağcan şarkılarını seslendirdiği 'Repertuvar' proje albümlerindeki yorumculuğuyla müzikseverlerden beğeni toplayan Cenk Eren, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.
11.01.2020 Magazin
Fedon: Ben 40 yaşındayken neredeydiniz?
Fedon: Ben 40 yaşındayken neredeydiniz? Kendine has tarzıyla yıllardır sahnelerde fırtına gibi esen Fedon, önceki gece Bodrum Bardakçı Koyu’nda bulunan Azka Otel’de sahne aldı.
13.07.2019 Magazin
Tanju Okan Beste Yarışması'nın kazananı belli oldu!
Tanju Okan Beste Yarışması'nın kazananı belli oldu! 2. Tanju Okan Pop Müzik Beste Yarışması’nın final gecesi Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yarışmanın birinciliğini 'Hoşça Kal' isimli beste ile Selen Bağcı kazandı.
13.09.2017 Kültür Sanat
Tanju Okan bestelerle yeniden doğacak
Tanju Okan bestelerle yeniden doğacak '2.Tanju OKAN Pop Müzik Beste Yarışması-2017' için geri sayım başladı.
11.07.2017 Kültür Sanat
Julio Iglesias 'Kadınım'a 50 bin euro istedi!
Julio Iglesias 'Kadınım'a 50 bin euro istedi! İspanyol sanatçı Julio Iglesias, Tanju Okan’ın 'Kadınım' parçasını Fransızca seslendirmek için 50 bin euro talep etti.
19.06.2017 Kültür Sanat
Sahnede şiirler ile buluştular
Sahnede şiirler ile buluştular Cenk Eren uzun bir aradan sonra sevenleri ile Nossa Costa’da buluştu
9.04.2017 Magazin
Ölü caretta caretta sahile vurdu
Ölü caretta caretta sahile vurdu İzmir Urla'da, sahilde "caretta caretta" cinsi deniz kaplumbağası ölmüş halde bulundu.
4.03.2017 Yaşam
Londra müzik sahnesini ayağa kaldıran Türk!
Londra müzik sahnesini ayağa kaldıran Türk! İngiltere’de bu aralar müzik ile ilgili yayınlarda 21 yaşında bir ses oldukça fazla konuşuluyor... Türk asıllı İngiliz Nilüfer Yanya, buğulu sesi ve kendi yazdığı şarkıları söylemesi ile birçok kişinin şimdiden dikkatini çekti. ‘Small Crimes’ ve ‘Keep on Calling’ teklileri adeta eski caz albümleri şimdi ile harmanlanmış gibiydi. Kocaman sesli bu küçük kız, Play Tuşu işbirliğiyle 27 Ocak günü Salon İKSV sahnesinde olacak. Dünya müzik sahnesinde daha çok adını duyacağınız Nilüfer ile mail yoluyla bir röportaj gerçekleştirdik...
14.01.2017 Magazin
Batum’a yerleşebilirim
Batum’a yerleşebilirim Cenk Eren, Gürcistan’ın Batum şehrindeki Leogrand Hotel’de sahneye çıktı...
22.05.2016 Magazin
‘Kadınım’ jesti
‘Kadınım’ jesti 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kıbrıs’ta sahneye çıkan tek sanatçı olan Gülben Ergen adeta “Bayram Kızı” oldu...
20.05.2016 Magazin
Anadolu Pop'un öncü ismi vefat etti
Anadolu Pop'un öncü ismi vefat etti Anadolu pop müziğinin kilometre taşlarından TPAO Batman Orkestrası'nın solisti İlhan Telli (77) İzmir'de hayatını kaybetti...
9.02.2016 Yaşam
Sezen’den iltifat : ‘Tüylerim diken diken’
Sezen’den iltifat : ‘Tüylerim diken diken’ Behzat Gerçeker ve Samsun Demir’in sunduğu ‘Enbeğenilen’ programının bu haftaki konuğu Cenk Eren’di...
5.01.2016 Magazin
Aşk kolay bulunmuyor
Aşk kolay bulunmuyor Geçtiğimiz hafta çıkardığı yeni albümündeki Tanju Okan şarkılarının da yer aldığı repertuarıyla Kuzey Kıbrıs Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Cenk Eren, aşkın kolay bulunmadığını ve geçmişte yaşadığı aşkının peşinden koşmadığı için pişman olduğunu söyleyerek kendisini dinlemeye gelenlerle dertleşti...
21.11.2015 Magazin
Duru bir gece!
Duru bir gece! Nükhet Duru ve Yaşar, 18 Eylül Cuma akşamına özel ‘Hayat Şarkılar’ projesiyle aynı sahneyi paylaşacak...
8.09.2015 Magazin
Bu albümde sesimin gerçek rengi var
Bu albümde sesimin gerçek rengi var Türk pop müziğinin kilometre taşlarından Nükhet Duru ile Avrupa Müzik’ten çıkan son albümü ‘Aşkın N Hali’ vesilesiyle görüştük. İlk defa cover bir albüm yapan Duru, sesiyle yine büyülüyor.
3.07.2015 Arşiv
İstanbul Modern'in bahçesinde nostaljik film keyfi!
İstanbul Modern'in bahçesinde nostaljik film keyfi! İstanbul Modern'in bahçesine kurulacak dev perdede üç gün boyunca İstanbul filmleri gösterilecek. Bu filmler İstanbul'un en eski hallerini anlatan, nostaljik bir seçki içinde yer alıyor.
26.06.2015 Kültür Sanat
‘30 yıllık üretimimi bu albümde topladım’
‘30 yıllık üretimimi bu albümde topladım’ Türk pop müziğinin en önemli besteci, söz yazarı ve yorumcularından Eda-Metin Özülkü çiftinin şarkıları ‘Özülkü Project-Bizim Şarkılar’ albümünde piyasaya çıkıyor. Metin Özülkü, şu günlerde ikinci bir heyecan daha yaşıyor. 30 yıldır kendisine yapılan trilyonluk teklifleri reddeden ancak nihayet Metin Özülkü ile çalışmayı kabul eden Türkan Şoray’ın albümü yakında sevenleri ile buluşacak
10.06.2015 Magazin
Erol Büyükburç kimdir? (Sanatçı Erol Büyükburç evinde ölü bulundu)
Erol Büyükburç kimdir? (Sanatçı Erol Büyükburç evinde ölü bulundu) Türk pop müziğinin en ünlü isimlerinden 79 yaşındaki Erol Büyükburç Etiler Nispetiye Caddesi Bebek yokuşundaki evinde ölü bulundu.Yakınlarının Erol Büyükburç'a ulaşamayınca evine gittiği çilingir yardımıyla kapının açıldığı belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tanju Okan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanju okan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.