Steve Jobs

Steve Jobs

Son dakika steve jobs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan steve jobs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını steve jobs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Steve Jobs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan steve jobs gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 steve jobs haberi bulunmuştur. Tüm steve jobs haberleri aşağıda listelenmiştir.
iPhone 15 Pro özellikleri neler? iPhone 15 Pro fiyatı kaç lira?
iPhone 15 Pro özellikleri neler? iPhone 15 Pro fiyatı kaç lira? Yerinde katılanlar için, Apple etkinlikleri çok kaotiktir: Steve Jobs sahnesindeki yayın biter bitmez, gazeteciler yeni cihazlarla ilk deneyim için koşturmaya başlar. Zor bir iş, ancak birinin bunu sizler için yapması gerekiyor ve bu sene bu kişi ben oldum, sevgili okur.
13.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Steve Jobs'a ilham olmuştu! 3,4 milyon liraya satıldı
Steve Jobs'a ilham olmuştu! 3,4 milyon liraya satıldı Apple'ın ilk 'faresi' onun sayesinde doğmuştu
25.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak 2007 yılından kalma paketi açılmamış birinci nesil bir iPhone modeli 50 bin dolar değerleme ile müzayedede satışa sunulacak.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Steve Jobs'un terlikleri açık artırmayla satıldı
Steve Jobs'un terlikleri açık artırmayla satıldı Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un sandaletleri, açık artırmayla 218 bin dolara satıldı.
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi!
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi! SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Uzun süredir Twitter ile gündemde olan Elon Musk’ın Twittter hamlesi sonrası hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Elon Musk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Elon Musk’ın hayat hikayesi…
26.04.2022 Dünya
Steve Jobs'un 48 yıl önceki iş başvurusu satışa çıkarıldı
Steve Jobs'un 48 yıl önceki iş başvurusu satışa çıkarıldı Apple'ın kurucusu Steve Jobs tarafından yazılmış 1973 tarihli bir iş başvurusu, hem fiziksel dünyada hem de dijital dünyada NFT olarak açık artırma ile satışa çıkarıldı.
22.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin TV'si: Türkiye'nin Steve Jobs'u
Çin TV'si: Türkiye'nin Steve Jobs'u Çinli popüler bilim yazarı Song Yiçang, Selçuk Bayraktar'ı "SİHA alanında deha" olarak nitelendirdi. Song, "Bayraktar'ın SİHA savaşındaki konumu, Steve Jobs'un akıllı telefon teknolojisindeki konumu gibi" dedi.
19.05.2021 Bilim ve Teknoloji
'Dünyanın en değerli markası' Apple 45 yılı geride bıraktı
'Dünyanın en değerli markası' Apple 45 yılı geride bıraktı İlk ürünü Apple-1 ile 45 yıl önce teknoloji dünyasına adım atan Apple, bugün teknoloji devi olarak 263,4 milyar dolar marka değeriyle "dünyanın en değerli markası" konumunda bulunuyor.
1.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın ilk bilgisayarı satışa çıkarıldı!
Apple'ın ilk bilgisayarı satışa çıkarıldı! Teknoloji firması Apple şirketinin ilk bilgisayarı Apple-I, E-bay üzerinden 1.1 milyon sterline (10 milyon 658 bin lira) satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan bilgisayarın hala çalışan altı bilgisayarından biri olduğu belirtildi.
6.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın sosyal medya hesabı hacklendi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile teknoloji devi Apple gibi Elon Musk'ın da hesabından sanal para birimi Bitcoin istenilerek "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödelemerini iki katına çıkarıyorum" paylaşımı yapıldı. Bu olayın ardından pek çok kişi Elon Musk kimdir? sorusu araştırıyor. İşte Elon Musk kariyeri ve hayatı hakkında merak eidlenler...
16.07.2020 Gündem
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle!
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle! Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in, NASA ortaklığıyla dünya yörüngesine göndereceği ilk insanlı uzay mekiği denemesi bugün gerçekleştirilecek. SpaceX'in fırtlatıldığı anı canlı olarak izlemek isteyenler de Spacex ne zaman fırlatılacak? SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman saat kaçta? Elon Musk kimdir? sorularını aratıyor. İşte SpaceX canlı izleme linki!
30.05.2020 Gündem
Apple'ın patronu Tim Cook ne kadar kazanıyor?
Apple'ın patronu Tim Cook ne kadar kazanıyor? Apple'ın efsane ismi Steve Jobs'ın ardından kaptan koltuğuna geçen Tim Cook'un 2019 yılında ne kadar yıllık gelir elde ettiği açıklandı. Cook'un 2018 yılına göre 2019'da daha az kazanmış olmasıydı. Peki ama nasıl?
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi!
Rihanna ve Messi, İstanbul’da görüntülendi! İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında yer alan Madame Tussauds İstanbul, farklı kültür ve medeniyetlerin tarih, sanat, bilim, politika, spor ve eğlence dünyasından onlarca yıldızının balmumu figürüyle ziyaretçileri karşılıyor.
23.12.2019 Kültür Sanat
Apple kitap satıyor! İşte fiyatı...
Apple kitap satıyor! İşte fiyatı... Apple'ın sadece telefon, tablet ve bilgisayar sattığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Şirket, 'Designed by Apple in California' imzalı bir dizi kitabı 199 ila 299 dolarlık fiyat etiketleriyle satışa sunuyor. Peki bu kitapların içeriğinde ne var?
26.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın kurucusundan "Facebook'u silin" çağrısı
Apple'ın kurucusundan "Facebook'u silin" çağrısı Sıra dışı açıklamalarıyla zaman zaman gündem olmayı başaran ve Apple'ın Steve Jobs ile birlikte iki kurucusundan biri olan Steve Wozniak, yaptığı son açıklamada kullanıcıların Facebook hesaplarını silmesi yönünde çağrıda bulundu.
10.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank: 146 gencimize 200 bin liraya kadar hibe desteği
Bakan Varank: 146 gencimize 200 bin liraya kadar hibe desteği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı'nın ikinci çağrısı sonuçlandı. Teknoloji odaklı proje yürüten 146 genç girişimcimize 200 bin liraya kadar geri ödemesiz hibe desteği vereceğiz." dedi.
19.05.2019 Ekonomi
Ziya Selçuk: Hedefimiz teori ve pratiği bir araya getirmek
Ziya Selçuk: Hedefimiz teori ve pratiği bir araya getirmek Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla Yapracık Bilge Kağan İlkokulu'nda düzenlenen Tasarım Beceri Atölyeleri (TBA) Tanıtım Programı'na katıldı.
27.02.2019 Eğitim
88 yıldır yayındaydı! Ünlü dergi satıldı...
88 yıldır yayındaydı! Ünlü dergi satıldı... Dünyanın en prestijli iş dünyası dergilerinden Fortune, 150 milyon dolara satıldı. Derginin ilk sayısı 1930 yılında çıkmıştı.
10.11.2018 Ekonomi
Apple'ın ilk bilgisayarı Apple-1, 375 bin dolara satıldı
Apple'ın ilk bilgisayarı Apple-1, 375 bin dolara satıldı Steve Jobs ve Steve Wozniak'ın tasarladığı ve modern zamanın ilk bilgisayarlarından olan Apple-1, 375 bin dolara satıldı. Yaklaşık 200 adet üretilen bilgisayarın 79 tanesi varlığını hala sürdürüyor.
27.09.2018 Dünya
Yoğurdun Steve Jobs’ı İstanbul’da düğün yaptı
Yoğurdun Steve Jobs’ı İstanbul’da düğün yaptı Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satılan süzme yoğurt markası Chobani’nin sahibi, kurucusu, yönetim kurulu başkanı Hamdi Ulukaya Ocak ayında ABD’de evlendiği Fransız eşi Louise (Vongerichten) Ulukaya ile düğünlerini düzenledi.
26.08.2018 Dünya
F.Bahçe'ye 2 dev transfer!
F.Bahçe'ye 2 dev transfer! Sarı-lacivertliler, dünyanın iki büyük firmasıyla iş birliği yapmaya hazırlanıyor.
21.06.2018 Fenerbahçe
Apple'ın kurucu ortağından iPhone X itirafı
Apple'ın kurucu ortağından iPhone X itirafı Apple'ın ortak kurucularından Steve Wozniak'tan Apple'ın 10'uncu yıla özel geliştiridği amiral gemisi modeli iPhone X ile ilgili ilginç bir açıklama geldi.
2.02.2018 Bilim ve Teknoloji
70’iz, 7 gibiyiz
70’iz, 7 gibiyiz Akbank 70’inci yılını kutlarken Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “70 yılın verdiği tecrübenin ve güvenin yanında yeni tarz iş modelimiz ile kendimizi 7 yaşında bir genç gibi hissediyoruz” dedi
31.01.2018 Ekonomi
Apple’ın patronu sosyal medyayı tehlikeli buluyor
Apple’ın patronu sosyal medyayı tehlikeli buluyor Apple’ın CEO’su Tim Cook, İngiltere’deki konuşmasında okulların teknoloji konusunda öğrencileri sınırlaması gerektiğini belirterek kendi yeğenini nasıl sosyal medyadan uzak tuttuğunu anlattı
22.01.2018 Dünya
Apple’ın kurulmasını sağlayan cihaz açık artırmada
Apple’ın kurulmasını sağlayan cihaz açık artırmada Apple'ı kurmak için Steve Jobs ve Steve Wozniak'a sermaye sağlayan 'blue box' cihazının ilk kopyası satışa çıkıyor. Wozniak tarafından tasarlanan ve Jobs tarafından üniversite öğrencilerine pazarlanan cihaz, bedava telefon görüşmesi sağlıyordu.
4.12.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Steve Jobs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki steve jobs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.