Tamer Kıran

Tamer Kıran

Son dakika tamer kıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tamer kıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tamer kıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tamer Kıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tamer kıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 tamer kıran haberi bulunmuştur. Tüm tamer kıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden TOBB Başkanı oldu
Rifat Hisarcıklıoğlu, yeniden TOBB Başkanı oldu Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'nda Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden başkan seçildi.
31.05.2023 Ekonomi
Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile Türkiye'nin denizyolu taşımacılığındaki rolü güçlenecektir
Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile Türkiye'nin denizyolu taşımacılığındaki rolü güçlenecektir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Denizcilik sektörümüze 2053 yılına kadar 21.6 milyar dolar yatırım gerçekleştireceğiz. Bu sayede 180 milyar dolar milli gelirimize katkı sunacağız. Kanal İstanbul ile Türkiye'nin denizyolu taşımacılığındaki rolü güçlenecektir. İstanbul Boğazı'nda seyir emniyetini arttıracağız, boğazdaki gemi trafiğini Kanal İstanbul ile azaltacağız" dedi.  
1.07.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: 2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruz
Emine Erdoğan: 2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruz Emine Erdoğan’ın katılımıyla Turkcell, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğince "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi" final töreni düzenlendi. Programda proje sahipleri ödüllerini Emine Erdoğan'ın elinden aldı. Programda konuşan Emine Erdoğan, “2023’te sıfır atığı tüm Türkiye'de yaygınlaşmış hale getirmeyi hedefliyoruz. 2017 yılından bugüne kadar yaklaşık 24.2 milyon ton geri kazanılabilir atık ekonomiye kazandırıldı. Geri kazanım oranımız yüzde 22.4’e çıktı “dedi.
4.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran'ın  cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran'ın cenaze namazına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran'ın cenaze namazına katıldı.
5.12.2020 Siyaset
Bakan Elvan ve Gül'den önemli toplantı!
Bakan Elvan ve Gül'den önemli toplantı! Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, iş dünyası görüşmelerinin ikinci toplantısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetimiyle bir araya geldi.
28.11.2020 Ekonomi
MEB ile Deniz Ticaret Odaları arasında Mesleki Eğitim İşbirliği  Protokolü imzalandı
MEB ile Deniz Ticaret Odaları arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.
6.08.2020 Eğitim
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye büyüyecek ve güçlenecek!
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye büyüyecek ve güçlenecek! Bakan Karaismailoğlu, Deniz Ticaret Odası Toplantısı'nda konuştu: Türkiye büyüyecek ve güçlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Piri Reis Üniversitesinde, Deniz Ticaret Odası'nın 'Temmuz Ayı Meclis Toplantısı'na katıldı. Bakan Karaismailoğlu, Unutmayalım ki, denize ve denizciliğe verilecek önem ölçüsünde Türkiye Cumhuriyeti büyüyecek ve güçlenecektir" dedi.
2.07.2020 Ekonomi
Bakan Varank: Kovid-19 güvenli üretim belgeleri verilmeye başlandı
Bakan Varank: Kovid-19 güvenli üretim belgeleri verilmeye başlandı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Covid-19 güvenli üretim belgeleri verilmeye başlandı" dedi.
9.06.2020 Ekonomi
Ticari yatlar için flaş karar: 1 Haziran’dan itibaren başlıyor
Ticari yatlar için flaş karar: 1 Haziran’dan itibaren başlıyor Ticari yatların, 1 Haziran’dan itibaren faaliyetlerine yeniden başlamalarına izin verildi.
27.05.2020 Ekonomi
Ünlü isimler dikkat çekecek!
Ünlü isimler dikkat çekecek! “İklim değişikliğinin denizlere etkisi ve denizcilik sektörü” başlıklı İklim Değişikliği Kurultayı’nda tehlikenin boyutları her yönüyle 13 Kasım 2019 Çarşamba günü İstanbul’da ele alınacak.
7.11.2019 Kültür Sanat
İstanbul iş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek!
İstanbul iş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek! İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Türkiye ve Türkiye ekonomisine yöneltilen tehditlere Türk milleti, iş dünyası ve sivil toplumu, bir ve beraber olarak en güzel cevabı verecektir. Bu tehditler karşısında bu vatanın her bir ferdi, Türkiye'nin geleceği için daha çok çalışacak, daha çok üretecektir. Gün sessiz kalma değil, milli birlik ruhuyla, bir ve beraber olarak ses verme günüdür" dedi.
16.10.2019 Ekonomi
DTO Başkanı'ndan “İstihdam Seferberliği” kampanyasına destek
DTO Başkanı'ndan “İstihdam Seferberliği” kampanyasına destek Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran “Türk Denizcilik Sektörü olarak İstihdam Seferberliği'nde elimizi taşın altına koyacağız” dedi.
8.03.2019 Ekonomi
İMEAK Deniz Ticaret Odası'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik
İMEAK Deniz Ticaret Odası'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 24 Haziran seçimlerinde elde ettiği zaferden dolayı tebrik mesajı yayımladı.
25.06.2018 Gündem
TOBB’dan Demirören Ailesi’ne taziye ziyareti
TOBB’dan Demirören Ailesi’ne taziye ziyareti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB yönetim kurulu üyeleri Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı merhum Erdoğan Demirören’in vefatı nedeniyle Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.
19.06.2018 Gündem
Hisarcıklıoğlu ile 5’inci dönem
Hisarcıklıoğlu ile 5’inci dönem İlk kez 2001 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanlığı’na seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu, 5. kez başkanlık koltuğuna oturdu.
15.05.2018 Ekonomi
Şenol Güneş itiraf etti: Milli Takım...
Şenol Güneş itiraf etti: Milli Takım... Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, A Milli Takım'ın başına neden geçmediği konusuna açıklık getirdi.
16.11.2017 Beşiktaş
Beşiktaş’ta Adriano antrenmanı tamamlayamadı
Beşiktaş’ta Adriano antrenmanı tamamlayamadı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında 20 Nisan Perşembe günü Fransa temsilcisi Olympique Lyon'u konuk edecek Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına tekrar başladı.
17.04.2017 Beşiktaş
Fikret Orman yönetimi değiştiriyor!
Fikret Orman yönetimi değiştiriyor! Beşiktaş’ta 15 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesinde başkan Fikret Orman yönetimini değiştirme kararı aldı. Fikret Orman’ın listesinde sürpriz isimler var…
22.04.2016 Beşiktaş
Başkan Orman'ın son şansı!
Başkan Orman'ın son şansı! Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi son durumunu değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı.
16.06.2014 Şampiy10
Başkan Orman'ın son şansı!
Başkan Orman'ın son şansı! Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi son durumunu değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı.
16.06.2014 Beşiktaş
'Bize pusu kuruyorlar'
'Bize pusu kuruyorlar' Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, divan kurulu toplantısında sert konuştu:
3.05.2014 Futbol
Kartal'da kazan kaynıyor
Kartal'da kazan kaynıyor Yeni sezonun başlamasına çok kısa bir zaman kala Beşiktaş’ta gerginlik hâkim
2.08.2013 Futbol
Kongrede kavga çıktı!
Kongrede kavga çıktı! Başkan adayı Serdal Adalı kürsüde konuşurken BJK TV sesi kıstığı için genel kurulda tartışma çıktı.
16.06.2013 Futbol
'Ben buradayken rahat olsun'
'Ben buradayken rahat olsun' “İhaleleri kayıt altına aldık. Zamanı gelince BJK TV’de yayınlanacak. Serdal Bey’e ‘Ben buradayken rahatça arkana yaslanabilirsin. İhaleleri ben yapıyorum’ diye haber yolladım. Bizim olduğumuz yerde Beşiktaş’ın menfaatine zarar gelmez.”
9.06.2013 Futbol
Beşiktaş'tan Aybaba'ya cevap
Beşiktaş'tan Aybaba'ya cevap Beşiktaş Futbol Komitesi, eski teknik direktör Samet Aybaba’nın VATAN’a yaptığı açıklamalara dün internet sitesinden yanıt verdi
29.05.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tamer Kıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tamer kıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.