Suriye Tezkeresi

Suriye Tezkeresi

Son dakika Suriye tezkeresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye tezkeresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye tezkeresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Tezkeresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye tezkeresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 suriye tezkeresi haberi bulunmuştur. Tüm suriye tezkeresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmetçiğin Irak ve Suriye'deki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı
Mehmetçiğin Irak ve Suriye'deki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'deki görev süresini 2 yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Tezkereye 357 vekil kabul oyu verirken, 164 vekil ise hayır oyu verdi.
17.10.2023 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'te
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'te Türk askerinin, Irak ve Suriye'deki görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
5.10.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Geri dönülmez yola girdi Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu artık geri dönüş yolların kapanmıştır. Kendini de partini de ateşe attın. Kılıçdaroğlu diyor ki, yabancı askerler Türkiye'ye geliyor. Hiç kimsenin topraklarımızı çiğneyeceği yoktur. Ülkemizin DEAŞ karşı uluslararası koalisyonun üslerimizden yararlanmasını sağlamaktadır." dedi.
2.11.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti'de MYK sona erdi. 1 saat 20 dakika süren toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına 29 Ekim mesajıyla başlayan Ömer Çelik, Irak-Suriye tezkeresine HDP ile birlikte 'hayır' oyu veren CHP için, "Geçmişte PYD/PKK Türkiye'ye niye saldırsın ki diyenler bugün tezkereye hayır oyu vermiştir. Anlaşamadığımız pek çok nokta olsa da CHP geçmişte Türkiye'nin milli, sınır güvenliği konusunda çok yüksek hassasiyet gösterirdi." dedi.
28.10.2021 Siyaset
Irak ve Suriye Tezkeresi Resmi Gazete'de yayımlandı
Irak ve Suriye Tezkeresi Resmi Gazete'de yayımlandı TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Irak ve Suriye'de görev alma süresini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kararıyla 2 yıl uzatan Irak ve Suriye Tezkeresi Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.10.2021 Gündem
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler...
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler... Türk askerinin Irak ve Suriye'deki sınır ötesi operasyonlarının süresinin 2 yıl daha uzatılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı tezkeresi AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin "evet" oylarıyla kabul edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Evet" oyu vereceklerini açıkladığı tezkere oylamasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz "Hayır" oyu verdiği açıkladı. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.10.2021 Gündem
Tezkere oylaması sonucu 2021! Tezkere geçti mi, Irak Suriye tezkeresi nedir, tezkere içeriği…
Tezkere oylaması sonucu 2021! Tezkere geçti mi, Irak Suriye tezkeresi nedir, tezkere içeriği… Suriye-Irak tezkeresi ve Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 1 yıl uzatılması, TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi. Irak ve Suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkere sonucu ise merak ediliyor. Peki, Tezkere geçti mi, Irak Suriye tezkeresi nedir? Tezkere oylaması sonucu 2021…
27.10.2021 Gündem
CHP'ye tezkere tepkisi! Çelebi: "İstifa gerekçelerimizi netleştirmiş oluyor"
CHP'ye tezkere tepkisi! Çelebi: "İstifa gerekçelerimizi netleştirmiş oluyor" Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP'nin Irak ve Suriye tezkeresine "hayır" oyu vereceğini açıklamasına ilişkin, "CHP'nin 'hayır' oyu vermesi, bizim partiden istifa gerekçelerimizi netleştirmiş oluyor" dedi.
26.10.2021 Gündem
Irak-Suriye tezkeresine CHP'den 'hayır' oyu!
Irak-Suriye tezkeresine CHP'den 'hayır' oyu! Son dakika haberine göre; CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Irak-Suriye tezkeresi konusunda 'hayır' oyu vereceklerini söyledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu da bugünkü grup toplantısında 'hayır' oyu kullanacaklarını açıkladı.
26.10.2021 Siyaset
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e sunuldu! Cumhurbaşkanına verilen yetkinin iki yıl daha uzatılmasını öngörüyor
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e sunuldu! Cumhurbaşkanına verilen yetkinin iki yıl daha uzatılmasını öngörüyor Son dakika haberi... Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin iki yıl daha uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
20.10.2021 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi kabul edildi! Görev süresi 1 yıl uzatıldı
Irak ve Suriye tezkeresi kabul edildi! Görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk askerinin Irak ve Suriye'de görev süresini 1 yıl daha uzatan tezkere Meclis'te kabul edildi
7.10.2020 Gündem
TBMM'ye davet edilen tek isim!
TBMM'ye davet edilen tek isim! TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim'i yeni yasama yılının açılış toplantısına davet etti. İbrahim, yeni yasama yılının açılışına davet edilip, katılan tek büyükelçi oldu. Diğer ülkelerin büyükelçileri koronavirüs salgını nedeniyle yasama yılı açılışına davet edilmedi.
1.10.2020 Siyaset
Irak ve Suriye tezkeresi kararı Resmi Gazete'de
Irak ve Suriye tezkeresi kararı Resmi Gazete'de Birleşmiş Milletler'in (BM) Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde icra ettiği harekat ve misyonlara katılımına ilişkin verilen yetki ile Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanı'na verilen iznin 1 yıl uzatılmasına ilişkin tezkereler Resmi Gazete'de yayımlandı.
10.10.2019 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi 1 yıl daha uzatıldı
Irak ve Suriye tezkeresi 1 yıl daha uzatıldı Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen iznin bir yıl uzatılmasına ilişkin tezkere, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
8.10.2019 Gündem
Irak-Suriye tezkeresi Meclis'te kabul edildi
Irak-Suriye tezkeresi Meclis'te kabul edildi Irak ve Suriye'ye asker göndermeyi içeren tezkereler Meclis'te kabul edildi.
3.10.2018 Gündem
Irak  ve Suriye tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu
Irak ve Suriye tezkeresi TBMM Başkanlığı'na sunuldu Irak ve Suriye'de Türk askerinin varlığını bir yıl daha uzatan cumhurbaşkanlığı tezkeresi Meclise sunuldu.
20.09.2018 Gündem
Meclisten 'güçlü' evet!
Meclisten 'güçlü' evet! Irak ve Suriye tezkeresini görüşmek için olağanüstü toplanan TBMM’den yaklaşık 3 saat sonra Ak Parti, CHP ve MHP’nin ortak oyuyla ‘onay’ kararı çıktı. Hükümet adına konuşan Milli Savunma Bakanı Canikli, “Referandum yok hükmünde olacaktır” dedi
23.09.2017 Siyaset
Irak - Suriye tezkeresi Meclis'ten geçti! İşte tüm detaylar
Irak - Suriye tezkeresi Meclis'ten geçti! İşte tüm detaylar Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi TBMM Genel Kurulu’ndan geçti
29.09.2021 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e sunuldu
Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e sunuldu Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Hükümete verilen yetkinin uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM'ye geldi.
22.09.2017 Siyaset
MHP'den olağanüstü Meclis toplantısına destek!
MHP'den olağanüstü Meclis toplantısına destek! MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Grubu'nun, 23 Eylül Cumartesi olağanüstü toplanacak olan Genel Kurul'da tam kadro olacağını, Irak ve Suriye Tezkeresi'ne olumlu oy vereceğini bildirdi.
21.09.2017 Siyaset
Meclis olağanüstü toplanıyor!
Meclis olağanüstü toplanıyor! Mustafa Elitaş, TBMM'nin cumartesi günü olağanüstü toplanacağını açıkladı. Toplantı gündeminde Irak tezkeresi ve IKBY'nin 25 Eylül'de gerçekleştireceği referandum olacak.
29.09.2021 Gündem
Irak ve Suriye tezkeresi Resmi Gazete'de
Irak ve Suriye tezkeresi Resmi Gazete'de Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin süresinin 30 Ekim 2017'ye kadar uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Tezkere, OHAL ve KHK için yoğun mesai
Tezkere, OHAL ve KHK için yoğun mesai Meclis, yeni yasama yılına yoğun gündemle başlayacak. Irak ve Suriye Tezkeresi ile çalışmalarına başlayacak Meclis, ekim ayında OHAL’in uzatılması, KHK’lar, MEB Teşkilat Yasa Tasarısı gibi düzenlemeleri ele alacak
29.09.2021 Gündem
İngiliz Parlamentosu Suriye tezkeresi için toplanacak
İngiliz Parlamentosu Suriye tezkeresi için toplanacak İngiliz Parlamentosunda, IŞİD'e yönelik uluslararası koalisyonun Suriye'de yürüttüğü hava operasyonlarına Birleşik Krallık'ın katılmasına izin veren tezkerenin oylanması bekleniyor.
2.12.2015 Dünya
Meclis’in 34 saatlik vekilleri
Meclis’in 34 saatlik vekilleri 7 Haziran seçimlerinde meclise giren 134 milletvekili, yeni mecliste yer almayacak. 7 Haziran’dan bu yana TBMM, milletvekillerinin yemini, Meclis Başkanı seçimi, Irak-Suriye Tezkeresi gibi gündemlerle toplanan mecliste görev yapan 134 milletvekili sadece 34 saat 23 dakika mesai yapmış oldu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Tezkeresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye tezkeresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.