Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama!

Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama!

Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda da izleyenleri ekrana bağlamayı başaran Survivor All Star ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son bölümde, dokunulmazlık oyununda yer almayan Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Acun Ilıcalı Adem, Aycan ve Sema'nın durumu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması!

Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama!

Survivor All Star 2022 yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçmiş yıllarda yapılan Survivor programa iz bırakan birbirinden yetenekli yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star 2022'de heyecan devam ediyor. Survivor'da ilk hafta geride kalırken yayınlanan son bölümde Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema'nın dokunulmazlık oyununa katılmaması izleyenlerin dikkajtinden kaçmadı. Acun Ilıcalı, konseyde Adem, Aycan ve Sema'nın durumuna açıklık getirdi. Peki, Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması!

SURVİVOR ADEM-AYCAN VE SEMA NEDEN YOK?

Survivor 2022 All Star'da Adem-Aycan ve Sema'nın konseyde yer almaması ile ilgili Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Bu üç ismin sağlık sorunları nedeniyle kadroda yer almadığını ifade eden Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından yeni iddialar ortaya atıldı

Adem-Aycan ve Sema'nın koronavirüse yakalandığı ve 7 günlük karantina sürecinde oldukları iddia edildi. Konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmezken Adem-Aycan ve Sema'nın sakatlık mı yoksa hastalık nedeniyle mi olmadıkları henüz netleşmedi.

Haberin Devamı