Gazete Vatan Logo
EskişehirEskişehirspor'da başkanlık için yeni isim öne çıktı! Mevcut yönetime 'dinlenin' mesajı verildi

Eskişehirspor'da başkanlık için yeni isim öne çıktı! Mevcut yönetime 'dinlenin' mesajı verildi

Eskişehirspor'da başkanlık için yeni isim öne çıktı! Mevcut yönetime 'dinlenin' mesajı verildi

Eskişehirspor’da olağanüstü seçimli genel kurul süreci gündeme geldi. Kulüp yönetiminde değişim hazırlığı yapılırken, yeni başkanlık için Halil Ünal isminin öne çıktığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Eskişehirspor’da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kulübün olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için hazırlıkların başladığı öğrenildi. Sürecin, yönetim değişikliğini de beraberinde getirebileceği konuşuluyor. Bir süredir kulübün mali genel kurul tarihinin açıklanması beklenirken, resmi bir duyurunun yapılmaması dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre bu ertelemenin arkasında yönetim değişikliğine yönelik yürütülen temaslar yer alıyor.

Kulüp çevrelerinden gelen bilgilere göre, şehirdeki bazı isimlerin Eskişehirspor yönetiminde değişim için bir süredir görüşmeler yaptığı ifade edildi. Bu kapsamda mali genel kurul sürecinin de beklemeye alındığı ileri sürüldü.

İddiaya göre iki sezondur kulübü yöneten mevcut Başkan Ulaş Entok ve yönetimine “dinlenin” yönünde mesaj iletildi. Bu gelişme, kulüp içinde yeni bir yapılanma sürecinin başladığı şeklinde yorumlandı.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizifavorilerinize ekleyin.

Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Eskişehirspor’un yeni dönem başkanlığı için Halil Ünal isminin ön plana çıktığı iddia edildi. Sürece ilişkin bazı siyasi ve kulüp destekçilerinin Ünal ile temas kurduğu ve destek sözü verdiği belirtiliyor. Ana sponsor ETİ’nin de yeni yapılanmaya destek verebileceği konuşuluyor.