Taliban Militanları

Taliban Militanları

Son dakika Taliban militanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taliban militanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taliban militanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taliban Militanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taliban militanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 taliban militanları haberi bulunmuştur. Tüm taliban militanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Film gibi operasyon! Taliban yasakladı Afgan müzisyenler özgürlüğe uçtu...
Film gibi operasyon! Taliban yasakladı Afgan müzisyenler özgürlüğe uçtu... Afganistan'da Taliban’ın müziği yasaklaması üzerine gelecekleri tehlikeye giren Afganistan Ulusal Müzik Enstitüsü’nün aralarında kadın öğrenci ve öğretmenlerin de bulunduğu 101 üyesi, Katar elçiliğinin yardımıyla ülkeden ayrılmayı başardı. Önceki akşam Doha’ya varan ekip Portekiz’e gidecek.
6.10.2021 Dünya
Taliban'dan korkunç infaz! 'Yemek kötü' deyip kadına bunu yaptı
Taliban'dan korkunç infaz! 'Yemek kötü' deyip kadına bunu yaptı Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan’dan dehşet veren haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle kadınla yönelik acımasız politikaları ile tüm dünyayı tedirgin eden Taliban’ın korkunç bir infazı daha ortaya çıktı. 2015'te ABD'ye sığınan kadın hakları savunucusu Necla Eyyubi’nin ortaya attığı iddia kan dondurdu.
22.08.2021 Dünya
Afganistan'da harita değişti! Taliban kritik bölgeyi ele geçirdi...
Afganistan'da harita değişti! Taliban kritik bölgeyi ele geçirdi... Son dakika haberine göre; Afganistan'da son 24 saat içinde ikinci vilayet merkezi Taliban kontrolüne geçti.
7.08.2021 Dünya
ABD ve İngiltere, vatandaşlarından Afganistan'ı derhal terk etmelerini  istedi
ABD ve İngiltere, vatandaşlarından Afganistan'ı derhal terk etmelerini istedi Afganistan'da şiddet olaylarının artması nedeniyle ABD ve İngiltere'nin Kabil Büyükelçilikleri, Afganistan'daki vatandaşlarından, bulabildikleri tüm uçuşları kullanarak en acil şekilde bu ülkeyi terk etmelerini istedi.
7.08.2021 Dünya
Afganistan'da askeri karakola saldırı! 20 güvenlik görevlisi öldü!
Afganistan'da askeri karakola saldırı! 20 güvenlik görevlisi öldü! Afganistan'da Taliban saldırısında 20 güvenlik görevlisi öldü...
23.10.2020 Dünya
Afganistan'daki ABD güçlerinden Taliban ile anlaşma sonrası ilk hava saldırısı
Afganistan'daki ABD güçlerinden Taliban ile anlaşma sonrası ilk hava saldırısı ABD-Taliban barış anlaşmasının 29 Şubat'ta imzalanmasının ardından ABD güçleri ilk kez Taliban'a yönelik hava saldırısı düzenledi.
4.03.2020 Dünya
Afganistan'da 21 komando öldürüldü
Afganistan'da 21 komando öldürüldü Ülkenin batısındaki Badgis vilayetinde 21 komando, Taliban militanlarınca öldürüldü.
18.07.2019 Dünya
Afganistan'da askeri üsse saldırı
Afganistan'da askeri üsse saldırı Taliban militanları, Afganistan'ın güneyindeki Helmand vilayetinde bulunan Şorab askeri üssüne saldırı düzenledi.
1.03.2019 Dünya
Son dakika... İçeriden saldırdılar! Onlarca polis öldü!
Son dakika... İçeriden saldırdılar! Onlarca polis öldü! Afganistan'da Taliban'ın gece düzenlediği saldırıda son gelen bilgilere göre en az 30 polisin hayatını kaybettiği duyuruldu.
15.11.2018 Dünya
Afganistan'da Taliban askeri üsse saldırdı: Çok sayıda ölü var
Afganistan'da Taliban askeri üsse saldırdı: Çok sayıda ölü var Taliban militanları, Afganistan'ın batısındaki Farah vilayetinin Puşt Rod ilçesindeki askeri üsse saldırı düzenledi. Saldırıda 17 askerin öldüğü bildirildi.
14.10.2018 Dünya
Afganistan'da Taliban saldırısı
Afganistan'da Taliban saldırısı Badgis vilayetinde karakola yapılan saldırıda 5 polis öldü.
17.09.2018 Dünya
Afganistan'da 5 öğretmen kaçırıldı
Afganistan'da 5 öğretmen kaçırıldı Afganistan'ın batısındaki Herat vilayetinin Şindent ilçesinde 5 öğretmenin kaçırıldığı bildirildi
30.03.2018 Dünya
Taliban, askerleri pusuya düşürdü: 24 ölü
Taliban, askerleri pusuya düşürdü: 24 ölü Afganistan'ın Ferah kentinde Taliban tarafından düzenlenen saldırıda 24 asker hayatını kaybetti.
10.03.2018 Dünya
Afganistan’da saldırı: 8 ölü
Afganistan’da saldırı: 8 ölü Afganistan’da Taliban militanları tarafından bir polis merkezine düzenlenen saldırıda en az 8 polis hayatını kaybetti, 2 sivil yaralandı.
11.01.2018 Dünya
IŞİD ve Taliban saldırılarında 200 Afgan öldü
IŞİD ve Taliban saldırılarında 200 Afgan öldü Afganistan'da Cuma günü Şii bir camide gerçekleşen intihar saldırısında ölenlerin sayısının 54'e yükselmesiyle birlikte ülkede son bir haftada gerçekleşen terör saldırılarında ölenlerin sayısı 200 oldu.
22.10.2017 Dünya
Afganistan'da çatışma: 5 polis öldü
Afganistan'da çatışma: 5 polis öldü Afganistan'ın güneyindeki Helmand vilayetinde Taliban militanlarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 polisin öldüğü belirtildi
19.08.2017 Dünya
Pakistan'da 2 Taliban militanı idam edildi
Pakistan'da 2 Taliban militanı idam edildi Pakistan'da 2014'teki Peşaver okul saldırısının ardından 2 militan hakkında verilen idam cezasının infazı gerçekleştirildi
24.05.2017 Dünya
Afganistan'da koruculara silahlı saldırı: 5 ölü
Afganistan'da koruculara silahlı saldırı: 5 ölü Afganistan'ın kuzeyindeki Faryab vilayetinde Taliban militanları tarafından bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 5 korucu hayatını kaybetti.
23.05.2017 Dünya
Taliban asker kılığında vurdu
Taliban asker kılığında vurdu Taliban cuma günü Belh vilayetinin yönetim merkezinin bulunduğu Mezar-ı Şerif’teki bir askeri üsse bir saldırı düzenlendi.
22.04.2017 Dünya
Oxford’dan teklif aldı
Oxford’dan teklif aldı Nobel Barış Ödülü’nü kucaklayan en genç isim olarak tarihe geçen Pakistanlı Malala Yousafzai, aralarında Oxford Üniversitesi’nin de bulunduğu birçok okuldan eğitim teklifi aldığını söyledi.
12.03.2017 Dünya
Afganistan'da okula saldırı: 2 ölü
Afganistan'da okula saldırı: 2 ölü Afganistan'ın Lagman vilayetinde bir okula havan mermisi atıldı, iki öğrenci hayatını kaybetti.
25.02.2017 Dünya
Taliban 25 karakolu ele geçirdi iddiası
Taliban 25 karakolu ele geçirdi iddiası Taliban militanları, Afganistan'ın güneyindeki Helmand vilayetinin Sangin ilçesini hedef aldı.
17.06.2021 Dünya
Afganistan'da karakola saldırı: 43 ölü
Afganistan'da karakola saldırı: 43 ölü Afganistan'ın güneyindeki Kandahar vilayetinin Mayvand ilçesinde Taliban militanlarının karakola saldırması üzerine çıkan çatışmada 16'sı polis 43 kişi öldü.
21.01.2017 Dünya
Afganistan'da Taliban Sangin ilçesine saldırdı
Afganistan'da Taliban Sangin ilçesine saldırdı Saldırının ardından çıkan çatışmada 25 Taliban üyesinin öldürüldüğü bildirildi
17.06.2021 Dünya
Taliban'dan Afganistan'ın Sar-i Pul vilayetine saldırı
Taliban'dan Afganistan'ın Sar-i Pul vilayetine saldırı Taliban militanları, Afganistan'ın kuzeyindeki Sar-i Pul vilayetinin merkezine saldırdı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Taliban Militanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taliban militanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.