Tablet Dağıtımı

Tablet Dağıtımı

Son dakika Tablet dağıtımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tablet dağıtımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tablet dağıtımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tablet Dağıtımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tablet dağıtımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 tablet dağıtımı haberi bulunmuştur. Tüm tablet dağıtımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'den son dakika açıklaması! Okulların yeniden kapatılması, uzaktan eğitim ve....
MEB'den son dakika açıklaması! Okulların yeniden kapatılması, uzaktan eğitim ve.... MEB'den son dakika açıklaması! Herkes merak ediyordu. Okulların kapatılması ve uzaktan eğitimle ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. 'Okullar yeniden kapanır mı?' sorusuna yanıt veren Özer, "Okulların kapanması söz konusu değil. Vakaların artması durumunda, vakaların etkilediği sınıflarla ilgili karar alacağız. Okul ya da ilçeleri etkileyecek karar alınmayacak. Okulların açık kalması için her türlü önlemi alıp devam edeceğiz." derken, aynı zamanda öğretmen atamaları, ücretsiz tablet dağıtımı, PCR testi, ikili eğitim gibi birçok konuya dair de açıklamalarda bulundu.
13.09.2021 Eğitim
Sel ve yangında zarar gören öğrenci ve öğretmenlere 10 bin tablet
Sel ve yangında zarar gören öğrenci ve öğretmenlere 10 bin tablet Millî Eğitim Bakanlığı ve Turkcell iş birliğiyle yangın ve selden zarar gören öğrenci ile öğretmenlere 10 bin tablet ulaştırılacak.
25.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika uzaktan eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika uzaktan eğitim açıklaması Koronavirüs salgınında 17 günlük tam kapanma süreci başlıyor. Vakalarda görülen artış nedeni ile yüz yüze eğitime ara verilip uzaktan eğitim sürecine geçilmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uzaktan eğitim ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklamada uzaktan eğitimin kesintisiz devam edeceği vurgulandı.
29.04.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! 9,10,11 ve 12. sınıflar...
MEB harekete geçti ve belli oldu! 9,10,11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonlarca kişinin beklediği kararı canlı yayında duyurdu. Ve tarih belli oldu. Bakan Selçuk, "Okullar 2 Temmuz'a kadar açık olacak. Liselerde ikinci dönemde de tek bir sınav olacak" dedi. Öğretmenlerin 24 Şubat'ta aşılanmaya başlandığını hatırlatan Selçuk, 425 bin öğretmene de aşı randevusu açıldığını aktardı. 750 bine yakın tabletin öğrencilere teslim edildiği bilgisini veren Bakan Selçuk, tablet dağıtımının da takibinin yapıldığını belirtti.
29.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ilkokul ortaokul ve liseler...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ilkokul ortaokul ve liseler... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Bakan Selçuk, 9 il hariç bütün ortaokul ve liselerde bir kapanmanın söz konusu olduğunu söyledi. Bakan Selçuk bursluluk sınavı ve aday kaldırma sınavlarının iptal edildiğini açıkladı. Okulların tamamen kapanıp kapanmayacağı ile ilgili de konuşan Bakan Selçuk, salı günü yapılacak kabine toplantısını işaret etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "İlk önce köy okullarından başlamak üzere öğretmenlerimizin yüzde 10'u, Kovid-19 geçirenler hariç aşılandı, ikinci aşıları da devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bunun hızla artacağını söyleyebilirim. 125 bin öğretmenimizin aşılanacağını da buradan söylemiş olayım" dedi.
9.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu,  29 ilde...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 29 ilde... Milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiriyor. Uzaktan eğitim ile ilgili önemli bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Selçuk duyurdu. Uzaktan eğitim ve yüz yüze yapılan eğitim ile ilgili yaşanan değişiklikler ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklamalar yapılıyor. Son açıklama uzaktan eğitime katılan öğrencilere sağlanan ücretsiz tablet dağıtımı ile ilgili oldu. Bakan Selçuk son rakamları paylaştı.
8.04.2021 Eğitim
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan...
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. MEB'den yapılan açıklamada binlerce öğrenciyi sevindirecek gelişme duyuruldu. 2 Nisan'a kadar tamamlanacağı bilgisi verildi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecinde öğrenci ve veliler MEB tarafından yapılan açıklamaları dikkatle takip ediyor. Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından paylaşılırken yapılan yeni açıklama ücretsiz dağıtılan tabletler ile ilgili oldu. “Eğitimde Kontrollü Normalleşme” döneminde öğrenciler, koşullar doğrultusunda okullarına kavuşurken tablet bilgisayar seti dağıtımları da artarak devam ediyor. 22 Mart-2 Nisan tarihleri arasında dağıtım yapılacak yeni fazda, içinde 25 GB internet paketi bulunan 27 bin 445 tablet bilgisayar daha öğrencilere ulaşıyor.
1.04.2021 Eğitim
Emniyet uyardı! Telefonunuza gelen bu mesajı açmayın
Emniyet uyardı! Telefonunuza gelen bu mesajı açmayın Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı (EBA)'nın adı kullanılarak yapılan dolandırıcılığa karşı vatandaşlar uyarıldı. Açıklamada, "Kaynağı belli olmayan linklere tıklanmaması, vatandaşlarımızın ve kullanmış oldukları mobil cihazların güvenlikleri açısından önemli olmakla birlikte, bu tarz içeriklere itibar edilmemesi ve konunun en yakın kolluk birimine bildirilmesi önem arz etmektedir." denildi.
5.03.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Yüz binlerce öğrenci ve veliyi çok yakından ilgilendiren karar! Bakan Selçuk iyi haberi duyurdu. 31 ili kapsıyor. Rakamlar netleşti. Uzun süredir devam eden uzaktan eğitim sonrası yüz yüze eğitim başladı. Uzaktan eğitim sürecinde çok sayıda öğrenciye ücretsiz tablet dağıtımı sağlandı. Böylece öğrencilerin eğitime katılım oranı yükseldi. Milli Eğitim Bakanı Selçuk yaptığı açıklamada tablet dağıtımının bu hafta da devam ettiğini duyurdu. 68 bin 241 öğrenciye ücretsiz tablet dağıtıldı. MEB'den tablet dağıtımı ile ilgili çok önemli bir uyarı yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı internet üzerinden "ücretsiz tablet bilgisayar başvurusu" gibi ifadelerle kişilerin iletişim bilgilerini ve kişisel verilerini ele geçirmek amacıyla kurulan oltalama sitelerine karşı vatandaşları uyardı.
2.03.2021 Eğitim
Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Mart sonuna kadar...
Bakan Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Mart sonuna kadar... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitim açıklamasında bulundu. Mart sonuna işaret edildi. Sınavlar, müfredat, okulların açılması ve 8. ve 12. sınıflar için yapılan hazırlıklara yönelik önemli açıklama yapıldı. Milyonları ilgilendiriyor. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada "Karne verebilmemiz için bizim bir sınav da yapabilmemiz gerekiyor. İllerin risk durumuna bakarak, yerinde karar dönemi var. İl Hıfzısıhha Kurulu burada risk çok yüksek okulu açamayız, sınav yapamayız diyebilir. Önümüzdeki ay, Mart sonuna kadar illerimizin durumuna bakarak karar verilecek." dedi.
25.02.2021 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin...
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin... Yüz binler merakla bekliyordu ve MEB resmen duyurdu. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, müjdeyi şu sözlerle açıkladı “Sözümüzü tuttuk ama daha çok çocuğumuza ulaşma gayretimiz devam ediyor” dedi. Ocak ayı tamamlanırken 500 bin bilgisayar öğrencilere ulaştı. Şubat ayı sonuna kadar tablet desteği, 600 bine çıkacak. 100 bin ek tablet desteği de yine başvuru gerekmeksizin ailenin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı ve öğrencinin akademik başarısı gibi kriterler çerçevesinde gerçekleştirilecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6-9 yaş grubu çocuklara ilk yardım eğitimi vermek için 'İlk Yardım Okulu: Kahramanlar İş Başında' adlı bir kitap hazırladı.
29.01.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli merakla bekliyordu. MEB'den flaş açıklama geldi. Ücretsiz olarak dağıtılan tabletler, uzaktan yapılan eğitime öğrencilerin gösterdiği katılım ve online olarak yapılan derslere yönelik yapılan açıklama önemli verileri ortaya çıkardı. Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. 21 Eylül 2020 ile 22 Ocak 2021 tarihleri arasında ihtiyaç sahibi 445 bin 750 öğrenciye ücretsiz tablet verildi. Böylece uzaktan eğitime katılım konusunda sıkıntı yaşayan öğrenci sayısı azalmış oldu. Yapılan açıklamada ayrıca uzaktan eğitim ve EBA ile ilgili detaylar da paylaşıldı.
26.01.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve başladı 359 bin...
MEB resmen duyurdu! Ve başladı 359 bin... Yüz binlerce kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB'den yapılan açıklamada yeni sürecin başladığı belirtildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için yerel yönetimler, özel sektör kuruluşları ve sivil inisiyatiflerin de katkısıyla gerçekleşen 150 bin cihazlık desteğe ilave olarak Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tedarik edilen 500 bin tablet bilgisayarın sevkiyat ve dağıtım sürecinde 5. faz bugün başladığını ifade etti. Bu yeni faz ile birlikte 500 bin tabletin 359 bin 120 adedi sahiplerine ulaşmış olacak.
15.01.2021 Eğitim
500 bin tablet bilgisayarların 3. faz dağıtımı başladı! Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 4. faz tablet dağıtımı ne zaman?
500 bin tablet bilgisayarların 3. faz dağıtımı başladı! Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 4. faz tablet dağıtımı ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dağıtımını yaptıkları tablet bilgisayarlar öğrencilerin eline ulaştıkça TRT EBA kanallarının yanında uzaktan eğitimin önemli bir ayağı olan EBA internet platformuyla sağlanan eğitime evinden ulaşamayan çocuk kalmayacağını bildirdi. Peki, Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 500 bin tablet bilgisayar kimlere verilir?
25.12.2020 Eğitim
MEB duyurdu ve başladı!
MEB duyurdu ve başladı! Milli Eğitim Bakan Ziya Selçuk geçtiğimiz günlerde öğrencilere tablet dağıtılacağının müjdesini vermişti. O tabletler öğrencilere dağıtılmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 50.500 öğrenciye daha internet paketli yeni tabletlerin dağıtımının yapıldığını, öğrencilerin bu tabletlerle ders başı yaptığını açıkladı. Bu hafta da 50.000 tabletin dağıtımının devam edeceğini ifade eden Bakan Selçuk, çocukların eğitim hakkı için gayret eden herkese teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanlığı'nca uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı olan öğrenciler için tedarik edilen tablet bilgisayarlardan 2 bin 600'ü Şırnak'ta dağıtıldı. Vali Ali Hamza Pehlivan, ailelerin gelir durumuna, çocuk sayısına ve çocukların başarı durumuna göre tabletlerin dağıtıldığını söyledi.
21.12.2020 Eğitim
MEB harekete geçti... Bakan Selçuk duyurdu! Parasız dağıtılacak
MEB harekete geçti... Bakan Selçuk duyurdu! Parasız dağıtılacak Yüz binlerce kişiye müjde! Bu hafta başlıyor, ocak sonuna kadar tamamlanacak. Öğrencileri ve velileri sevindirecek haberi Bakan Selçuk duyurdu. Ücretsiz olarak dağıtılacak. Binlerce öğrenci yararlanacak. Uzaktan eğitime geçilmesinin ardından online olarak yapılan dersler nedeniyle bilgisayarı ya da tableti bulunmayan öğrenciler mağduriyet yaşıyordu. Uzun süredir üzerinde çalışılan öğrencilere tablet dağıtımı ile ilgili detaylar netleşti. Bakan Selçuk 500 bin öğrenciye tablet verileceğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde alınan kararla bu haftadan başlayarak ocak ayı sonuna kadar 500 bin tablet bilgisayarı, resmi veriler üzerinden tespit edilen öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracaklarını bildirdi.
17.12.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması
Bakan Selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk, "Bir an önce yüz yüze eğitime geçilmesi için şartların olgunlaşmasını bekliyoruz." dedi.
14.12.2020 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, tarih...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, tarih... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve belli oldu. MEB resmen duyurdu tek yapılacak ve değişiyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında tek tek açıkladı. Okullarda yüz yüze eğitime 4 Ocak 2021'den itibaren geçilip geçilemeyeceğine yönelik soru üzerine Selçuk, bu konuda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürekli temas halinde olduklarını vurguladı. Kabine toplantısını adres gösteren Bakan Selçuk, yarıyıl tatilinin tarihinin de değişebileceğini vurguladı. Bakan Selçuk "Bu gerek sınavlar açısından gerek yapılabilecek iş ve işlemler konusunda var. Gerekse salgının seyriyle alakalı olarak var. Bizim iş takvimi şudur, belirlenmiştir, değişmez diye bir bakış açımız asla yok. Duruma göre bunu esnetiriz, öne alırız, takdim-tehir yaparız, başka çözümler buluruz, hepsi yapılır. 500 bin tabletin dağıtıldığını 300 bini için de harekete geçtiklerini ifade ederek "Aralığın 14'ünde, 21'inde, 28'inde tekrar bir dağıtım süreci başlıyor. Ocak ortasına kadar da 500 bin tabletin dağıtımı tamamlanmış olacak" şeklinde konuştu. Anaokulu ve kreşlerin durumu ile ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Geçen hafta tüm hafta boyunca bu konuyu çalıştık. Kabine toplantısında bununla ilgili bir değerlendirme elbette yapılır" şeklinde konuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tüm öğrenci, veli ve meslektaşlarıma sizler için hazırlamış olduğumuz bu siteden faydalanmanızı tavsiye ederim" dedi.
11.12.2020 Eğitim
MEB tablet başvurusu için form doldurmak gerekiyor mu? Ücretsiz bedava tablet başvurusu nereye nasıl yapılır?
MEB tablet başvurusu için form doldurmak gerekiyor mu? Ücretsiz bedava tablet başvurusu nereye nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında okullar, sınavlar ve tablet dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 500 bin tablet dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, "150 bin tablet dağıtıldı, Ocak'ta 500 bin hedefi var. Dağıtılan tabletlerle internet desteği de veriliyor." dedi. Peki, MEB tablet dağıtacak mı? MEB tablet başvurusu nasıl yapılır? İşte tablet dağıtımı ile ilgili Bakan Ziya Selçuk'un açıklamaları...
14.12.2020 Eğitim
Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? Bakan Ziya Selçuk açıkladı!
Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı Kabine toplantısında alınan karar gereği okullarda yüz yüze eğitimin sona erdiğini, 4 Ocak Pazartesi gününe kadar eğitimin uzaktan yapılacağını duyurdu ve sürece ilişkin detayları açıkladı. Tüm dersler, TRT EBA Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise kanalları ile canlı sınıf uygulamaları ve EBA internet platformu üzerinden yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı bu süreçte öğrencilerin eğitime tam katılımını sağlamak amacıyla tablet dağıtımlarına devam edecek. Pek çok öğrenci ve veli de internette "Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? MEB tablet başvurusu nasıl yapılır? MEB tablet başvurusu formu var mı? Ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır?" sorularını araştırıyor. İşte MEB tablet dağıtımı ile ilgili detaylar...
19.11.2020 Gündem
Müge Anlı tablet kampanyası: Müge Anlı ücretsiz tablet bilgisayar için nereye nasıl başvuru yapılır?
Müge Anlı tablet kampanyası: Müge Anlı ücretsiz tablet bilgisayar için nereye nasıl başvuru yapılır? Müge Anlı tablet başvuru formu ve detayları merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, ihtiyacı olan aileler ve öğrenciler için ücretsiz tablet dağıtımı yapacaklarını açıkladı. Müge Anlı programında yapılan duyurunun ardından ücretsiz tablet dağıtımının nasıl yapılacağı merak edilemeye başladı. Müge Anlı ücretsiz tablet kampanyası hakkında merak edilenler...
26.10.2020 Gündem
Kuyular açıldı! Doğal gazdan sonra 'altın' müjdesi...
Kuyular açıldı! Doğal gazdan sonra 'altın' müjdesi... Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Koza Altın'la ilgili ellerinde 200'ün üzerinde ruhsat olduğunu, ciddi bir sondaj çalışmasına başladıklarını belirterek, "Rahatlıkla söyleyebilirim ki çalışmalarımız olumlu. Türkiye'nin muhtelif yerlerinde rezervimiz var. 37 farklı noktada sondaj çalışması yapıyoruz. Kuyularımız açıldı. Bu ara ülkemize müjdeler geliyor, biz de altında müjdeler verebiliriz. Ağrı'da çok güzel bir rezerv bulduk. Bununla alakalı son çalışmalarımız bitti. Önümüzdeki mart-nisan ayı gibi tesisimizin temelini atacağız." dedi.
26.10.2020 Ekonomi
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu!
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu! Ücretsiz tablet başvuru formu uzaktan eğitim sürecinde bazı belediyelerin tablet dağıtımı için harekete geçmesinin ardından erişime açıldı. Online eğitim ile birlikte bilgisayarı olmayan öğrencilerin derslere erişimini sağlamak amacıyla devletin 500 bin tablet dağıtımı yapacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet verilecek öğrenciler için kriterleri belirlediklerini ve okullar aracılığıyla tabletleri dağıtacaklarını ifade etti. Peki, Tabletler ne zaman dağıtılacak? 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu var mı? İşte Devlet tablet dağıtımı 2020 başvuruları ile ilgili bilmeniz gerekenler...
20.10.2020 Gündem
MEB harekete geçti, Bakan Ziya Selçuk uyardı! 81 ile yazı yollandı...
MEB harekete geçti, Bakan Ziya Selçuk uyardı! 81 ile yazı yollandı... Yüz binlerce kişi bekliyordu MEB harekete geçti ve başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından büyük tehlikeye dikkat çekti. Ücretsiz tablet dağıtımı ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet dağıtımının ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, gelir durumu, eğitim çağındaki kardeş sayısı gibi kriterlerle okullar aracılığıyla yapıldığını belirterek, bakanlık adıyla arayarak kişisel bilgiler isteyen kötü niyetli kişilere karşı velileri uyardı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı dağıtımı yapılacak bilgisayar ve tablet bağışları için uyarıda bulundu.
17.10.2020 Eğitim
Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? MEB'ten 500 bin öğrenciye tablet!
Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? MEB'ten 500 bin öğrenciye tablet! Corona virüs salgını nedeniyle milyonlarca öğrenci için uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Yüz yüze eğitime geçiş kademeli olarak yapılsa da, uzaktan eğitim sürecinde olan öğrenciler için MEB çalışma başlattı. MEB, ihtiyaç sahibi öğrencilere ilk aşamada 500 bin tablet bilgisayar dağıtımı yapılacağını açıkladı. Peki, Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? İşte MEB ücretsiz tablet dağıtımı ile ilgili son gelişmeler...
13.10.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Tablet Dağıtımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tablet dağıtımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.