Ntv Spor

Ntv Spor

Son dakika NTV Spor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NTV Spor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NTV Spor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ntv Spor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ntv spor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.502 ntv spor haberi bulunmuştur. Tüm ntv spor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı!
Al Romain Saiss'ı ver Jean Onana'yı! Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve bu kararını yönetime bildiren Romain Saiss için formül bulundu.
14.07.2023 Beşiktaş
10 milyon euro'yu getiren bu iki yıldızı alıp götürür
10 milyon euro'yu getiren bu iki yıldızı alıp götürür Beşiktaş'ta tecrübeli futbolculardan Saiss ve Valentin Rosier'in bonservis fiyatları belli oldu. Siyah Beyazlı yöneticiler bu iki yıldızdan 10 milyon euro gelir elde etmek istiyor.
27.05.2023 Beşiktaş
İsmail Çipe sosyal medya hesabından paylaştı: Çıktık geliyoruz inşallah
İsmail Çipe sosyal medya hesabından paylaştı: Çıktık geliyoruz inşallah Galatasaray'ın tecrübeli kalecilerinden İsmail Çipe deprem felaketi sonrası arama kurtarma çalışmalarına katıldı.
8.02.2023 Şampiy10
Bursaspor'dan sonra bir türlü buluşamıyorlardı! Ozan Tufan Beşiktaş'ta...
Bursaspor'dan sonra bir türlü buluşamıyorlardı! Ozan Tufan Beşiktaş'ta... Beşiktaş, Şenol Güneş'in Bursaspor ve milli takımdan öğrencisi olan Ozan Tufan için Hull City ile masaya oturdu.
5.01.2023 Beşiktaş
Galatasaray derbisi öncesi Ghzzal depremi! İstanbul'dan ayrıldı
Galatasaray derbisi öncesi Ghzzal depremi! İstanbul'dan ayrıldı Galatasaray derbisi için hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal depremi yaşanıyor. Cezayirli yıldız futbolcu tedavi olmak için Katar'a gitti.
1.11.2022 Beşiktaş
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
NTV Spor duyurdu! Tam 6 dev kulüp peşinde! İşte o takımlar
NTV Spor duyurdu! Tam 6 dev kulüp peşinde! İşte o takımlar Rıdvan Yılmaz'ı Alman kulübü Frankfurt'a göndermeye hazırlanan Beşiktaş'ta bir ayrılık daha... Siyah beyazlı yönetimin tam 6 dev kulübün transfer listesinde bulunan Ersin Destanoğlu'nu Avrupa'ya göndermeye hazırlandığı bildirildi.
12.06.2022 Beşiktaş
Mehmet Aurelio Fenerbahçe'ye geri dönüyor!
Mehmet Aurelio Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Süper Lig'de yeni sezon için takımı Jorge Jesus'a emanet eden Fenerbahçe'de, Mehmet Aurelio da geri dönüyor. İşte gelişmeler... (NTV Spor)
9.06.2022 Fenerbahçe
26 yıl sonra gelen Fatih Terim itirafı
26 yıl sonra gelen Fatih Terim itirafı NTV'de 'Kırılma Anı' programında Emek Ege'nin sorularına içtenlikle cevap veren Aykut Kocaman "96'da Fatih Terim, ben ve Oğuz için 'kapımız size açık' dedi ama Galatasaray'a gitsek herkes kaybederdi." itirafında bulundu.
18.04.2022 Süper Lig
39 yaşındaki Atiba'dan yeni sözleşme açıklaması
39 yaşındaki Atiba'dan yeni sözleşme açıklaması Beşiktaş'la sezon sonunda kontratı bitecek olan Atiba "Kendimi fiziki açıdan iyi hissediyorum. Futbol oynayacak enerjim hâlâ var" ifadelerini kullandı.
12.04.2022 Beşiktaş
Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi edilecek? İstanbul Valiliği Galatasaray Spor Kulübü'ne dava açtı!
Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi edilecek? İstanbul Valiliği Galatasaray Spor Kulübü'ne dava açtı! İstanbul Valiliği, 26 Mart tarihinde gerçekleştirilen mali genel kurulunda usulsüzlük tespit etti ve dava açtı. Söz konusu gelişmenin ardından Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi edilecek?
8.04.2022 Futbol
Ergün Penbe'den Fatih Terim'e yaylım ateşi! 'Hangi teknik direktörü yetiştirdi?'
Ergün Penbe'den Fatih Terim'e yaylım ateşi! 'Hangi teknik direktörü yetiştirdi?' Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe Fatih Terim hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Penbe tecrübeli teknik adam için 'O hangi hocayı yetiştirdi?' eleştirisinde bulundu.
27.12.2021 Galatasaray
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi Marcel Tisserand şoku
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi Marcel Tisserand şoku Süper Lig'in 17. haftasında derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek olan Fenerbahçe'de Marcel Tisserand şoku yaşanıyor.
18.12.2021 Futbol
Altay Bayındır'ın sahalara dönüş tarihi belli oldu
Altay Bayındır'ın sahalara dönüş tarihi belli oldu Konyaspor maçında köprücük kemiği kırılan milli kaleci Altay Bayındır'ın ocak ayında sahalara geri dönüş yapabileceği öğrenildi.
12.11.2021 Fenerbahçe
TFF'den Galatasaray'a ret!
TFF'den Galatasaray'a ret! Lokomotiv Moskova maçı için tam kapasite başvurusunda bulunan Galatasaray'a TFF'den ret yanıtı geldi.
3.11.2021 Galatasaray
Yılmaz Vural'ın milli takım paylaşımı sosyal medyayı salladı
Yılmaz Vural'ın milli takım paylaşımı sosyal medyayı salladı Milli Takım teknik direktörlüğüyle adı anılan Yılmaz Vural ve Samet Aybaba'dan açıklama geldi.
11.09.2021 Futbol
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli Takım yeni teknik direktörü Okan Buruk mu?
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli? Milli Takım yeni teknik direktörü Okan Buruk mu? Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu'nun Okan Buruk ile anlaştığı iddia edildi. Peki, Okan Buruk kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.09.2021 Gündem
Moussa Dembele'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması
Moussa Dembele'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması Yeni sezonda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Lyon'da forma giyen Moussa Dembele ile anılırken oyuncunun menajerinden açıklama geldi.
22.08.2021 Futbol
Batshuayi'nin İstanbul'a geliş tarihi belli oldu
Batshuayi'nin İstanbul'a geliş tarihi belli oldu Beşiktaş'ın transferinde sona geldiği Batshuayi hazırlık maçında 5 gol birden attı. Yıldız golcü 17 Ağustos'ta İstanbul'da olacak.
16.08.2021 Beşiktaş
İmzaların neden atılmadığı ortaya çıktı! Şaşırtan talep
İmzaların neden atılmadığı ortaya çıktı! Şaşırtan talep Ahmet Nur Çebi tarafından 3 yıllık kontrat yapılmak istenen Sergen Yalçın'ı 1 yıllık sözleşme istediği ortaya çıktı.
7.06.2021 Beşiktaş
Burak Yılmaz'ın koridordaki görüntülerini yayınladılar! 'Göreceksiniz'
Burak Yılmaz'ın koridordaki görüntülerini yayınladılar! 'Göreceksiniz' Fransız Canal + Televizyonu Lille - St Ettien maçından sonra Burak Yılmaz'ın koridor görüntülerini yayınladı. Paylaşılan videoda yıldız futbolcu arkadaşlarına ""Endişelenmeyin, gelecek hafta biz şampiyon olacağız! Göreceğiz, göreceksiniz. Biz şampiyon olacağız, herkese karşı biz olacağız!" sözlerini sarfetti.
18.05.2021 Fransa
Badou Ndiaye, Fatih Karagümrük'te!
Badou Ndiaye, Fatih Karagümrük'te! Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, Badou Ndiaye'yi Stoke City'den kiraladı.
27.09.2020 Futbol
Ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti
Ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti Uzun süredir kanserle mücadele eden spor spikeri Emre Gönlüşen hayatını kaybetti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cristiano Ronaldo Juventus'tan ayrılabilir! Yeni takımı...
Cristiano Ronaldo Juventus'tan ayrılabilir! Yeni takımı... Fransız basını, Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in Portekizli yıldız için Paris Saint-Germain ile görüşeceğini iddia etti.
9.08.2020 Futbol
Hasan Ali Kaldırım, Başakşehir ile prensipte anlaştı!
Hasan Ali Kaldırım, Başakşehir ile prensipte anlaştı! Fenerbahçe ile sözleşmesinin sonuna gelen Hasan Ali Kaldırım, Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardı.
26.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ntv Spor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ntv spor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.