Suruç

Suruç

Son dakika suruç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suruç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suruç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suruç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suruç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.776 suruç haberi bulunmuştur. Tüm suruç haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
Sokka ortasında tartıştığı babasını bıçaklayarak katletti
Sokka ortasında tartıştığı babasını bıçaklayarak katletti Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde İbrahim Halil Öztunç, sokakta tartıştığı babası Hüseyin Öztunç'u (58) bıçaklayarak öldürdü.
21.03.2024 Gündem
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı Şanlıurfa’da, 600 jandarma personelinin katılımıyla terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması mensupları olan ve kendilerine 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adını veren şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Tarım işçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs, lastiği patlayınca kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
10.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da can pazarı! TIR 8 araca daldı ortalık savaş alnına döndü
Şanlıurfa'da can pazarı! TIR 8 araca daldı ortalık savaş alnına döndü Şanlıurfa'da seyir halindeki TIR, yol bakım nedeniyle yol kenarında bekleyen araçlara çarpmamak için önünde bulunan 8 aracın arasına daldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 5 kişi yaralandı.
25.08.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulundu
Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulundu Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 2 gündür haber alınamayan çırçır fabrikası sahibi Kadir Önkol’un (53), boş kuyuda cansız bedeni bulundu.
14.04.2023 Gündem
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi? Kahramanmaraş merkezli olup 11 ili etkileyen, 50 binden fazla can kaybına sebep olan depremlerin ardından artçı depremler korkutmaya devam ediyor. Uzmanlar sık sık Türkiye’nin deprem bölgesi olduğun hatırlatırken Bozova fayına da dikkat çekiyor. Peki, Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
31.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'da terör operasyonunda 23 tutuklama
Şanlıurfa'da terör operasyonunda 23 tutuklama Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında HDP Suruç İlçe Eş Başkanı Yaşar Gündüzalp ve DBP Suruç İlçe Başkanı Rojda Binici'nin de bulunduğu 24 şüpheliden 23'ü tutuklandı.
31.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li başkanlar dahil 25 gözaltı
Şanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li başkanlar dahil 25 gözaltı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ilçe başkanlarının da bulunduğu 25 şüpheli, gözaltına alındı.
27.03.2023 Gündem
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Siverek, Hilvan, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde sağanak yağış sele dönüştü. Yağış dolayısıyla birçok ev ve işyeri su altında kaldı. Ev ve işyerlerine giren sular vatandaşlar ve belediye ekiplerince tahliye edildi.
15.03.2023 Vatan TV
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı Terör örgütü PKK/KCK'nın talimatı ile silahlı ve bombalı sansasyonel eylem hazırlığındaki 'Hebat Helat' kod adlı terörist Sıtkı Kurtoğlu, Şanlıurfa'da yapılan operasyonla yakalandı. Terör örgütü mensubu, yapılan sorgusunda başka bir teröristi infaz ettiğini ve evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.
24.02.2023 Gündem
Hüseyin Canan kimdir, kaç oy aldı? Yargıtay 1. ceza dairesi başkanı Hüseyin Canan’ın biyografisi!
Hüseyin Canan kimdir, kaç oy aldı? Yargıtay 1. ceza dairesi başkanı Hüseyin Canan’ın biyografisi!  Yargıtay 1. Ceza Dairesi Başkanlık seçimleri yapıldı. Yargıtay üye sayısının salt çoğunluğunu sağlayan Hüseyin Canan Yargıtay 1. Ceza Dairesinin başkanı oldu. Peki, Hüseyin Canan kimdir? 
14.02.2023 Gündem
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine sınır olan Suriye'nin Ayn el-Arab kentinden eylem talimatı alıp, yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan YPG/PKK'lı terörist ile yardım eden 3 kişi, operasyonla yakalandı.
8.12.2022 Gündem
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Şanlıurfa'da TIR'la çarpışan otomobilin tavanı yırtıldı, motoru koptu: 2 ölü, 1 yaralı
Şanlıurfa'da TIR'la çarpışan otomobilin tavanı yırtıldı, motoru koptu: 2 ölü, 1 yaralı Şanlıurfa'da, TIR ile kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü Mehmet Kızılkaya (60) ile yanında bulunan yakını Selvi Kızılkaya (40) hayatını kaybetti, 6 yaşındaki Melis Kızılkaya ise yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilin tavanı yırtıldı, motoru yerinden fırladı. 
4.11.2022 Yaşam
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 20 yaralı
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 20 yaralı Şanlıurfa'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrilirken, saman yüklü kamyon da otobüse çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı sırada devrildi. Kazada 20 kişi yaralandı.
1.10.2022 Yaşam
MSB: 17 terörist etkisiz hale getirildi, 80'e yakın hedef imha edildi
MSB: 17 terörist etkisiz hale getirildi, 80'e yakın hedef imha edildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki hudut karakoluna roketatar tacizinin ardından yapılan cezalandırma atışları sonucu, 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 80'e yakın terör hedefinin imha edildiğini açıkladı.
19.09.2022 Gündem
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na, PKK/YPG'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.
18.09.2022 Gündem
İçişleri: Kamu görevlilerine eylem hazırlığındaki 4 şüpheli yakalandı
İçişleri: Kamu görevlilerine eylem hazırlığındaki 4 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanlığı, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki kamu görevlilerine yönelik eylem hazırlığında olduğu belirtilen 4 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
14.09.2022 Gündem
Marmaris'te orman yangını! Alevler otele sıçradı, işte yangının çıkış nedeni...
Marmaris'te orman yangını! Alevler otele sıçradı, işte yangının çıkış nedeni... Son dakika haberi... Muğla'nın Marmaris ilçesinde yerleşim yerlerine yakın bölgede, orman yangını çıktı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahalede bulunuyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay; "Yangın uygulama oteline ve bir villaya da sıçramış durumda" dedi. AFAD’dan yapılan açıklamada ise “Orman yangınından etkilenen bir otelde konaklayanlar tahliye edilmiş olup yaralı bulunmamaktadır” denildi. Muğla Valisi Orhan Tavlı da saat 17.30 itibariyle alevlerin kontrol atına alındığını, soğutma çalışmalarının başladığını söyledi. Öte yandan orman yangınının kopan ağaç dalının elektrik tellerinin birbirine temas ettirmesi sonucu oluşan kıvılcımlar dolayısıyla çıktığı belirlendi.
29.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suruç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suruç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.