Suruç

Suruç

Son dakika suruç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suruç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suruç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suruç

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan suruç geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 1.771 suruç haberi bulunmuÅŸtur. Tüm suruç haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
Türkiye'yi ayaÄŸa kaldıran olay! Ä°ÅŸkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle diÅŸlerini söktüler
Türkiye'yi ayaÄŸa kaldıran olay! Ä°ÅŸkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle diÅŸlerini söktülerÅžanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün iÅŸkence gördü. Sandalyeye baÄŸlanarak kerpetenle diÅŸleri sökülen gence hamamböceÄŸi yedirildi. Åžahısların güvenini kazandıktan sonra cep telefonundaki iÅŸkence fotoÄŸraflarını alan genç, savcılığa ÅŸikayette bulundu. Åžikayetini geri çekmesi için tehdit telefonları aldığını söyleyen genç, yetkililerden yardım istedi.
16.07.2024Gündem
Ä°stanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleÅŸtiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
Ä°stanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleÅŸtiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktıİstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Åžubat'taki terör saldırısını gerçekleÅŸtiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliÄŸi suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına iliÅŸkin tutuklanmasıyla ilgili konuÅŸtu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruÅŸmamız vardı. Ablamla ben suçlu deÄŸiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Åžubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruÅŸmaya çıkmış ve duruÅŸmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruÅŸma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024Gündem
Sokka ortasında tartıştığı babasını bıçaklayarak katletti
Sokka ortasında tartıştığı babasını bıçaklayarak katlettiÅžanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Ä°brahim Halil Öztunç, sokakta tartıştığı babası Hüseyin Öztunç'u (58) bıçaklayarak öldürdü.
21.03.2024Gündem
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltıŞanlıurfa’da, 600 jandarma personelinin katılımıyla terör örgütü PKK’nın sözde ÅŸehir yapılanması mensupları olan ve kendilerine 'AteÅŸin Çocukları Ä°nisiyatifi' adını veren şüphelilere yönelik eÅŸ zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduÄŸu 17 şüpheli gözaltına alındı.
6.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yokCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Ova Nedir, Nasıl OluÅŸur? Ovanın Özellikleri Ve ÇeÅŸitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl OluÅŸur? Ovanın Özellikleri Ve ÇeÅŸitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluÅŸan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaÅŸmak mümkündür.
19.12.2023EÄŸitim
Tarım iÅŸçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralı
Tarım iÅŸçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralıŞanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs, lastiÄŸi patlayınca kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada 3 kiÅŸi hayatını kaybetti, 17 kiÅŸi yaralandı.
10.09.2023YaÅŸam
Ä°l olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! Ä°ÅŸte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
Ä°l olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! Ä°ÅŸte potansiyeli yüksek 67 ilçe!Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Åžube BaÅŸkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiÅŸ harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoÄŸunluÄŸu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduÄŸunu açıkladı.
29.08.2023YaÅŸam
Åžanlıurfa'da can pazarı! TIR 8 araca daldı ortalık savaÅŸ alnına döndü
Åžanlıurfa'da can pazarı! TIR 8 araca daldı ortalık savaÅŸ alnına döndüÅžanlıurfa'da seyir halindeki TIR, yol bakım nedeniyle yol kenarında bekleyen araçlara çarpmamak için önünde bulunan 8 aracın arasına daldı. Ortalığın savaÅŸ alanına döndüğü kazada 5 kiÅŸi yaralandı.
25.08.2023Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacakGençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023Ekonomi
Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulundu
Şanlıurfa'da, kayıp iş insanının kuyuda cansız bedeni bulunduŞanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 2 gündür haber alınamayan çırçır fabrikası sahibi Kadir Önkol’un (53), boş kuyuda cansız bedeni bulundu.
14.04.2023Gündem
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?KahramanmaraÅŸ merkezli olup 11 ili etkileyen, 50 binden fazla can kaybına sebep olan depremlerin ardından artçı depremler korkutmaya devam ediyor. Uzmanlar sık sık Türkiye’nin deprem bölgesi olduÄŸun hatırlatırken Bozova fayına da dikkat çekiyor. Peki, Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
31.03.2023Gündem
Åžanlıurfa'da terör operasyonunda 23 tutuklama
Åžanlıurfa'da terör operasyonunda 23 tutuklamaÅžanlıurfa'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında HDP Suruç Ä°lçe EÅŸ BaÅŸkanı YaÅŸar Gündüzalp ve DBP Suruç Ä°lçe BaÅŸkanı Rojda Binici'nin de bulunduÄŸu 24 şüpheliden 23'ü tutuklandı.
31.03.2023Gündem
Åžanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li baÅŸkanlar dahil 25 gözaltı
Åžanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li baÅŸkanlar dahil 25 gözaltıŞanlıurfa'nın Suruç ilçesinde polisin düzenlediÄŸi operasyonda aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ilçe baÅŸkanlarının da bulunduÄŸu 25 şüpheli, gözaltına alındı.
27.03.2023Gündem
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttuŞanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Siverek, Hilvan, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde sağanak yağış sele dönüştü. Yağış dolayısıyla birçok ev ve işyeri su altında kaldı. Ev ve işyerlerine giren sular vatandaşlar ve belediye ekiplerince tahliye edildi.
15.03.2023Vatan TV
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda ÅŸok edici gerçek ortaya çıktı
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda ÅŸok edici gerçek ortaya çıktıTerör örgütü PKK/KCK'nın talimatı ile silahlı ve bombalı sansasyonel eylem hazırlığındaki 'Hebat Helat' kod adlı terörist Sıtkı KurtoÄŸlu, Åžanlıurfa'da yapılan operasyonla yakalandı. Terör örgütü mensubu, yapılan sorgusunda baÅŸka bir teröristi infaz ettiÄŸini ve evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.
24.02.2023Gündem
Hüseyin Canan kimdir, kaç oy aldı? Yargıtay 1. ceza dairesi baÅŸkanı Hüseyin Canan’ın biyografisi!
Hüseyin Canan kimdir, kaç oy aldı? Yargıtay 1. ceza dairesi baÅŸkanı Hüseyin Canan’ın biyografisi! Yargıtay 1. Ceza Dairesi BaÅŸkanlık seçimleri yapıldı. Yargıtay üye sayısının salt çoÄŸunluÄŸunu saÄŸlayan Hüseyin Canan Yargıtay 1. Ceza Dairesinin baÅŸkanı oldu. Peki, Hüseyin Canan kimdir?Â
14.02.2023Gündem
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Åžanlıurfa'da yakalandı
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Åžanlıurfa'da yakalandıŞanlıurfa'nın Suruç ilçesine sınır olan Suriye'nin Ayn el-Arab kentinden eylem talimatı alıp, yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriÅŸ yapan YPG/PKK'lı terörist ile yardım eden 3 kiÅŸi, operasyonla yakalandı.
8.12.2022Gündem
Åžanlıurfa TOKÄ° sonuçları açıklandı!  Åžanlurfa TOKÄ° kura sonuçları nereden öÄŸrenilir? Åžanlıurfa TOKÄ°, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Åžanlıurfa TOKÄ° sonuçları açıklandı! Åžanlurfa TOKÄ° kura sonuçları nereden öÄŸrenilir? Åžanlıurfa TOKÄ°, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!TOKÄ° Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Åžanlıurfa’da çekildi. TOKÄ° tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Åžanlıurfa ve Van’da TOKÄ° kurası heyecanı yaÅŸandı. Canlı yayında yapılan kura çekiliÅŸleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Åžanlurfa TOKÄ° kura sonuçları nereden öğrenilir? Åžanlıurfa TOKÄ°, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022Ekonomi
Åžanlıurfa'da TIR'la çarpışan otomobilin tavanı yırtıldı, motoru koptu: 2 ölü, 1 yaralı
Åžanlıurfa'da TIR'la çarpışan otomobilin tavanı yırtıldı, motoru koptu: 2 ölü, 1 yaralıŞanlıurfa'da, TIR ile kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü Mehmet Kızılkaya (60) ile yanında bulunan yakını Selvi Kızılkaya (40) hayatını kaybetti, 6 yaşındaki Melis Kızılkaya ise yaralandı. Çarpışmanın ÅŸiddetiyle otomobilin tavanı yırtıldı, motoru yerinden fırladı.Â
4.11.2022YaÅŸam
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruzHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Åžehircilik ve Ä°klim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Åžanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022Ekonomi
Åžanlıurfa'da yolcu otobüsü ÅŸarampole devrildi: 20 yaralı
Åžanlıurfa'da yolcu otobüsü ÅŸarampole devrildi: 20 yaralıŞanlıurfa'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü ÅŸarampole devrilirken, saman yüklü kamyon da otobüse çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı sırada devrildi. Kazada 20 kiÅŸi yaralandı.
1.10.2022YaÅŸam
MSB: 17 terörist etkisiz hale getirildi, 80'e yakın hedef imha edildi
MSB: 17 terörist etkisiz hale getirildi, 80'e yakın hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Åžanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki hudut karakoluna roketatar tacizinin ardından yapılan cezalandırma atışları sonucu, 17 teröristin etkisiz hale getirildiÄŸini, 80'e yakın terör hedefinin imha edildiÄŸini açıkladı.
19.09.2022Gündem
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralıŞanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na, PKK/YPG'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.
18.09.2022Gündem
Ä°çiÅŸleri: Kamu görevlilerine eylem hazırlığındaki 4 ÅŸüpheli yakalandı
Ä°çiÅŸleri: Kamu görevlilerine eylem hazırlığındaki 4 ÅŸüpheli yakalandıİçiÅŸleri Bakanlığı, Åžanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki kamu görevlilerine yönelik eylem hazırlığında olduÄŸu belirtilen 4 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
14.09.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suruç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suruç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.