Sosyal Yardım Desteği

Sosyal Yardım Desteği

Son dakika Sosyal yardım desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sosyal yardım desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sosyal yardım desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Yardım Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal yardım desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 950 sosyal yardım desteği haberi bulunmuştur. Tüm sosyal yardım desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye sosyal yardım desteği! Detaylar açıklandı
Emekliye sosyal yardım desteği! Detaylar açıklandı TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacına ilişkin tespit ve önerilere yer verdi. Bunlardan öne çıkanlar şöyle: Yaşlılarda bakımın maliyetini ve diğer ihtiyaçlarını karşılamada emekli maaşının yetersiz kaldığı durumlarda yaşlıların sosyal yardım hizmetlerinden yararlanmaları ve devamlılığı sağlanması gerekli.
31.01.2023 Emekli
Eşi vefat etmiş kadınlara konut desteği başvuru şartları ne, destek miktarı ne kadar? Çocuk sayısı kaç olmalı?
Eşi vefat etmiş kadınlara konut desteği başvuru şartları ne, destek miktarı ne kadar? Çocuk sayısı kaç olmalı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan eşi vefat etmiş kadınlara destek! 300 bin TL konut desteği verilecek. Başvuru şartlarını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı. Peki, Eşi vefat etmiş kadınlara konut desteği başvuru şartları ne? Çocuk sayısı kaç olmalı? Eşi vefat etmiş kadınlara sosyal yardım desteği ne kadar? İşte detaylar…
24.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim yardımından sonra bir destek daha! Paralar hesaba yatıyor! 12 ay boyunca ödenecek
Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim yardımından sonra bir destek daha! Paralar hesaba yatıyor! 12 ay boyunca ödenecek Paralar hesaba yatıyor. Milyonlarca kişiye doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim desteği ödenecek. 'Türkiye Aile Destek' projesi kapsamında hak sahiplerine ödemeler önümüzdeki günlerde yatırılacak. Milyonlarca ihtiyaç sahibinin dört gözle beklediği aile destek paketinden 4 milyon hane faydalanacak. Hanelerin gelir durumlarına göre aylık 450-550-600 lira arasında destek verilecek. Destekler 12 ay boyunca sağlanacak. İşte milyonlarca vatandaşı kapsayan destek paketi ile ilgili tüm detaylar...
18.07.2022 Ekonomi
Aile destek programı nedir, e devlet başvurusu nasıl yapılır, kimlere verilir, şartları ne? Aile destek ödemesi ne zaman yapılacak?
Aile destek programı nedir, e devlet başvurusu nasıl yapılır, kimlere verilir, şartları ne? Aile destek ödemesi ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 15 milyar liralık "Türkiye Aile Destek Programı" başvuruları bugün başladı. E-Devlet üzerinden yapılacak başvurular sonucunda yılda yaklaşık 4 milyon hanenin bu destek programından yararlanacağını belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Hanelerin gelir durumlarına göre belli birtakım şartları var. Aylık 450, 550, 600 lira olmak üzere üç segmentte destek vereceğiz. Yıllık 5 bin 400 ila 7 bin 200 lira arasında değişecek" dedi. Peki, Aile destek programı nedir, aile destek ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir?
28.06.2022 Ekonomi
1100 TL yardım sorgulama e devlet ekranı! 1100 TL yardım kimlere verilecek, sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte 1100 TL yardım başvurusu detayları…
1100 TL yardım sorgulama e devlet ekranı! 1100 TL yardım kimlere verilecek, sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte 1100 TL yardım başvurusu detayları… 1100 TL yardım kimlere verilecek, alanlar tekrar alacak mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1100 TL sosyal yardım ödemesi yapılacağını duyurmasının ardından, sosyal desteğe yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, 1100 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?
3.05.2021 Gündem
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu!
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu! Ülke genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma kararının ardından hükümet pek çok yeni destek paketini devreye aldı. Vatandaşa pandemi sosyal destek başvurularının yanı sıra esnafa kira desteği, gelir kaybı desteği ve ciro desteği gibi yardımlar veriliyor. Buna göre emekli ikramiyeleri 1.100 TL’ye çıkarılırken, esnafa verilen kira desteği süresi de 1 ay uzatıldı. TESKOMB ve Halkbank aracılığıyla esnafa kullandırılan kredilerin taksit ödemeleri, daha sonra tahsil edilmek üzere TESKOMB tarafından bankaya ödendi. KOSGEB vasıtasıyla, toplamda 5 milyar lira bütçeli yeni bir destek programı başlatıldı. Peki, Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? Esnafa kira desteği başvurusu nereden yapılır? Pandemi desteği başvuru şartları ne? Gelir kaybı desteği ve ciro desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte tam kapanma desteği ile ilgili tüm detaylar...
2.05.2021 Ekonomi
Yardım başvurusu 2021! Pandemi yardımı nasıl alınır, 1100 TL sosyal yardım parası başvurusu nasıl yapılır?
Yardım başvurusu 2021! Pandemi yardımı nasıl alınır, 1100 TL sosyal yardım parası başvurusu nasıl yapılır? Yardım başvurusu nasıl yapılır? 1100 TL pandemi sosyal destek yardımı başvuruları hakkındaki aramalar arttı. Pandemi süreciyle başlayan sosyal destek yardımı hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Erdoğan, "İhtiyaç sahibi hanelere 1000 lira verilen nakdi yardımı 1100 liraya çıkartarak yeniden başlatıyoruz." dedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara verilen ödemeler E-Devlet üzerinden TC Kimlik Numarası ve şifre girişi ile başvuru yapıldıktan sonra alınacak. 1100 TL pandemi başvurusu nasıl yapılır? İşte yardım başvuru 2021 detayları…
30.04.2021 Çalışma Hayatı
Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor! Ödemeler başladı, hemen...
Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor! Ödemeler başladı, hemen... Yüz binlerce kişiye güzel haber! Ödemeler yapılmaya başlandı. Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor. Bakan beklenen haberi duyurdu. Mart ayına ilişkin ödemelere devam ediliyor. Eğer paranız henüz hesabınıza geçmediyse, 29 Mart'a kadar ödemeler sürecek. İhtiyacı olan kişilere devlet farklı isimlerle destek ödemesi yapıyor. Mart ayına ilişkin şartlı eğitim ile şartlı sağlık, çoklu doğum ve kronik hastalık yardımları kapsamında yapılan sosyal yardım desteği ödemeleri başladı. Hangi hastalık için ne kadar ödenecek? Desteklerin şartları neler? İşte destek ödemeleri ile ilgili detaylar.
27.03.2021 Ekonomi
Ödemeler başladı! Bakan duyurdu, 1658 lira ve...
Ödemeler başladı! Bakan duyurdu, 1658 lira ve... Yüz binlerce kişi bekliyordu bakan resmen duyurdu, ödemeler başladı, paralar hesaplara yatıyor. İhtiyacı olan vatandaşlara katkı için farklı isimler altında karşılıksız ödeme yapılıyor. Mart ayına ilişkin şartlı eğitim ile şartlı sağlık, çoklu doğum ve kronik hastalık yardımları kapsamında yapılan sosyal yardım desteği ödemeleri başladı.
26.03.2021 Ekonomi
3. faz pandemi ödemeleri ne zaman yapılacak? 1000 TL 3. faz ödemeleri nereden alabilirim, başvuru sonucu sorgulama…
3. faz pandemi ödemeleri ne zaman yapılacak? 1000 TL 3. faz ödemeleri nereden alabilirim, başvuru sonucu sorgulama… 3. faz ödemeleri ne zaman yapılacak? 3.faz başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen 3.faz pandemi sosyal destek ödemeleri araştırmaları devam ediyor. Öte yandan 3. faz ödemeleri için başvuru yapanlar ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki; 1000 TL pandemi sosyal destek başvuruları nasıl ve nereden yapılır? 3.faz ödemeleri ne zaman yapılacak? E-devlet 3. faz pandemi sosyal destek başvuru sonuçlarını sorgula…
6.01.2021 Arşiv
Ekim ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak? 5 nakdi destek ödeme tarihi belli oldu!
Ekim ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak? 5 nakdi destek ödeme tarihi belli oldu! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 5 nakdi sosyal destek programıyla ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 99 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Ekim ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak? Ekim ayı sosyal destek ödemeleri hakkındaki detaylar…
24.10.2020 Gündem
Sosyal yardım desteği ödemeleri bugün başladı...
Sosyal yardım desteği ödemeleri bugün başladı... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 5 nakdi sosyal destek programıyla ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 99 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı.
24.10.2020 Çalışma Hayatı
Kartal Belediyesi askıda tablet televizyon bilgisayar kampanyası başlattı! Kartal belediyesi tablet başvurusu nasıl yapılır? "Eğitim Uzaktan, Destek Askıdan" kampanyasından bilgisayar nasıl alınır?
Kartal Belediyesi askıda tablet televizyon bilgisayar kampanyası başlattı! Kartal belediyesi tablet başvurusu nasıl yapılır? "Eğitim Uzaktan, Destek Askıdan" kampanyasından bilgisayar nasıl alınır? Kartal Belediyesi, Covid-19 salgını ile birlikte uzaktan eğitim nedeniyle artan tablet, bilgisayar, televizyon gibi teknoloji aletlerini ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak için kampanya düzenledi. Öğrencilerin eğitimlerini kesintisiz devam ettirebilmeleri için ‘’Eğitim Uzaktan, Destek Askıdan’’ isimli anlamlı bir bağış kampanyası başlattı.
25.09.2020 Eğitim
3. faz sosyal yardım başvurusu nasıl, nereden yapılır? Kimler sosyal yardım desteği alabilir?
3. faz sosyal yardım başvurusu nasıl, nereden yapılır? Kimler sosyal yardım desteği alabilir? Türkiye’de coronavirüs salgını başlamasının ardından ekonomi destek paketleri devreye girdi. Ekonomik Kalkan Paketi kapsamında devreye giren desteklerden biri de pandemi sürecinde 6 milyondan fazla haneye ödenen 1000 TL’lik sosyal yardımlar oldu. 1000 TL’lik sosyal yardım ödemelerinin üçüncü fazı devam ediyor. Peki 3. Faz sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?
14.09.2020 Gündem
Devletten milyonlarca kişiye destek ödemesi!
Devletten milyonlarca kişiye destek ödemesi! Devletten ihtiyaç sahiplerine 43 farklı destek ödemesi yapılıyor. Yaşlı, engelli, hasta, dul maaşı, elektrik desteği gibi çok sayıda ödeme bu desteklere dahil. İhtiyacı olan milyonlarca kişiye yardım eli uzanıyor. Peki bu maaşı almanın şartları neler? Hangi kişiler bu desteklerden yararlanabiliyor? Ne kadar ödeme yapılıyor? İşte verilen destekler ve detayları...
22.08.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk'tan flaş açıklama: Fesih kısıtını üç ay daha uzatacağız
Bakan Selçuk'tan flaş açıklama: Fesih kısıtını üç ay daha uzatacağız Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Çoğu ülkedeki tamamlayıcı emeklilik sistemlerinde devlet katkısı yok ama biz burada yüzde 1 oranında devlet katkısı koyacağız." dedi. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, işten çıkarmayı engelleyen düzenlemeye ilişkin, "Fesih kısıtını üç ay daha uzatacağız." diye konuştu.
17.06.2020 Çalışan Hakları
1000 TL pandemi sosyal destek başvuru sonucu sorgulama ekranı! 1000 TL pandemi sosyal destek başvurusu nasıl yapılır? Ödemeler ne zaman?
1000 TL pandemi sosyal destek başvuru sonucu sorgulama ekranı! 1000 TL pandemi sosyal destek başvurusu nasıl yapılır? Ödemeler ne zaman? Corona virüs nedeniyle işi etkilenen, kısa çalışma ödeneği alan ve ekonomik anlamda zorlanan vatandaşlara devlet tarafından 1000 TL sosyal yardım destek parası verilmeye devam ediyor. İlk olarak devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1. ve 2. faz ödemeleri verildi. Başvuru yapan ve hak kazananların ödemeleri hesaplarına yatırılırken, pandemi nedeniyle işi etkilenen, çalışamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar içinde üçüncü adım atıldı. 3. faz sosyal yardım parası başvurusu yapan vatandaşlar da ödemelerin kendilerine ne zaman yapılacağını merak ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da pandemi sosyal yardım desteği olarak bilinen 3. faz ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Pek çok vatandaş da 1000 TL pandemi sosyal destek başvuru sonucunu ve ödemelerin yapılacağı tarihleri araştırıyor. Peki, 1000 TL pandemi sosyal destek başvurusu nasıl yapılır? 1000 TL pandemi sosyal destek başvuru sonucu sorgulama nereden yapılır? Kimler 1000 TL pandemi sosyal destek yardımı alabilir? 1000 TL pandemi sosyal destek ödemeleri ne zaman verilecek? İşte, E Devlet ile 3. faz 1000 TL pandemi sosyal destek başvuru sonuç sorgulama ekranı...
2.06.2020 Gündem
Sürüsü, 6 aracı, villası olanlar da 1000 liralık yardım için başvurmuş!
Sürüsü, 6 aracı, villası olanlar da 1000 liralık yardım için başvurmuş! Bursa'nın İnegöl Kaymakamlığı'na 1000 lira sosyal yardım desteği almak için başvuran bir kişinin, 6 adet aracının olduğu belirlendi. İlçede 15 bin 550 kişinin başvuru yaptığı sosyal destek yardımında, kriterleri karşılamayanların talebi reddedildi.
1.06.2020 Gündem
Pandemi sosyal destek başvuru sonuçları açıklandı mı? e-Devlet sosyal yardım parası sorgulama ekranı
Pandemi sosyal destek başvuru sonuçları açıklandı mı? e-Devlet sosyal yardım parası sorgulama ekranı Devlet tarafından yapılacak 1000 TL pandemi sosyal yardım desteği için bir yandan başvurular devam ederken bir yandan da sonuç açıklama süreci için değerlendirmeler gerçekleşiyor. Corona virüs nedeniyle zor durumda kalan maddi desteğe ihtiyacı bulunan pek çok kişi de pandemi sosyal destek başvuru sonuçlarını öğrenmek istiyor. Peki, Pandemi sosyal destek başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte e-Devlet sosyal yardım parası sorgulama ekranı...
17.05.2020 Gündem
Pandemi sosyal destek sonucu – Pandemi sorgulama | Sosyal yardım başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Pandemi sosyal destek sonucu – Pandemi sorgulama | Sosyal yardım başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca corona virüsü salgınına karşı uygulamaya konulan ve ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan 1000 TL 3. faz ödemeleri başvuruları devam ediyor. Pandemi sosyal yardımlarının 3. fazı başvuruları sürerken aynı zamanda başvurular da değerlendiriliyor. Salgın nedeniyle zor duruma düşen pek çok aileye 1000 TL sosyal yardım desteği sonuçlarının ne zaman duyurulacağı ise arama motorlarından yoğun bir şekilde aranıyor. Sosyal yardım başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Pandemi sosyal destek sonucu
4.05.2020 Gündem
1000 TL Sosyal yardım kime çıktı? Pandemi 3. Faz Sosyal Yardım sonuç sorgulama ekranı!
1000 TL Sosyal yardım kime çıktı? Pandemi 3. Faz Sosyal Yardım sonuç sorgulama ekranı! Corona virüs nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan 1000 TL 3. faz ödemeleri başvuruları devam ediyor. Pandemi sosyal yardımlarının 3. fazı başvuruları sürerken aynı zamanda başvurular da değerlendiriliyor. Salgın nedeniyle zor duruma düşen pek çok aileye 1000 TL sosyal yardım desteği sonuçlarının ne zaman duyurulacağı internette merak ediliyor. Peki, 1000 TL Sosyal yardım kime çıktı? 1000 TL Sosyal yardım sonuçları açıklandı mı? Pandemi 3. Faz Sosyal Yardım e-Devlet sonuç sorgulama ekranı...
1.05.2020 Gündem
1000 TL sosyal yardım başvurusu nereye yapılır? Nakdi evlet desteği 2. faz 1000 TL sosyal yardım kimlere verilir?
1000 TL sosyal yardım başvurusu nereye yapılır? Nakdi evlet desteği 2. faz 1000 TL sosyal yardım kimlere verilir? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında 2 milyon 300 bin haneye yapılacak 1.000’er TL nakdi destek ödemelerinin bugün başladığını duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından üç fazda gerçekleştirilen sosyal yardım başvuruları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 2. Faz sosyal yardım başvuru sonucu nasıl sorgulanır? 3. Faz 1000 TL yardım başvurusu e-devletten nasıl yapılır? 1000 TL sosyal yardım başvurusu nereye yapılır? Kimlere verilir? İşte 2. Faz sosyal yardım başvuru sonucu e-Devlet sorgulama ekranı!
20.04.2020 Ekonomi
E-devletten TC ile 1000 TL yardım sorgulama sayfasına nasıl ulaşılır? 1000 TL sosyal yardım hangi bankaya yatacak?
E-devletten TC ile 1000 TL yardım sorgulama sayfasına nasıl ulaşılır? 1000 TL sosyal yardım hangi bankaya yatacak? Corona virüsü salgınının vatandaşlar üzerindeki ekonomik etkisini azaltmak için verilen sosyal yardım desteği devam ediyor. Nisan ayının ilk haftası 2 milyon 111 bin aileye verilen 1000 TL sosyal yardım parasının 2. Fazı başladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk geçtiğimiz günlerde açıklama yapmış ve 2 milyon 333 bin kişiye daha 1000 TL yardım parası verileceğini söylemişti. Selçuk ayrıca sosyal yardım desteklerinin 3. Fazının da çok yakında başlayacağını açıkladı. 1000 TL sosyal yardım parası için başvuru yapanlar ise E-devletten TC ile 1000 TL yardım sorgulama sayfasına nasıl ulaşılır? 1000 TL sosyal yardım hangi bankaya yatacak? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar…
16.04.2020 Gündem
Yardım alamayanlar için Sosyal Yardım Desteği başvuru şartları! Yeni sosyal yardım desteği yolda!
Yardım alamayanlar için Sosyal Yardım Desteği başvuru şartları! Yeni sosyal yardım desteği yolda! Ekonomik istikrar kalkanı paketiyle birlikte corona virüsün vatandaşa olan etkilerini azaltmak amacıyla başlatılan sosyal yardım desteğinin ikinci adımı yolda. 2 milyon 111 bin haneye biner liralık yardım yapıldı. Sıradaki sosyal yardım desteği ise ilk sosyal yardım desteğinden faydalanamayanlara verilecek. Peki, İkinci sosyal yardım desteği kimlere verilecek? İkinci sosyal yardım desteği başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? Yeni sosyal yardım desteği başvuruları hakkında merak edilenler...
18.04.2020 Gündem
1000 TL yardım başvuru detayları ve şartları merak ediliyor! Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Sosyal yardım sorgulama…
1000 TL yardım başvuru detayları ve şartları merak ediliyor! Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Sosyal yardım sorgulama… Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen 1000 TL yardım desteğinin 2. fazı başladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk haberi şu sözlerle duyurdu: ‘’ 2. fazda halihazırda sosyal yardım alan ve 1. fazda dağıtılan 1.000 TL'lik destekten faydalanmamış, 2 milyon 300 bin haneye 1.000’er TL nakdi destek vereceğiz. 1. fazda olduğu gibi vatandaşlarımızın herhangi bir başvuruda bulunmasına gerek olmayacak ve yardımlar evlere götürülecek’’ Corona virüsü nedeniyle geçtiğimiz hafta 2 milyon 111 bin kişiye verilen 1000 TL sosyal yardımın 2. Fazında 2 milyon 333 bin haneye sosyal yardım desteği verilecek. 1000 TL yardım başvuru detayları merak ediliyor. Peki, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte sosyal yardım sorgulama detayları…
9.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Yardım Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal yardım desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.