Swap

Swap

Son dakika swap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan swap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını swap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Swap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan swap gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 swap haberi bulunmuştur. Tüm swap haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı otomobillerinde çıktı! Şüpheliler tutuklandı
'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı otomobillerinde çıktı! Şüpheliler tutuklandı Adana'da, kaldığı apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın (34) cinayet şüphelisi arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ve Hıdır Üzel'in (27), "Arkadaşımız öldürülmüş" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. Ayan'ın öldürüldüğü tabanca, şüphelilerin otomobilinde ele geçirilince gözaltına alınan Çiçek ile Üzel, "Kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık" savunması yaptı. Olay anında odada oldukları güvenlik kamerasından belirlenen şüpheliler, tutuklandı.
19.03.2024 Adana
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışı seyahatlerinin neredeyse hepsinde ana gündem maddelerinden birinin yeşil ve dijital dönüşüm olduğunu belirterek, “Biz hiç kimseden kaynak istemedik. Hiç kimseden para istemedik. Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok” dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 42,9 milyar dolar artarak 141,4 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.
14.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: Uluslararası rezerv birikimine devam edeceğiz
Bakan Şimşek: Uluslararası rezerv birikimine devam edeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Piyasa koşulları elverdiği ölçüde uluslararası rezerv birikimine devam edeceğiz. Ülkemize ilave dış kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz" dedi.
6.10.2023 Ekonomi
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi Yabancı yatırımcıda Türkiye rekabeti başladı. Yabancı yatırımcı kur riski az olan alanlara yoğunlaşabilir. Orta Vadeli Program’ın açıklanmasının ardından doğrudan yatırımlarda ve portföy yatırımlarında beklenen yabancı ilgisine ilişkin açıklamalarda bulunan uzmanlar “Altı ay önce Türkiye’ye bakmadıklarını söyleyen yatırımcılar şimdi geri dönüyor. ‘Yeni rakipler gelmeden işimi bitireyim’ diye düşünüyorlar” açıklamasında bulundu.
16.09.2023 Ekonomi
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Fed Başkanı'ndan flaş faiz açıklaması! Altın ve dolardan ilk tepki
Fed Başkanı'ndan flaş faiz açıklaması! Altın ve dolardan ilk tepki Fed Başkanı Powell, ABD Kongresi'ndeki sunumunda, son ekonomik verilerin beklenenden daha güçlü geldiğini söyledi. Fed Başkanı, bu nedenle faizde zirve seviyesinin beklenenden daha yüksek olabileceğini belirterek, "Gerekirse faiz artışlarının hızını yükseltmeye hazırız" ifadelerini kullandı.
7.03.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan deprem sonrası kritik açıklama!
Merkez Bankası'ndan deprem sonrası kritik açıklama! Merkez Bankası PPK toplantı özetinde deprem felaketi sonrasında iktisadi faaliyete ilişkin göstergeler üzerinde belirsizlik oluştuğu, depremin doğrudan etkilerinin yanında, yeniden inşa faaliyetleri ve uygulanan destekleyici politikalar kanalıyla dolaylı etkilerinin zaman içinde değişen çeşitli sektörel ve bölgesel yansımaları olacağı belirtildi.
2.03.2023 Gündem
Merkez Bankası TL ve faiz açıklaması!
Merkez Bankası TL ve faiz açıklaması! Merkez Bankası toplantı özetinde parasal aktarım mekanizmasının etkinliğini destekleyecek araçların kararlılıkla kullanılmaya devam edileceği ve fonlama kanalları başta olmak üzere tüm politika araç setinin liralaşma hedefleriyle uyumlu hale getirileceği kaydedildi.
29.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Uyuşturucu davasında gerekçeli karar; pet şişedeki DNA mahkumiyet için yeterli değil
Uyuşturucu davasında gerekçeli karar; pet şişedeki DNA mahkumiyet için yeterli değil İzmir'in Narlıdere ilçesindeki ormanda ele geçirilen Hint kenevirleri ile ilgili bölgede bulunan pet şişede DNA'sı tespit edilip, hakkında 30 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan Duran Ö. (32) beraat etti. Gerekçeli kararda, küçük bir pet şişede sadece DNA'sının bulunmasının mahkumiyet hükmü için yeterli bulunmaması ve suçun sabit olmaması nedeniyle, 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesi göz önünde bulundurularak, Duran Ö.'nün beraatine karar verildiği belirtildi.
21.10.2022 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu dünyaya duyurdu: Türkiye ve Libya arasında hidrokarbon alanında mutabakat muhtırası imzalandı
Bakan Çavuşoğlu dünyaya duyurdu: Türkiye ve Libya arasında hidrokarbon alanında mutabakat muhtırası imzalandı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün resmi ziyaret kapsamında beraberindeki heyetle geldiği Trablus'da Libya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Necla Manguş ile ortak basın toplantısı düzenledi.
3.10.2022 Dünya
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı...
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı... ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. ABD'de enflasyonun yüzde 9,1 ile 41 yılın zirvesine çıkmasının ardından piyasalar Fed'in bugün yapılacak temmuz toplantısına odaklandı. Temmuz ayı toplantısını yapan Fed'in faizde kaç puanlık artış yapacağı merak ediliyor. Ekonomist Enver Erkan tahminini açıkladı ve jumbo boy faiz artışı hazırlığının yapıldığını belirtti. Peki faizde ne kadar artış bekleniyor? İşte Fed faiz kararına ilişkin flaş açıklamalar...
27.07.2022 Ekonomi
Dolar ve euro için kritik gelişme! Yarın açıklanacak
Dolar ve euro için kritik gelişme! Yarın açıklanacak Dolar ve euro ile ilgili flaş gelişme. Piyasaların gözü FED'in faiz kararında. Yarın açıklanacak karar, piyasaların yönü açısından belirleyici olacak. FED Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları da yakından takip edilecek. Peki faiz konusunda beklentiler neler? Faiz artışı gerçekleşirse piyasalar nasıl etkilenir? İşte cevabı...
26.07.2022 Ekonomi
Risk primi nedir, risk primi CDS ne demek? Türkiye risk birimi CDS değeri kaç?
Risk primi nedir, risk primi CDS ne demek? Türkiye risk birimi CDS değeri kaç? ABD'de beklentilerin üzerinde gelen enflasyon verisi ve öncesinde dolar endeksindeki güçlenmenin yanı sıra kredi derecelendirme kuruluşlarının uyarısı dolar/TL'yi 17.46'nın üzerine taşıdı. Türkiye piyasalarının bayram tatili sonrası açılmasıyla birlikte dolar endeksi beklentinin üzerinde gelen ABD enflasyon verisi ile 108 seviyelerini aşarken ederken dolar/TL 17.46 lirayı geçti. Türkiye’nin 5 yıllık iflas risk primi CDS’leri ise 882.94 puanla yükselişini sürdürdü. Türkiye'nin risk primindeki ivmesi devam ederken, Risk primi CDS nedir, risk primi ne demek? Türkiye risk birimi CDS değeri kaç? sorularına da yanıt aranıyor.
14.07.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan Türk lirası hamlesi!
Merkez Bankası'ndan Türk lirası hamlesi! Merkez Bankası, TL cinsi varlıkların teminat sistemindeki ağırlığını artırıcı adımlarına devam ediyor. TÜFE endeksli kıymetlerin iskonto oranı yüzde 50’ye çıkarılırken, swap işlemlerinde DİBS teminat bulundurma koşulu da yüzde 50 oldu.
4.07.2022 Ekonomi
GES'te büyük kazanç! Bugün son gün, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira...
GES'te büyük kazanç! Bugün son gün, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira... Büyük kazanç sağlanıyor. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası aracılığı ile uygulanacak. Asgari tutar 1.000 TL olarak belirlendi. Yatırım araçlarının çeşitlendirilmesi, yatırımcı tabanının genişletilmesi ve yatırımcıların Türk Lirası cinsi varlıklara yönelimlerinin teşvik edilmesi amacı ile uygulanmaya başladı. Hazine ve Maliye Bakanlığının Gelire Endeksli Senet ihracına ilişkin süre bugün bitiyor. Talepler 3 kamu bankası aracılığıyla toplanıyor. Yatırımcılar en az bin lira tutarında talepte bulunabiliyor. Gelire Endeksli Senet (GES) getirileri, DHMİ ve KEGM’den bütçeye aktarılan hasılatın paylarına endekslendi. Dönemsel getiri oranı yüzde 5.32, yıllık bileşik getiri oranı ise yüzde 23.04 olarak belirlendi. Senet, yalnızca gerçek kişilere ihraç edilecek ve talep toplama işlemleri ile kupon ve anapara ödemeleri Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Senetlerin getirileri 24 Haziran Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. Senetlerin ilk kupon ödemesi ise 23 Eylül'de yapılacak.
22.06.2022 Ekonomi
FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin?
FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin? FTM geçen haftadan beri düşüş trendini sürdürüyor. 7 günde yüzde 40'tan fazla değer kaybeden 10 coin arasında yer alan FTM coin hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin?
13.06.2022 Ekonomi
GES’te büyük kazanç! Hesaplara yatacak!  Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek!  En az 1000 lira...
GES’te büyük kazanç! Hesaplara yatacak! Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ödeyecek! En az 1000 lira... Gelire Endeksli Senet (GES) getirileri, DHMİ ve KEGM’den bütçeye aktarılan hasılatın paylarına endekslendi. Dönemsel getiri oranı yüzde 5.32, yıllık bileşik getiri oranı ise yüzde 23.04 olarak belirlendi. Senet, yalnızca gerçek kişilere ihraç edilecek ve talep toplama işlemleri ile kupon ve anapara ödemeleri Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Senetlerin getirileri 24 Haziran Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak. Senetler için asgari talep tutarı 1000 lira olacak ve 1 liranın katları şeklinde ihraç edilecek.
11.06.2022 Ekonomi
Türk Lirası varlıklara erişim imkanı genişletilecek! Bakan Nebati duyurdu
Türk Lirası varlıklara erişim imkanı genişletilecek! Bakan Nebati duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Yurt dışı yerleşikler için düzenlenecek tahsisli swap enstrümanı ile yurt dışı yerleşiklerin, belirlenecek alanlarda kullanılmak üzere Türk Lirası cinsi varlıklara erişim imkanı genişletilecektir" dedi.
10.06.2022 Ekonomi
Tüketici kredisi vade sınırı! Tüketici kredisi vadeleri uzayacak mı 2022, 50 bin-100 bin TL kredi vadesi ne kadar, kaç ay oldu? Kredi vadeleri değişti mi?
Tüketici kredisi vade sınırı! Tüketici kredisi vadeleri uzayacak mı 2022, 50 bin-100 bin TL kredi vadesi ne kadar, kaç ay oldu? Kredi vadeleri değişti mi? Hazine ve Maliye Bakanlığı resmi hesabından yayınlanan basın açıklamasında yer alan adımlar kapsamında; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu hem tüketici kredi tutarları ve vadeler konusunda hem de kredi kartı asgari borç ödemelerinde yeni düzenlemeye gitti. Söz konusu gelişmenin ardından “Tüketici kredisi vadeleri uzayacak mı 2022, ne kadar, kaç ay oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
10.06.2022 Ekonomi
Kredi ve kredi kartları ile ilgili son dakika kararı! BDDK duyurdu...
Kredi ve kredi kartları ile ilgili son dakika kararı! BDDK duyurdu... BDDK, tüketici kredilerinde genel vade sınırını 50 bin ila 100 bin lira arasında değişen tutarlar için 24 ay, 100 bin liranın üzerindeki tutarlar için 12 ay olarak belirledi. Limiti yirmi beş bin liranın altında olan kredi kartları için asgari ödeme tutarının dönem borcunun yüzde yirmisi; limiti yirmi beş bin lirasının üstünde olan kredi kartları için asgari ödeme tutarının dönem borcunun yüzde kırkı olarak belirlenmesine, karar verildi.
9.06.2022 Ekonomi
Dolara karşı yeni hamle! Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni adımları açıkladı! GES devreye alındı...
Dolara karşı yeni hamle! Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni adımları açıkladı! GES devreye alındı... Hazine ve Maliye Bakanlığı dolara karşı yeni adımı açıkladı. Gelir endeksli devlet iç borçlanma senedi devreye alındı. Yeni karara göre GES'ler talep toplama işlemleri yoluyla ihraç edilecek.
9.06.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması! Enflasyon ile ilgili son dakika gelişmesi. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantı özetinde enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; jeopolitik gelişmelerin yol açtığı enerji maliyeti artışları, ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumlarının geçici etkileri, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışların oluşturduğu güçlü negatif arz şoklarının etkili olmaya devam ettiği belirtildi.
21.04.2022 Ekonomi
Hola coin listelendi mi? HOT (HOLA) coinbasede listelendi mi?
Hola coin listelendi mi? HOT (HOLA) coinbasede listelendi mi? ABD merkezli, kripto para borsalarından biri olan Coinbase, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 13 altcoin projesini listelediğini duyurdu. Peki, Hola coin coinbasede listelendi mi?
25.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Swap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki swap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.