Şovmen

Şovmen

Son dakika şovmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şovmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şovmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şovmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şovmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.148 şovmen haberi bulunmuştur. Tüm şovmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı!
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.
10.04.2024 Magazin
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi!
Oyuncu Kaan Taşaner, Seray Dura ile görüntülendi! Oyuncu Kaan Taşaner, şovmen Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın yeğeni Seray Dura ile Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
10.04.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı Başarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşadığı Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
25.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor! Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı Şovmen Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelen Çiğdem Tunç, katıldığı programda kendi hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tunç, ayrıca Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da açıkladı.
15.03.2024 Magazin
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’ Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç katıldığı programda hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunurken Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da itiraf etti.
14.03.2024 Magazin
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz Şovmen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Yürüyüşe çıkan Beyaz Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beyaz Show ile ilgili de konuşan ünlü isim, “İnsanlar, 'Yine aynı şey mi?' demesinler” diye çok çalıştıklarını söyledi.
28.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem... Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la aşk pozu paylaştı. Evliliğe sıcak bakan ve yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'e sevgilisinden çok sevindiği bir hediye gelmişti. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la bir paylaşım yaptı. Ünlü şovmenin "Sevgilim" notunu düştüğü paylaşımına "Maşallah" yorumları yağdı!
19.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım'
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım' Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Sevgilisini doğum gününü gece yarısında pastayla kutlayan Gülseren Ceylan, ünlü şovmen için duygusal bir yazı da paylaştı.
8.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Kısa bir süreliğine ayrılan ancak geçtiğimiz ay tekrar bir araya gelen ikiliden Erbil, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
1.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi Şovmen Mehmet Ali Erbil (66) ile kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan, sosyal medyada yayınladıkları romantik pozla aşklarına ikinci şansı verdiklerini ilan ettiler.
6.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım 66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandırmıştı. Biten ilişkinin ardından Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil hakkında ‘ciddi ilişki yaşanacak biri değilmiş’ yorumunu yaparken Mehmet Ali Erbil de dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. İkilinin ayrılığı kısa sürdü.
4.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor:  'Her şeyin yalanmış'
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor: 'Her şeyin yalanmış' Genç aşkı Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansımıştı. Sevgili oldukları konuşulan ikiliden ünlü şovmen, bu iddiaları yalanlamıştı. Bunun üzerine sinirlenen Çiçek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.12.2023 Magazin
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı Ekranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiyor. Ünlü şovmen, kızının pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.
14.11.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! İşte ünlü şovmenin sağlık durumu
Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! İşte ünlü şovmenin sağlık durumu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil eğlence dönüşü trafik kazası geçirdi. Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil, önceki gece Arnavutköy’deki bir balıkçıda sosyal medya fenomeni genç kızlarla yemek yedi. Çıkışta samimi açıklamalarda bulundular. Mehmet Ali Erbil evine dönerken trafik kazası geçirdi. Ünlü şovmenin arabası ağır hasar aldı.
8.11.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayınındayken bir anda hüngür hüngür ağladı!
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayınındayken bir anda hüngür hüngür ağladı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile magazin gündeminin dilinen düşmüyor. Çift şu sıralar evlilik hazırlıkları yapıyor. Erbil, Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken gözyaşlarını tutamadı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
30.10.2023 Magazin
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu Şovmen Mehmet Ali Erbil (66), evlenme hazırlığı yaptığı kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan ile İstinye'de objektiflere yansıdı. "Erbil'den ev istediği" haberi magazin gündemine bomba gibi düşen Ceylan, kısa süreli de olsa ayrılığı doğrularken, iddialar hakkında ise ilk kez konuştu.
11.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan çifti ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
10.10.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in evleneceği tarih belli oldu
Mehmet Ali Erbil'in evleneceği tarih belli oldu 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in evleneceği tarih ve yer belli oldu.
7.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. İddialar sonrası Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi.
3.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü şovmen yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'le arasındaki dikkat çeken telefon görüşmesini de anlattı.
29.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifini kameralar karşısında böyle yaptı
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifini kameralar karşısında böyle yaptı Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dün sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
28.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi şok eden itiraf! 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor
Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi şok eden itiraf! 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil'in (66), Gülseren Ceylan'la (26) nikâh masasına oturmaya hazırlandığı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Daha önce beş kez evlenip boşanan Erbil ile mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten genç kadın, canlı yayında dikkat çeken itiraflarda bulundu.
26.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şovmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şovmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.