Suzan Sabancı Dinçer

Suzan Sabancı Dinçer

Son dakika Suzan Sabancı Dinçer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suzan Sabancı Dinçer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suzan Sabancı Dinçer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suzan Sabancı Dinçer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suzan sabancı dinçer gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 suzan sabancı dinçer haberi bulunmuştur. Tüm suzan sabancı dinçer haberleri aşağıda listelenmiştir.
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek
IAB, Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde bir araya gelecek Akbank Uluslararası Danışma Kurulu (IAB) bu yıl Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde Türkiye’de bir araya gelecek. Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “Uluslararası Danışma Kurulumuz zengin bir bilgi ve tecrübeyi Akbank’ta buluşturuyor” dedi.
29.03.2023 Ekonomi
Akbank yeni dönemi resmen duyurdu! Üç farklı model...
Akbank yeni dönemi resmen duyurdu! Üç farklı model... Akbank resmen duyurdu. Dev banka yeni gelişmeyi açıkladı. Kurumların değişen ortamlara hızlı adaptasyonu, çevik ve cesur olmasının başarı için şart olduğu vurgulandı ve yeni dönemin başladığı aktarıldı. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, salgın sonrasında yepyeni bir çalışma modeline geçtiklerini belirterek, "İşin geleceğine cesur bir adım atıyoruz. Çalışma düzenimizdeki esnekliği artık kalıcı hale getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
11.02.2021 Ekonomi
Türkiye'nin "rekortmen" kadınları
Türkiye'nin "rekortmen" kadınları Türkiye'nin 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde isimleri açıklanan 6 kadın yer aldı.
21.11.2019 Ekonomi
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma Komili ailesi, Türkiye’de zeytinyağı denilince ilk akla gelen isimlerden. 1995’te Komili markasını satarak sektörden çıkan Halis Komili, Halis markasıyla butik zeytinyağı üretmek istedi, ancak Komili’nin yeni sahibi Bunge’ye takıldı ve davalık oldu.
16.12.2018 Yaşam
Çok konuşulacak kredi
Çok konuşulacak kredi Akbank 980 milyon dolarlık sendikasyon kredisine imza atarken Genel Müdür Hakan Binbaşgil, “Tüm spot ışıklarının üstümüzde olduğu dönemde bu kredi Türk bankalara referans olacak. Uzun yıllar konuşulacak” dedi
27.09.2018 Ekonomi
Sosyete cennette!
Sosyete cennette! Cemiyet hayatının ünlü isimleri Bodrum Cennet Koyu’nda lüks tekneleriyle arzı endam etti.
2.07.2018 Magazin
70’iz, 7 gibiyiz
70’iz, 7 gibiyiz Akbank 70’inci yılını kutlarken Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “70 yılın verdiği tecrübenin ve güvenin yanında yeni tarz iş modelimiz ile kendimizi 7 yaşında bir genç gibi hissediyoruz” dedi
31.01.2018 Ekonomi
250 milyon dolarlık veri merkezi açıyor
250 milyon dolarlık veri merkezi açıyor Akbank, yüksek teknoloji operasyon merkezi ve sosyal tesislerinin yer alacağı ‘Akbank Veri ve Yaşam Merkezi’nin temelini attı. 250 milyon dolarlık yatırıma sahip proje, 2019’da faaliyete geçecek. Proje, Akbank’ın tek seferde yaptığı en büyük yatırım olacak
7.12.2017 Ekonomi
Yeni sezona özel tasarımlar
Yeni sezona özel tasarımlar Vakko, Zuhair Murad’ın tasarladığı 2017-18 kış koleksiyonunu cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı özel bir defileyle tanıttı
15.11.2017 Magazin
Sanat dünyası buluştu
Sanat dünyası buluştu Contemporary Istanbul’un 12. yılını kutlamak üzere Esma Sultan’da gerçekleşen geceye iş, cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler akın etti.
15.09.2017 Magazin
Tarkan sahnede bir anda diz çöküp...
Tarkan sahnede bir anda diz çöküp... Megastar Tarkan'ın Harbiye Açıkhava konser serisinin 5'inci günü romantik anlara sahne oldu.
10.07.2017 Magazin
En güçlü yine Güler Sabancı
En güçlü yine Güler Sabancı Fortune Türkiye’nin ‘En Güçlü 50 İş Kadını’ listesinde Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı yine ilk sırada yer aldı
12.04.2017 Ekonomi
Akbank’a vergi plaketi
Akbank’a vergi plaketi Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanı Bülent Sarıgül, 2015 faaliyetleri kapsamında 738 milyon lira ile Türkiye’nin en çok vergi veren özel sektör kuruluşu olan Akbank’a plaket verdi
3.03.2017 Ekonomi
Suzan Sabancı Dinçer TeknoSA hisselerini sattı
Suzan Sabancı Dinçer TeknoSA hisselerini sattı Suzan Sabancı Dinçer, TeknoSA İç ve Dış Ticaret AŞ'deki 870 bin 263 adet hissesini sattı.
3.03.2017 Ekonomi
'Tudor iyi hoca ama bu yönetimle işi zor'
'Tudor iyi hoca ama bu yönetimle işi zor' Fatih Altaylı Galatasaray'ın yeni hocasını değerlendirdi.
15.02.2017 Galatasaray
Ekonomi canlandı gelir ve vergi arttı
Ekonomi canlandı gelir ve vergi arttı Türkiye’nin 2015 yılında beklentilerin üzerinde büyümesi, vergi gelirlerinin artmasını sağladı. Tahakkuk ettirilen Gelir Vergisi tutarı yüzde 63 arttı. Vergi rekortmeni Semahat Arsel oldu.
13.07.2016 Ekonomi
Akbank Avrupa kürsüsünde
Akbank Avrupa kürsüsünde Akbank, Euromoney’nin “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Bankası” ödülünü alan ilk Türk bankası oldu.
12.07.2016 Ekonomi
Enerjisiyle 6 milyar dolar cepte kalacak
Enerjisiyle 6 milyar dolar cepte kalacak Enerjisa’nın 1.1 milyar dolar yatırımla kurduğu Tufanbeyli Santrali devreye girdi. Santral, linyit rezervlerini kullanarak doğalgaz faturasını 6 milyar dolar azaltacak.
24.04.2016 Ekonomi
Finansta mükemmel kadro
Finansta mükemmel kadro Sabancı Üniversitesi’nde Akbank’ın sponsorluğunda Finans Mükemmeliyet Merkezi kuruldu. Merkezin Danışma Kurulu’nda MIT’den Prof. Dr. Acemoğlu, ABD Hazine eski Bakanları ile Zurich Insurance’dan Ackermann da var.
8.03.2016 Ekonomi
Taziye akını
Taziye akını MUSTAFA Koç’un ailesi Taksim’deki Divan Otel’de taziyeleri kabul etmeye başladı...
22.01.2016 Ekonomi
Ali Koç'un ilk sözleri
Ali Koç'un ilk sözleri Türkiye’nin en büyük holdingi Koç Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, dün sabah spor yaparken kalp krizi geçirdi...
29.09.2021 Gündem
Hayat yaşandığı kadar vardır
Hayat yaşandığı kadar vardır Dün 56 yaşında hayata veda eden Mustafa V. Koç, ünlü yazar Çetin Altan vefat ettiği zaman instagram’dan onun sözlerini paylaşmıştı. Adeta yaşam felsefesini özetleyen bu sözler şöyle: “Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya da hayallerdeki ümittir. Hüsranı ise bir tek yerde kabul ediyorum. Yaşamak mümkünken yaşamamış olmakta.”
21.01.2016 Ekonomi
Refah başkasına bedel ödetilerek elde edilmemeli
Refah başkasına bedel ödetilerek elde edilmemeli Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, sürdürülebilir olmayan büyümenin kardan çok zarar getirdiğini belirterek, “Refah, kesinlikle başkalarının bedel ödeyeceği şekilde elde edilmemeli” dedi...
9.12.2015 Ekonomi
Çağdaş sanat 10’uncu yılını kutluyor
Çağdaş sanat 10’uncu yılını kutluyor Çağdaş sanatın en iyi örneklerini sanatseverlerle buluşturan Contemporary Istanbul, bu sene de Akbank’ın katkılarıyla 12-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda sanatseverlerle buluşacak...
10.11.2015 Magazin
Kadınlar çalışıyor erkekler yönetiyor
Kadınlar çalışıyor erkekler yönetiyor İstihdamda 200 bin kişiyi yakalayan bankacılıkta üst düzey kadın yönetici politikası sorunlu çıktı. 100 binden fazla kadın çalışan içinde sadece 5’i genel müdürlüğe layık görülürken, bu bankaların tamamının yabancı sermayeli olması dikkat çekti.
27.09.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Suzan Sabancı Dinçer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suzan sabancı dinçer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.