Teknoloji harikası hızın zirvesi rüya otomobiller! Fiyatları 'yok artık' dedirtti: İşte dünyanın en pahalı spor otomobilleri
Teknoloji harikası hızın zirvesi rüya otomobiller! Fiyatları 'yok artık' dedirtti: İşte dünyanın en pahalı spor otomobilleri Otomobiller hayatımızın ayrılmaz bir parçası. İlk araba icat edildiğinden bu yana teknoloji çok hızlı ilerledi ve binek arabalar bu teknolojiye çok hızlı uyum sağladı. Günümüzde otomobiller bazı insanlar için ulaşım aracı olurken bazı insanlar için ise yaşam biçimi haline geldi. Arabaya tutku ile bağlı olan insanların gözbebeği genellikle spor arabalar olmuştur. Aston Martin Vulcan, Ferrari F60 America, Pagani Huayra BC, LaFerrari FXX K, ugatti Veyron by Mansory Vivere bunlardan sadece bir kaçı...
17.08.2022 Ekonomi
126 bin liraya aldığı spor araca 1.5 milyon lira teklif ettiler!
126 bin liraya aldığı spor araca 1.5 milyon lira teklif ettiler! Trabzon’da 6 yıl önce 126 bin liraya satın aldığı spor arabaya 700 bin lira harcayarak modifiye eden Mustafa Çağılcı (38), 1,5 milyon lirayı bulan teklifleri geri çevirip, aracını satmadığını söyledi.
30.07.2020 Yaşam
Peugeot elektrikli spor otomobil üretecek
Peugeot elektrikli spor otomobil üretecek Fransız otomobil üreticisi Peugeot, 2020 yılından itibaren yeni elektrikli bir spor otomobil modeli üreteceğini açıkladı.
20.10.2018 Otomobil
Bikinisi ile spor arabaya binince
Bikinisi ile spor arabaya binince Pagani Huayra, SRT Viper, Lexus LFA, Hellcat Challenger, Porsche 918 Spyder gibi süper spor arabaların yolcu koltuğuna oturan model August Ames bikinisi ile zor anlar yaşadı.
7.06.2015 Yaşam
Spor arabanın kadınlar üzerindeki etkisi
Spor arabanın kadınlar üzerindeki etkisi Spor arabanın kadınlar üzerindeki etkisi
10.08.2014 Yaşam
Spor araba sefası kabusa döndü
Spor araba sefası kabusa döndü ANTALYA’da içinde eğlence kulübü çalışanlarının bulunduğu üstü açık spor otomobil, aşırı hız nedeniyle orta refüjden karşıya geçip taklalar attı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.
12.06.2014 Yaşam