Soyguncu

Soyguncu

Son dakika soyguncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soyguncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soyguncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soyguncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soyguncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 soyguncu haberi bulunmuştur. Tüm soyguncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi!
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi! Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
İran’da 5 soyguncu idam edildi
İran’da 5 soyguncu idam edildi İran’ın farklı eyaletlerinde 14 ayrı silahlı soygun gerçekleştiren 5 kişi, idam edildi.
1.01.2024 Dünya
Ünlü YouTuber turist avcılarının eline düştü! Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu
Ünlü YouTuber turist avcılarının eline düştü! Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu İzmirli YouTuber, seyahat ve video çekimi için gittiği Şili'de, 3 kişi tarafından şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu. Bankanın güvenlik kameralarına da yansıyan soygunun ardından hırsızlardan şikayetçi olan genç yayıncı, Şilili polislerin hırsızları tanımasına rağmen bir şey yapmadıklarını öne sürerek, "Polisler kaybettiğim paralara bakıp bakıp güldüler" dedi.
10.10.2023 Yaşam
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar Fenomen dizi ‘La Casa De Papel’deki gibi sürrealist ressam Salvador Dali maskelerini takarak silahla kuyumcu soymaya çalışan 2 soyguncu kamera görüntülerinden yakalanarak tutuklandı. Aramalarda Dali maskeleri de ele geçti.
31.08.2023 Yaşam
Dolandırıcılardan depremzedeye tuzak! Hem kredi çektiler hem de parasını aldılar
Dolandırıcılardan depremzedeye tuzak! Hem kredi çektiler hem de parasını aldılar Osmaniye’de yaşayan 73 yaşındaki depremzede Mustafa Can, telefon dolandırıcıları tarafından hem birikmiş parası hem de adına kredi çekilerek 410 bin TL'si dolandırıldı.
12.05.2023 Yaşam
Çekmeköy'de oyuncak silahla banka soygunu
Çekmeköy'de oyuncak silahla banka soygunu Çekmeköy'de bir bankanın şubesine giren şüpheli silah tehtidiyle kasadaki 130 bin lirayı alıp kaçtı. Bankadaki polis memuru ve çevredekiler kovalamaca sonucu şüpheliyi paralarla birlikte yakaladı. Şüphelinin bankaya girdiği sırada elinde olan silahın ise oyuncak silah olduğu öğrenildi.
28.02.2023 Yaşam
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
9.12.2022 Magazin
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu Taner Tolga Tarlacı, "Tutuklandım" mesajından aylar sonra sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Cezaevinden çıktığını duyuran eski Survivor yarışmacısı, sevenlerinden acil cep telefonu istedi. Kendine 3T' lakabını takan Tarlacı'nın, cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu haberi kısa sürede gündem olmuştu.
9.12.2022 Magazin
Kuyumcu ile soyguncular arasında silahlı çatışma! 1 ölü, 1 yaralı
Kuyumcu ile soyguncular arasında silahlı çatışma! 1 ölü, 1 yaralı Tayland'da gerçekleşen soygun girişimini kuyumcu püskürttü. Tak eyaletinde bir kuyumcu dükkanı sahibinin soygun girişiminde bulunan 4 hırsıza ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
8.12.2022 Dünya
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp,  markete giren soyguncu, paraları isterken tabancayla bir el ateş etti. Market işletmecisi koltuğundan kalkıp kaçınca, hırsız da korkup soygun yapmadan kaçtı.
5.12.2022 Yaşam
Meksika’da silahlı adam trafikteki araçları soydu
Meksika’da silahlı adam trafikteki araçları soydu Meksika’nın başkenti Mexico City’nin Santa Fe bölgesinde silahlı bir adam trafikteki araçları soydu.
4.11.2022 Dünya
Beyrut’ta bankaya girerek çalışanlarını rehin almıştı gerçek ortaya çıkınca kahraman oldu!
Beyrut’ta bankaya girerek çalışanlarını rehin almıştı gerçek ortaya çıkınca kahraman oldu! Dünyanın gözü Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen banka baskınındaydı. Bir bankaya girip insanları rehin alan ve üzerine benzin dökerek kendini yakmakla tehdit eden adamsa bir anda halk kahramanı oldu. Banka baskıncısından kahramana dönüşen adamın hikâyesi de en az Lübnan ve Beyrut’un hikâyesi kadar hüzünlü…
12.08.2022 Dünya
Hollanda'da Türk kadın, fırına giren satırlı hırsızı bezle kovaladı
Hollanda'da Türk kadın, fırına giren satırlı hırsızı bezle kovaladı   Hollanda'nın Deventer kentinde yaşayan 48 yaşındaki Latife Peker, oğluna ait fırına gelen satırlı soyguncuyu elindeki toz beziyle kovaladı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan anlar, Hollanda medyasında da gündem oldu.
28.07.2022 Haber
Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün iddiası! Sarı-kırmızılıların planları '2 soyguncu' üzerine...
Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün iddiası! Sarı-kırmızılıların planları '2 soyguncu' üzerine... Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Kerem Aktürkoğlu, 2016/17'den sonra bir ilki başarırken sarı kırmızılı ekip ise bu sezonun en iyi istatistiklerinden bazılarına imza attı. Hürriyet Gazetesi spor yazarı Uğur Meleke'nin Kerem Aktürkoğlu & Yunus Akgün iddiası Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
17.05.2022 Galatasaray
Boris Yeltsin'in Putin planı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Ona Manomakh tacını vermek istiyordum'
Boris Yeltsin'in Putin planı yıllar sonra ortaya çıktı! 'Ona Manomakh tacını vermek istiyordum' Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Vladimir Putin’le ilgili farklı iddialar ortaya atılmaya başladı. Şu günlerde dünyanın en fazla konuştuğu isimlerden olan Putin hakkındaki gerçekler, Rusya eski Devler Başkanı Boris Yeltsin’in günlüklerinde ortaya çıktı. Yeltsin, ‘sert, soğuk ve savaşçı’ olarak nitelediği ve ‘siyasi varisim’ dediği Putin’in önce başbakan sonra da devlet başkanı olması için nasıl plan yaptığını detaylarıyla anlatmıştı.
20.03.2022 Dünya
Kağıthane’de kuyumcu soygunu! 1 milyon liralık altını alıp kaçtılar
Kağıthane’de kuyumcu soygunu! 1 milyon liralık altını alıp kaçtılar Kağıthane’de araçla gelen maskeli 4 soyguncu, otomatik silahlarla girdiği kuyumcuda çalışanı silah doğrultarak etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çaldı. Gaspçılar havaya ateş açıp kaçarken, soygun anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.
8.03.2022 Gündem
Nöbetçi eczaneyi soymaya çalışan hırsızın etkisiz hale getirildi
Nöbetçi eczaneyi soymaya çalışan hırsızın etkisiz hale getirildi Ankara'nın Çankaya ilçesinde, nöbetçi eczaneye soygun girişiminde bulunan bıçaklı kişi, eczacı ve teknisyeni tarafından etkisiz hale getirildi. O anlar ise eczanenin güvenlik kamerasına yansıdı.
6.03.2022 Gündem
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları!
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şiddet ve korku uyandırıcı unsurların yoğun olarak kullanıldığı belirlenen haber kanalı ile yayınlarında argo ve eleştiri sınırını aşan ifadeler içeren TV ve radyo kanalları hakkında yaptırım uygulandığını açıkladı. RTÜK ayrıca, internet üzerinden yayıncılık yapan lisanssız kuruluşlara lisans başvurusu yapmaları için 72 saat süre tanındığını duyurdu.
8.12.2021 Gündem
Bursa'da kuyumcu soydu, altın sayarken böyle yakalandı
Bursa'da kuyumcu soydu, altın sayarken böyle yakalandı Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, bir kuyumcudan 100 bin TL değerinde altın çalan silahlı soyguncu K.İ. (24), polisin 6 saatlik takibi sonucu, İstanbul'da 3 suç ortağıyla birlikte altınları sayarken yakalandı. Silahlı soygun anları, iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.
11.11.2021 Yaşam
Kuyumcu çalışanını öldürüp 2 kilo altını alarak kaçtı
Kuyumcu çalışanını öldürüp 2 kilo altını alarak kaçtı Antalya'da kuyumcu dükkanına giren kar maskeli soyguncu, iş yeri çalışanı Abuzer Atakan Gür'ü (48) tabancayla öldürüp yaklaşık 2 kilo altını alarak kaçtı.
29.10.2021 Gündem
Özgür Balakar kimdir? TikTok fenomeni Özgür Balakar kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç?
Özgür Balakar kimdir? TikTok fenomeni Özgür Balakar kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç? Demet Akalın'ın kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi. Demet Akalın'ın yaşanan olayın ardından ardından sitemde bulunması üzerine Özgür Balakar'dan açıklama geldi. Özgür Balaka"Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun..." açıklamasını yaptı. Peki, Özgür Balakar kimdir? İşte tiktok fenomeni Özgür Balakar hakkında bilgiler
31.03.2021 Gündem
Demet Akalın’a TikTok şoku! İsyan etti...
Demet Akalın’a TikTok şoku! İsyan etti... Şarkıcı Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira, TikTok canlı yayınında bilmeden bastığı para gönderme butonlarıyla izlediği kişiye tamı tamına 7 bin TL gönderdi. Kredi kartındaki ödemeleri görünce şok yaşayan Akalın ise "Bu nasıl bir sahtekarlık, dolandırıcılık bu" diye isyan ederek tüm anne ve babaları uyardı.
30.03.2021 Magazin
İstanbul'da kuyumcuda soyguncu dehşeti! Boğazından ve karnından bıçakladı
İstanbul'da kuyumcuda soyguncu dehşeti! Boğazından ve karnından bıçakladı İstanbul Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde kuyumcu dükkanına giren saldırgan kuyumcuyu boğazından ve karnından bıçakladı. Yaralı kuyumcu hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Saldırganı yan dükkandan gelen esnaf etkisiz hale getirdi.
25.12.2020 Gündem
Başkentte bankada soygun girişimi! Bir kişi yaralandı
Başkentte bankada soygun girişimi! Bir kişi yaralandı Ankara'da sabah saatlerinde meydana geldiği öğrenilen bankada soygunu girişimi esnasında güvenlik görevlisinin müdahalesi sonucunda şahıs kıskıvrak yakalandı. Bu esnada bir vatandaşın da yaralandığı öğrenildi.
14.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Soyguncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soyguncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.