Spor Servisi

Spor Servisi

Son dakika Spor Servisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Spor Servisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Spor Servisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Servisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor servisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 468 spor servisi haberi bulunmuştur. Tüm spor servisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi Bu yıl 67.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen geleneksel oylamada yarışacak adaylar, 70 kişilik jürinin oyları ile belli oldu. 7 kategoride toplam 42 aday 2020’nin en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak. Bakan Kasapoğlu, “Sporu tabana yaymak bizim en önemli konumuz. Sporu bir boş zaman aktivitesi olarak görmemesi için insanları bilinçlendirme adına daha çok çalışmamız lazım. Daha çok bir araya gelmemiz lazım. 7/24 spor anlayışını egemen kılmalıyız” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sporun nabzı CNN TÜRK’te tutuluyor
Sporun nabzı CNN TÜRK’te tutuluyor CNN TÜRK Spor Servisi yeni yayın döneminde sporun nabzını tecrübeli ve dinamik kadrosuyla tutuyor. Hafta içi her gün spor bültenlerinde ve cumartesi, pazar ve pazartesi günü ekrana gelen spor programlarında sporun deneyimli isimlerini buluşturuyor, Süper Lig maç özetlerini ekrana taşıyor. CNN Türk spor ekranının tecrübeli isimleriyle yeni sezonu masaya yatırdık.
15.09.2018 Arşiv
‘Küçük Ali’ Soydan hayata veda etti
‘Küçük Ali’ Soydan hayata veda etti G.Saray ve Milli Takım’ın eski futbolcusu, Selim Soydan’ın ağabeyi Mehmet Ali Soydan 85 yaşında vefat etti
20.08.2018 Galatasaray
Fuat Akdağ NTV Spor'dan ayrıldı
Fuat Akdağ NTV Spor'dan ayrıldı NTV Spor Müdürü Fuat Akdağ 2008 yılından bu yana bünyesinde bulunduğu NTV'den ayrıldı.
14.03.2018 Televizyon
Mehmet Demirkol Fenerbahçe'nin transferini açıkladı!
Mehmet Demirkol Fenerbahçe'nin transferini açıkladı! Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Fenerbahçe'nin sezon başı da bir orta saha aradığını belirten Demirkol, "Devre arasında bir sol bek bir de 8 numara alacaklar" dedi.
27.11.2017 Fenerbahçe
NTV Spor kapanıyor iddiası
NTV Spor kapanıyor iddiası 2008 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren NTV Spor’un kapatılması için girişimlere başlandığı iddia edildi.
22.11.2017 Futbol
''Messi bile gelse Fenerbahçe'de başarılı olamaz''
''Messi bile gelse Fenerbahçe'de başarılı olamaz'' NTVSpor yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi
16.11.2017 Fenerbahçe
Mehmet Demirkol'dan bomba sözler: 'Cüneyt Çakır...'
Mehmet Demirkol'dan bomba sözler: 'Cüneyt Çakır...' NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Mehmet Demirkol önemli açıklamalarda bulundu.
14.08.2017 Beşiktaş
Veliefendi'de çifte bayram!
Veliefendi'de çifte bayram! İlki 10 Haziran 1927’de koşulan Gazi Koşusu ile bugünkü yarış arasındaki ortak nokta ikisinin de ‘Bayram günü’ olması Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına kesintisiz bir şekilde 91 yıldır koşulan bu önemli yarışın birincilik ikramiyesi 1.5 Milyon TL!
10.11.2021 At Yarışı
Mehmet Demirkol'dan bomba sözler!
Mehmet Demirkol'dan bomba sözler! Gazetemiz yazarlarından Mehmet Demirkol, spor gündemini değerlendirdi. Arda Turan'ın, gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasını sert bir şekilde yorumladı.
6.06.2017 Futbol
'Ben ne kadar başarılıysam, yönetim de o kadar başarılı'
'Ben ne kadar başarılıysam, yönetim de o kadar başarılı' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, mutlu sona ulaştıkları 2016-2017 sezonunu değerlendirdi
31.05.2017 Beşiktaş
Mehmet Demirkol: Şu an seçim olsa bir oy alamaz!
Mehmet Demirkol: Şu an seçim olsa bir oy alamaz! Mehmet Demirkol, spor gündemini değerlendirdi. Demirkol, Dursun Özbek'in şu an seçime girse bir oy alamayacağını söyledi.
15.05.2017 Galatasaray
Mehmet Demirkol: Çok acayip transferler olacak!
Mehmet Demirkol: Çok acayip transferler olacak! Usta yazar Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda gündemi değerlendirdi.
11.05.2017 Galatasaray
'Normalde bunlar Survivor takımı olur!'
'Normalde bunlar Survivor takımı olur!' Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısında Babel, Talisca ve Quaresma'dan oluşan bir hücum hattıyla çıkmaması gerektiğini söyledi.
4.05.2017 Beşiktaş
'Galatasaray Çinlilere satılırsa...'
'Galatasaray Çinlilere satılırsa...' Usta yorumcu Mehmet Demirkol, haftanın maçlarını ve spor gündemini değerlendirdi.
3.05.2017 Galatasaray
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim"
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim" Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, "2018'de Dursun Özbek aday olur ve seçilirse, genel kurul üyeliğinden istifa ederim" dedi.
1.05.2017 Futbol
İki kritik isme veryansın! 'Gurur duyun'
İki kritik isme veryansın! 'Gurur duyun' Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntv Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi
24.04.2017 Galatasaray
Demirkol'dan önemli açıklamalar! "Haksızlık var ama..."
Demirkol'dan önemli açıklamalar! "Haksızlık var ama..." Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntvspor’da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Demirkol, UEFA’nın Beşiktaş ve Lyon hakkındaki kararını da yorumladı.
20.04.2017 Beşiktaş
Mehmet Demirkol'dan flaş Sneijder sözleri!
Mehmet Demirkol'dan flaş Sneijder sözleri! Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi.
17.04.2017 Galatasaray
Mehmet Demirkol'dan Olympiakos Beşiktaş yorumu
Mehmet Demirkol'dan Olympiakos Beşiktaş yorumu Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Olympiakos ile oynayacağı maçı değerlendirdi.
9.03.2017 Beşiktaş
Demirkol: 'Bu adamda problem varsa...'
Demirkol: 'Bu adamda problem varsa...' Spor Toto Süper Lig'de yönettiği maçların ardından tartışma yaratan Cüneyt Çakır ile ilgili spor yorumcusu Mehmet Demirkol'dan değerlendirme geldi.
23.09.2021 Süper Lig
'Aziz Yıldırım'ın mutlu olduğunu görmedim'
'Aziz Yıldırım'ın mutlu olduğunu görmedim' Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Futbolun yeni efendisi Çin!
Futbolun yeni efendisi Çin! Dünyanın en kalabalık ülkesi, çılgın rakamlarla futbol piyasasını alt üst ederken, futbol dünyasından da bu kontrolsüz güce tepkiler geldi. Çin 10 yılda 50 bin futbol okulu açacağını duyururken, Çinli girişimciler de Avrupa’nın dev kulüplerine ortak olmaya başladı.
10.01.2017 Futbol
Mehmet Demirkol: 'FIFA'ya şikayet edeceğim'
Mehmet Demirkol: 'FIFA'ya şikayet edeceğim' Yorumcu Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında olay yaratacak açıklamalar yaptı.
23.09.2021 Süper Lig
Mehmet Demirkol: 'Kimse Türkiye'ye...'
Mehmet Demirkol: 'Kimse Türkiye'ye...' Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın anlaştığı iddia edilen Ryan Babel için tartışma yaratacak yorumlar yaptı...
23.09.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Spor Servisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor servisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.