Squid Game

Squid Game

Son dakika Squid Game haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Squid Game ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Squid Game haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Squid Game

haberleri sayfasında son dakika yaşanan squid game gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 squid game haberi bulunmuştur. Tüm squid game haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Magazin
Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu! Oyunlar değişti, ödül miktarı arttı!
Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu! Oyunlar değişti, ödül miktarı arttı! Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu. Dünyaca ünlü dijital platform, ses getiren dizi Squid Game için yeni bir duyuru paylaştı. Paylaşıma göre oyunların değiştiği Squid Game'de ikinci sezonda ödül miktarı da arttı.
17.06.2023 Televizyon
Emmy ödülleri 2022 kazananlar! Emmy ödülleri sahiplerini buldu: 74. Emmy kazananlar 2022
Emmy ödülleri 2022 kazananlar! Emmy ödülleri sahiplerini buldu: 74. Emmy kazananlar 2022 74.sü düzenlenen Emmy Ödülleri kazananları belli oldu. Farklı yapım ve oyuncuların yarıştığı gecenin sonunda en iyiler, Emmy Ödülünü kazandı. İşte, 74.Emmy Ödülleri ve kazananları...
13.09.2022 Kültür Sanat
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
'Squid Game' yıldızı HoYeon Jung son haliyle hayranlarını korkuttu!
'Squid Game' yıldızı HoYeon Jung son haliyle hayranlarını korkuttu! 'Squid Game' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Koreli oyuncu HoYeon Jung, Netflix'in hit dizisi “Squid Game”in tanıtımını yaparken 10 günde sekiz kilo verdiğini açıkladı. Son halini paylaşan ünlü oyuncuyu gören hayranları endişelendi.
23.12.2021 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti?
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti? Dünyaca ünlü arama devi Google Türkiye’de 2021 yılında en çok aranan konu ve isimleri açıkladı. Google arama trendlerinde EBA başı çekerken, aranan ünlü isimler arasında ilk sırayı Mesut Özil aldı. Peki, Google’da en çok ne arandı? 2021 yılında Türkiye en çok neyi merak etti? İşte 2021 Google arama trendleri…
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto para piyasasında rüzgar tersine döndü! Tarihi rekorun ardında gelen çöküş Bitcoin'i bırakmıyor! Ethereum, Binance Coin, Tether, Dogecoin....
Kripto para piyasasında rüzgar tersine döndü! Tarihi rekorun ardında gelen çöküş Bitcoin'i bırakmıyor! Ethereum, Binance Coin, Tether, Dogecoin.... Kirpto parada birbiri ardına sert hareketler...Tarihi rekorla yatırımcısını sevindiren Bitcoin'de başlayan düşüş devam ediyor. Uyarı üstüne uyarı yapıldı. Kripto para piyasasının en büyük oyuncusu olan Bitcoin çöküşe geçti. Bitcoin neden düşüyor? Ethereum'da son durum ne? Binance Coin, Tether, Solana, Cardano , XRP ve diğe kripto para birimleri ile ilgili son dakika gelişmeleri...
28.11.2021 Ekonomi
Squid Game dizisi Kuzey Kore'de kıyamet kopardı! Kaçakçı kurşuna dizilecek izleyen 7 öğrenci ise...
Squid Game dizisi Kuzey Kore'de kıyamet kopardı! Kaçakçı kurşuna dizilecek izleyen 7 öğrenci ise... Squid Game dizisi tüm dünyada izlenme rekorlarını kırarken Kuzey Kore'de izlenmesi kıyameti kopardı. Dizi ülkeye kaçak yollarla sokan öğrenci, sınıfta en yakın arkadaşlarıyla Squid Game'i izleyince olanlar oldu.
25.11.2021 Dünya
Ümit Davala hesabı Feghouli, Cicaldau, Diagne ve Kerem'e kesti Volkan Demirel  Squid Game'le Kim Min Jae göndermesi yaptı!
Ümit Davala hesabı Feghouli, Cicaldau, Diagne ve Kerem'e kesti Volkan Demirel Squid Game'le Kim Min Jae göndermesi yaptı! Galatasaray - Fenerbahçe maçından sonra yorumlarda bulunan Ümit Davala kaybedilen derbiyi kaçan gollere bağlarken, Volkan Demirel ise Squid Game'li Kim Min Jae göndermesinde bulundu.
21.11.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bomba gönderme
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bomba gönderme Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kritik mücadele öncesi Galatasaray taraftarları, Squid Game temalı bir koreografi hazırladı.
21.11.2021 Futbol
Teşkilat'ta ünlü dizi benzetmesi! Zehra ve Serdar'ı şoke eden satranç oyunu...
Teşkilat'ta ünlü dizi benzetmesi! Zehra ve Serdar'ı şoke eden satranç oyunu... TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinin 23. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde Zehra ve Serdar kılık değiştirerek çok gizli bir yapılanmanın içine sızıyor. İnsanların piyon olarak kullanıldığı ve öldürüldüğü satranç oyununu gören ikili büyük şok yaşıyor. Dizideki satranç sahnesi ise, Netflix'in dünya çapında fenomen olan yapımı Squid Game dizisine benzetildi.
19.11.2021 Magazin
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi...
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi... NFT yani Non-Fungible Token ülkemizde sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi oldu. Bu yıla damga vuran teknolojilerden biri NFT. Benzersiz dijital varlıklar hem futbol kulüpleri hem de sanatçıların gözdesi oldu. Yatırımcılar da bu alana yönelirken, NFT’nin büyüklüğü artmaya başladı. NFT’yi daha çok duymaya devam edeceğiz.
3.11.2021 Ekonomi
SQUID token'den büyük vurgun! Milyonların parası buhar oldu!
SQUID token'den büyük vurgun! Milyonların parası buhar oldu! Netflix'in ünlü dizisi Squid Game'den esinlenerek oluşturulan SQUID token, yalnızca 5 dakika içinde binlerce kat yükselip bir anda dibe çakılarak tarihi bir vurgunun adresi oldu. Diziyle resmi bağı bulunmayan projenin internet sitesi ve sosyal medya hesapları kapatıldı. Milyonlarca kullanıcının parası ise dakikalar içinde buhar oldu.
1.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Beyin riskli ortamlarda nasıl karar veriyor?
Beyin riskli ortamlarda nasıl karar veriyor? Son günlerde dünya çapında ilgi gören ve en çok izlenen diziler arasında yer alan Squid Game isimli dizide beynin karar alma süreçlerine ilişkin önemli detaylar dikkat çekiyor. Kumar bağımlılığı gibi bağımlılıklarda riskli davranışların hem neden hem sonuç olduğunu kaydeden Prof. Dr. Gül Eryılmaz, “Beyindeki risk analizi yapan bölgenin farklı çalışması, beynin karar verme bölgesinin etkilenmesi kumara neden olabilir. Riskli davranışlar da aynı zamanda beyinde kimyasal değişimler yapar.” dedi. Prof. Dr. Gül Eryılmaz, risk altındayken beynin rasyonel olmayan duygusal kararlar verdiğine dikkat çekerek “Beyin kararlarını mantıkla değil, duygular aracılığı ile almaktadır.” diye konuştu.
31.10.2021 Sağlık
Oğuzhan Koç'tan dikkat çeken açıklama! 'Çocuğu olan düşünsün'
Oğuzhan Koç'tan dikkat çeken açıklama! 'Çocuğu olan düşünsün' Murat Boz, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, önceki gün Etiler’de bir mekanda buluştu. Ezgi Mola ve işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı da guruba dahil olup, hasret giderdi. Oğuzhan Koç, son dönemin en çok konuşulan yapımlarından ‘Squid Game’ hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
30.10.2021 Magazin
'Dijital dünya algılarımızı yönetiyor'
'Dijital dünya algılarımızı yönetiyor' Nörobilim uzmanı ve marka danışmanı Roberto Murat Özdemir, dijital içeriklerin önemine dikkat çekerek, “Bir yerde bu içeriklere denk gelen zihin, onu asla unutmuyor ve sıradaki tercihini ondan yana kullanıyor. Bu demek oluyor ki dijital dünya, beynimize karşı kontrol mekanizması olarak kullanılabiliyor. Yani dijital dünya algılarımızı yönetiyor” dedi.
21.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray'dan flaş Gedson Fernandes ve Elneny açıklaması
Galatasaray'dan flaş Gedson Fernandes ve Elneny açıklaması Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Işıtan Gün, Gedson Fernandes ve Elneny transferleri hakkında önemli bilgiler verdi.
19.10.2021 Galatasaray
Galatasaray maçı öncesi 'Squid Game' temalı gönderme
Galatasaray maçı öncesi 'Squid Game' temalı gönderme Perşembe günü Lokomotiv Moskava ile karşılaşacak olan Galatasaray'a Rus kulübünden 'Squid Game' temalı gönderme geldi.
18.10.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Squid Game ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki squid game haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.