Suriyeli Çocuklar

Suriyeli Çocuklar

Son dakika Suriyeli çocuklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriyeli çocuklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriyeli çocuklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Çocuklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli çocuklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 suriyeli çocuklar haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli çocuklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukların çekildiği sosyal deneylere suç duyurusu
Çocukların çekildiği sosyal deneylere suç duyurusu Diyarbakır'da, çocuk işçilerin görüntülerinin çekilerek sosyal medyada paylaşıldığı sosyal deneyler için Diyarbakır Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Bu deneylerde çocukların istismarının söz konusu olduğunu belirten Diyarbakır Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Mehmet Emin Çoban, hem Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin hem anayasanın hem de çocukları koruma kanununun ihlal edildiğini savunarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.
18.10.2020 Gündem
İnsanlık dışı görüntüler! Suriyeli çocuklar bu evde tutuluyor
İnsanlık dışı görüntüler! Suriyeli çocuklar bu evde tutuluyor İstanbul'da 28 Eylül'de Suriye'deki ailelerinin çocuklarını kiralayıp kaçak yollarla ülkeye sokup dilendiren şebekeye operasyon düzenlenmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda 68 çocuk kurtarılırken, 24 kişi gözaltına alınmıştı. Aramalarda 250 bin TL, 100 dolar, 228 bin 500 Suriye parası ve çok sayıda madeni para ele geçirilmişti.
1.10.2020 Gündem
İstanbul'da operasyon! Çete çökertildi, 68 çocuk kurtarıldı
İstanbul'da operasyon! Çete çökertildi, 68 çocuk kurtarıldı İstanbul'da Suriye'deki ailelerinin çocuklarını kiralayıp kaçak yollarla ülkeye sokup dilendiren şebekeye operasyon düzenlendi. Operasyonda 68 çocuk kurtarılırken, 24 kişi gözaltına alındı. Aramalarda 250 bin TL, 100 dolar, 228 bin 500 Suriye parası ve çok sayıda madeni para ele geçirildi.
28.09.2020 Gündem
BM: Esed rejimi İdlib'de savaş suçu işledi
BM: Esed rejimi İdlib'de savaş suçu işledi BM Suriye Araştırma Komisyonu, Rusya'nın İdlib'de sivil unsurlara gelişigüzel saldırılar düzenleyerek savaş suçuna varan eylemler yaptığını bildirdi.
7.07.2020 Dünya
Suriyeli çocuklar için okul yaptırdı
Suriyeli çocuklar için okul yaptırdı George Clooney, Suriyeli çocukların eğitiminin aksamaması için Lübnan'da okul yaptırdı.
6.06.2020 Magazin
Ücretli öğretmenler ile ilgili resmi karar çıktı! PICTES projesi nedir?
Ücretli öğretmenler ile ilgili resmi karar çıktı! PICTES projesi nedir? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuk katıldığı televizyon kanalında 23 Nisan kutlamaları, LGS sınavı, evde uzaktan eğitim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bakan Selçuk ücretli öğretmenlerin maaşları konusunda resmi kararın çıktığını açıkladı. PICTES öğretmenlerinin maaşlarının yatırılacağını duyurdu. Peki, PICTES nedir? PICTES öğretmeni nasıl olunur? İşte PICTES öğretmenliği ile ilgili detaylar…
22.04.2020 Eğitim
Milli Savunma Bakanlığı paylaştı: Korkmayın, zulüm bitiyor!
Milli Savunma Bakanlığı paylaştı: Korkmayın, zulüm bitiyor! Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin Milli Savunma Bakanlığı, "Suriyeli kardeşlerimiz; Korkmayın, zulüm bitiyor! Artık tüm dünya masum çocukların gülen yüzünü seyredecek" mesajıyla Suriyeli çocukların videosunu paylaştı.
17.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı'ndan son dakika haberler geliyor... Terör örgütü üyeleri firar etti
Barış Pınarı Harekatı'ndan son dakika haberler geliyor... Terör örgütü üyeleri firar etti Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Fırat Nehri'nin doğusundaki alanların terör örgütlerinden arındırılmasına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda 9’uncu güne girildi. Şu ana kadar 673 teröristin etkisiz hale getirildiği harekat kapsamında TSK ve SMO birliklerinin ilerleyişi sürüyor. Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'nın terör örgütü PKK/YPG'de moral bozukluğu ve çözülmeye neden olduğu, Rakka ve Tabga bölgelerinde örgütün zorla silah altına aldığı 600'e yakın teröristin firar ettiği, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına teslim olan terörist sayısının da 40'ı geçtiği belirtildi. Rasulayn ilçesinde patlayıcı temizleme çalışmalarını sürdüren komando birlikleri, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı tünellerin yanı sıra çatışmaların yer yer sürdüğü ilçe merkezindeki arazi ve meskun mahalde arama yaparak terörü adım adım temizliyor.
17.10.2019 Gündem
Yarım saat arayla ikinci kazayı yaptı:  2 yaralı
Yarım saat arayla ikinci kazayı yaptı: 2 yaralı D-100 Karayolu, Bahçelievler mevkii, Edirne istikametinde seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde önünde seyreden araca çarptı. Kaza sonrası 2 kişi yaralanırken, her iki otomobil de savrularak bariyerlere çarpıp durabildi. Kazaya neden olan otomobilin yarım saat önce ise maddi hasarlı bir kazaya daha karıştığı öğrenildi.
23.05.2019 Yaşam
Kan donduran olay! Beze sarıp toprağa gömmüş
Kan donduran olay! Beze sarıp toprağa gömmüş Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düşük yapan bir kadının beze sardıktan sonra toprağa gömdüğü ve yaklaşık 3 aylık olduğu sanılan cenini köpekler bulup çıkardı.
8.05.2019 Yaşam
Anaokuluna gidemeyen çocuklara iki aylık eğitim
Anaokuluna gidemeyen çocuklara iki aylık eğitim Millî Eğitim Bakanlığınca, okul öncesi eğitimi hiç almamış çocuklar için temmuz ve ağustosta iki aylık yoğunlaştırılmış ücretsiz anaokulu eğitimleri düzenlenecek.
8.05.2019 Eğitim
Ankaragücü - Fenerbahçe: 1-1
Ankaragücü - Fenerbahçe: 1-1 Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, inanılmaz gol pozisyonlarından yararlanamadığı maçta Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Özellikle Soldado ve Moses kaçırdığı gollerle saç-baş yoldurdu. 87'de Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Ankaragücü'nde Canteros kırmızı kart gördü.
7.04.2019 Fenerbahçe
Bakan Soylu: DEAŞ uçak bile yapmaya çalışmış
Bakan Soylu: DEAŞ uçak bile yapmaya çalışmış İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sınır ötesi operasyonlarla DAEŞ'ten temizlenen yerlerde bomba üretim tesisleri ele geçirdiklerini belirterek, "Uçak yapmaya bile çalışmışlar. Basit de olsa atölye ve fabrikalar kurmuşlar. Aynı şekilde kendi ülkemizde ele geçirdiğimiz PKK mağaralarında, silahların yanı sıra torna makineleri bile bulduk. Bu mağaralar, deniz seviyesinden 2500-3000 metre yükseklikte. Bazıları 3 katlı ve yerin 100 metre altına doğru gidiyor" dedi
23.10.2018 Gündem
"İnsan hakları ihlalleri eleştirileri haksız eleştirilerdir"
"İnsan hakları ihlalleri eleştirileri haksız eleştirilerdir" İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Süleyman Arslan, insan hakları ihlalleri konusunda Türkiye'ye yönelik eleştirilere ilişkin, "Bu eleştiriler haksız eleştirilerdir. Örneğin Suriye krizinde takınılan tavra bakalım. Burada insan haklarını koruyan Türkiye olmuştur. Savaştan kaçan mağdurları ülkesine almayan ülkeler için, insan haklarını koruyor denemez." dedi.
3.10.2018 Gündem
'Bölgede 20-30 yıl daha çok kan dökülecek'
'Bölgede 20-30 yıl daha çok kan dökülecek' "Parçalanmış Bir Dünyada Barış ve Güvenliği Yeniden Düşünmek" temasıyla TRT World Forum kapsamında düzenlenen "Düzen ve Kaos Arasında Bir Dünya: Birinci Cihan Harbinden 100 Yıl Sonra" oturumunda konuşan ABD'li Askeri Jeostratejist ve Wikistrat Baş Analisti Thomas PM Barnett, Ortadoğu'da birkaç yıl daha çok şiddet olacağını öngörerek "Bölgede birkaç 10 yıl daha çok şiddet olacak. Avrupa, inanılmaz bir şiddet geçirdi sakinleşene kadar. ABD öyle, Rusya'nın kendi deneyimleri oldu. Herhangi bir siyasi çözüm görmüyorum ufukta. Önümüzdeki 20-30 yıl daha çok kan dökülecek" dedi.
3.10.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli mesajlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından organize edilen etkinlikte konuştu. Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde Fırat'ın doğusunu da kapsayacak şekilde Suriye'de güvenli bölgeleri genişletmeye devam edeceğiz. Kudüs'ü devlet terörü uygulayanların ihtiraslarına terk etmeyeceğiz" dedi.
24.09.2018 Siyaset
Türkçe oyun oynuyorlar ‘Türkiye bizim evimiz’ diyorlar
Türkçe oyun oynuyorlar ‘Türkiye bizim evimiz’ diyorlar Gaziantep Şehit Karayılan İlkokulu’nun 1650 öğrencisinin neredeyse yarısı Suriyeli ama öğrencilerin futbol turnuvasını izlerken bunu anlamak mümkün değil. Hepsi Türkçe konuşuyor. Türkçe şarkılar söylüyorlar
28.04.2018 Gündem
AB'den Galatasaray'a teşekkür mektubu
AB'den Galatasaray'a teşekkür mektubu Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'den, Suriyeli çocuklar için yapılan organizasyon nedeniyle teşekkür mektubu geldi.
27.04.2018 Galatasaray
115 hamile çocuk skandalında şok ayrıntı
115 hamile çocuk skandalında şok ayrıntı Türkiye’de gündem yaratan “115 hamile çocuk skandalı”nda tutuklanan 5 çocuğun, yaşları 15-16 olan Suriyeli çocuklar olduğu ortaya çıktı. Çocuklardan 2’sinin ise dini nikâhla evli oldukları öğrenildi.
4.02.2018 Yaşam
Yardım meleği Bensu Soral!
Yardım meleği Bensu Soral! Bensu Soral, UNICEF’in ‘Umut Veren Oyuncaklar’ projesinin gönüllü elçisi oldu. Güzel oyuncu, Suriyeli çocuklar için herkesi destek vermeye çağırdı.
25.11.2017 Magazin
Türk genci tarih yazdı
Türk genci tarih yazdı ABD’de doğup büyüyen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Hacıbey Çatalbaşoğlu, yerel seçimde New Haven Belediye Meclis Üyeliğine seçildi, ABD tarihindeki en genç siyasetçi unvanını kazandı
12.11.2017 Dünya
Ali robot yap, Ayşe kodla
Ali robot yap, Ayşe kodla Çocuklara bilimi sevdirmek zorunda olduğumuzu belirten Bakan Özlü, “Okuma fişlerinde artık Ali sadece top oynamasın, Ayşe ip atlamasın. Ali robot, Ayşe kodlama yapsın” önerisinde bulundu
12.10.2017 Ekonomi
Haluk Levent kim olduğunu açıkladı...
Haluk Levent kim olduğunu açıkladı... Haluk Levent dün sosyal medyada da çok konuşulan Beşiktaş'ta bir kaldırımda köpeğe sarılarak uyuyan o çocuğun kim olduğunu açıkladı.
3.08.2017 Magazin
Duvar da durduramadı!
Duvar da durduramadı! Sınıra örülen güvenlik duvarı da Suriyelileri durdurmadı. New York Times, Suriyeli kaçakların duvara merdiven dayayıp telleri keserek Türkiye’ye geçişini görüntüledi.
17.06.2017 Dünya
Şanlıurfa'da Suriyeli gerginliği: 2 yaralı
Şanlıurfa'da Suriyeli gerginliği: 2 yaralı Şanlıurfa'da parkta oyun oynayan Türk ve Suriyeli çocukların kavgasına aileleri karıştı. Kavgada 2 kişi, taş ve soplarla yaralandı.
31.05.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Çocuklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli çocuklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.