Süleyman Hurma

Süleyman Hurma

Son dakika Süleyman Hurma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süleyman Hurma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süleyman Hurma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Hurma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman hurma gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 süleyman hurma haberi bulunmuştur. Tüm süleyman hurma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
Süper Lig'in ve 1. Lig'in yeni ismi belli oldu
Süper Lig'in ve 1. Lig'in yeni ismi belli oldu Trendyol, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yapılan iş birliğiyle Süper Lig ve TFF 1. Lig’in yeni isim sponsoru oldu.
12.07.2023 Şampiy10
İtalya'da Play-Off oynayıp Fatih Karagümrük'ün başına geçecek! Bir İtalyan hoca daha
İtalya'da Play-Off oynayıp Fatih Karagümrük'ün başına geçecek! Bir İtalyan hoca daha Bu sezon Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmesine rağmen haftanın sadece 3 günü İstanbul'da olup 4 gününü İtalya'da geçiren Pirlo'yla yollarını ayıran Fatih Karagümrük bir başka İtalyan çalıştırıcıyla anlaşmak üzere. Serie B'de Play-Off oynayacak olan 49 yaşındaki antrenörün İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı anlaşılırken, Başkan Süleyman Hurma'nın çalışmalarına tam gaz devam ettiği bildirildi.
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
MHP'li Adan: Tribünleri siyasi planlarına alet etmeye çalışan kirli zihinler devreye girmiştir
MHP'li Adan: Tribünleri siyasi planlarına alet etmeye çalışan kirli zihinler devreye girmiştir TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Fatih Karagümrük Spor Kulübü tesislerini ziyareti sırasında konuştu. Adan, "Tribünleri, siyasi planlarına alet etmeye çalışan kirli zihinler devreye girmiştir. Genel başkanımızın kaygısının ne kadar yerinde olduğu Bursa'da oynanan maçta ortaya çıkmıştır. Bölücü örgüt sempatizanları üzerinden Bursaspor'u tahrik etmeye kalkanlar, hak edilen cevabı almışlardır" dedi.
8.03.2023 Gündem
Beşiktaş'tan son teklif! Kevin N’Koudou artı 2 milyon Euro
Beşiktaş'tan son teklif! Kevin N’Koudou artı 2 milyon Euro Beşiktaş, Fatih Karagümrük'te oynayan Borini için Süleyman Hurma'ya Kevin N’Koudou artı 2 milyon Euro teklif etti.
5.03.2023 Beşiktaş
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 mağlup etti.
25.02.2023 Fenerbahçe
Al N'Koudou'yu ver Borini'yi takası bozuldu ama bir teklif daha...
Al N'Koudou'yu ver Borini'yi takası bozuldu ama bir teklif daha... Beşiktaş İtalyan yıldız Fabio Borini için girişimlerine devam ediyor. N'Koudou'nun Fatih Karagümrük'e gitmek istememesinin ardından bir kez daha Süleyman Hurma'nın kapısını çalan Siyah Beyazlı yönetim 1 milyon 250 bin euro'luk teklif yapacağı bildirildi.
11.02.2023 Beşiktaş
Ali Koç, Samet Akaydın'ı aldı Dursun Özbek altta kalmadı! Abdülkerim Bardakcı'ya panik yaptıracak transfer
Ali Koç, Samet Akaydın'ı aldı Dursun Özbek altta kalmadı! Abdülkerim Bardakcı'ya panik yaptıracak transfer Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı ikilisiyle Süper Lig'de harikalar yaratmasına karşın stoper hattına alternatif bir oyuncu bakan Galatasaray aradığı ismi Süper Lig'den buldu. 1.94'lük kule için Süleyman Hurma'yla görüşmelere başlayan Sarı Kırmızılı yönetim çalışmalarını sürdürürken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
12.01.2023 Galatasaray
Dursun Özbek ile Süleyman Hurma arasında sürpriz görüşme! 5 milyon euro'yu getiren onu alır götürür
Dursun Özbek ile Süleyman Hurma arasında sürpriz görüşme! 5 milyon euro'yu getiren onu alır götürür Yerli stoper arayışlarına devam eden ve Adana Demirspor'da oynayan Samet Akaydın'la ilgilenen Galatasaray bir anda rotasını İstanbul'a çevirdi. Nelsson-Abdülkerim Bardakcı ikilisine alternatif bir isim arayan Sarı Kırmızılı yönetimin Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'yla görüşmelere başladığı öğrenilirken, bu transferde Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı bildirildi.
12.12.2022 Galatasaray
Emre Mor resmen Fenerbahçe'de! 3 yıllık anlaşma hedef yeniden milli takım
Emre Mor resmen Fenerbahçe'de! 3 yıllık anlaşma hedef yeniden milli takım Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te oynadığı futbolla eski günlerine geri dönüş sinyali veren Emre Mor'u transfer etti. Sarı lacivertli kulüp 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık kontrat yaptı.
2.07.2022 Fenerbahçe
Süleyman Hurma resmen açıkladı! 'Bundan sonra 10 milyon euro verseler bile satmam'
Süleyman Hurma resmen açıkladı! 'Bundan sonra 10 milyon euro verseler bile satmam' Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Emre Mor transferi için Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.
Sörloth, Weghorst, Muleka derken Beşiktaş bombayı patlattı! Volkan'ın prensi için futbolcu + para
Sörloth, Weghorst, Muleka derken Beşiktaş bombayı patlattı! Volkan'ın prensi için futbolcu + para Sörloth, Weghorst, Muleka gibi golcülerle ilgilenmesine rağmen forvet transferinde henüz istediği hamleleri yapamayan Beşiktaş'ın Süper Lig'in yıldızı için gözünü kararttığı ortaya çıktı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Volkan Demirel'in prensi için gemileri yaktığı öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin Süleyman Hurma'ya Salih Uçan + para teklifinde bulunduğu ifade edildi.
22.06.2022 Beşiktaş
Emre Mor için devreye girdiler bir yandan da Larin'i düşündüler!
Emre Mor için devreye girdiler bir yandan da Larin'i düşündüler! Trabzonspor, Nwakaeme ile yollarını ayırdıktan sonra Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Emre Mor'u gündemine aldı.
18.06.2022 Trabzonspor
Andrea Pirlo bombası! Süper Lig'e doğru yola çıktı geliyor
Andrea Pirlo bombası! Süper Lig'e doğru yola çıktı geliyor İtalya modasını devam ettiren Fatih Karagümrük Volkan Demirel'den doğan boşluğu Andrea Pirlo ile doldurmaya hazırlanıyor.
Süper Lig ekibinden Pirlo bombası! Görüşmelere başlandı
Süper Lig ekibinden Pirlo bombası! Görüşmelere başlandı Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, İtalyan efsane Andrea Pirlo ile masaya oturdu.
Vefa Stadı'nda tarihi transfer görüşmesi! Anlaşma tamam yılın takasına çok az kaldı...
Vefa Stadı'nda tarihi transfer görüşmesi! Anlaşma tamam yılın takasına çok az kaldı... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma arasında yapılan transfer görüşmesi ortaya çıktı. İkili, Vefa Stadı'nda tarihi takası masaya yatırırken, Koç'un bir yandan da forvet arayışlarına devam ettiği bildirildi.
30.05.2022 Fenerbahçe
Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel dönemi sona erdi...
Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel dönemi sona erdi... Fatih Karagümrük'te 24 maçta 12 galibiyet alan genç teknik direktör Volkan Demirel ile yollar ayrıldı.
Ali Koç'un prensi 3 ay sonra gol attı Volkan Demirel çıldırdı! Herkes bu hareketleri konuşuyor
Ali Koç'un prensi 3 ay sonra gol attı Volkan Demirel çıldırdı! Herkes bu hareketleri konuşuyor Süper Lig'in 32.hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa'yı 3-2'lik skorla yenmesini bildi. 5 golün atıldığı 90 dakikada Ali Koç'un ocak ayında Süleyman Hurma'dan istediği tecrübeli futbolcunun 3 ay sonra golle tanışması dikkat çekerken, maçta Volkan Demirel'in pozisyonlara verdiği tepki ise olay yarattı.
Volkan Demirel'in önemli sınavı! Takımın yıldızı yokları oynuyor!
Volkan Demirel'in önemli sınavı! Takımın yıldızı yokları oynuyor! Süper Lig'de son olarak Galatasaray'a kaybeden Fatih Karagümrük'te teknik patron Volkan Demirel kariyeri için önemli bir sınav veriyor. Takımın yıldız ismi adeta yokları oynarken akıllara Volkan Demirel'in transfer döneminde verdiği veto kararını getirdi.
7.04.2022 Beşiktaş
Volkan Demirel Ali Koç'u hiç affetmeyecek! Yıldız golcünün aklını çeldi Karagümrük'ü bitirdi
Volkan Demirel Ali Koç'u hiç affetmeyecek! Yıldız golcünün aklını çeldi Karagümrük'ü bitirdi Ocak ayında Ali Koç'un resmi teklifiyle Fenerbahçe'ye imza atmak için Hull City'i elinin tersiyle iten ve Süleyman Hurma tarafından transferine izin verilmeyen yıldız golcünün kontağı kapattığı, Volkan Demirel'li Fatih Karagümrük'ün gol yollarında büyük sıkıntı yaşadığı ortaya çıktı.
Galatasaray ve Beşiktaş'la görüştüm dedi ortalık yıkıldı
Galatasaray ve Beşiktaş'la görüştüm dedi ortalık yıkıldı Fatih Karagümrük'ün genç teknik direktörü Volkan Demirel "Fenerbahçe’ye gitmeden önce Beşiktaş ile görüştüm, Galatasaray ile de görüştüm" dedi.
Tuchel, Fatih Terim, Volkan Demirel... Emre Mor etkilendiği tek ismi açıkladı 'Onuna disiplini öğrendim'
Tuchel, Fatih Terim, Volkan Demirel... Emre Mor etkilendiği tek ismi açıkladı 'Onuna disiplini öğrendim' Fatih Karagümrük'te oynadığı futbolla büyük bir çıkış yakalayan ve eski günlerini hatırlatan Emre Mor, kendisine güvenen Süleyman Hurma'dan övgüyle bahsederken, yetenekli orta sahanın takım arkadaşına ayrı parantez açması ise dikkat çekti.

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Hurma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman hurma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.