Star Trek

Star Trek

Son dakika star trek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan star trek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını star trek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Star Trek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan star trek gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 star trek haberi bulunmuştur. Tüm star trek haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Tuğla’  versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda!
‘Tuğla’ versiyonundan akıllı modellerine cep telefonları 50 yıldır hayatımızda! 3 Nisan 1973 tarihinden icat edilen ilk cep telefonun üzerinden 50 yıl geçti ve hayatımızı tamamen değiştirdi. 3 ayda geliştirilen bir icadın tüm dünyada yaygın hale gelmesi çoğu zaman beklenen bir durum değil. Ancak ilk cep telefonu, bunu başaran sayısız inovasyonlar arasındaydı. 50 yıl önce kurulan 'Tuğla' olarak anılan cihaz, hepimizin yaşam tarzını baştan aşağı değiştirecekti.
3.04.2023 Dünya
Annie Wersching hayatını kaybetti!
Annie Wersching hayatını kaybetti! ‘The Last Of Us’ video oyununda Tess karakterini seslendiren 45 yaşındaki oyuncu Annie Wersching hayatını kaybetti.
30.01.2023 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu Nichelle Nichols hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü oyuncu Nichelle Nichols hayatını kaybetti Bir döneme damga vuran efsane bilim kurgu dizisi Star Trek'te (Uzay Yolu) ‘Uhura’ karakterini canlandıran Nichelle Nichols, 89 yaşında hayatını kaybetti.
31.07.2022 Magazin
Dexter'ın sevilen oyuncusu Mary Mara'nın cansız bedeni nehirde bulundu!
Dexter'ın sevilen oyuncusu Mary Mara'nın cansız bedeni nehirde bulundu! Dexter ve ER gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Mary Mara, New York Eyaleti'nin Kanada sınırı yakınlarındaki Cape Vincent bölgesindeki St. Lawrence Nehri'nde ölü bulundu. Mara'nın başkası tarafından öldürülüp öldürülmediği ise otopsisinin ardından belli olacak.
29.06.2022 Magazin
Blue Origin’den uzaya üçüncü turistik uçuş! Sadece 11 dakika sürdü
Blue Origin’den uzaya üçüncü turistik uçuş! Sadece 11 dakika sürdü Ünlü milyarder Jeff Bezos’un sahibi olduğu uzay araştırmaları şirketi Blue Origin, uzaya ilk kez 6 kişilik mürettebat ile yaptığı üçüncü turistik uçuşu başarılı şekilde gerçekleştirdi. Mürettebatta uzaya çıkan ilk ABD’li olan Alan Shepard’ın kızı Laura Shepard Churchley’de yer aldı.
11.12.2021 Dünya
Jeff Bezos ticari uzay istasyonu için planlarını açıkladı
Jeff Bezos ticari uzay istasyonu için planlarını açıkladı Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un sahibi olduğu Blue Origin adlı uzay turizmi şirketi, ticari bir uzay istasyonu inşa etmeyi planladığını açıkladı.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Kaptan Kirk 90 yaşında uzaya çıktı!
Kaptan Kirk 90 yaşında uzaya çıktı! Star Trek dizisinde Kaptan Kirk karakteriyle hafızalara kazınan aktör William Shatner, uzay yolculuğuna çıktı. 90 yaşındaki usta oyuncu, Jeff Bezos'un sahibi olduğu Blue Origin şirketinin New Shepard roketiyle Teksas'tan uzaya fırlatıldı.
13.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti! Ölü Ozanlar Derneği, Modern Family, The Streets of New York ve Aşk Kazası gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Hollywood efsanesi Norman Lloyd 106 yaşında hayatını kaybetti. Norman Lloyd, Charlie Chaplin ile birlikte rol de almıştı.
12.05.2021 Dünya
Ünlü oyuncu Gene Dynarski hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Gene Dynarski hayatını kaybetti "Seinfeld" ve "Star Trek" gibi efsaneleşmiş yapımlarda boy gösteren ABD’li aktör Gene Dynarski'nin Los Angeles’taki bir rehabilitasyon merkezinde 86 yaşında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
25.04.2020 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Idris Elba, Twitter'dan yaptığı açıklamada corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Idris Elba, 'Panik yapmayın' dedi. Öte yandan Tom Hanks ve eşi de pozitif çıkmıştı.
17.03.2020 Magazin
Amerikalı ünlü aktör Auberjonois hayatını kaybetti
Amerikalı ünlü aktör Auberjonois hayatını kaybetti "Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz" filmindeki Odo karakteriyle hafızalara kazınan Amerikalı aktör Rene Auberjonois, akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.
9.12.2019 Dünya
Çocuklara bilimi sevdirmek adına yapılabilecekler
Çocuklara bilimi sevdirmek adına yapılabilecekler Hayatının bir yerinde bilime yer verebilen herkes, dünyayı daha verimli bir şekilde algılamanın yanı sıra yeni bakış açıları da geliştiriyor. Çocuğunuzun bilime ilgisini artırıp eğitim hayatının biçimlenmesini nasıl sağlarsınız?
5.10.2018 Eğitim
Ünlü oyuncu 86 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu 86 yaşında hayatını kaybetti Hollywood yıldızı Tab Hunter, 86 yaşında hayata veda etti.
11.07.2018 Magazin
Teknolojiyi duygular ile birleştirdik
Teknolojiyi duygular ile birleştirdik Netflix’in en çarpıcı yapımı kuşkusuz, Black Mirror... 29 Aralık’ta dizinin 4. sezonu başlayacak. Öncesinde senaristleri Charlie Brooker ve Annabel Jones ile konuştuk
17.12.2017 Magazin
Bu sefer Dustin Hoffman'a taciz suçlaması
Bu sefer Dustin Hoffman'a taciz suçlaması Hollywood'un ünlü yapımcılarından Harvey Weinstein ve Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey'ye yöneltilen taciz suçlamalarının ardından bu sefer oyuncu Dustin Hoffman'a da benzer suçlamalar yöneltildi.
2.11.2017 Dünya
2017 Oscar adayları açıklandı!
2017 Oscar adayları açıklandı! 89. Oscar Ödülleri'nin adayları kimler, hangi filmler? 26 Şubat'ta Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larına aday olan isimler belli oldu.
24.01.2017 Kültür Sanat
Stephen Hawking 75 yaşına bastı
Stephen Hawking 75 yaşına bastı Doktorların 30 yaşını göremez dediği Stephen Hawking 75 yaşına bastı. Hawking, Albert Einstein'dan sonra dünyanın en ünlü fizikçisi kabul ediliyor.
17.06.2021 Dünya
1920’lerin pekmezcisi
1920’lerin pekmezcisi Özellikle ‘Avatar’ ve ‘Star Trek’ gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan Zoe Saldana, Los Angeles Confidential dergisine konuştu...
22.11.2016 Magazin
Google bu kez kendisini ''doodle'' yaptı!
Google bu kez kendisini ''doodle'' yaptı! Google önemli olayların yaşandığı günlerde yaptığı yaratıcı doodle'lar ile gündem oluyor. Google son olarak kendisini doodle yaptı. Peki Google ne zaman kuruldu? Tarihçesi ve merak edilenler haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Kaptan Kirk stili
Kaptan Kirk stili Star Trek film serisinde efsane karakter Kaptan Kirk’i canlandıran yakışıklı aktör Chris Pine, önceki gün Los Angeles’da görüntülendi...
23.09.2016 Magazin
Ana-oğul sinemada
Ana-oğul sinemada Cem Uzan’ın eski eşi Alara Koçibey ve oğlu Emre Renç Uzan, önceki gün Zorlu AVM’deydi...
13.09.2016 Magazin
50. yıl kutlamaları başladı
50. yıl kutlamaları başladı 8 Eylül 1966’da NBC’de başlayan uzay yolu macerası ‘Star Trek’, serinin son filmi ‘Sonsuzluk’ ile günümüze kadar ulaştı...
11.09.2016 Magazin
Yıldız filosu maceraya devam ediyor...
Yıldız filosu maceraya devam ediyor... Bu haftanın en iddialı yapımı “Star Trek - Sonsuzluk”, “Atılgan” mürettebatının yeni düşmanı, isyancı “Krall”la savaşını ele alıyor
28.08.2016 Arşiv
Star Trek Sonsuzluk Film Fragmanı
Star Trek Sonsuzluk Film Fragmanı ´Star Trek Sonsuzluk´ filmi 26 Ağustos´ta vizyonda...
24.08.2016 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Star Trek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki star trek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.