Taksim Gezi Parkı

Taksim Gezi Parkı

Son dakika Taksim Gezi Parkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taksim Gezi Parkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taksim Gezi Parkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksim Gezi Parkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksim gezi parkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.437 taksim gezi parkı haberi bulunmuştur. Tüm taksim gezi parkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksim'deki kavgadan tepki çeken görüntüler!
Taksim'deki kavgadan tepki çeken görüntüler! Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 26 Temmuz'da çıkan kavgadan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde seyyar satıcı olduğu belirtilen kadına uygulanan şiddet tepkilere neden oldu.
14.08.2021 Gündem
Son dakika...Gezi Parkı'nda polislere bıçaklı saldırı: 2 polis yaralandı
Son dakika...Gezi Parkı'nda polislere bıçaklı saldırı: 2 polis yaralandı Taksim Gezi Parkı'nda görev yapan polislere bıçakla saldırıp, 2'sini hafif yaraladığı ileri sürülen yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı. Üzerinden kimlik, pasaport çıkmayan ve İsrailli olduğunu ifade eden şüphelinin, saldırı anını bir arkadaşına verdiği cep telefonu kamerasına kaydettirdiği ileri sürüldü.
13.01.2020 Gündem
Şüpheli kadın gözaltına alındı
Şüpheli kadın gözaltına alındı Taksim’de şüpheli hareketler sergileyen bir kadın polis ekiplerince gözaltına alındı. Üzerinden kimlik çıkmayan kadın ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
5.12.2018 Yaşam
Galatasaraylı taraftarlar Vodafone Park'a geldi
Galatasaraylı taraftarlar Vodafone Park'a geldi Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesini Vodafone Park'ta takip edecek olan Galatasaraylı taraftarlar, stada ulaştı.
2.12.2018 Galatasaray
Gezi olaylarındaki ‘biber gazı’ talimatına yakalama kararı
Gezi olaylarındaki ‘biber gazı’ talimatına yakalama kararı Taksim Gezi Parkı’nda eylemcilerin kurdukları çadırları 'yakın' talimatı verdiği için daha önce 10 ay hapse çarptırılan Ramazan Emekli hakkında, usulsüz şekilde biber gazı sıkılması talimatı verdiği gerekçesiyle açılan davada yakalama kararı çıkarıldı.
15.11.2018 Gündem
“Torbacı Nene” kıskıvrak yakalandı
“Torbacı Nene” kıskıvrak yakalandı Beyoğlu’nda narkotimlerinin peşinde olduğu “uyuşturucu madde ticareti” suçundan aranan ve cezaevi firarisi olan 57 yaşındaki “Nene” lakaplı torbacı kadın, operasyonda kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Kadının yapılan üst aramasında eteğinden çok miktarda “skunk” diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi.
24.08.2018 Yaşam
Gezi Parkı'nda bu sabah korku dolu anlar yaşandı
Gezi Parkı'nda bu sabah korku dolu anlar yaşandı Taksim Gezi Parkı'nda Musa adlı Suriyeli bir kişi parkta uyuyan başka bir kişinin kafasına şişeyle vurunca ortalık bir anda karıştı. Bunu gören parktakiler kaçan kişiyi yakalayarak dövdü ve bıçakladı. Yaralanan kişi kendisine yardım etmek isteyenlere ise taş attı.
19.08.2018 Gündem
Gezi Parkı'nda korkunç görüntü!
Gezi Parkı'nda korkunç görüntü! Taksim Gezi Parkı’nda bir genç ani ölümlere neden olan çakmak gazı çekip kendinden geçmesi görenleri korkuttu.
6.08.2018 Yaşam
Taksim Gezi Parkı’nda çakmak gazı çekip, kendinden geçti
Taksim Gezi Parkı’nda çakmak gazı çekip, kendinden geçti Taksim Gezi Parkı’nda bir genç ani ölümlere neden olan çakmak gazı çekip kendinden geçmesi görenleri korkuttu.
6.08.2018 Yaşam
İstanbul  37’yi gördü
İstanbul 37’yi gördü İstanbul’da etkili olan sıcak hava günlük hayatı olumsuz etkiledi.
23.07.2018 Yaşam
Son 5 yılın en iyisi! Geldikçe geliyorlar
Son 5 yılın en iyisi! Geldikçe geliyorlar Ege sahillerinde turistik tesislerin doluluk oranı yüzde 90’ın üzerine çıktı. Üniversite sınavlarının bitmesi ile birlikte tatile çıkan yerli turist turizmcinin yüzünü güldürdü. Turizmciler Bodrum genelinde Belçika, Hollanda, İngiltereli misafirlerde artış olduğunu, Bodrum'un yeniden hak ettiği noktaya gelmeye başladığını söylüyor.
4.07.2018 Yaşam
Taksim’de ‘Fırça düşürme taktiği’ ile turistleri böyle soyuyorlar
Taksim’de ‘Fırça düşürme taktiği’ ile turistleri böyle soyuyorlar Taksim Gezi Parkı çevresini mesken tutan ayakkabı boyacılarının ‘fırça düşürme taktiği’ ile turistleri kandırarak ayakkabılarını boyayıp yüksek ücret talep etmeleri kameralara yansıdı.
3.05.2018 Yaşam
Tinerciler, parkta kızıyla  yürüyen babayı bıçakladı
Tinerciler, parkta kızıyla yürüyen babayı bıçakladı İstanbul’un göbeği Taksim Gezi Parkı’nda 9 yaşındaki kızı İpek’le dolaşan Suriyeli baba Muhammed Ahmed, para vermediği için üç tinerci tarafından karnından bıçaklandı. Kaçmaya çalışan babası kanlar içinde yere yığılan küçük kız, gözyaşlarını tutamadı
5.09.2017 Yaşam
Taksim Gezi Parkı’nda ibretlik görüntü
Taksim Gezi Parkı’nda ibretlik görüntü Bonzai krizine giren şahsı ayıltmaya çalışan vatandaşların çabası kamerada
19.06.2017 Yaşam
İBB, Gezi Parkı'na yapılacak köprünün görsellerini paylaştı
İBB, Gezi Parkı'na yapılacak köprünün görsellerini paylaştı Taksim Gezi Parkı'na ekolojik yaya köprüsü yapılıyor. İBB, köprünün görsellerini basınla paylaştı.
29.09.2021 Gündem
‘Ekolojik’ köprü
‘Ekolojik’ köprü Taksim Gezi Parkı’nı Harbiye’ye bağlayan köprü doğayla uyum içinde olacak. Eskisinin yerine yapımı hızla süren köprü çevrenin görüntüsünü de bozmayacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'un 2017 bütçesi belli oldu
İstanbul'un 2017 bütçesi belli oldu İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) bütçe görüşmeleri bugün yapıldı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2017 yılı konsolide bütçesi 42 milyar lira, kendi bütçesi de 18,5 milyar lira olarak açıklandı. Bütçenin yaklaşık yüzde 46'sı ulaşıma ayrıldı. 223 oyun kullanıldığı bütçe oylamasında, 159 kabul, 64 red oyu verildi
29.09.2021 Gündem
"Kırmızılı kadın" davasında yeni gelişme!
"Kırmızılı kadın" davasında yeni gelişme! ‘Kırmızılı kadın’ davasında gaz sıkan polisi mahkum eden hakim de 'sıksana lan' deyip tokat attığı iddia edilen polis amiri de FETÖ’den firarda. Avukatı yeniden yargılanma için başvuruda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Galatasaray'ın toplanma yeri Taksim
Galatasaray'ın toplanma yeri Taksim Sarı-kırmızılı takımın taraftarları, Vodafone Arena'ya polis korteji eşliğinde gidecek
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray derbi bilet fiyatlarını açıkladı
Galatasaray derbi bilet fiyatlarını açıkladı Galatasaray, Beşiktaş maçının biletlerinin Cuma günü saat 15:00'da 150 TL'den satışa çıkarılacağını açıkladı.
22.09.2016 Galatasaray
Gezi Parkı kapatıldı
Gezi Parkı kapatıldı Taksim Gezi Parkı saat 13:30 itibariyle girişlere kapatıldı...
29.09.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Kanal D
Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Kanal D Heyecanın bir an olsun bitmediği Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde bu hafta bombaları patlatacak. Hatırlarsanız Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Gölge köşeye sıkıştırılmıştı ama Gölge büyük bir hamle ile Polat ve ekibini pusuya düşürmüştü. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? İşte Kurtlar Vadisi Pusu hem yeni bölüm fragmanı haberi hem de son bölüm özeti haberimizde.
29.09.2021 Gündem
DİKKAT!.. İstanbul'da yoğun kar yağışı!
DİKKAT!.. İstanbul'da yoğun kar yağışı! İSTANBUL’da gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışı, gece boyunca etkisini artırarak sabah saatlerinde de devam ediyor...
31.12.2015 Yaşam
Yılbaşında İstanbul'da 15 bin polis görev yapacak
Yılbaşında İstanbul'da 15 bin polis görev yapacak Yılbaşı gecesi İstanbul genelinde 15 bin, Taksim çevresinde ise 5 bin polisin görev yapacağı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Gezi Parkı'nda korkunç olay
Gezi Parkı'nda korkunç olay TAKSİM Gezi Parkı’nda, birlikte alkol alan 2 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada, T...
21.10.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Taksim Gezi Parkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksim gezi parkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.