Stad

Stad

Son dakika stad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stad gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 stad haberi bulunmuştur. Tüm stad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0 Süper Lig’in 32’nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti.
14.04.2024 Rizespor
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti Türk futbolunda üst üste yaşanan gerginlikler, stad içinde ve dışında yaşanan olaylar beraberinde istifa getirdi.
20.03.2024 Futbol
İrfan Can Kahveci'nin golü sonrası stad 'Hastayım Sana' ile inlemişti! 'O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım!'
İrfan Can Kahveci'nin golü sonrası stad 'Hastayım Sana' ile inlemişti! 'O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım!' Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan şarkıcı Derya Uluğ, sarı-lavivertli takımda forma giyen İrfan Can Kahveci'nin attığı goller sonrası 'Hastayım Sana' şarkısının stadyumda çalınması hakkında duygularını dile getirdi.
29.01.2024 Magazin
Samsunspor - Kasımpaşa maçında gol yağmuru: 4 - 2
Samsunspor - Kasımpaşa maçında gol yağmuru: 4 - 2 Süper Lig'in 15. haftasında Samsunspor, evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup etti.
9.12.2023 Samsunspor
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu
Beşiktaş'ın stat sponsoru belli oldu Beşiktaş, stadyum isim ve reklam hakları için Tüpraş ile 3 yıllığına anlaşıldığını açıkladı.
25.09.2023 Beşiktaş
Papara kimin? Trabzonspor stad ismi ne oldu, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli?
Papara kimin? Trabzonspor stad ismi ne oldu, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli? Trabzonspor, PAPARA ile stadyum isim sponsorluğu imzaladığını açıkladı. Trabzonspor'un yeni stad sponsorunun Papara olmasının ardından Papara kimin, sahibi kim? Sorularında artış yaşandı. Peki, Trabzonspor'un yeni stadyum sponsoru Papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.08.2023 Şampiy10
TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya: İstanbul'u 120 milyon doların üzerinde gelir bekliyor
TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya: İstanbul'u 120 milyon doların üzerinde gelir bekliyor 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali 10 Haziran'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek. Finalin oynanacağı hafta sonu öncesinde, İstanbul'da yoğun bir turist hareketliliği bekleniyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, "İstanbul için çok önemli bir etkinlik. Bu tür etkinlikler, başka bu tür etkinliklerin gelmesine de vesile oluyor. İstanbul'da o hafta sonu otel bulmak mümkün olmaz. Kişi başı 2 bin dolarlık bir ortalamadan hesaplarsak, İstanbul 120 milyon doların üzerinde bir gelir bekliyor" dedi.
3.06.2023 Gündem
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı Kızılay, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını paylaştı.
9.02.2023 Gündem
A Milli Takımımız Çekya'yı 2-1 mağlup etti
A Milli Takımımız Çekya'yı 2-1 mağlup etti A Milli Takımımız hazırlık maçında Çekya'yı konuk etti. Mücadeleyi A Milli Takımımız Enes Ünal ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-1 kazandı
19.11.2022 Futbol
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Ömer Temelli istifa mı etti? Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti?
Ömer Temelli istifa mı etti? Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti? Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ömer Temelli, görevinden istifa etti. Temelli sarı-lacivertli kulüpte daha önce Aziz Yıldırım döneminde de yöneticilik yapmıştı. Peki, Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti?
28.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “İBB, PKK’nın dağ kadrosundan eleman getiriyor"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “İBB, PKK’nın dağ kadrosundan eleman getiriyor" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gaziantep’te şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Oktay, muhalefet partilerinin kurduğu 6’lı masayı eleştirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin terör örgütü PKK’nın dağ kadrosundan eleman getirerek çalıştırdığı söyledi.
28.04.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Birileri bu eser siyasetinden son derece rahatsız oluyor
Bakan Kurum: Birileri bu eser siyasetinden son derece rahatsız oluyor Türkiye’nin 443. Millet Bahçesi’nin temeli Malatya’da düzenlenen törenle atıldı. Törene katılan temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiyenin hemen hemen yarısında 70 milyon metrekare büyüklüğünde millet bahçesinin yapıldığını hatırlatarak, ’’Birileri bu eser siyasetinden son derce rahatsız oluyor’’ dedi.
22.04.2022 Siyaset
Yollar ne zaman açılacak?  15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak?
Yollar ne zaman açılacak? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan İstanbul Maratonu bugün koşuluyor. Anadolu yakasından başlayıp Avrupa yakasında son bulacak maratonda 15 Temmuz Şehirler Köprüsü başta olmak üzere İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Pek çok kişi de 'Yollar ne zaman açılacak? Bugün hangi yollar kapalı?' sorularını araştırıyor. Peki, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? İşte İstanbul'da kapatılan yollar ve trafiğin açılacağı saatler...
7.11.2021 Gündem
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu İstanbul Maratonu ne zaman? İstanbul Valiliği, 7 Kasım Pazar günü düzenlenecek 43. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar…
6.11.2021 Gündem
Timur Şehircilik Planlama kimin, NEF sahibi kim? Galatasaray stad sponsoru Timur Şehircilik oldu!
Timur Şehircilik Planlama kimin, NEF sahibi kim? Galatasaray stad sponsoru Timur Şehircilik oldu! Türk Telekom ile stadın isim sponsorluğu anlaşması geçtiğimiz günlerde sona eren Galatasaray'ın yeni stad sponsoru belli oldu. Sarı Kırmızılı ekip, Timur Şehircilik Planlama A.Ş arasında 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplamda 10 (5+5) sezon için 725.000.000 TL + KDV değerinde stat isim hakkına ilişkin sponsorluk ve reklam tanıtım sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Peki, Timur Şehircilik Planlama kimin, NEF sahibi kim? Galatasaray stad sponsoru Timur Şehircilik ve sahibi hakkında merak edilenler…
12.10.2021 Gündem
Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman? 19.03 Dünya Beşiktaşlılar Günü mesajları, Süleyman Seba'nın Beşiktaş ile ilgili unutulmaz sözleri...
Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman? 19.03 Dünya Beşiktaşlılar Günü mesajları, Süleyman Seba'nın Beşiktaş ile ilgili unutulmaz sözleri... Türkiye'nin spor tarihine tanıklık eden Beşiktaş JK, 118 yıllık tarihi ile günümüz spor kültürüne kaynaklık eden geçmişe sahip. Beşiktaş'ın kuruluş yılı olan 1903'ü temsil eden 19 Mart tarihinde, taraftar tarafından Dünya Beşiktaşlılar Günü olarak kutlanıyor. Bu yıl Beşiktaşlılar Günü'nde koronavirüs nedeniyle etkinlikler düzenlenemese de Beşiktaş'a gönül veren milyonlar Beşiktaş ile ilgili anlamlı sözleri araştırıyor. Peki, Dünya Beşiktaşlılar Günü ne zaman? 19.03 Dünya Beşiktaşlılar Günü mesajları, Süleyman Seba'nın Beşiktaş ile ilgili unutulmaz sözleri...
19.03.2021 Gündem
Süper Lig  - Atakaş Hatayspor: 1 - Yeni Malatyaspor: 2
Süper Lig - Atakaş Hatayspor: 1 - Yeni Malatyaspor: 2 Süper Lig'in 20. haftasında Atakaş Hatayspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 2-1 kazandı.
20.01.2021 Yeni Malatya Spor
Nihat Özdemir: Üç yılda düzlüğe çıkabiliriz
Nihat Özdemir: Üç yılda düzlüğe çıkabiliriz Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2 Eylül’de Süper Lig’deki tüm kulüplerin harcama limitlerini ilan edeceklerini bildirdi, “Flaş transferler dönemi bitti ve hepsi disiplin altına girdiler. Tüm harcamalarını şeffaf olarak bize bildirecekler. Kulüplerin finansal yapılarını 3 yıl içerisinde düzlüğe çıkaracaklarına inanıyoruz” dedi.
27.08.2019 Süper Lig
Trabzon'dan müthiş dönüş!
Trabzon'dan müthiş dönüş! UEFA Avupa Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesinde temsilcimiz Trabzonspor, Sparta Prag'a konuk oldu. Bordo-mavililer 2-0 yenik düştüğü mücadeleyi 2-2'ye getirerek tur için avantajlı bir skorla şehre dönüyor.
8.08.2019 Trabzonspor
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi tarihi buluşma!
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi tarihi buluşma! Akşam oynanacak derbi öncesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç BJKTV - FBTV ortak yayınında bir araya geldi.
25.02.2019 Fenerbahçe
Galatasaray'ın stadı 40 stad arasında en iyisi!
Galatasaray'ın stadı 40 stad arasında en iyisi! İspanyolların spor gazetesi Marca, dünyanın en iyi 40 stadını açıkladı ve futbolseverlerin katılacağı bir anket düzenledi. Oylamanın devam ettiği ankette dün akşam saatleri itibariyle G.Saray'ın stadı Türk Telekom, aldığı oylarla ilk sıraya çıktı.
19.10.2018 Galatasaray
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a derbide jest
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a derbide jest Fenerbahçe ile Beşiktaş, kozlarını Kadıköy'de paylaştı. Dev karşılaşma 1-1 beraberlikle geride kalırken Fenerbahçe, Beşiktaşlı taraftarlara bir jest yaptı.
25.09.2018 Fenerbahçe
Motosiklet uçakla yarıştı, Atak’lar  harmandalı oynadı
Motosiklet uçakla yarıştı, Atak’lar harmandalı oynadı Heyecanla beklenen Türkiye’nin ilk uzay ve teknoloji fuarı TEKNOFEST, ziyaretçi akınıyla başladı. İstanbul’un yeni havalimanında açılan festivalde gün boyu muhteşem şovlar, yarışlar ve teknoloji yarışmaları ziyaretçilere eğlenceli saatler geçirtti
20.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Stad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.