Takı Kavgası

Takı Kavgası

Son dakika takı kavgası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takı kavgası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takı kavgası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takı Kavgası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takı kavgası gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 takı kavgası haberi bulunmuştur. Tüm takı kavgası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki aile arasında takı kavgası çıkmıştı! Ölen kadının kocası tutuklandı
İki aile arasında takı kavgası çıkmıştı! Ölen kadının kocası tutuklandı Kocaeli'de iki aile arasında "Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?" meselesi yüzünden çıkan kavgada ölen kadının kocası, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
20.06.2022 Yaşam
Takı kavgasında kan aktı! 'Sen neden çeyrek taktın?'
Takı kavgasında kan aktı! 'Sen neden çeyrek taktın?' Kocaeli'de iki aile arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden kadının kuzeni, "Kavga takı yüzünden çıktı. Bir aile, diğer ailenin düğününde yarım altın takmış. Sonra düğün olduğunda gruplardan biri, diğer aileye çeyrek altın takmış. 'Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?' diye arbede yaşanmış" dedi.
20.06.2022 Yaşam
Takı kavgasında 4 kişiyi yaraladı, 'Yere ateş ettim' dedi
Takı kavgasında 4 kişiyi yaraladı, 'Yere ateş ettim' dedi Trabzon'da, 8 ay önce doktor kızı Burcu Bulut Keleş ile meslektaşı Ümit Keleş'in düğününde çıkan takı tartışması sırasında tabancayla damat ve kız kardeşi ile dünürlerini yaralayan tutuklu Basri Bulut'un (50) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Duruşmada darbedildiğini öne süren Bulut, "Kendimi ve ailemi korumak amacıyla yere ateş ettim. Hedef gözetmedim” dedi. 
12.05.2022 Yaşam
Doktor çiftin düğünü kanlı bitmişti! Takı kavgası davasında flaş gelişme
Doktor çiftin düğünü kanlı bitmişti! Takı kavgası davasında flaş gelişme Trabzon'da 4 ay önce meslektaşı Ümit Keleş (30) ile evlenen doktor Burcu Bulut'un (30) babası emekli astsubay Basri Bulut'un (50) takı tartışması nedeniyle damat ile ailesinden 3 kişiyi silahla yaraladığı kavga ile ilgili iddianame kabul edildi. İddianamede; tutuklu Basri Bulut hakkında 'silahla nitelikli kasten yaralama' suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istendi. Soruşturmada delil olan ses kaydında; 'vur, hepsini vur' dediği öne sürülen Burcu Bulut Keleş için de 'azmettirmek' suçundan babası kadar hapis cezası talep edildi.
27.01.2022 Gündem
Gelinin babası dehşet saçtı! Damat ile ailesinden 3 kişiyi vurdu, takı kavgası...
Gelinin babası dehşet saçtı! Damat ile ailesinden 3 kişiyi vurdu, takı kavgası... Trabzon'da 2 hafta önce evlenen doktor çiftin aileleri arasında düğündeki takıların paylaşımı nedeniyle kavga çıktı. Gelinin babası emekli astsubay Basri Bulut (50) damat ile ailesinden 3 kişiyi yaraladı. Bulut, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
27.09.2021 Gündem
'Takı' dehşeti! Kayınpeder damada silah çekince ortalık karıştı
'Takı' dehşeti! Kayınpeder damada silah çekince ortalık karıştı Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki bir sitede sabah saatlerinde 4 kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Ayaklarından yaralandığı belirlenen 4 kişi kaldırıldığı hastaneden tedavi altına alındı. Olayın takı kavgası nedeniyle yaşandığı iddia edildi.
25.09.2021 Gündem
Barış Üregül ile eski eşi arasındaki takı kavgası büyüyor!
Barış Üregül ile eski eşi arasındaki takı kavgası büyüyor! Tarık Akan’ın büyük oğlu Barış Üregül, eski eşi Asya Engin’le davalık oldu. Engin, düğünde takılan takıların iadesi için Üregül’e dava açtı. Üregül ise verdiği cevap dilekçesinde “Evden ayrılırken tüm eşyalarını aldı. Takılar bende yok” dedi.
7.09.2020 Magazin
200204053_ISTANBUL-SULTANGAZI_DE_DUGUNDE_TAKI_KAVGASI_CADDEYE_TASTI
200204053_ISTANBUL-SULTANGAZI_DE_DUGUNDE_TAKI_KAVGASI_CADDEYE_TASTI 200204053_ISTANBUL-SULTANGAZI_DE_DUGUNDE_TAKI_KAVGASI_CADDEYE_TASTI
4.02.2020 Haber
Düğündeki takı kavgası ortalığı karıştırdı!
Düğündeki takı kavgası ortalığı karıştırdı! İstanbul Sultangazi'de, takı sebebiyle başlayan kız ile erkek tarafı arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.
4.02.2020 Yaşam
Düğünde takı kavgası çıktı, gelin yaralandı!
Düğünde takı kavgası çıktı, gelin yaralandı! Çanakkale'nin Biga ilçesinde takı paylaşımı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada gelin yaralandı.
1.07.2018 Yaşam
Nikahta takı kavgası: 1 yaralı
Nikahta takı kavgası: 1 yaralı Kâğıthane’de bir nikah sonrasında takı yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
20.08.2017 Yaşam
Düğünden mahkemeye!
Düğünden mahkemeye! Gelinle damadın düğündeki takı kavgası mahkemede bitti!
11.07.2010 Yaşam
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
Olta balıkçısı yer kavgasında öldürüldü
Olta balıkçısı yer kavgasında öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde, iskelede oltayla avlanan balıkçıların yer kavgasında, Saim Baş (59) tabancayla vurularak öldürüldü.
29.07.2022 Yaşam
Busquets ile Rodrygo birbirine girdi akıllara Torrent geldi! 'Las Vegas'ta olan Las Vegas'ta kalır!'
Busquets ile Rodrygo birbirine girdi akıllara Torrent geldi! 'Las Vegas'ta olan Las Vegas'ta kalır!' Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan hazırlık maçında yaşanan olaylar futbolseverleri bir hayli şaşırttı. Busquets ile Rodrygo kavgası bir anda sahayı karıştırırken, Las Vegas'taki derbinin yansımaları İspanya basınında geniş olarak yer aldı.
24.07.2022 İspanya
Şarkıcı Ayşe, erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı evde ölü bulundu
Şarkıcı Ayşe, erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı evde ölü bulundu İzmir'in Bayraklı ilçesinde eğlence mekanlarında şarkı söyleyen Ayşe Ayçiçek (34), erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı evde ölü bulundu. Uyuşturucu hap kullandığı ileri sürülen Ayçiçek'in kesin ölüm nedeni, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.
17.05.2022 Yaşam
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları!
Mal kavgasıyla gündeme gelen Midyeci Ahmet için ticaret savaşları! Midyeci Ahmet için marka kavgası ortaya çıktı. Eski eşi Deniz Çelebi ile yaşadığı mal paylaşım kavgası ile gündemde olan 23 şubeli Midyeci Ahmet’in sahibi Ahmet Çiçek’in, benzer zorlu bir süreci, ünlü markayı başka kişilere kaptırmamak için de verdiği anlaşıldı. ‘Midyeci Ahmet’ markasını tescil ettirmek isteyen üç başvurudan ikisi, Çiçek’in itirazı üzerine reddedildi. Yalnızca, Çiçek’in adaşı Ahmet Arslan ‘Midyeci Ahmet Usta’ markasını tescilleyebildi.
8.04.2022 Gündem
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası canlı yayında müjdeyi duyurarak, "40 bin yeni sağlık personeli alımı yapılacak." ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Siyaset
Esenyurt ve Küçükçekmece'de nişan atma kavgası: 6 yaralı
Esenyurt ve Küçükçekmece'de nişan atma kavgası: 6 yaralı Esenyurt'ta iki aile arasında nişan atma sebebiyle kavga çıktı. Kavgada 1'i kadın 2 kişi silahla yaralanırken 1 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından Küçükçekmece'de devam eden kavgada açılan ateş sonucu ise kız tarafından 1 kişi ile yoldan geçen 3 kişi yaralandı.
18.08.2020 Yaşam
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den S-400 açıklaması
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den S-400 açıklaması Muhtarlarla buluşmasında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye köşeye sıkıştırılmak isteniyor. ABD ile S-400 anlaşmazlığı günden güne boyut değiştiriyor. Türkiye S-400'ü alacak ve konuşlandıracaktır. Bu iş bitmiş, konu kapanmıştır. Gerisini ABD düşünmelidir. F-35'i vermeyiz diyenler, günü geldiğinde bir Türk mucizesiyle inşallah tanışacaklar" dedi
15.06.2019 Siyaset
Hindistan'da kuraklık felaketi: Sıcaktan çiftçiler intihar ediyor!
Hindistan'da kuraklık felaketi: Sıcaktan çiftçiler intihar ediyor! Hindistan'da 50,8 dereceye sıcaklıkların yol açtığı kuraklık nedeniyle yüzlerce köy boşaltıldı. Ülke son birkaç haftadır rekor sıcaklıklarla baş etmeye çalışıyor.
12.06.2019 Dünya
Mahalleyi büyük korku sardı! Bu halde sürekli nöbet tutuyorlar...
Mahalleyi büyük korku sardı! Bu halde sürekli nöbet tutuyorlar... Sit alanı içinde kaldığı için yıkılamayan metruk binalarda arka arkaya çıkan yangınlar mahalleliyi büyük korku yaşatıyor. 15 gün arayla aynı mahallede çıkan 2 yangın sonrası mahalle sakinleri su dolu kovaları eksik etmiyor, hortumları hazır bekletiyor. Adeta yangın nöbeti tutan mahalle sakinleri metruk binaların yıkılmasını istiyor.
2.08.2018 Yaşam
Aile kavgası yapılanmayı çözdü! Kocasını ihbar edince...
Aile kavgası yapılanmayı çözdü! Kocasını ihbar edince... FETÖ’nün TÜBİTAK’taki yapılanmasıyla ilgili soruşturmayı aile kavgası çözdü. FETÖ’cü kocasının ‘Ben hizmetle evliyim’ lafına kadın ihbarda bulundu. Basılan evden TÜBİTAK’taki mühendis Bestami Mert’in örgüt için şifrelediği dijital dosyalar çıktı.
29.09.2021 Gündem
Başka Tarkan geldi!
Başka Tarkan geldi! Tarkan'ı magazin sayfalarında işi dışında görmek pek mümkün değil. Karakter olarak mesafeli biri ancak bu günlerdeki değişimi gözlerden kaçmıyor. Sanki o Tarkan gitti başka Tarkan geldi
17.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Takı Kavgası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takı kavgası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.