Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Emre Mor resmen Fenerbahçe'de! 3 yıllık anlaşma hedef yeniden milli takım

Emre Mor resmen Fenerbahçe'de! 3 yıllık anlaşma hedef yeniden milli takım

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te oynadığı futbolla eski günlerine geri dönüş sinyali veren Emre Mor'u transfer etti. Sarı lacivertli kulüp 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık kontrat yaptı.

Emre Mor resmen Fenerbahçe'de! 3 yıllık anlaşma hedef yeniden milli takım

Fenerbahçe, Emre Mor'u kadrosuna kattığını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Kulübümüz, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Emre Mor’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan milli yıldız; Çok gururluyum, çok büyük bir camia olan Fenerbahçe'deyim. Geçen sezona bakınca, bu sezonu çok daha büyük bir kulüpte seviye atlamış olarak düşünüyordum. Burada başarılı olmak ve Fenerbahçe’ye katkı sağlamak istiyorum.' dedi.

HEDEFİ YENİDEN MİLLİ TAKIM

Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, 'Sayın Başkanımız Ali Koç'a, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'ya, Emre'yi yeniden coşkulu futboluna döndüren eski kaptanımız Volkan Demirel'e çok teşekkür ediyorum. Güzel bir transfer oldu kağıt üstünde, şimdi çimlerin üstünde Emre'nin konuşması lazım. Büyük bir kulüp olan Dortmund'a genç yaşında imza atmış, ama o sebepten ama bu sebepten inişler çıkışlar yaşamış. Kendisinin olgun bir dönemine denk geldik. Kolay bir transfer olmadı. Mutluyuz. Türk oyuncuları kadroya kattığımız zaman bu bize ekstra bir mutluluk veriyor. Bu bizim için önemli. Emre kardeşimizin hiçbir şekilde yeteneğini tartışmaya gerek yok. Bu işin yüzde 70'i psikoloji. Futbolda hatalar da olacaktır. İlk hatasında bağrımıza basar, psikolojisini yükseltirsek 18'inde gördüğümüz Emre Mor'u üzerine koyarak görebiliriz. İyi ki Süleyman Hurma gibi bir başkana, iyi ki Volkan Hoca gibi bir hocaya denk geldi. Geri dönüş hikayesi oldu. Psikoloji çok önemli. O kadar genç yaşta herkesi kaldıramaz. Dortmund'u, ezeli rakibimizi gördü, baskı nedir gördü. Daha farklı yaşamaya başladı. Emre Mor, hedefinin yeniden milli takıma girmek istediğini söyledi. Kendisine tam destek olacağız, taraftarımızdan da

Haberin Devamı

BU SEZONKİ ÜÇÜNCÜ TRANSFER

Oyuncunun transferi konusunda İstanbul ekibiyle anlaşmaya varan Fenerbahçe, Lincoln Henrique ve Bruma'nın ardından Emre Mor'u da kadrosuna kattı.

Sol kanada Bruma, forvet arkasına da Lincoln takviyeleri yapan sarı lacivertliler, sağ kanata ise Emre Mor'u takviye ederek Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde kadrosunu güçlendirdi.

Emre Mor resmen Fenerbahçede 3 yıllık anlaşma hedef yeniden milli takım

Haberin Devamı