Suriyeli Genç

Suriyeli Genç

Son dakika suriyeli genç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriyeli genç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriyeli genç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Genç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli genç gelişmeleri de dahil olmak üzere 515 suriyeli genç haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli genç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya’da baraja giren 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Antalya’da baraja giren 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti Antalya’nın Demre ilçesinde serinlemek için baraja giren 18 yaşındaki Suriyeli genç boğularak hayatını kaybetti.
19.08.2022 Yaşam
Pendik'te korkunç cinayet! Annesinin sevgilisini öldürdü
Pendik'te korkunç cinayet! Annesinin sevgilisini öldürdü Pendik'te Suriyeli genç, annesiyle görüşmesini istemediği Sedat Acır'la aralarında çıkan kavgada sırtından bıçakladı. Acır olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli polis merkezine giderek teslim oldu.
21.03.2021 Yaşam
İstanbul'da susturuculu silahla saldırı! 1 ölü, 1 yaralı...
İstanbul'da susturuculu silahla saldırı! 1 ölü, 1 yaralı... İstanbul Fatih’de bir iş hanında para transfer merkezindeki susturuculu silahlı saldırıda dükkan sahibi öldü, yanındaki kişi yaralandı. İş hanındaki esnafın da yardımıyla yakalanan şüpheli Fatih H'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.
31.12.2020 Gündem
Sosyal medyayı karıştırmıştı! O görüntülerle ilgili resmi açıklama...
Sosyal medyayı karıştırmıştı! O görüntülerle ilgili resmi açıklama... Sosyal medyada dün akşamdan itibaren sosyal medyada yayılan Suriyeli bir gencin para alabilmek uğruna lüks araçların önüne atladığı iddiaları üzerine Gaziantep Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında iddiaların gerçeği yansıtmadığını, yabancı uyruklu gencin intihara teşebbüs ettiğini ve bunun yanındaki arkadaşı tarafından da doğrulandığı belirtildi.
26.02.2020 Gündem
Mesleki eğitim alacak binlerce dezavantajlı gence burs imkanı
Mesleki eğitim alacak binlerce dezavantajlı gence burs imkanı Milli Eğitim Bakanlığı ile AB Türkiye Delegasyonunca yürütülen PIKTES projesi kapsamında, lise çağındaki dezavantajlı Türk ve Suriyeli gençler, mesleki ve teknik eğitime yönlendirilerek bursla desteklenecek.
25.07.2019 Eğitim
Esenyurt'ta iki ailenin kavgasında kalaslı saldırı
Esenyurt'ta iki ailenin kavgasında kalaslı saldırı Esenyurt'ta aralarında husumet bulunan Suriyeli iki aile arasında sokak ortasında kavga çıktı. Kavga sırasında kalasla yapılan saldırıda bir kişi ağır yaralandı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
11.06.2019 Yaşam
Suriyeli genç, evde ölü bulundu!
Suriyeli genç, evde ölü bulundu! Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Suriye uyruklu Taha El Hamut (16), evinde ölü olarak bulundu.
2.06.2019 Yaşam
Esenyurt'ta bıçak, satırlı ve sandalyeli kavga!
Esenyurt'ta bıçak, satırlı ve sandalyeli kavga! İstanbul, Esenyurt'ta iki grup arasında çıkan kavgada dehşet dolu anlar yaşandı. Bıçak, satır ve sandalyenin de kullanıldığı kavga kameraya yansıdı.
28.05.2019 Yaşam
Kendisini kurtaran kişiyi hırsızlıkla suçladı
Kendisini kurtaran kişiyi hırsızlıkla suçladı İstanbul'da denize atlayan Suriyeli genç kadını tekne çalışanı kurtardı. Genç kadın, kendisini kurtaran kişiyi cep telefonunu çalmakla suçladı. Suriyeli kadın ambulans ile hastaneye kaldırılırken kadını kurtaran kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
21.01.2019 Yaşam
ABD'de darp edilen Suriyeli Şeyma hastanelik oldu
ABD'de darp edilen Suriyeli Şeyma hastanelik oldu ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki bir lisede eğitim gören 15 yaşındaki Suriyeli Şeyma, okulun tuvaletinde ırkçı bir öğrencinin saldırısına uğradı.
18.12.2018 Dünya
2 genç kız yol kenarında bulundu
2 genç kız yol kenarında bulundu Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yol kenarında iki Suriyeli genç kız baygın halde bulundu.
18.10.2018 Yaşam
Suriyeli genç kadın çocuğuyla 3 gündür kayıp
Suriyeli genç kadın çocuğuyla 3 gündür kayıp İstanbul Sultangazi'de pazara gitmek için 1 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak evden çıkan 24 yaşındaki Fatma Alzahra Ajaj ortadan kayboldu. Genç kadından 3 gündür haber alınamıyor.
10.10.2018 Yaşam
Suriyeli genç, Dicle Nehri'nde boğuldu
Suriyeli genç, Dicle Nehri'nde boğuldu ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde, Suriye uyruklu Muhammed el Tamer (22), yüzmek için girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapılarak, boğuldu.
11.09.2018 Yaşam
Öz amcası çıktı
Öz amcası çıktı Suriyeli genç kadının katil zanlısı öz amcası çıktı. Öz amcası aşık olduğu yeğenini 11 bıçak darbesiyle feci şekilde öldürdü. Yeğenini bebeğinin yanında hunharca öldürdükten sonra altınlarını gasp edip, hiçbir şey olmamış gibi iş yerinde çalışmaya devam etti.
20.06.2018 Yaşam
Bebeğinin yanında hunharca öldürdüler
Bebeğinin yanında hunharca öldürdüler Bursa’da, Suriyeli genç kadın, evinde bebeğinin yanında 4 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.
19.06.2018 Yaşam
Suriyeli genç 80 TL için öldürüldü
Suriyeli genç 80 TL için öldürüldü Adıyaman’da Suriyeliler arasında 80 TL için çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
24.04.2018 Yaşam
Şok! Suriyeli gencin Avrupalı erkeklerle iğrenç pazarlığı
Şok! Suriyeli gencin Avrupalı erkeklerle iğrenç pazarlığı Suriyeli gençlerin karınlarını doyurabilmek için para karşılığında Avrupalı erkeklerle ilişki pazarlığına girdiği anlar kameralara yansıdı. Dehşete düşüren bu olay sonrası gençlerin birçoğu intihara sürükleniyor.
3.03.2018 Dünya
PKK/PYD zulmünden kaçan Suriyeli genç her şeyi anlattı
PKK/PYD zulmünden kaçan Suriyeli genç her şeyi anlattı Terör örgütü PYD/PKK'nın zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Ali el Selci, terör örgütünün, askerlik çağına gelen gençleri zorla ailelerinden kopardığını, direnenlere işkence yaptığını anlattı.
1.02.2018 Gündem
PYD/PKK'nın askeri olmayı kabul etmedi Türkiye'ye sığındı
PYD/PKK'nın askeri olmayı kabul etmedi Türkiye'ye sığındı Ülkesindeki iç savaş ve bölgeye baskı uygulayan PYD/PKK'lı teröristlerin sivilleri zorla saflarına katmasını kabullenmeyerek bir süre önce Türkiye'ye sığınan Suriyeli genç M.A, geride bıraktığı ailesinin can güvenliğinden endişe duyuyor.
26.01.2018 Gündem
Suriyeliler, Zeytin Dalı Harekâtı'na katılmak için dilekçe verdi
Suriyeliler, Zeytin Dalı Harekâtı'na katılmak için dilekçe verdi ŞANLIURFA'da yaklaşık 500 Suriyeli genç, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak, 'Zeytin Dalı Harekâtı'na gönüllü katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.
23.01.2018 Gündem
Canlı bomba sanılan Suriyeli kız, kaçırılmayı bekliyormuş
Canlı bomba sanılan Suriyeli kız, kaçırılmayı bekliyormuş Adana'da, cami önünde yüzünü eşarpla gizleyip sırt çantasıyla yol kenarında şüpheli hareketler yapan 20 yaşındaki Suriyeli genç kız, 'Canlı bomba' olabileceği düşünülerek ihbar edildi. Sevk edilen ekiplerin bulduğu genç kız, aynı bölgede kaçırılan ablasını kurtarmak için kendisinin de kaçırılmasını beklediğini ileri sürdü.
20.01.2018 Gündem
Fatih'te çocuklarıyla birlikte alevler arasından kurtarılan anne hayatını kaybetti
Fatih'te çocuklarıyla birlikte alevler arasından kurtarılan anne hayatını kaybetti Fatih'te bir apartmanın ikinci katında çıkan yangında, bir kadın ve 3 çocuğu, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
5.01.2018 Yaşam
Suriyeli sığınmacıya Messi'den büyük sürpriz
Suriyeli sığınmacıya Messi'den büyük sürpriz Suriyeli 18 yaşındaki sığınmacı Nujeen Mustafa'nın hayallerini, taraftarı olduğu İspanya kulübü Barcelona ve hayranı olduğu Arjantinli yıldız Lionel Messi gerçekleştirdi.
15.12.2017 İspanya
Kız çocuğuna taciz şüphelisini dövüp, polise teslim ettiler
Kız çocuğuna taciz şüphelisini dövüp, polise teslim ettiler ŞANLIURFA'da vatandaşlar, mendil satan 12 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna tacizde bulunduğunu iddia ettikleri 20 yaşındaki Suriyeli genci, dövüp polise teslim etti.
1.12.2017 Yaşam
16 yaşındaki Suriyeli'ye silah zoruyla tecavüz iddiası
16 yaşındaki Suriyeli'ye silah zoruyla tecavüz iddiası ŞANLIURFA'da, simit satan 16 yaşındaki Suriyeli Muhammed El A. evinde kaldığı Mehmet G.U.'nun kendisine silah zoruyla tecavüz ettiği ve kamera kaydı yaptığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
29.11.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Genç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli genç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.