Survivor Aycan

Survivor Aycan

Son dakika Survivor Aycan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor Aycan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor Aycan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Aycan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor aycan gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 survivor aycan haberi bulunmuştur. Tüm survivor aycan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Aycan Yanaç'tan tatil pozları!
Survivor Aycan Yanaç'tan tatil pozları! Survivor'da hem ada hayatı hem de parkurdaki performansı ile dikkatleri çeken Aycan Yanaç yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmıştı. Aycan Yanaç'ın son hali ve tatil pozları gündem oldu.
4.07.2023 Magazin
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyayı salladı!
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyayı salladı! Survivor’daki performansıyla adından sıkça söz ettiren Aycan Yanaç, göğüs dekolteli pozlarıyla ortalığı salladı.
6.12.2022 Magazin
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyanın diline düştü! 'Yazık ettin kendine''
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyanın diline düştü! 'Yazık ettin kendine'' 2020 ve 2022 yılında katıldığı Survivor ile tanınırlığını arttıran güzel futbolcu Aycan Yanaç, değişimiyle sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Daha önce botoks yaptırdığı anları takipçileriyle paylaşan Yanaç'ın son haline yorum yağdı.
10.11.2022 Magazin
Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay oldu! 'Estetiği fazla kaçırmışsın'
Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay oldu! 'Estetiği fazla kaçırmışsın' Survivor 2020 ve Survivor All Star 2022 sezonlarında yer alan Aycan Yanaç, sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Survivor 2020 döneminde Instagram takipçisi en çok yükselen yarışmacılardan biri olan Yanaç, şimdilerde pozlarıyla konuşuluyor. Yanaç, son pozuyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
21.09.2022 Magazin
Survivor’dan ayrılan Aycan Yanaç, o yorumlara ateş püskürdü! ‘Yazıklar olsun…’
Survivor’dan ayrılan Aycan Yanaç, o yorumlara ateş püskürdü! ‘Yazıklar olsun…’ 2020 yılında katıldığı Survivor ile tanınırlığını arttıran ünlü futbolcu Aycan Yanaç, Survivor All Star 2022 sezonu ile ekranlara geri dönmüştü. Survivor'ın ilk haftalarında koronavirüse yakalanıp yarışmadan ayrılma kararı alan Aycan Yanaç, sosyal medyadan isyan etti.
7.03.2022 Magazin
Survivor All Star'da Aycan Yanaç ile ilgili açıklama! Yarışmayı bırakacak mı? Acun Ilıcalı duyurdu!
Survivor All Star'da Aycan Yanaç ile ilgili açıklama! Yarışmayı bırakacak mı? Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor'da dün ekrana gelen bölümde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için büyük bir mücadele verdi. Ünlüler takımın kaybettiği oyun sonrası Ada Konseyi'nde Acun Ilıcalı Aycan Yanaç hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
1.02.2022 Magazin
Survivor'da sürgün adasına kim gitti, Survivor'da eleme adayı kim oldu, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı kötü haberi verdi: Aycan Yanaç...
Survivor'da sürgün adasına kim gitti, Survivor'da eleme adayı kim oldu, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı kötü haberi verdi: Aycan Yanaç... Sürgün adasına kim gitti? Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? soruları Survivor'u takip eden kişiler tarafından araştırılıyor. 30 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan Survivor yeni bölümde kim kazandı merak konusu oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı ikinci kez zorlu parkurda karşılaştı. Haftanın ikinci eleme adayı ise pazar akşamı belli oldu. Ardından gergin ada konseyi ile sürgün adasının yeni yolcusu belirlendi. Ünlüler ve Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor'da Mert ve Ogeday arasında yaşanan kavga merak konusu olmuştu. Fragmana damga vuran olayın detayları ortaya çıktı. Öte yandan Acun Ilıcalı konseyde Aycan Yanaç'la ilgili kötü haberi duyurdu. Peki, Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu, sürgüne kim gitti? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 30 Ocak Survivor son bölümde yaşananlar...
30.01.2022 Magazin
Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama!
Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama! Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda da izleyenleri ekrana bağlamayı başaran Survivor All Star ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son bölümde, dokunulmazlık oyununda yer almayan Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Acun Ilıcalı Adem, Aycan ve Sema'nın durumu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması!
23.01.2022 Magazin
Survivor Aycan'dan olay sözler: Herkes birbirinin kuyusunu kazacak
Survivor Aycan'dan olay sözler: Herkes birbirinin kuyusunu kazacak Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan Aycan Yanaç çok iddialı olduğunu açıkladı. Yanaç, diğer yarışmacılarla ilgili "Orada herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışacak" yorumunda bulundu.
28.12.2021 Magazin
Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor 2022 yarışmacısı Aycan Yanaç kaç yaşında, nereli?
Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor 2022 yarışmacısı Aycan Yanaç kaç yaşında, nereli? Survivor 2022 kadrosu belli oldu! Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesaplarından Survivor All Star 2022’nin kadrosunu duyurdu. Survivor’un kadrosunun iddialı isimlerinden biri de Aycan Yanaç pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor 2022 yarışmacısı Aycan Yanaç kaç yaşında nereli? Survivor Aycan’ın hayatı!
12.12.2021 Gündem
Survivor Aycan'ı çileden çıkaran mesaj!
Survivor Aycan'ı çileden çıkaran mesaj! 'Survivor 2020' yarışmasıyla tanınan futbolcu Aycan Yanaç paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Aycan Yanaç annesinin başörtüsünü taktığı anları paylaştı. Bu paylaşımdan sonra Yanaç'a yorum yağdı.
13.06.2022 Magazin
Survivor Aycan Yanaç-Nisa Bölükbaşı barıştı!
Survivor Aycan Yanaç-Nisa Bölükbaşı barıştı! 'Survivor 2020' yarışmasında adlarından sıkça söz ettiren Nisa Bölükbaşı ile Aycan Yanaç cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.
6.07.2021 Magazin
Semih Öztürk açıkladı! Survivor'da...
Semih Öztürk açıkladı! Survivor'da... Survivor Aycan Yanaç'ın regl, iç çamaşırı, ağda açıklamasından sonra Semih Öztürk'ten de şap açıklaması geldi. Ada da şap var mı? İşte yanıtı...
7.03.2021 Magazin
Survivor Aycan Yanaç, Emre Belözoğlu'na mesaj
Survivor Aycan Yanaç, Emre Belözoğlu'na mesaj Adını Survivor'la geniş kitlelere duyuran ALG Spor futbolcusu Aycan Yanaç, Fenerbahçe-Konyaspor maçı öncesi yaptığı paylaşımla Emre Belözoğlu'na seslendi.
7.11.2020 Futbol
Survivor Aycan Yanaç paylaştı, Emre Belözoğlu şaşırttı!
Survivor Aycan Yanaç paylaştı, Emre Belözoğlu şaşırttı! Survivor yarışmacısı ve eski A Milli Kadın Futbol Takımı futbolcusu Aycan Yanaç, Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevine başlayan Emre Belözoğlu ile bir araya geldi.
30.07.2020 Futbol
Survivor 2020 Aycan Yanaç kimdir?
Survivor 2020 Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan hayatıyla izleyenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Survivor 2020'ye veda eden Survivor Aycan merak ediliyor. A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen Survivor Aycan, forvet mevkisinde oynamaktadır. Peki, Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında ve nereli?
2.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Aycan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor aycan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.