Sponsor

Sponsor

Son dakika sponsor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sponsor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sponsor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sponsor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sponsor gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.380 sponsor haberi bulunmuştur. Tüm sponsor haberleri aşağıda listelenmiştir.
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada parkurunda koşulacak. Peki, İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
20.04.2024 Gündem
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan'ın son durumu belli oldu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan'ın son durumu belli oldu Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçta sakatlanan Kaan Ayhan'ın durumu belli oldu.
9.03.2024 Galatasaray
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar
NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu. Öğrencilerin insan gücüyle çalışan bir aracı tasarlayıp üretmesi beklenen ve Ay yüzeyinin simülasyonuyla yapılacak yarışmadan iyi bir derece almak için hız kesmeden çalışmalarını sürdüren takım, aracın imalat süreci için de sponsor desteği bekliyor. Nisan ayında ABD’de Marshall Space Flight Center’da Türkiye’yi temsil edecek takımın kaptanı Muhammed Şükrü Açıkbaş, “Bunu yapabilecek potansiyele sahip olduğumuzu biliyoruz. Biz insanlara bunu yapabileceğimizi göstermeye çalışıyoruz. NASA ile başladık, uluslararası alanda olmamız gerekiyor. NASA gibi bu alanın en iyilerinden olan kurumda Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarının yer alması gerekiyordu, biz de gereğini yaptık" dedi.
25.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı depremi! Haftalarca forma giyemeyecek
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı depremi! Haftalarca forma giyemeyecek Trabzonpor maçında sakatlanan Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın sol alt arka adale grubunda kısmi yırtık tespit edildi. Abdülkerim Bardakcı yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
23.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması! Ameliyat oldu
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması! Ameliyat oldu Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi nedeniyle operasyon geçirdiğini açıkladı.
30.12.2023 Galatasaray
Take Off İstanbul için geri sayım başladı
Take Off İstanbul için geri sayım başladı Uluslararası bir startup zirvesi olan Take Off, bu yıl 6.kez girişimcileri, yatırımcıları, mentorları ve girişim ekosisteminin tüm oyuncularını bir araya getirecek. 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenecek zirveye katılmak isteyenler için kayıtlar da devam ediyor.
2.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray'a Manchester United maçı öncesi Davinson Sanchez şoku
Galatasaray'a Manchester United maçı öncesi Davinson Sanchez şoku Şampiyonlar Ligi'nde kritik Manchester United maçı öncesi Galatasaray'a kötü haber geldi. Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Davinson Sanchez'in durumu hakkında bir açıklama yayınladı.
27.11.2023 Galatasaray
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluşacak
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluşacak Uluslararası girişim ekosisteminin buluşma noktası Take Off Girişim Zirvesi 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek.
24.11.2023 Bilim ve Teknoloji
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma
IAAPA Expo'da üç önemli anlaşma Şehir mimarisi alanında faaliyet gösteren Outdoor Factory, IAAPA Expo'dan üç anlaşmayla döndü. Şirket Kuzey Amerika, Güney Amerika'da ve Hindistan’da yapılacak üç projeye imza atıldığını duyurdu.
23.11.2023 Ekonomi
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.
25.09.2023 Ekonomi
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ABD merkezli fast food restoran zinciri KFC arasında Voleybol 1. Ligi ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.
5.09.2023 Diğer Sporlar
Türk Kanser Derneği'den, Epigenetik Kongresi'ne destek
Türk Kanser Derneği'den, Epigenetik Kongresi'ne destek Türk Kanser Derneği, erken teşhisin hayati önemine vurgu yaparken bu amaçla genlerin potansiyel yatkınlıklarını anlayarak hastalıklara karşı önlem alabilme fırsatını sunan epigenetik alanındaki çalışmaları desteklediklerini belirtti. 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. Uluslararası Epigenetik Kongresi'nin önemine dikkat çekildi.
30.08.2023 Gündem
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.
30.08.2023 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
TEKNOFEST Ankara başlıyor
TEKNOFEST Ankara başlıyor Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanında gerçekleşecek.
29.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir? Yaren Çakar, canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a söylediği sözler nedeniyle gündeme geldi. Çakar'ın, Ali Yiğit Buruk'un fotoğraflarına bakarak kötü ifadeler kullanması Galatasaray taraftarlarını kızdırırken, Yaren Çakar, taraftarların sert sözleri sonucu özür dileyip hesabını kapattı. Olayın gündeme gelmesinin ardından “Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?” sorularını yanıtı araştırılmaya başlandı.
28.08.2023 Gündem
Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret! Yaren Çakar: Ayıp bir şey değil ki
Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret! Yaren Çakar: Ayıp bir şey değil ki Sosyal medya yayıncısı Yaren Çakar, canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret etti. Yayın sonrasında özür açıklaması yayınlarken sponsor desteğini kaybettiği öğrenildi
28.08.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sponsor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sponsor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.