Taht

Taht

Son dakika taht haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taht ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taht haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taht

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taht gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.394 taht haberi bulunmuştur. Tüm taht haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ancelotti'nin oğlu resti çekti! Arda Güler için babasının yanına gidip...
Ancelotti'nin oğlu resti çekti! Arda Güler için babasının yanına gidip... Türk futbolseverlerin gözü cumartesi akşamı da Arda Güler'de olacak. Real Madrid'in süper solağı, La Liga'da ilk kez bir maça ilk 11'de başlayabilir. Barcelona yerine Los Blancos'u tercih ederek Santiago Bernabeu sakinlerinin gönlünde taht kuran 19 yaşındaki yıldız futbolcu için Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti de adeta isyan çıkardı. İşte çarpıcı iddia ve detaylar...
12.04.2024 Fenerbahçe
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
İnci Taneleri yine zirvede! Dilber bu kez ağlattı: Asıl hasar, görünmeyen yerlerimde
İnci Taneleri yine zirvede! Dilber bu kez ağlattı: Asıl hasar, görünmeyen yerlerimde Kanal D’de her perşembe akşamı ekrana gelen Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, dansı ve sempatik tavırları ile tüm izleyicinin kalbinde taht kuran Dilber’in otel odasında eşi Zahir tarafından darp edilip ambulansla hastaneye kaldırılması nedeniyle tüm Türkiye’yi ağlattı.
1.03.2024 Magazin
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri Kanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi İnci Taneleri’nde Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkısıyla dikkat çeken Hulusi Gökmeşe’nin kim olduğu ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözlerinin kime ait olduğu merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait?
3.02.2024 Magazin
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Adapana Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adapana Hangi Uygarlığa Aittir?
Adapana Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adapana Hangi Uygarlığa Aittir? Taht salonu olarak ifade edilen Adapana, antik dönemin önemli kültürel yapıları içerisinde yer alır. Çatısında çok fazla sütun ile beraber fil ayağının bulunduğu bu yapı, kültürel miraslar içerisinde önemli yer taşır. Aynı zamanda bir saray olarak bilinir ve antik dönemin Persleri ile Urartu uygarlıklarına aittir. O yüzden bölgesel açıdan İran mimari özelliği taşıyan bir tasarım üzerinden değerlendirilir.
21.01.2024 Eğitim
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! “Birbirimizi özgür bırakıyoruz”
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! “Birbirimizi özgür bırakıyoruz” 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle ünlenen, daha sonra çizgi roman karakteri 'Aquaman'e hayat veren Jason Momoa, Lisa Bonet ile ayrılıyor.
9.01.2024 Magazin
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı Uluslararası kurumların üyelik daveti, ödül ve madalyalarına karşı seçici olan Atatürk, vefatından bir yıl önce Mark Twain Cemiyeti’nce verilen madalyayı kabul edince çevresindekiler şaşırmıştı. Atatürk’ün sürpriz tavrının nedeni madalyanın gerekçesinde gizliydi.
10.11.2023 Gündem
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum”
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum” İngiliz oyuncu Emilia Clarke, 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde rol aldığı dönemde beyin kanaması geçirmesiyle ilgili konuştu. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan fenomen dizide 'Daenerys Targaryen' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan 37 yaşındaki aktris, ölümden döndüğü rahatsızlığına dair itirafıyla gündem oldu.
2.11.2023 Magazin
Szymanski Fenerbahçe'den uçuyor! Yeni takımını açıkladılar
Szymanski Fenerbahçe'den uçuyor! Yeni takımını açıkladılar Szymanski ile ilgili çok konuşulacak iddia ortaya çıktı. Yeni adresini açıkladılar. Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Sebastian Szymanski, gösterdiği başarılı performansla taraftarın gönlünde taht kurdu. Çıktığı 19 maçta 9 gol ve 7 asist kaydeden yıldız futbolcu, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi. Polonya basını, teknik direktör İsmail Kartal'ın vazgeçilmezlerinden olan Szymanski ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya attı.
1.11.2023 Fenerbahçe
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Yargı’da dün gece nefesler tutuldu. Ilgaz ve Ceylin Mercan’ı bulurken; Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırlanan sahne ile başlayan bölüm, gece boyu sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! 236 promil alkollü çıkan Erkan Can'dan açıklama!
Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! 236 promil alkollü çıkan Erkan Can'dan açıklama! 'Mahallenin Muhtarları' adlı yapımla gönüllere taht kura 'Gemide', 'Müslüm' ve 'Vizontele' gibi yapımlarda da oyunculuk dersi veren Erkan Can, dün gece alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı. Can, yaşananların arından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
17.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Avrupa Parlamentosu'nun raporuyla ilgili soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim değerlendirmemi çok açık net öğrenmek istiyorsanız Avrupa Birliği, Türkiye'den kopmanın gayreti içerisinde. Avrupa Birliği'nin Türkiye'den kopuş hamlelerini yaptığı bu dönem içerisinde biz de bu gelişmeler karşısında değerlendirmelerimizi yaparız. Bu değerlendirilmelerden sonra Avrupa Birliği'yle gerekirse yolları ayırabiliriz" dedi.  
16.09.2023 Gündem
Rabia Birsen Güvercin kimdir? Kim Milyoner finalisti Rabia'nın koluna ne oldu? Kaza mı geçirdi, doğuştan mı?
Rabia Birsen Güvercin kimdir? Kim Milyoner finalisti Rabia'nın koluna ne oldu? Kaza mı geçirdi, doğuştan mı? Rabia Birsen Güvercin kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster'da 1 milyonluk soruya ulaşan 4'üncü yarışmacı olan Rabia Birsen Güvercin'in kolundaki protez dikkat çekti. Verdiği cevaplarla Kenan İmirzalıoğlu'nu duygulandıran yarışmacı, hayata karşı dik duruşu ve azmi ile izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Rabia Birsen Güvercin'in kolu doğuştan mı, kaza mı geçirdi? İşte Rabia Birsen Güvercin'in hayatı...
10.09.2023 Televizyon
Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları
Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden Rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında, “Türk müziğinin duayenlerinden Erkin Koray’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
8.08.2023 Gündem
Erkin Koray vasiyetini yıllar önce açıklamış! Rock müzik efsanesi Erkin Koray öğrencilere bu notu bıraktı!
Erkin Koray vasiyetini yıllar önce açıklamış! Rock müzik efsanesi Erkin Koray öğrencilere bu notu bıraktı! Erkin Koray 82 yaşında hayatını kaybetti. Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray'ın vasiyeti de merak konusu oldu. Yaşamını Kanada'nın Toronto şehrinde sürdürürken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray 7 Ağustos 2023'te öldü. Unutulmaz şarkılara imza atan ve gönüllerde taht kuran Erkin Koray'ın vasiyeti nedir?
8.08.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde
Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, önceki akşam özgün Türk Müziği’nin güçlü sesi Ahmet Şafak’ı ağırladı. Binlerce müzikseverin koro halinde seslendirdiği şarkılar Boğaz’da yankılandı. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da konser veren başarılı sanatçı, unutulmaz bir performansa imza attı.
18.07.2023 Magazin
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak Modern ve “klasik crossover” yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, 19 Temmuz’da “Yaz Ruhu”nu taşıyan özel bir repertuvarla CSO Ada Ankara #Yaz Sezonu’na konuk oluyor.
13.07.2023 Vitrin
Icardi rekor maaşla Galatasaray'ı seçti! İşte sözleşme süresi ve 100 milyon Euro detayı...
Icardi rekor maaşla Galatasaray'ı seçti! İşte sözleşme süresi ve 100 milyon Euro detayı... Geçen sezon attığı goller Galatasaray tarafının gönlünde taht kuran Mauro Icardi transferinde sona gelindi. Arjantinli yıldız, Suudi Arabistan’dan 4 yıl için yapılan 100 milyon Euro’luk teklifi reddetti, rekor maaşla Galatasaray’ı seçti. Sarı kırmızılılar 2 ay önce oyuncuya yaptığı 7.5 milyon Euro’luk teklifi başarı bonusları ile birlikte 10 milyon Euro’ya çıkardı. Mauro Icardi yeni şartlarla 3+1 yıllık kontrata imza atmayı kabul ederken PSG’ye de 10 milyon Euro bonservis önerildi. Fransız ekibi rakamı artırmak istese de Icardi’nin ‘evet’ demesi sonrası fazla direnemedi ve bu bonservisi kabul etti.
10.07.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Taht ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taht haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.