Star Tv Dizi

Star Tv Dizi

Son dakika star tv dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan star tv dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını star tv dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Star Tv Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan star tv dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.183 star tv dizi haberi bulunmuştur. Tüm star tv dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimse bunu beklemiyordu! Final kararı...
Kimse bunu beklemiyordu! Final kararı... Star TV ekranlarında büyük umutlarla başlayan iddialı dizi reytinglerde 51. sıraya kadar düşünce final kararı aldı.
26.01.2018 Televizyon
Çiğdem Onat, 'Ufak Tefek Cinayetler'de!
Çiğdem Onat, 'Ufak Tefek Cinayetler'de! Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Star TV’nin beğeniyle izlenen 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisine sevilen tiyatro oyuncusu Çiğdem Onat konuk oldu.
22.01.2018 Televizyon
Hayranları şokta! Final yapıyor...
Hayranları şokta! Final yapıyor... Star TV'nin iddialı dizisinden çok kötü haber geldi.
20.01.2018 Televizyon
Erhan Güleryüz o dizide oynayacak!
Erhan Güleryüz o dizide oynayacak! Star TV'nin yeni dizisinde ünlü şarkıcı Erhan Güleryüz de oynayacak.
5.01.2018 Magazin
Hayranları şokta! Final yapıyor...
Hayranları şokta! Final yapıyor... Star TV'nin iddialı dizisi final kararı aldı.
12.12.2017 Televizyon
Bomba haber! Final mi yapıyor?
Bomba haber! Final mi yapıyor? Star TV'nin iddialı projesi final mi yapıyor? Belli oldu...
27.10.2017 Televizyon
Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor...
Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor... Star TV'nın yaz döneminde ekran macerasına başlayan iddialı dizisi ekranlara veda ediyor. İşte final kararı alan o dizi...
10.10.2017 Televizyon
'Ateşböceği' ile ilgili flaş karar!
'Ateşböceği' ile ilgili flaş karar! Star TV'nin iddiali dizisi Ateşböceği ile ilgili bomba bir karar alındı.
19.09.2017 Televizyon
TRT'nin iddialı dizisi Star TV'ye transfer oldu!
TRT'nin iddialı dizisi Star TV'ye transfer oldu! TRT 1'in yeni bölümleri merakla beklenen reyting rekortmeni dizisiyle ilgili flaş gelişme...
11.08.2017 Televizyon
İşte, 'Siyah İnci'nin setinden ilk kareler...
İşte, 'Siyah İnci'nin setinden ilk kareler... Star TV'de Eylül ayında yayınlanması planlanan ‘Siyah İnci’ setinden kareler gelmeye başladı.
8.08.2017 Televizyon
Star TV'nin hangi dizisi final yapıyor?
Star TV'nin hangi dizisi final yapıyor? Star TV'nin iddialı dizisinin final tarihi belli oldu.
15.06.2017 Televizyon
İşte Cesur ve Güzel'in final tarihi!
İşte Cesur ve Güzel'in final tarihi! Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'in final tarihi belli oldu.
28.05.2017 Televizyon
Star TV'de yeni bir dizi başlıyor!
Star TV'de yeni bir dizi başlıyor! Star TV'nin yeni dizisi ekran macerası için gün sayıyor...
3.10.2016 Televizyon
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı TV yayın akış listelerinde o akşam oynayacak dizi, film ve programlar yer alıyor. Bugün TV'de neler var, hangi dizi ve filmler yayınlanacak sorusu da izleyicinin gündeminde yer alıyor. Peki 25 Mart Pazartesi bugün tv'de neler var? İşte Star TV, Kanal D, ATV, Show TV tv yayın akışı listesi
25.03.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar...
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar... Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in yer aldığı dizi daha ilk sahneden sosyal medyadan tepki gördü. Naz ve İncila'nın çocukluklarında yaşadığı travmaları konu alan Sakla Beni'ye gelen ilk tepkiler dizinin uzun ömürlü olmayacağının işareti oldu.
2.11.2023 Televizyon
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Star Tv yayın akışından son anda kaldırdı! 20 Ekim Yalı Çapkını bu akşam neden yok? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?
Star Tv yayın akışından son anda kaldırdı! 20 Ekim Yalı Çapkını bu akşam neden yok? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Yalı Çapkını bu akşam neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını 20 Ekim Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecekti. Ancak alınan son dakika kararıyla dizi yayın akışından kaldırıldı. Peki Yalı Çapkını bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte 20 Ekim Star Tv yayın akışı...
20.10.2023 Televizyon
17 Ekim hangi diziler var? Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1'de bu akşam neler var? İşte kanalların 17 Ekim yayın akışı
17 Ekim hangi diziler var? Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1'de bu akşam neler var? İşte kanalların 17 Ekim yayın akışı 17 Ekim hangi diziler var sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanalların yayın akışları internet sitelerinde yer aldı. Bu akşam ekrana gelecek program ve dizilerin yayın saatleri de merak konusu oldu. Kanal D'de bu akşam Üç Kız Kardeş adlı dizi yer alırken ATV'de 17 Ekim akşamı Ben Bu Cihana Sığmazan yayınlanacak. Peki bugün hangi diziler var? İşte Fox, Kanal D, Show Tv, TRT 1, Star Tv yayın akışı....
17.10.2023 Televizyon
Sakla Beni 1 bölüm fragmanı: Sakla Beni yayın günü belli oldu!
Sakla Beni 1 bölüm fragmanı: Sakla Beni yayın günü belli oldu! Sakla Beni 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel'in yer aldığı dizi uzun süredir merakla bekleniyordu. Nadim Güç'ün yönetmenliğini yaptığı Sakla Beni dizisinin yayın günü de belli oldu. Peki Sakla Beni gerçek hikaye mi? İşte detaylar...
13.10.2023 Televizyon
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi için final yolu gözüktü. Başrollerinde Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı'nın yer aldığı dizinin kötü gidişi sonrası beklenen haber geldi.
28.09.2023 Televizyon
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı Yalı Çapkını 38. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizi ikinci sezona Halis Ağa'nın kızı Nükhet'i ve torunu Kaya'ı yalıya davetiyle başladı. Gelişiyle aranan kaos ortamının oluştuğu dizide Orhan'ın da sırrı ortaya çıktı.
19.09.2023 Televizyon
Seyran'ın ilk bebeğini O düşürüyor! Yalı Çapkını'nda İfakat'in iki hain planı tutuyor!
Seyran'ın ilk bebeğini O düşürüyor! Yalı Çapkını'nda İfakat'in iki hain planı tutuyor! Yalı Çapkını İfakat'ti iki hain planı çözülüyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi ikinci sezona düğünle başladı. Nükhet ve Kaya'nın da yalıya gelmesiyle aranan kaos ortamı oluştu. "Ayağınızı denk alacaksınız" diye göz dağı veren Seyran'ın Nükhet ile ortaklığı geliyor. Ancak İfakat, ilk hamlesini doğmamış çocuk üzerinden yapıyor.
18.09.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı: Seyran İfakat'i dumura uğrattı, Ferit dedesinin planını bozuyor
Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı: Seyran İfakat'i dumura uğrattı, Ferit dedesinin planını bozuyor Yalı Çapkını 37 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizi ikinci sezona başlıyor. Yeni sezonun ilk bölümünde Seyran, Halis Ağa'ya başkaldırdı. Hastanede "Defolup git burdan" diyeren Halis Ağa'ya, "Hiçbir yere gitmeyeceğim" diyen Seyran, İfakat'i de dumura uğrattı. Öte yandan Nükhet ve Tekin karakterleri ilk kez göründü.
12.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Star Tv Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki star tv dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.