Suudi Gazeteci

Suudi Gazeteci

Son dakika suudi gazeteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suudi gazeteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suudi gazeteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suudi Gazeteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suudi gazeteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 771 suudi gazeteci haberi bulunmuştur. Tüm suudi gazeteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
CHP'li Öztrak: Adayın ismi değil nitelikleri önemli
CHP'li Öztrak: Adayın ismi değil nitelikleri önemli CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, ''Bizim için adayın ismi değil adayın nitelikleri önemli. Vakti geldiğinde masanın etrafındaki 6 siyasi partinin genel başkanları, Türkiye'nin 13'üncü cumhurbaşkanı seçilecek ismi açıklayacak'' dedi.
11.04.2022 Siyaset
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasında durdurma kararı verildi. Dosya, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine Suudi Arabistan'a gönderildi. Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredilmesiyle birlikte pek çok kişi Cemal Kaşıkçı’nın hayatını, cinayeti ile ilgili detayları ve dava sürecini merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nasıl öldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
7.04.2022 Dünya
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme!
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada duruşma savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Mütalaada, dosyanın sürüncemede kaldığı belirtilerek yargılamanın durdurulması ve dosyanın Suudi Arabistan’a gönderilmesi talep edildi.
31.03.2022 Gündem
Cemal Kaşıkçı cinayetinde son dakika gelişmesi!
Cemal Kaşıkçı cinayetinde son dakika gelişmesi! Son dakika haberi... Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı öldüren 15 kişilik suikast timinde yer alan 1 şüpheli, Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles-de-Gaulle Havaalanında gözaltına alındı.
7.12.2021 Dünya
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den Justin Bieber'a Suudi Arabistan çağrısı
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den Justin Bieber'a Suudi Arabistan çağrısı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'a Suudi Arabistan'da vereceği konseri iptal etmesi çağrısında bulundu.  
21.11.2021 Dünya
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış Son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü.
20.07.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden: Putin bir katil ve bedelini ödeyecek!
ABD Başkanı Joe Biden: Putin bir katil ve bedelini ödeyecek! ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 'katil' olduğunu ve ABD seçimlerine müdahale ettiği için "bedel ödeyeceğini" söyledi.
17.03.2021 Dünya
Kaşıkçı'nın nişanlısından Prens Selman'a yaptırım çağrısı
Kaşıkçı'nın nişanlısından Prens Selman'a yaptırım çağrısı Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, ABD'nin yayımladığı istihbarat raporunu Reuters'a değerlendirdi. Dünya liderlerine Veliaht Prens Selman ile ilişkilerini kesme çağrısı yapan Cengiz, "Katile bir yaptırım olmadan adalete ulaşamayız" dedi.
4.03.2021 Dünya
ABD'li Kongre Üyesi Omar, bin Selman'a Kaşıkçı cinayeti yaptırımı için tasarı sundu
ABD'li Kongre Üyesi Omar, bin Selman'a Kaşıkçı cinayeti yaptırımı için tasarı sundu ABD'de Demokrat Kongre Üyesi Ilhan Omar, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a, Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden dolayı yaptırım uygulanması için Temsilciler Meclisine yasa tasarısı sundu.
2.03.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü
ABD Başkanı Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde ikili ilişkileri ele aldı.
25.02.2021 Dünya
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman!
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman! Suudi Arabistan Prensi Selman'ın makamı tehlikede mi? Amerika'dan gelen son haber, bu olasılığı artırdı. İddiaya göre, Amerikan Başkanı Biden, Suudi veliaht prensi muhatab almayacak. Prensin Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulması gündemde... Peki veliaht prens nasıl biri? onun döneminde ne oldu? CNN Türk, Vizör'de Selman'ı yakın plana aldı.
21.02.2021 Dünya
ABD Kongresinden "Kaşıkçı cinayeti" çağrısı: Gizlilik kaldırılsın
ABD Kongresinden "Kaşıkçı cinayeti" çağrısı: Gizlilik kaldırılsın ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Adam Schiff, Ulusal İstihbarat Direktörlüğüne gelen Avril Haines'ten "Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırlanan kapsamlı bir rapor üzerindeki gizliliğin kaldırılmasını" talep etti.
22.01.2021 Dünya
Palu ailesi davasında flaş gelişme! 'Herkes benim üzerime geliyor'
Palu ailesi davasında flaş gelişme! 'Herkes benim üzerime geliyor' Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 12 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen ve daha önce yargılaması tamamlanan 6 kişi, kararın usul hatası gerekçesiyle üst mahkeme tarafından bozulması nedeniyle tekrar hakim karşısına çıktı.
14.01.2021 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2 yıl önce ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra Suudi Arabistan'dan gelen infaz timi tarafından öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Hepimiz Cemal Kaşıkçı'nın katillerini tanıyoruz ve onlardan hesap sormalıyız. Suudi katilleri Türkiye'ye gönderin" dedi.
2.10.2020 Siyaset
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar... Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili Suudi Arabistan mahkemesi nihai kararı açıkladı. Mahkemede 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi. Bu haberin ardından pek çok kişi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaçıkçı kaç yaşında öldürüldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
7.09.2020 Gündem
Suudi Veliaht Prens'ten 150 modelle 50 milyon dolarlık parti!
Suudi Veliaht Prens'ten 150 modelle 50 milyon dolarlık parti! Wall Street Journal gazetesi çalışanları tarafından yazılan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın iktidara yükseliş sürecinin anlatıldığı kitapta, 2015'te MbS'nin iktidara yükselişini kutlamak için gizli bir parti organize edildiği iddia edildi
22.08.2020 Dünya
Al Nasr, Maicon'u getirmek için uçak ayarladı!
Al Nasr, Maicon'u getirmek için uçak ayarladı! Galatasaray’a geri dönen Maicon için Suudi Arabistan’dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.
30.07.2020 Galatasaray
Dünyaya resmen duyuruldu!  Prens Selman cinayet fotoğrafının içinde...
Dünyaya resmen duyuruldu! Prens Selman cinayet fotoğrafının içinde... Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Dr. Agnes Callamard, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesinde "baş şüphelinin" Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman olduğunu söyledi.
11.07.2020 Dünya
Suudi Arabistan'a Kaşıkçı şoku! Yaptırım listesine aldılar
Suudi Arabistan'a Kaşıkçı şoku! Yaptırım listesine aldılar İngiltere, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesindeki rolleri nedeniyle aralarında dönemin Suudi Arabistan İstihbarat Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri ve Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın danışmanı Abdullah el-Kahtani'nin de olduğu 20 kişiyi yaptırım listesine aldı.
6.07.2020 Dünya
Kaşıkçı duruşmasında şok ifadeler!
Kaşıkçı duruşmasında şok ifadeler! Gazeteci Cemal Kaşıkçı davasında tanık olarak ifade veren konsolosluk çalışanı Zeki Demir, “Tandırı yakmamı istediler. Bir panik havası vardı. Bir an önce gitmemi istiyor gibiydiler. Tandırı yaktım. ‘Yallah’ dediler bana çıktım” dedi.
5.07.2020 Yaşam
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin dava başladı
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin dava başladı Orta Doğu'nun etkin gazetecilerinden Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, 2 Ekim 2018'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilmesine ilişkin, haklarında "tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmeye azmettirme" ve "tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürme" suçlarından dava açılan 20 sanığın yargılanmasına başlandı.
3.07.2020 Gündem
Ve gerçek ortaya çıktı! Suudi Prens Selman'a çok kötü haber
Ve gerçek ortaya çıktı! Suudi Prens Selman'a çok kötü haber Dünya Ticaret Örgütü'nün (DTÖ) korsan maç yayını yapan beoutQ platformunun arkasında Suudi Arabistan'ın olduğu sonucuna vardığını ve bu durumun Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ı satın alma girişimini olumsuz etkileyebileceği belirtildi.
26.05.2020 Dünya
Kaşıkçı'nın ailesi katilleri affettiklerini duyurdu
Kaşıkçı'nın ailesi katilleri affettiklerini duyurdu Gelen son dakika haberine göre; Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesi, cinayeti işleyenleri affettiklerini duyurdu.
22.05.2020 Dünya
ABD basınından "Prens Bin Selman, ABD'nin zorlu taktikleri karşısında  kırılgan" iddiası
ABD basınından "Prens Bin Selman, ABD'nin zorlu taktikleri karşısında kırılgan" iddiası Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’ın Beyaz Saray’a bağımlılığının, onu ABD’nin zor kullanma taktikleri karşısında "kırılgan" hale getirdiği iddia edildi.
4.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suudi Gazeteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suudi gazeteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.