Tim Cook

Tim Cook

Son dakika tim cook haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tim cook ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tim cook haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tim Cook

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tim cook gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 tim cook haberi bulunmuştur. Tüm tim cook haberleri aşağıda listelenmiştir.
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek Apple ile Google arasında olası bir anlaşma, iOS 18'de Gemini ile sonuçlanabilir.
19.03.2024 Gündem
Dünyanın en zengin insanları oldular! Ne hisse, ne miras: İşte inanılmaz servet sahibi isimler
Dünyanın en zengin insanları oldular! Ne hisse, ne miras: İşte inanılmaz servet sahibi isimler Dünyanın en zengin insanlarının çoğu ya aileden ya da kalan miras sayesinde büyük bir servete sahip oldular. Ancak küçük bir milyarder topluluğu var ki bu iki gruba da girmiyorlar. Bazı kişiler, bir şirketin sadece çalışanı olarak servet edinebiliyor. Üstelik bu kişilerin şirkette bir ortaklığı da bulunmuyor. Bunların başında Microsoft'ta 1980'de işe giren ve şirketin 2000-2014 yılları arasında CEO'su olan Steve Balmer ve Apple CEO'su Tim Cook geliyor.
12.02.2024 Ekonomi
Apple Vision Pro nedir, ne işe yarar? Apple Vision Pro fiyatı listesi açıklandı mı, ne kadar?
Apple Vision Pro nedir, ne işe yarar? Apple Vision Pro fiyatı listesi açıklandı mı, ne kadar? Apple, WWDC 23 etkinliğinde piyasaya çıkacak yeni ürünlerini ve işletim sistemlerine getirdikleri yenilikleri tanıttı.  Apple tarafından duyurulan yenilikler ve yeni ürünler arasında; 15 inç MacBook Air, M2 Ultra, iPadOS 17, macOS Sonoma, watchOS 10 ve Vision Pro yer aldı. Apple'ın yeni VR gözlüğü 'Vision Pro' ise merak konusu oldu.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Apple’dan yeni 'Karma gerçeklik' gözlüğü
Apple’dan yeni 'Karma gerçeklik' gözlüğü Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Apple, hem sanal hem de artırılmış gerçeklik deneyimi sunan “Karma gerçeklik” gözlüğünü tanıttı.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu!  'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?'
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?' TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, ülkemizde uygulanan iş hayatı kuralına dair sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü televizyoncu, insanların daha fazla uyuması ve yaz aylarında çalışmaması gerektiğini söyleyerek, Türkiye'deki mesai saatlerini eleştirdi.
4.01.2023 Magazin
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
Acun Ilıcalı kendi rekorunu kırdı! 'En Etkili 500 İş İnsanı' arasında...
Acun Ilıcalı kendi rekorunu kırdı! 'En Etkili 500 İş İnsanı' arasında... TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü İngiliz Variety Dergisi tarafından her sene yapılan medya ve eğlence sektöründe dünyanın en başarılı isimlerinin seçildiği listede, bu sene de yer almayı başardı.
23.12.2021 Magazin
Apple'dan flaş karar! Tüm çalışanlara 1000'er dolar...
Apple'dan flaş karar! Tüm çalışanlara 1000'er dolar... Apple omicron varyantıyla beraber koronavirüs vakalarının artmasıyla ofise zorunlu dönüş tarihini süresiz olarak erteledi. Tüm çalışanlarına evdeki çalışma ortamlarına katkıda bulunmak için 1000'er dolar bonus ödemeye karar verdi
19.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan flaş karar! Süre uzatıldı
Apple'dan flaş karar! Süre uzatıldı Pandemiyle evden çalışmalar bazı şirketlerde devam ediyor. Bunlardan biri de Apple. Dev şirkette evden çalışma süresi şubat 2022 tarihine kadar uzatıldı.
19.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın satışları beklentileri karşılayamadı
Apple'ın satışları beklentileri karşılayamadı ABD'li teknoloji devlerinden Apple'ın temmuz-eylül döneminde elde ettiği gelir, yıllık yüzde 29 artışla 83,4 milyar dolara ulaşmasına rağmen piyasa beklentilerini karşılayamadı.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Tim Cook'tan İstanbul paylaşımı! Elon Musk'tan 'Apple bez' göndermesi
Tim Cook'tan İstanbul paylaşımı! Elon Musk'tan 'Apple bez' göndermesi ABD'li teknoloji devi Apple, İstanbul'daki üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. Apple CEO'su Tim Cook açılışı Twitter üzerinden duyururken, Tesla CEO'su Elon Musk bu paylaşıma 'Apple Temizleme Bezi'ne gönderme yaparak cevap verdi.
23.10.2021 Bilim ve Teknoloji
En zenginler bu kampta buluştu! Servetleri dudak uçuklatıyor
En zenginler bu kampta buluştu! Servetleri dudak uçuklatıyor Dünyanın en zenginleri bu kampta buluştu. Forbes’a göre katılımcıların toplam serveti 825 milyar dolar. Pandemi sonrası ilk kez düzenlenen programa Jeff Bezos’tan Bill Gates’e, Mark Zuckerberg’tan Tim Cook’a kadar zenginliği ile nam salmış birçok isimler de katıldı.
11.07.2021 Ekonomi
Apple'a kritik uyarı! Yönetmelik değişiyor
Apple'a kritik uyarı! Yönetmelik değişiyor App Store dışında herhangi bir yerde iOS uygulamalarının sunulmaması tartışma konusu olmaya devam ederken, Avrupa’nın yeni bir yönetmelik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Teknoloji devine uyarı notu gönderildi. Şimdi ise iOS cihazlarla ilgili yeni bir adım atılması bekleniyor.
9.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Popüler uygulamadan flaş karar! Geçici olarak kapatıldı
Popüler uygulamadan flaş karar! Geçici olarak kapatıldı Arkadaş bulma uygulaması Bumble, işyeri stresiyle mücadele etmek için bu hafta tüm ofislerini geçici olarak kapattı.
22.06.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'den teknoloji devlerine şok! Gündeme bomba gibi düştü
ABD'den teknoloji devlerine şok! Gündeme bomba gibi düştü ABD Temsilciler Meclisi ülkedeki e-ticaret ve teknoloji devlerinin tekelleşmesinin önüne geçmek için yasa hazırlıyor. Şirketleri bölmeye yönelik yasaya her iki parti de destek veriyor.
12.06.2021 Dünya
Apple yeni ürünleri! Yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone 13, AirTag ve Apple TV 4K fiyatları ve özellikleri…
Apple yeni ürünleri! Yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone 13, AirTag ve Apple TV 4K fiyatları ve özellikleri… Teknoloji devi Apple yeni ürünlerini tanıttı. AirTag‘den iPhone 12 ve 12 mini’nin yeni renk seçeneğine, yeni iMac modellerinden M1 işlemcili iPad Pro‘ya kadar birçok ürünün tanıtımı yapıldı. ABD'li teknoloji devi Apple'ın, Kovid-19 salgını nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirdiği lansman, şirket CEO'su Tim Cook'un sunumu ile başladı. Apple yeni ürünleri…
21.04.2021 Gündem
Apple yeni ürünlerini tanıttı! Renkli iMac süprizi
Apple yeni ürünlerini tanıttı! Renkli iMac süprizi Teknoloji devi Apple, yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiği lansman törenini düzenledi. Teknoloji devi Apple yeni ürünlerini tanıttı. Apple'ın pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirdiği lansman CEO Tim Cook'un konuşması ile başladı. Tanıtımda en dikkat çeken ürün ise yeni renk ve özellileri ile İMac oldu. Lansmanda farklı renk seçenekleri olan iMac modellerini tanıtan Apple, masaüstü bilgisayar özellikleri taşıyan ve piyasadaki en güçlü tablet olarak nitelendirdiği iPad Pro modellerini ve AirTag adlı uzun zamandır beklenen kayıp eşya izleyicisini duyurdu.
20.04.2021 Gündem
Apple son 6 yılda yaklaşık 100 şirket satın aldı
Apple son 6 yılda yaklaşık 100 şirket satın aldı Apple CEO'su Tim Cook, Apple'ın ortalama 3-4 haftada bir şirketi bünyesine kattığını bildirdi.
24.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk: Apple'a Tesla'yı satın almasını önerdim
Elon Musk: Apple'a Tesla'yı satın almasını önerdim Elektrikli araç üreticisi Tesla'nın kurucusu Elon Musk, daha önce Apple'ın CEO'su Tim Cook'a Tesla'yı almasını önerdiğini açıkladı.
23.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Mac bilgisayarlarına Apple ARM temelli Silicon işlemci!
Mac bilgisayarlarına Apple ARM temelli Silicon işlemci! iPhone 12’yi yeni duyuran Apple, bazı Mac modellerinde Intel işlemciler kullanmayı bırakıp kendi tasarımları olan ARM temelli Silicon işlemciye geçeceklerini açıkladı. Böylece iPhone ve iPad uygulamaları, macOS sistemlerde ilk kez olarak ek bir işleme gerek kalmadan sorunsuz şekilde çalıştırılabilecek.
18.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Amazon, Apple, Google, ve Facebook CEO'ları ABD Kongre'sinde ifade  verecek
Amazon, Apple, Google, ve Facebook CEO'ları ABD Kongre'sinde ifade verecek ABD merkezli teknoloji devleri Amazon, Apple, Google ve Facebook'un CEO'ları Jeff Bezos, Tim Cook, Sundar Pichai ve Mark Zuckerberg, Kongre'de tekelleşme konusunda rekabet alt komitesinin karşısına çıkarak ifade verecek.
25.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Şüpheli çanta Apple'a mağaza kapattırdı
Şüpheli çanta Apple'a mağaza kapattırdı Apple'ın Oregon'da bulunan mağazasının önüne konulan şüpheli çanta nedeniyle mağaza apar topar kapatıldı, çantanın içinden bir poşet dolusu elma çıktı.
29.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple sağlık çalışanları için haftada 1 milyon maske üretecek
Apple sağlık çalışanları için haftada 1 milyon maske üretecek Apple, sağlık çalışanları için her hafta 1 milyon yüz koruyucu üreteceğini duyurdu.
6.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple mağazaları iki hafta kapalı olacak
Apple mağazaları iki hafta kapalı olacak Apple'ın CEO'su Tim Cook corona virüsü sebebiyle Çin dışındaki bütün Apple mağazalarının 27 Mart tarihine kadar kapalı olacağını açıkladı.
14.03.2020 Bilim ve Teknoloji
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor...
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor... İş dünyası koronavirüsteki gelişmeleri endişeyle takip ediyor. Sürecin uzaması durumunda başta cep telefonları olmak üzere pek çok sektörün etkilenmesi bekleniyor. Ülkedeki fuarlar askıya alınırken, turizmde de iptaller sürüyor
30.01.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tim Cook ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tim cook haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.