Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş'tan Aybaba'ya cevap

Beşiktaş'tan Aybaba'ya cevap

Beşiktaş Futbol Komitesi, eski teknik direktör Samet Aybaba’nın VATAN’a yaptığı açıklamalara dün internet sitesinden yanıt verdi

Beşiktaş'tan Aybaba'ya cevap

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi, gazetemizin dünkü sayısında yer alan eski teknik direktör Samet Aybaba’nın açıklamalarına yanıt verdi. Kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklama özetle şöyle:

“DENTINHO’NUN transferini, futbol komitesi eski başkanımız Sayın Tamer Kıran’ın, kısa süre önce BJK Futbol Genel Direktörlüğü görevini üstlenen Sayın Önder Özen’in önerisi ile gerçekleştirdiği, kesinlikle gerçek dışıdır. Özen’in söz konusu transfere hiçbir şekilde dahli yoktur.
Önemle altını çizmek isteriz ki; futbol genel direktörlüğü, teknik direktörlük görevinin kesinlikle alternatifi değildir, bu hedef için görüşme yapıyor olmak da son derece doğaldır.

SÜPER Lig’de Beşiktaşımız’ın ikinci olma ihtimali karşısında, ‘Eğer Şampiyonlar Ligi’ne gidersek hocayı nasıl yollarız’ dediğimiz ise; akıl, mantık ve vicdanla bağdaşmamaktadır.

‘TEŞEKKÜR EDERİZ’

HABERDE yansıyan görüşlerin, ayrılıkların zaman zaman yarattığı fevrilik ve duygusallıklardan kaynaklanmış olacağı kabulüyle, aklı selim ve duyarlı davranmanın en büyük katkıyı Beşiktaş’a sağlayacağını vurgulamak isteriz. Samet Hocamız, üzerine düşeni layıkıyla yapmıştır, kendisine tekrar teşekkür ederiz. Dün olduğu gibi, bundan sonra da bu camianın parçasıdır.”

Haberin Devamı