Suriye Krizi

Suriye Krizi

Son dakika Suriye krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.446 suriye krizi haberi bulunmuştur. Tüm suriye krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan, Rusya ve Suriye Savunma Bakanları ile görüştü
Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan, Rusya ve Suriye Savunma Bakanları ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan ile Rusya'ya gitti. Bakan Akar, Suriye Savunma Bakanı ile görüştü. Bu görüşme Şam ile 11 yıl aradan sonra yapılan ilk temas oldu.
28.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a tepki: Vahşet boyutuna ulaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a tepki: Vahşet boyutuna ulaştı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam Dünyası Anayasa Yargısı Konferansı Açılış Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Batı komşumuz Yunanistan'ın göçmenlere karşı gösterdiği tavır artık vahşet boyutuna varmıştır" diyerek tepki gösterdi.
23.12.2022 Gündem
Soçi zirvesinden Suriye mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüşmesinin ardından ortak bildiri
Soçi zirvesinden Suriye mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüşmesinin ardından ortak bildiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus mevkidaşı Vladimir Putin’in daveti üzerine Soçi'ye gitti. Kritik görüşme yaklaşık 4 saat sürdü. Zirve sonrası yapılan ortak açıklamada, Suriye'de tüm terör örgütlerine karşı ortak mücadele teyit edildi. Tarım, enerji ve inşaatta iş birliğini artırmada anlaşıldı. Ayrıca, iki liderin doğal gaz ödemelerinin kısmen ruble ile yapılmasında anlaştığı öğrenildi.
5.08.2022 Dünya
Dünyanın gözü kulağı kritik görüşmedeydi! Erdoğan-Putin-Reisi zirvesi sona erdi, ilk açıklamalar geldi
Dünyanın gözü kulağı kritik görüşmedeydi! Erdoğan-Putin-Reisi zirvesi sona erdi, ilk açıklamalar geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Reisi arasında Tahran'da gerçekleştirilen Türkiye-İran-Rusya üçlü zirvesi sona erdi. Liderler 2019'dan bu yana ilk kez yüz yüze görüştü. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Suriye halkına yapılacak en büyük iyilik, bölücü terör örgütünün işgal ettiği topraklardan sökülüp atılmasıdır. Türkiye güney sınırı boyunca terörden arındırdığı bölgelerle sivil kaybını korumuş, hem de Suriye toprak bütünlüğüne önemli destek vermiştir." dedi. Toplantı sonrası Erdoğan, “Rusya ve İran'dan terörle mücadele konusunda bize destek olmalarını bekliyoruz. Bir sonraki toplantıyı Rusya’da yapacağız. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
19.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu, İtalyan mevkidaşı ile görüştü
Bakan Soylu, İtalyan mevkidaşı ile görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İtalya İçişleri Bakanı Luciana Lamorgese ile videokonferans görüşmesi gerçekleştirdi. 
19.05.2022 Siyaset
Genç iletişimcilerin ilk dersi Fahrettin Altun'dan
Genç iletişimcilerin ilk dersi Fahrettin Altun'dan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Antalya'da düzenlenen Uluslararası Genç İletişimciler (Stratcom Youth) Forumu'nun açılış dersini, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun verdi. Altun, genç iletişimcilere 'Türkiye İletişim Modeli'ni anlattı.
8.05.2022 Siyaset
Fahrettin Altun: Tüm kurumlarımız göç konusunu yakından takip etmekte
Fahrettin Altun: Tüm kurumlarımız göç konusunu yakından takip etmekte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başta İçişleri Bakanlığımız ve Milli Savunma Bakanlığımız olmak üzere ilgili tüm kurumlarımız, sınırlarımız içinde ve dışında göç konusunu yakından takip etmekte, gerekli tedbirleri almakta, herhangi bir düzensizliğe asla izin vermemektedir" ifadelerini kullandı.
6.05.2022 Siyaset
Bakan Soylu, Özbekistan Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri ile görüştü
Bakan Soylu, Özbekistan Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri ile görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özbekistan Cumhuriyeti Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Viktor Mahmudov ve beraberindeki heyeti kabul etti.
21.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
3.03.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan flaş göçmen açıklaması!
Bakan Soylu'dan flaş göçmen açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen, ‘Kültürlerin Buluşma Noktası Türkiye’ adlı programa katıldı. Programda konuşan Bakan Soylu, “Dünyayı gördük, Mevlana gibi birbirimize ulaştık, Yunus gibi birbirimizi anladık, birbirimizle tekrar tanıştık” dedi.
19.12.2021 Siyaset
Rusya dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye PKK/YPG ve F-35 tepkisi
Rusya dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye PKK/YPG ve F-35 tepkisi Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi'de Rus mevkidaşı Putin ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası İdlib'de geri adım atılmayacağını, mutabakatın sürdüğünü belirtti. Erdoğan Afganistan, Karabağ ve ABD konularında da önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "PKK/YPG, ABD'de Beyaz Saray'da ağırlandı. Burada da bunlara ilgi, maalesef ileri derecede. Malum Amerikalı McGurk denilen bir adam var. Bu adam terör örgütlerinin adeta sevk ve idaresini yapıyor" açıklamasını yapan Erdoğan, ABD ile F-35 sorununa ilişkin, "Ya uçaklarımızı verecekler ya da parayı verecekler" dedi.
30.09.2021 Siyaset
Katar Emiri es-Sani'den Taliban ile diyalog çağrısı
Katar Emiri es-Sani'den Taliban ile diyalog çağrısı Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, uluslararası toplumu Taliban ile diyaloğu sürdürmeye ve insani yardımları Afganistan'daki siyasi süreçten ayrı tutmaya çağırdı.
21.09.2021 Dünya
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi…
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi… Kasım ayında yapılan seçimi kazanan Joe Biden, Oval Ofisi devralmaya hazırlanıyor. Biden'ın ekibi de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Joe Biden'ın kampanya ofisinden yapılan açıklamaya göre eski diplomat William Burns, ABD'nin yeni CIA Direktörü olacak. William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörü kaç yaşında, aldığı görevler?
11.01.2021 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Rayburn ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Rayburn ile bir araya geldi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Joel D. Rayburn ve beraberindeki heyet ile Cumhurbaşkanlığı Beştepe Külliyesinde bir araya geldi.
2.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'den kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'den kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey  ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve beraberindeki heyetle Mabeyn Köşkü'nde bir araya geldi.
28.08.2020 Siyaset
Türkiye ve ABD arasında kritik İdlib görüşmesi!
Türkiye ve ABD arasında kritik İdlib görüşmesi! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Craft ve Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ile görüşmesinde İdlib konusu ele alındı.
4.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonda görüştü.
29.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları başladı
AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları başladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 19'uncu Dönem Siyaset Akademisi başvurularının başladığını belirterek, "Akademide dereceye girenlere; birinciye Kudüs, ikinciye Balkanlar, üçüncüye ise İspanya Endülüs gezisi ödülleri verilecektir" dedi.
13.01.2020 Siyaset
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"nde gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Rusya ile yapılan Suriye mutabakatı hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sınırımız taciz ediliyorsa gereğini yaparız" ifadesini kullandı.
24.10.2019 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı: Tümüyle reddediyoruz
Dışişleri Bakanlığı: Tümüyle reddediyoruz Dışişleri Bakanlığınca, Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Barış Pınarı Harekatı hakkında bugün aldığı karara tepki gösterilerek, "AP'nin Barış Pınarı Harekatı hakkında benimsediği tutumu tümüyle reddediyoruz." açıklaması yapıldı.
24.10.2019 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı'ndan Barış Pınarı Harekatı açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan Barış Pınarı Harekatı açıklaması Dışişleri Bakanlığı'ndan Fırat'ın doğusunda terör örgütüne yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Harekât, uluslararası hukuk temelinde, Birleşmiş Milletler Şartı’nın 51. maddesinden kaynaklanan meşru müdafaa hakkımız ve BM Güvenlik Konseyi’nin terörizmle mücadeleye ilişkin kararları uyarınca yürütülmektedir. Barış Pınarı Harekatı’nın Suriye’de siyasi çözüm çabalarına zarar vereceği iddiası gerçeklikten uzaktır" ifadesi kullanıldı.
11.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu an başladık' dedi ve Meclis'ten dünyaya ilan etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu an başladık' dedi ve Meclis'ten dünyaya ilan etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yaptığı konuşmada güvenli bölgeye dikkat çekip şunları söyledi: "İstiklal ve onurumuzdan taviz vermeyiz. Türkiye'yi terör örgütünün tasfiyesi için yıllardır oyalayanların bizzat yüzlerine artık bu oyunun sonunun geldiğini söyledik. Türkiye'nin kaybedecek tek günü yok. Kendi yolumuzda devam etmekten başka çaremiz kalmadı.Birlikte çalışma imkanlarını zorlarız ama mümkün değilse kendi yolumuzu açarız. Nitekim şu anda açmaya başladık."
1.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.