Cemiyet

Cemiyet

Son dakika Cemiyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemiyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemiyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemiyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemiyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.314 cemiyet haberi bulunmuştur. Tüm cemiyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti Türkiye otomotiv pazarında, kısa sürede etkin bir konuma gelen Chery, 25 -26 Kasım tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenenen turnuvanın ana sponsoru oldu. Chery Golf Cup, golf tutkunlarını bir araya getirdi.
28.11.2023 Vitrin
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor Otomobil markası Chery, 25 -26 Kasım 2023 tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek turnuvanın ana sponsoru oldu.
24.11.2023 Vitrin
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Amerikadaniste Golf Cup 2023, ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlendi
Amerikadaniste Golf Cup 2023, ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlendi Meme kanseri farkındalığının önemine vurgu yapmak amacıyla Amerikadaniste tarafından ilk kez düzenlenen ‘’Amerikadaniste Golf Cup”’ 7 Kasım tarihinde Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşti.
8.11.2023 Diğer Sporlar
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu Erdem Kıramer’in ev sahipliğinde Kemer Country Club’da yapılan turnuvaya 187 oyuncu katıldı. 13 Ekim’de junior ve minik oyuncuların katılımıyla start alan, 14-15 Ekim’de de ustaların yarıştığı turnuvada dereceye giren Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak Cornelia Masters 2024’e katılmaya hak kazandı.
17.10.2023 Diğer Sporlar
Emirates İstanbul Golf Cup 2023
Emirates İstanbul Golf Cup 2023 Türkiye’de İlk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
10.10.2023 Diğer Sporlar
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Bulgaristan Bayrağı Anlamı Nedir? Bulgaristan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Bulgaristan Bayrağı Anlamı Nedir? Bulgaristan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Bulgaristan bayrağı, sıkça merak edilen bayraklar içinde yer alır. Özellikle de kullanım alanı açısından da en önemli bayraklar arasında yer alır. Bulgaristan bayrağının anlamı, beyaz barışı, kırmızı bağımsızlık sırasında dökülen kanları, yeşil renk de doğayı temsil eder.
4.09.2023 Eğitim
30 yıldır aynı kiloda! Cemiyetin önemli simalarından Elif Dürüst formunun sırrını anlattı
30 yıldır aynı kiloda! Cemiyetin önemli simalarından Elif Dürüst formunun sırrını anlattı Cemiyetin en zarif kadınlarından biri olan ve 53 yaşında olan Elif Dürüst 30 yıldır aynı kiloda olduğunu söyledi.
23.08.2023 Magazin
Veda Mektubu’na bir ödül daha….
Veda Mektubu’na bir ödül daha…. Türkiye’de ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödüllendirildiği 3. Uluslararası Elmas Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu.
28.07.2023 Televizyon
Hande Demir'in şaşırtan anları! Yürürken bir anda yere kapaklandı
Hande Demir'in şaşırtan anları! Yürürken bir anda yere kapaklandı Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, Bebek'te zor anlar yaşadı. Erkek arkadaşı ile bir mekandan ayrılan sosyetik güzel, alkolü fazla kaçırınca kendisini bekleyen araca yürürken yere düştü. O anlar objektiflere böyle yansıdı.
9.07.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Şebnem Çapa ve Celal Çapa evliliklerinin 42'nci yılını nostaljik bir fotoğrafla kutladı.
26.06.2023 Magazin
Erdoğan Demirören’i özlemle andık
Erdoğan Demirören’i özlemle andık 81 yıllık ömrünün 62 yılını Türk ekonomisine hizmetle geçiren iş insanı Erdoğan Demirören vefatının 5’inci yılında anıldı. 10 farklı sektörde kurduğu 27 şirketle binlerce insana istihdam sağlayan Erdoğan Demirören, aynı zamanda Türk ekonomisine de yön veren iş insanlarından biriydi.
9.06.2023 Ekonomi
Türkiye'ye adanmış bir ömür, Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti
Türkiye'ye adanmış bir ömür, Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün hayata veda etti Türkiye'ye adanmış bir ömür yaşadı. Türk sanayisinin gelişmesi için canla başla mücadele etti. Büyük sanayici, duayen iş insanı Erdoğan Demirören 5 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Onu saygıyla anıyoruz.
8.06.2023 Yaşam
Cannes’da Türk rüzgarı esti! İşte birbirinden şık isimler...
Cannes’da Türk rüzgarı esti! İşte birbirinden şık isimler... Fransa’da düzenlenen 76. Cannes Film Festivali’nde sadece Hollywood yıldızları değil, cemiyet hayatının ve magazinin tanınmış simaları da çok konuşuldu. Oyuncu Özge Özacar, Hande Erçel, Yelda Tiftik, Defne Tiftik, Wilma Elles, Berrin Yoleri, Züleyha Kuru ve Günsel Ülkü, Avrupa medyasında isimlerinden söz ettirmeyi başardı.
22.05.2023 Magazin
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023 Gündem
Demirören Tv’ye ödül yağmuru!
Demirören Tv’ye ödül yağmuru! Quality of Magazine Dergisi’nin düzenlediği “Yılın Quality Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu.
9.05.2023 Televizyon
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu: Ya paramı ver, ya uzaya gönder
Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu: Ya paramı ver, ya uzaya gönder Yıllar önce uzaya gidebilmek için bir şirketle anlaşan Ahu Aysal, şirketin Elon Musk’a satılması üzerine hem parasından hem de hayallerinden olduğunu söyledi.
18.03.2023 Magazin
Cinsel saldırıyla suçlanan cemiyet başkanının ifadesi ortaya çıktı! 'Eşim ofise geldi'
Cinsel saldırıyla suçlanan cemiyet başkanının ifadesi ortaya çıktı! 'Eşim ofise geldi' Kahramanmaraş'ta Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı 47 yaşındaki S.E.K., 20 yaşındaki M.K. adlı genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla aranıyordu. S.E.K.'nin gözaltına alındığında emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı. Kendisine iftira atıldığını, M.K. ile alkol alırken eşinin ofise geldiğini belirten S.E.K., "Birbirlerine girdiler ve ben araya girdim. Bu sırada M.K.'nın eli yüzüme geldi ve yüzüm çizildi. Aynı zamanda eşimin de eli yüzüme geldi ve eşim de yüzümü çizdi" dedi.
4.02.2023 Gündem
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi Sinek ısırığı hayatını kabusa çevirdi. Zonguldak'ta yaşayan 48 yaşındaki Murat Terzi çalışmak için Antalya'ya gitti. Terzi, çalışmaya başladıktan 1 ay sonra çeşitli belirtilerle hastanenin yolunu tuttu. Yüzünde ve kollarında gün geçtikçe yaralar oluşan Terzi, hastanede hayatını alt üst eden gerçeği öğrendi. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
Cemiyet başkanında genç kıza iğrenç saldırı! Görüntüler ortaya çıktı: İç çamaşırlarımı alıp kaçtım
Cemiyet başkanında genç kıza iğrenç saldırı! Görüntüler ortaya çıktı: İç çamaşırlarımı alıp kaçtım Kahramanmaraş'ta rezalet bir olay yaşandı. Olay sonrası görüntüler ortaya çıktı. Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı S.E.K. genç kıza cinsel saldırıda bulundu. İğrenç olay S.E.K.'nın ofisinde meydana geldi. Genç kızı ofisine davet eden S.E.K, genç kızla birlikte alkol aldı sonrasında yaşananlar ise adeta rezalete dönüştü. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemiyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemiyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.