Taklit Ürün

Taklit Ürün

Son dakika taklit ürün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taklit ürün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taklit ürün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taklit Ürün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taklit ürün gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 taklit ürün haberi bulunmuştur. Tüm taklit ürün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı tarımda yeni dönemi anlattı! Sebze fiyatlarını düşürme planı ortaya çıktı
Bakan Yumaklı tarımda yeni dönemi anlattı! Sebze fiyatlarını düşürme planı ortaya çıktı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’de tarımın fotoğrafını çekmek için düğmeye bastıklarını söyledi. ‘Tarımsal sayım’da altyapının tamamlandığını, Hazine ve Maliye Bakanlığı’yla protokol yapılacağını belirten Yumaklı, “Bu tarımda tüm verilerin tespiti ve kayıt altına alınması demek. 41 ilde 39 tarım ihtisas OSB’si tüzel kişilik kazandı. İhtisas OSB’lerle kentlerde uygun fiyata gıda mümkün olacak” dedi.
12.08.2023 Ekonomi
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan, ABD-Türkiye çifte vatandaşı Onur Aksoy, Çin’den getirdiği cihazlara sahte yazılım yüklediği ve bununla 100 milyon dolar gelir elde ettiği yönündeki suçlamaları kabul etti.
11.06.2023 Yaşam
Sahte zeytinyağı ile ilgili son dakika uyarısı! Tehlike saçıyor, ölüme neden oluyor...
Sahte zeytinyağı ile ilgili son dakika uyarısı! Tehlike saçıyor, ölüme neden oluyor... Zeytinyağı ile ilgili son dakika uyarısı! Merdiven altı zeytinyağları tehlike saçıyor. İçerisinde yeşil boya, zeytin esansı, pamuk yağı ve birçok tehlikeli madde tespit edilen sahte yağlar, ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. Zeytinyağı uzmanı Ümmühan Tibet, ‘Yeşil zeytinyağı daha faydalıdır’ ve ‘Saf zeytinyağı donar, donmuyorsa karışıktır’ algıları yanlış. Zeytinyağı hiçbir bitkisel yağla karıştırılamaz” dedi.
7.05.2022 Gündem
E-ticarette yeni dönem! Tamamen değişiyor
E-ticarette yeni dönem! Tamamen değişiyor E-ticaret pazar yerlerinde taklit ürün satışı ve hukuka aykırı içerikler engellenecek. Satıcılar sadece bir e-ticaret pazar yerinde faaliyet göstermek zorunda bırakılamayacak.
25.04.2022 Ekonomi
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor Alışveriş festivalleriyle beraber sosyal medya fenomenlerinin alışveriş sitelerinden verdiği linklerin artmaya başlaması bir dolandırıcılığa dönüşebilir. Sosyal medyada çoğu zaman fiyatların arttırıldığı sonra da düşerek indirim havası katılması gündem olmuşken bu durum mağduriyetler yaşanmasına sebebiyet veriyor.
15.11.2021 Gündem
İnternetten sahte ürün satan sitelere dikkat! Uzmanlar uyarıyor!
İnternetten sahte ürün satan sitelere dikkat! Uzmanlar uyarıyor! İnternetten alışveriş yapmak popüler olsa da özellikle koronavirüs ile birlikte büyük artış gösterdi. En çok alışveriş yapılan sitelerde bile artık sahte ve taklit ürünlerle karşılaşmak mümkün. Son zamanlarda internetten alışveriş yapan hemen herkesin bir sahte ürün hikayesi var. Alışveriş oranlarının arttığı bu dönemde mağduriyetler yaşanıyor. Peki Nasıl alışveriş yapacağız? Sahte ürün satın alan tüketici ne yapmalı? Taklit ürün nasıl anlaşılır? İşte uzmanların yanıtları...
25.07.2021 Ekonomi
Terlik kavgası mahkemede bitti
Terlik kavgası mahkemede bitti Türkiye’nin iki büyük terlik markası, ‘taklit ürün’ iddiası ile mahkemelik oldu. Ceyo markasının sahibi şirket, diğer terlik üreticisi Muya’ya dava açtı.
29.06.2019 Gündem
Taklide baskın isyan çıkardı
Taklide baskın isyan çıkardı Kuşadası’nda ünlü markaların taklit ürünlerini toplatmak için polis eşliğinde gelen avukatlara esnaf sert tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Gergin anlar... Avukatlar AVM'ye sığındı
Gergin anlar... Avukatlar AVM'ye sığındı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ünlü giyim firmalarının avukatlarının polis eşliğinde yaptığı sahte marka denetimi sırasında olaylar çıktı. Çok sayıda esnaf kepenk kapatıp yürüyüş yapmak isterken, avukatlar bir AVM’ye sığındı. 2 kişinin darp edildiği olaylarda 3 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
PKK, 2016'da Avrupa'da terör estirdi
PKK, 2016'da Avrupa'da terör estirdi Avrupa polis teşkilatı Europol'un "AB Terörizm Durumu ve Trendi 2017 Raporu"na göre, bölücü terör örgütü PKK bazı AB ülkelerinde Türk kurumlarını, kültür merkezlerini ve mülkleri hedefleyen bir dizi saldırı gerçekleştirdi
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da "taklit ürün" operasyonu
İstanbul'da "taklit ürün" operasyonu İstanbul’da bir iş hanında, deri ve zührevi hastalıklarının yanı sıra kansere de yol açan ürünlere karşı yapılan operasyonda 9 bin 385 adet ünlü markaların taklidi kol saati, 5 bin 665 adet marka taklidi güneş gözlüğü, 6 bin 400 adet puro, değişik markalara ait 30 çift taklit spor ayakkabı, 10 adet elektronik sigara ve 610 adet sarma sigara tütünü ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
6 patrondan biri kaçak
6 patrondan biri kaçak Türkiye’de her 10 çalışandan 4’ü kayıt dışı görünürken, sosyal güvenlik kaydı olmayan 197 bin patron çıktı. 1 milyon 239 bin işveren arasında bu rakam her 6 patrondan birinin kayıt dışı olduğunu gösteriyor
24.03.2017 Ekonomi
Taklit ürün aramasında gerginlik
Taklit ürün aramasında gerginlik Kayseri'de çarşı, mağaza ve alışveriş merkezlerinde taklit ürün araması yapılması, esnafın tepkisine neden oldu. Denetimde taklit ürün bulunması üzerine tutanak tutuldu.
14.03.2017 Yaşam
Alibaba 'taklit ürün' gerekçesiyle tekrar ABD'nin kara listesinde
Alibaba 'taklit ürün' gerekçesiyle tekrar ABD'nin kara listesinde Dünyanın en büyük internetten alışveriş şirketi Çinli Alibaba, taklit ürün sattığı gerekçesiyle 4 yıl sonra tekrar ABD'nin kara listesine alındı.
17.06.2021 Dünya
Twitter’ın çakması gerçeğini geçti!
Twitter’ın çakması gerçeğini geçti! Çin'de Twitter klonu olarak geliştirilen Weibo adlı sosyal medya sitesi Twitter'ı geride bıraktı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
‘Genç’ kalmak için 150 TL harcıyoruz
‘Genç’ kalmak için 150 TL harcıyoruz 16 ülkede yapılan ‘Küresel Estetik Trendleri’ araştırmasına göre, cilt bakımına en çok parayı ayda 80 euro ile Çinli kadınlar harcıyor. Türk kadınları 44 euro (yaklaşık 150 TL) ile 4’üncü sırada...
2.10.2016 Ekonomi
Çorlulu baba-oğul Alman otomobil devini çarptı!
Çorlulu baba-oğul Alman otomobil devini çarptı! 107 yıllık otomobil markasının ambleminin sahtesini üretip ihraç eden baba-oğul dünya devini 15 milyon dolar zarara uğrattı. Firmanın görevlendirdiği Türk dedektifin kıtalararası takibi sonucu çete Çorlu’da yakayı ele verdi
29.09.2021 Gündem
Taklit kaçağın büyüklüğü 17.2 milyar $
Taklit kaçağın büyüklüğü 17.2 milyar $ MARKA Koruma Grubu (MGK), 26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Günü nedeniyle, kaçak ve taklit ürün ticaretine ilişkin hazırladığı üçüncü raporun ilk bulgularını açıkladı...
25.04.2016 Ekonomi
İzmir'de 10 milyon TL’lik taklit ürün ele geçirildi
İzmir'de 10 milyon TL’lik taklit ürün ele geçirildi İzmir’de, ’Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname’ uyarınca 4 işyerine baskın yapan polis, 10 milyon TL değerinde taklit ürün ele geçirdi...
23.04.2016 Yaşam
Paralel ithalata savaş açıyorlar!
Paralel ithalata savaş açıyorlar! Tescilli Markalar Derneği eski Başkanı Tahsin Özlenir, “Bazı yabancı siteler faturaları düşük gösteriyor ve limitin üstünde alışveriş yapanlar vergi ödemiyor. Bu şüpheli siteleri Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na bildirdik” dedi.
31.03.2015 Ekonomi
‘Çakma’yı ihbar edene parça başına 1 dolar!
‘Çakma’yı ihbar edene parça başına 1 dolar! Türkiye’de taklit pazarının büyüklüğü 20 milyar dolara ulaştı. Piyasada ciddi bir istihbarat ağı var ve sahte ürün yakalatanlar parça başına 1 dolar alıyor.
17.02.2015 Ekonomi
Korsan, taklit ürün cenneti Türkiye!
Korsan, taklit ürün cenneti Türkiye! Dünya Gümrük Örgütü’nün Yasadışı Ürün Ticareti raporuna göre Türkiye’de sahte ve korsan ürün ticaretinin hacmi 10.8 milyar dolara ulaştı. Yarattığı vergi kaybı ise en az 5 milyar dolar.
15.11.2014 Ekonomi
Pazar daralması değil taklit ürün zorluyor
Pazar daralması değil taklit ürün zorluyor İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Rıdvan Mertöz, taklit ürünlerin ihracatçı firmalara büyük zarar verdiğini söyledi. En çok taklit ürünü Çin, Rusya ve İran yapıyor
15.08.2014 Ekonomi
Gergedan boynuzu altını solladı
Gergedan boynuzu altını solladı Sağlık alanındaki batıl inanışlar, küresel vahşi yaşamı tehdit ediyor. Economist, Asya’da 1 kilo ayı safra kesesinin 1 milyon dolara, 1 kilo gergedan boynuzunun ise 60 bin dolara satıldığını yazdı
22.07.2014 Ekonomi
Türkiye dünyada ikinci...
Türkiye dünyada ikinci... Son 10 yılda ikiye katlandı!
12.04.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Taklit Ürün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taklit ürün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.