Su Deposu

Su Deposu

Son dakika su deposu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su deposu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su deposu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Deposu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su deposu gelişmeleri de dahil olmak üzere 889 su deposu haberi bulunmuştur. Tüm su deposu haberleri aşağıda listelenmiştir.
A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 içi ve özellikleri
A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 içi ve özellikleri Erba Çekme Karavan 4.00, A101’de satışa sunuluyor. A101’de satışa çıkacak karavanda 01 tip onay belgesi bulunuyor. 750 kilogram altında bir ağırlığa sahip olan karavanın fiyatı ve içi sorgulanmaya başlandı. Peki, A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 için nasıl?
23.10.2023 Ekonomi
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeği ile ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları, 100'üncü gününe ulaştı. Bu zamana kadar 310 kilometrekarelik alan 7 kez tarandı ancak Berzeg'e ait hiçbir iz bulunamadı. Ekip sayısı 40'a düşürülürken, umutlar tükendi, ihbarlar da kesildi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Maalesef hiçbir gelişme yok. Berzeg'e ulaşmak için kendimize yeni bir strateji belirleyeceğiz" dedi.
1.10.2023 Yaşam
Azerbaycan Bayrağı Anlamı Nedir? Azerbaycan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Azerbaycan Bayrağı Anlamı Nedir? Azerbaycan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Türk devleti olarak kardeş ülke kabul edilen Azerbaycan bayrağı yatay şeritte mavi, kırmızı ve yeşil renklerden oluşur. Bayrağın ortasında kırmızı renk ve ortadaki ay ile yıldız Türk bayrağına benzer özellikler göstermektedir. 
3.09.2023 Eğitim
İstanbul depremi için en riskli iki bölge açıklandı! Deprem suyu da vuracak
İstanbul depremi için en riskli iki bölge açıklandı! Deprem suyu da vuracak Olası İstanbul depreminde kentin içme suyu ve atıksu sistemi de büyük tehdit altında. Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız en riskli 2 bölgeyi açıkladı.
30.08.2023 Gündem
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar...
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar... Bolu'nun Yuva köyünde, geçen yıl Kurban Bayramında sudan kaynaklı bir kişinin öldüğü, 148 kişinin de zehirlendiği olayla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü M.A.A. (48), İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ü.B. (60) ve köy muhtarı M.E. (60) hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla 15 yıl hapis istenirken, 2 hemşire hakkında ise 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dava açıldı.
14.07.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
İsveç’te kentin altındaki mağaralar sıcak suyla dolduruluyor
İsveç’te kentin altındaki mağaralar sıcak suyla dolduruluyor İsveç’in Vasteras kentinin altındaki geniş mağaralar, proje kapsamında 95 derece sıcak suyla doldurularak halkın ısı ihtiyacını karşılayacak. Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) sorularını yanıtlayan Proje Müdürü Rickard Svensson, kentin altındaki mağaralarda 300 bin metreküp su depolanacağını ve ısıtılan bu suyun 2024 itibariyle kentin merkezi ısıtma ağında kullanılacağını açıkladı. Svensson, Vasteras kentinin ısı enerjisini bu sıcak su dolu mağralarda deponalacağını ve daha az yakıtla daha fazla ısıtma elde edeceklerini vurgulandı. 
14.05.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
Depremde arka sokaklarda dram! İş makineleri girmiyor
Depremde arka sokaklarda dram! İş makineleri girmiyor Depremin yıkıcı boyutu gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Hatay’da aramaların büyük çoğunluğu ana arterlerde yapılıyor. Ara ve arka sokaklar perişan halde. Sokaklar çok dar. Enkazdan dolayı iş makinelerinin girmesi ise mümkün değil.
10.02.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Sözleşmeli tarımı zorunlu hale getireceğiz
Bakan Kirişci: Sözleşmeli tarımı zorunlu hale getireceğiz Kağıthane'de Ar-Ge Merkezi'nin açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Yeni vizyon çerçevesinde zorunlu olmayan, sadece taraflar arasında kendi iradeleriyle gündeme gelebilen sözleşmeli tarımı zorunlu hale getireceğiz” dedi.
8.12.2022 Ekonomi
A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı?
A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı? A101 bu sefer de 3.40 metrelik çekme karavan satıyor. Peki, A101 karavan özellikleri nelerdir? A101 çekme karavan fiyatı ne, taksit var mı?
26.10.2022 Ekonomi
Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyde yeni vakalar çıktı! Ekipler sudan yeniden numune aldı
Bolu'da zehirlenmelerin yaşandığı köyde yeni vakalar çıktı! Ekipler sudan yeniden numune aldı Bolu merkeze bağlı Yuva köyünde, Kurban Bayramı'nda zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanlarla aynı belirtileri gösteren kişi sayısının artması endişeye neden oldu. Zehirlenme şüphesiyle daha önce 2 genç entübe edilirken, Cansu A.(17) da kanlı ishal görüldü. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, köydeki içme sularından yeniden numune aldı.
8.08.2022 Yaşam
Bolu içme suyu zehirlenmesi! Bolu zehirlenme vakası nedir, içme suyu zehirlenesi sonucu kaç kişi hastalandı, ölen var mı?
Bolu içme suyu zehirlenmesi! Bolu zehirlenme vakası nedir, içme suyu zehirlenesi sonucu kaç kişi hastalandı, ölen var mı? Bolu Çaydurt ilçesi Yuva köyünde Kurban Bayramı'nın son gününde çok sayıda kişi, karın ağrısı, mide bulantısı ve kanlı ishal şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Çoğunluğu çocuk olan hastaların son durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşıldı. Bolu'da içme suyu zehirlenesi sonucu kaç kişi hastalandı, ölen var mı? İşte Bolu zehirlenme olayında son durum…
21.07.2022 Yaşam
Bolu'da çocukların da aralarında olduğu onlarca kişi zehirlendi! 32 kişinin tedavisi sürüyor: Hastaneden flaş açıklama!
Bolu'da çocukların da aralarında olduğu onlarca kişi zehirlendi! 32 kişinin tedavisi sürüyor: Hastaneden flaş açıklama! Bolu'nun Yuva köyünde içme suyundan zehirlendiği düşünülen 63 kişiden 31'i taburcu edildi. 7'si yoğun bakımda olmak üzere 32 kişinin tedavisinin sürdüğünü belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, "Su kaynaklı olarak düşünüyoruz. Ama tam olarak netleşmedi. Sonuçların çıkması, birkaç gün sürer" dedi. Konuya ilişkin Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği'nden de açıklama geldi.
20.07.2022 Yaşam
Mezarlıktan gelen kötü kokular gerçeği ortaya çıkardı
Mezarlıktan gelen kötü kokular gerçeği ortaya çıkardı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde mezarlıktan gelen kötü kokular üzerine ağaca asılı bir erkek cesedi bulundu.
10.07.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Doğu ve Güneydoğu'da artık makus tarihten söz edilmemeli
Bakan Soylu: Doğu ve Güneydoğu'da artık makus tarihten söz edilmemeli İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Allah'a hamdolsun; artık makus bir tarihten söz edilmemelidir. Doğu ve Güneydoğu şehirlerimizde bölgeler arası gelir farkı uçurumunu tartışılamayacak dereceye getirerek, sıkıntıya yol açabilecek bir farklılıktan kesinlikle bahsedilmemelidir" dedi.
17.06.2022 Siyaset
Başkasının malına el koyan şimdi yandı
Başkasının malına el koyan şimdi yandı Başkasına ait olduğunu bildiği taşınmazı kendi malı gibi kullanarak ekonomik yarar sağlayanlara Yargıtay 'dur' dedi. Yüksek Mahkeme, emsal nitelikteki kararıyla başkasına ait olduğunu bildiği alanı kullanarak fayda sağlamanın bir karşılığı olması gerektiğine, bu kişilerin haksız işgal tazminatı ödemesine hükmetti. Kararda, yerin niteliği itibari ile gelir getirmeyen bir yer olmasının da sonucu değiştirmeyeceğine dikkat çekildi.
29.05.2022 Gündem
Isparta’da yakalandılar! Adliyeye böyle getirildiler
Isparta’da yakalandılar! Adliyeye böyle getirildiler Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen inek hırsızlığı olayıyla ilgili Isparta’da yakalanarak Manavgat’a getirilen 2 şüphelinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Adliyeye tulum içerisinde getirilen 2 kişi tutuklandı.
24.02.2022 Yaşam
Elektrik faturasına alternatif! 20 yıl bedava kullanma ve gelir elde etme fırsatı!
Elektrik faturasına alternatif! 20 yıl bedava kullanma ve gelir elde etme fırsatı! Gün geçtikçe artan elektrik ve doğal gaz maliyetleri pek çok kişiyi enerjide alternatif arayışlara yöneltti. Son yıllarda popüler olan güneş panelleri de oldukça ilgi görüyor. Enerji sistemi kurulurken dikkat edilmesi gereken noktaları anlatan mühendis Kerem Çilli, "Ev almak gibi düşünün. Bir kere ödüyorsunuz ve sonra faturadan inanılmaz kâr ediyorsunuz" dedi. Karavanında güneş paneli kullanan Serdar Bilal de, "Bir villa kadar elektrik tüketiyoruz. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi tüm aletleri kullanıyoruz" diyerek deneyimlerini paylaştı.
20.02.2022 Ekonomi
Kemerburgaz'da doğal kaynak suyu dolum tesisinde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Kemerburgaz'da doğal kaynak suyu dolum tesisinde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Eyüpsultan Kemerburgaz'daki bir doğal kaynak suyu tesisinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışması devam ediyor.
7.02.2022 Gündem
Beren Kayalı mucizesi! Su sorununa 'beton kumaş'lı çare...
Beren Kayalı mucizesi! Su sorununa 'beton kumaş'lı çare... Geliştirdiği özel su depolama projesiyle 700 bin sterlin yatırım alıp iş kadını oldu olan Darüşşafakalı Beren Kayalı, şimdi başta Afrika olmak üzere dünyanın kurak bölgelerine gidip kumaş beton teknolojisiyle yaptığı depoları kuruyor.
1.02.2022 Gündem
Toprak kaymasıyla Roma dönemine ait mezar ortaya çıktı!
Toprak kaymasıyla Roma dönemine ait mezar ortaya çıktı! Manisa'nın Turgutlu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan devriye sırasında bulunan insan kemiklerinin Roma dönemi mezarına ait olduğu belirlendi.
17.01.2022 Gündem
Arnavutköy'de üzerine su deposu devrilen kişi öldü
Arnavutköy'de üzerine su deposu devrilen kişi öldü İstanbul Arnavutköy'de eski mermer atölyesinde bulunan hurdalıkları almak isteyen bir kişinin üzerine su deposu düştü. Deponun altında kalan hurdacı olay yerinde hayatını kaybetti.
22.12.2021 Yaşam
Parkta oynarken 5 metrelik su deposuna düştü! Şikayetçi oldular
Parkta oynarken 5 metrelik su deposuna düştü! Şikayetçi oldular Ankara'da parkta oynarken, 5 metre derinliğindeki su deposuna düşen 6 yaşındaki Sultan Güngör, yaralandı. Olayın ardından Güngör’ün ailesi, inşaat firmasından şikayetçi oldu.
1.09.2021 Gündem
Orman yangınlarında flaş gelişme! Burdur, Manavgat ve Kaş...
Orman yangınlarında flaş gelişme! Burdur, Manavgat ve Kaş... Son dakika haberi... Burdur'un Bucak ve Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda, Kaş'ta ise sazlık alanda yangın çıktı. Yangınlara müdahale edilirken son kötü haber Adana'dan geldi. Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan yangına ekipler müdahale ediyor. Bucak'ta çıkan yangının duman ve külleri 74 kilometre uzaklıktaki Antalya'ya ulaştı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Bucak yangını tehlikeli. Yanan evler, boşaltılan evler var'' dedi.
11.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Su Deposu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su deposu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.