Aleyna Tilki'den bir cesur klip daha! Paylaştığı karelere yorum yağdı: 'Şarkı mı, don reklamı mı?'
Aleyna Tilki'den bir cesur klip daha! Paylaştığı karelere yorum yağdı: 'Şarkı mı, don reklamı mı?' İngilizce şarkısıyla çokça konuşulan genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Bir önceki klibinde yer alan sahnelerle izleyicilerden pek çok eleştiri olan Tilki, bu kez yeni klibinden yayınlanan fotoğraflarla olay oldu.
2.06.2022 Magazin
Aleyna Tilki sahne kostümüyle dikkat çekti!
Aleyna Tilki sahne kostümüyle dikkat çekti! Yeni İngilizce şarkısı “Take It Or Leave It” ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında önceki akşam Hatay ‘da konser verdi. Binlerce hayranını coşturan Tilki, cesur sahne kostümüyle dikkat çekti.
20.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki ve Gülşen'e dudak uçuklatan teklif! 'Bu arada para basıyorlar'
Aleyna Tilki ve Gülşen'e dudak uçuklatan teklif! 'Bu arada para basıyorlar' Sahne kıyafetleri ve dansları ile olay olan Gülşen ile son klibindeki cüretkar sahnelerle magazin gündemine bomba gibi düşen Aleyna Tilki’nin anlaşmaları ortaya çıktı. Herkes onları konuşurken, onlar sessiz sedasız yaptığı son anlaşmalarla bu yazın büyük paralar kazanmaya devam edecek. İşte detaylar...
2.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin klibine Ebru Yaşar'dan tepki! 'Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem'
Aleyna Tilki'nin klibine Ebru Yaşar'dan tepki! 'Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem' Ebru Yaşar, açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki'nin, 'Take It Or Leave It' klibindeki iddialı görüntülerini eleştirdi. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü sanatçı, "Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem!" dedi.
30.04.2022 Magazin