Tahliye Talebi

Tahliye Talebi

Son dakika tahliye talebi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahliye talebi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahliye talebi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahliye Talebi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahliye talebi gelişmeleri de dahil olmak üzere 952 tahliye talebi haberi bulunmuştur. Tüm tahliye talebi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman öğretmenden tahliye taahhütnamesine itiraz!
Alman öğretmenden tahliye taahhütnamesine itiraz! Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Gündem
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı Türk tanker gemisi Tunus- Malta arasında uluslararası sularda boğulmak üzere olan mültecilere yardım etti. Gemiye alınan 139 mülteci İtalya Sahil Güvenlik Ekiplerine teslim edildi. Yaşananları anlatan gemideki Mühendis Seyit Özman, “İçinde çok sayıda insan vardı, küçük bir gemiydi. Yola devam etmek için bizden benzin talep ettiler. Ancak gemiye yaklaştığımızda geminin su almaya başladığını gördük, onlarda bunu fark etti. Yakınlarda başka gemi yoktu. Gemiye alma durumunda kaldık, yoksa muhtemelen öleceklerdi" dedi. Kurtarma anları gemi personelinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.03.2024 Dünya
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar Adana'da 82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi’nin C bloğunun yıkılmasına ilişkin açılan davanın üçüncü duruşmasında tutuklu müteahhit ve inşaat mühendisi serbest bırakılmasını isterken, mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
1.03.2024 Adana
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
13.11.2023 Ekonomi
Yatırım yapılacağı yalanıyla müşterilerini dolandırdı: Para aldıkları dönemde şikayetçi olmadılar
Yatırım yapılacağı yalanıyla müşterilerini dolandırdı: Para aldıkları dönemde şikayetçi olmadılar   İzmit'te, çalıştığı sigorta firması bünyesinde yatırım yapılacağı yalanıyla müşterileri, eski eşiyle birlikte para toplayıp dolandırdıkları suçlamasıyla tutuklu yargılanan Murat İnce, "Beni uzunca bir süre şikayet etmediler, zira o dönemde yatırımları karşılığında para alıyorlardı" dedi.
7.09.2023 Gündem
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
23.08.2023 Ekonomi
Kiracıya ölüm tehdidine suç duyurusu
Kiracıya ölüm tehdidine suç duyurusu Ankara'da öğretmen Doğukan Okan Yıldız, öğretmen eşi ile 4 yıldır kirada oturduğu evi sözleşmeleri devam ettiği için tahliye etmeyince, kendisine tehdit mesajları gönderen ev sahibinin oğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
13.04.2023 Gündem
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebine ret
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebine ret Dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tahliye talebi reddedildi.
20.02.2023 Gündem
OHAL kararnamesi resmen yayımlandı! İşte kritik kararlar
OHAL kararnamesi resmen yayımlandı! İşte kritik kararlar Olağanüstü Hal Kapsamında yargı alanında alınan tedbirlere ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
11.02.2023 Gündem
Kira artışına yeni sınır mı geliyor? Dikkat çeken açıklama
Kira artışına yeni sınır mı geliyor? Dikkat çeken açıklama İşyerlerine yapılacak kira artışı yüzde 72’yi aşarak zirveyi gördü. Kimi mal sahipleri ise yüzde 200’ün üzerinde zam talep ediyor. “Esnaf kira sorununa çözüm bekliyor” diyen TESK Başkanı Bendevi Palandöken, “Konutta olduğu gibi işyerinde de kira artışına bir süreliğine zam sınırı getirelim. Bu yüzde 25 değil, yüzde 30 da olabilir. Aksi takdirde esnaf bu yükü kaldıramaz” şeklinde konuştu.
7.01.2023 Ekonomi
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi
HDP'li Semra Güzel'in tahliye talebi reddedildi  PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra dokunulmazlığı kaldırılan ve yurt dışına kaçmak isterken yakalanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başladı. Yurt dışına kaçma iddialarını reddeden Güzel'in, tahliye talebi kabul edilmedi.
19.12.2022 Gündem
O kaymakam hakkında flaş karar! 13 yaşındaki Muhammet'in ölümüne neden olmuştu
O kaymakam hakkında flaş karar! 13 yaşındaki Muhammet'in ölümüne neden olmuştu Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde alkollü olarak araç kullanırken 13 yaşındaki Muhammet Çelik'e çarpıp ölümüne neden olan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu'nun tahliye talebi reddedildi.
6.08.2022 Gündem
Eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesen sanığa 'indirimsiz' 6 yıl hapis
Eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesen sanığa 'indirimsiz' 6 yıl hapis Adana'nın Çukurova ilçesinde barışma teklifini reddeden eski sevgilisi A.O.'nun (33) yüzünü ustura ile kesen Sefer Bilal'e (31) 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl hapis cezası verildi. Tutuklu sanık Bilal'in cezasında 'haksız tahrik' ya da 'iyi hal indirimi' de uygulanmadı.
23.06.2022 Yaşam
Aleyna Ağgül olayında flaş gelişme! İlişkisi ortaya çıktı
Aleyna Ağgül olayında flaş gelişme! İlişkisi ortaya çıktı Iğdır'da eski erkek arkadaşının babası 43 yaşındaki Gökhan Argın'ın şantaj ve tehditlerine dayanamayıp canına kıyan 19 yaşındaki Aleyna Ağgül ile ilgili davada gergin anlar yaşandı. SEGBİS ile duruşmaya katılan tutuklu sanık Gökhan Argın iddiaları reddederken, Argın'ın, oğlu Göktürk Argın'ın arkadaşı olan Beyza isimli kızla da gönül ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Aleyna'nın babası Cemalettin Ağgül; "Kızım bunlar yüzünden canına kıydı" dedi.
19.03.2022 Yaşam
Ayçiçek yağı dolu gemiler geliyor!  Bakan Karaismailoğlu: Azak Denizi'nden 5 gemi Karadeniz'e açıldı
Ayçiçek yağı dolu gemiler geliyor! Bakan Karaismailoğlu: Azak Denizi'nden 5 gemi Karadeniz'e açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, savaş nedeniyle bekletildikleri Rusya limanlarından kalkış izninin ardından hareket eden ayçiçeği yağı yüklü gemilerden 2'ncisinin de yarın İstanbul Boğazı’nı geçeceğini belirtti. Karaismailoğlu, “Diğer 4 ayçiçeği yağı taşıyan gemi ise Karadeniz’de seyir halinde olup, 17 Mart’a kadar ülkemiz limanlarına yanaşmaları planlanıyor" dedi.
12.03.2022 Ekonomi
Van Gölü'ndeki tekne faciası davasında flaş gelişme! Reddedildi
Van Gölü'ndeki tekne faciası davasında flaş gelişme! Reddedildi Van Gölü'nde 61 kaçak göçmenin öldüğü tekne faciasıyla ilgili 12 sanığın yargılandığı davada tutuklu tek sanık olan Medeni Akbaş'ın tahliye talebi reddedildi.
2.03.2022 Gündem
Anayasa Mahkemesi, Sedef Kabaş'ın tahliye talebini reddetti
Anayasa Mahkemesi, Sedef Kabaş'ın tahliye talebini reddetti Katıldığı bir televizyon programında, "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçlarını işlediği gerekçesiyle tutuklu bulunan Sedef Kabaş ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi Kabaş'ın "tedbir yoluyla derhal tahliye edilmesi" talebini reddetti.
16.02.2022 Gündem
Gamze'nin ölümü davasında sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Gamze'nin ölümü davasında sanıkların tahliye talepleri reddedildi Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklu yargılanan 4 sanığın tahliye talebi reddedildi.
3.02.2022 Yaşam
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' İnandı'nın tahliye talebine ret
FETÖ'nün 'Orta Asya sorumlusu' İnandı'nın tahliye talebine ret Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yurt dışında yakalanıp, Türkiye'ye getirilen, FETÖ/PDY'nin sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'nın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan İnandı'nın tahliye talebi reddedildi.
3.02.2022 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni örgütün ABD yapılanmasını deşifre etti! Tek tek isim verdi
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni örgütün ABD yapılanmasını deşifre etti! Tek tek isim verdi MİT operasyonu ile yurt dışında yakalandıktan sonra tutuklanan FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, mahkemede örgütün ABD yapılanması konusunda itiraflarda bulundu. Birçok örgüt üyesinin ismini vererek yapılanmayı ifşa eden Gülen'in tahliye talebi ise reddedildi.
18.11.2021 Gündem
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Çok önemli '11 yıl' detayı
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Çok önemli '11 yıl' detayı Ev sahibi ve kiracılar için flaş açıklama! 11 yıl detayına dikkat çekildi. 'Evi yeni almış olan kişi, kiracının tahliyesini talep edebilir mi?' sorusu merak ediliyor. Eğer yeni malik ihtiyacını ispat ederse kiracı evden çıkarılabilir. Ancak ihtiyacı olmaması durumunda, yalnızca yeni ev sahibi olması tahliye için bir sebep değil. Burada önemli bir uzatma süresi detayı bulunuyor. Eğer kiracı uzun süredir o evde oturuyorsa, 11 yılın sonunda, 10 yıllık uzama süresi nedeniyle tahliye davası açılabilecek. 11 yılın nedeni ise sözleşmenin yapıldığı tarihten değil, kaç yıllık sözleşme yapıldıysa o sürenin üstüne 10 yıl eklenmesiyle geçerli oluyor. Yani 1 yıllık sözleşme yapıldıysa 11 yılın sonunda dava açılabilecek.
26.10.2021 Ekonomi
Osman Kavala'nın tahliye talebi reddedildi
Osman Kavala'nın tahliye talebi reddedildi "Devletin gizli kalması gereken bilgileri, siyasal veya askerî casusluk maksadıyla temin etme" ve "Anayasa'yı ihlal" suçlarından tutuklu iş insanı Osman Kavala'nın aylık tutukluluk incelemesinde tahliye talebi reddedildi. Oy çokluğu ile alınan karara bir üye hakim, Kavala'nın tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak adli kontrol tedbirleriyle tahliye edilmesi görüşünde olduğunu bildirerek, karşı oy kullandı.
30.04.2021 Gündem
Mehmet Murat Dalkuş'un cezası belli oldu
Mehmet Murat Dalkuş'un cezası belli oldu Meslekten ihraç edilen Ergenekon davası savcılarından Mehmet Murat Dalkuş, 'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi olmak' suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Dalkuş'un tahliye talebi de reddedilerek tutukluluk halinin devamına karar verildi.
20.04.2021 Gündem
AYM'nin Enis Berberoğlu kararının gerekçesi Resmi Gazete'de
AYM'nin Enis Berberoğlu kararının gerekçesi Resmi Gazete'de Anayasa Mahkemesinin, "gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası alan Enis Berberoğlu'nun bireysel başvurusunda oy birliğiyle verdiği ihlal kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahliye Talebi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahliye talebi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.