Survivor Batuhan

Survivor Batuhan

Son dakika survivor batuhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor batuhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor batuhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Batuhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor batuhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 survivor batuhan haberi bulunmuştur. Tüm survivor batuhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da sürpriz aday: Gelir gelmez potaya girdi! 4 Mart Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'da sürpriz aday: Gelir gelmez potaya girdi! 4 Mart Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda sinirler gerildi. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşecek. Heyecanlı parkurların yanı sıra gerilimin de damga vurduğu yarışmada haftanın üçüncü eleme adayının kim olacağı merak ediliyor. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
5.03.2024 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya’nın bir de kardeşini görün! "Dünyanın en güzel kızı"
Survivor Batuhan Karacakaya’nın bir de kardeşini görün! "Dünyanın en güzel kızı" Aşkı Memnu'da canlandırdığı Bülent karakteri ile hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya, Survivor’da gösterdiği performans ile de beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu kardeşi Melisa ile olan pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Melisa Karacakaya’nın abisiyle olan fotoğrafına yorum yağdı.
2.04.2023 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan darp davası açtı!
Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan darp davası açtı! Survivor Batuhan Karacakaya'ya darp davası şoku! Geçtiğimiz yıl Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın ardından üçüncü olan Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan, Karacakaya'ya darp davası açtı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ayşe Aslan, "Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum" dedi.
28.03.2023 Televizyon
Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Yeşilturna kaç yaşında ne iş yapıyor?
Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Yeşilturna kaç yaşında ne iş yapıyor? Survivor Batuhan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Batuhan Yeşilturna Survivor 2023'e yedek kadrodan başlamış ve daha sonrasında ana kadroya girmiştir. Yarışmadaki performansı merak konusu olan ve son eleme konseyinde adı eleme potasında olan Survivor Batuhan kaç yaşında, ne iş yapıyor?
2.03.2023 Televizyon
Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Yeşilturna kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Yeşilturna kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023'e yedeklerden katılan Batuhan Yeşilturna hakkında araştırmalar başladı. Ana kadroya girmek için yarışan ve izleyicinin de dikkatini çeken Survivor Batuhan Yeşilturna kimdir, kaç yaşında? Survivor Batuhan ne iş yapıyor? İşte detaylar...
27.01.2023 Televizyon
Survivor Batuhan Karacakaya'ya 'yetersiz bakiye' şoku!
Survivor Batuhan Karacakaya'ya 'yetersiz bakiye' şoku! Survivor'da adından söz ettiren yarışmacılardan biri olan Batuhan Karacakaya'nın paylaştığı Instagram hikayesi dikkat çekti. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Ayşe Aslan ile paylaştığı görüntülerle gündeme gelen Karacakaya'nın paylaşımları sosyal medyada konuşuluyor. Karacakaya son olarak metroya binerken hikaye paylaştı.
20.10.2022 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı! "Çok aşk"
Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı! "Çok aşk" Survivor yarışmasına performansıyla ve karakteriyle damga vuran Batuhan Karacakaya, yeni sevgilisi Ayşe Aslan ile Hande Yener konserine katıldı. Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızalara kazının oyuncu sevgilisini "Çok aşk" notuyla paylaştı. Yeni sevgili Ayşe Aslan iddialı pozlarıyla dikkat çekti.
2.10.2022 Magazin
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor SMS sıralamasını paylaştı! Batuhan, Nisa, Adem...
Acun Ilıcalı Survivor SMS sıralamasını paylaştı! Batuhan, Nisa, Adem... Survivor 2022 All-Star'da, Batuhan Karacakaya final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayınca ortalık karıştı. Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi ise Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Sonrasında ise Nisa'nın Survivor All Star şampiyonu olmasıyla başlayan tartışmalara Acun Ilıcalı SMS sıralamasını paylaşarak noktayı koydu. İşte o paylaşım...
2.07.2022 Magazin
Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesine cevap verdi! 'Kim oğlunun hakkını yemiş?'
Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesine cevap verdi! 'Kim oğlunun hakkını yemiş?' Survivor 2022 All-Star'ın finali dün akşam gerçekleşti. Batuhan Karacakaya'nın finale çıkamamasının yankıları devam etti. Final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Acun Ilıcalı, finalin ardından 'Survivor Ekstra' programına konuk oldu. Ünlü televizyoncu, yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın kendisi ve Survivor hakkında yaptığı açıklamalara canlı yayında cevap verdi.
1.07.2022 Magazin
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler! Resmen çıldırdı, o mektup her şeyi bitirdi
Survivor Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler! Resmen çıldırdı, o mektup her şeyi bitirdi Survivor 2022 All-Star'da, Batuhan Karacakaya'nın finale çıkamamasının yankıları hala sürüyor. Final adaylarından biri olarak görülürken, Survivor'ı 3.olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın sevenleri, sosyal medyada adeta çılgına döndü. Survivor Batuhan’ın annesi Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya şok sözlerde bulundu. Final koltuğuna Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı'nın oturduğu Survivor için, Nisa'nin en eski sevgilisi Barış Murat Yağcı'dan da flaş bir paylaşım geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Magazin
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim! 11 Haziran Survivor All Star elenen isim kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı: Ayşe mi? Batuhan mı? Anıl mı? Hikmet mi?
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim! 11 Haziran Survivor All Star elenen isim kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı: Ayşe mi? Batuhan mı? Anıl mı? Hikmet mi? Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor All Star'da 11 Haziran 2022 Cumartesi akşamı elen isim belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı Ayşe Yüksel olmuştu. Haftanın ikinci eleme adayı ise oy çoğunluğu ile Batuhan Karacakaya oldu. Üçüncü eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda Hikmet oldu. Haftanın performans birincisi ise Anıl Berk Baki'yi eleme adayı göstermişti. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı. Peki, Survivor’da iletişim oyununu hangi takım kazandı? 11 Haziran 2022 Survivor'da bu akşam kim elendi? Ayşe mi? Batuhan mı? Anıl mı? Hikmet mi? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 11 Haziran Cumartesi günü hangi isim adaya veda etti? Bu akşam Survivor'da elenen kim oldu? Survivor adaya kim veda etti? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
11.06.2022 Magazin
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? 30 Mayıs Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? 30 Mayıs Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 30 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı üçüncü gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 30 Mayıs 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
30.05.2022 Magazin
Survivor'da bir aşk bombası daha! Batuhan Karacakaya gönlünü bakın kime kaptırdı...
Survivor'da bir aşk bombası daha! Batuhan Karacakaya gönlünü bakın kime kaptırdı... Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star yarışmasında yarışmacıların özel hayatları ön plana çıkıyor. Aşk haberleri peş peşe geliyor. Mert ve Sude aşkından sonra şimdi de Batuhan Karacakaya'nın aşk yaşadığı isim ortaya çıktı.
21.03.2022 Magazin
Survivor'da ortalık karıştı! Berkan ve Batuhan birbirine girdi
Survivor'da ortalık karıştı! Berkan ve Batuhan birbirine girdi Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. 3 dokunulmazlık yarışmasının oynandığı Survivor'da sürgün adasına giden bir isim daha belli oldu. Öte yandan yeni fragman da yayınlandı. Yeni fragmana Berkan ve Batuhan arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.
24.01.2022 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya kaç yaşında ve nereli?
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya kaç yaşında ve nereli? Survivor 2022’ye geri sayım devam ediyor. Survivor 2022 All Star kadrosuyla ekranlara gelecek. Merakla beklenen All Star kadrosu yapımcı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Survivor 2022’nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri de oyuncu Batuhan Karacakaya oldu. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor 2022 yarışmacısı Batuhan Karacakaya kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Batuhan’ın hayatı ile ilgili merak edilenler…
12.12.2021 Gündem
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir?
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yarışan isimler arasında yerini aldı. Sonrasında kırmızı takımla yoluna devam eden Survivor Batuhan elendi. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya nereli, kaç yaşında?
13.06.2021 Magazin
Survivor Batuhan ağlayarak anlattı! '5 hafta aç kalsam...'
Survivor Batuhan ağlayarak anlattı! '5 hafta aç kalsam...' Survivor'ın son bölümünde duygusal anlar yaşandı. Ünlüler takımından Batuhan rüyasını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan Survivor'da ilk eleme adayı da belli oldu.
21.02.2021 Magazin
Survivor 2021 yarışmacıları! Yeni Sezon Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler Takımı!
Survivor 2021 yarışmacıları! Yeni Sezon Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler Takımı! Survivor 2021 başladı. Survivor 2021'de hem Ünlüler hem de Gönüllüler Takımı'nda dikkat çeken isimler bulunuyor. Survivor'ın yeni sezonu bugün ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler kadrosundaki isimler kim? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları...
9.01.2021 Gündem
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor Batuhan Karacakaya kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Batuhan'ın hayatı!
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor Batuhan Karacakaya kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Batuhan'ın hayatı! Survivor 2021 heyecanı başladı. Survivor 2021 ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Survivor 2021'in Ünlüler takımında iddialı isimler yer alıyor. Başpehlivan İsmail Balaban, oyuncu Öykü Çelik ve Hayrettin gibi isimlerin yer aldığı ünlüler takımında dikkat çeken bir diğer isim de Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterini canlandıran Batuhan Karacakaya. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 yarışmacıları ve Survivor Batuhan Karacakaya hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları
Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları Survivor 2021 başlıyor. İlk bölüm için nefesler tutuldu. Survivor 2021 ünlüler takımının tanıtımları yayınlanmaya başladı. Birbirinden iddialı isimleri ile sezona damgasını vuracak isimler kameralar karşısına geçti. Peki, Survivor 2021 Ünlüler Takımı kimlerden oluşuyor? Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda kimler var? Survivor 2021 ne zaman başlıyor? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı...
3.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Batuhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor batuhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.