Sosyal Ve Ekonomik Destek

Sosyal Ve Ekonomik Destek

Son dakika Sosyal ve Ekonomik Destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sosyal ve Ekonomik Destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sosyal ve Ekonomik Destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Ve Ekonomik Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal ve ekonomik destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.746 sosyal ve ekonomik destek haberi bulunmuştur. Tüm sosyal ve ekonomik destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti!
Bakan Göktaş, çocuklarla bayram ziyaretine gitti! Ramazan Bayramı nedeniyle devlet desteğindeki çocuklarla birlikte huzurevindeki vatandaşları ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,"Ellerinizi öpüp bayramınızı kutlamak istedik. Sizlerle bir arada olmak, büyüklerimizin duasını almak çok önemli" dedi.
10.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz” dedi.
8.04.2024 Ekonomi
SED yardımı bayramdan önce yatacak mı 2024, Nisan SED yardımı bayram öncesi yatar mı? SED ödemeleri ne zaman verilecek?
SED yardımı bayramdan önce yatacak mı 2024, Nisan SED yardımı bayram öncesi yatar mı? SED ödemeleri ne zaman verilecek? Bayramdan önce SED yardımı yatacak mı, SED yardımı ne zaman hesaplara yatar? Sosyal ve Ekonomik Destek Yardımı (SED) ile ilgili aramalar bayramın yaklaşmasıyla birlikte arttı. Yardıma muhtaç bireylere ödenen SED’in hesaplara yatacağı tarih merak ediliyor.
3.04.2024 Ekonomi
Şiddete uğrayan kadına devlet sahip çıktı
Şiddete uğrayan kadına devlet sahip çıktı Adana’da uyuşturucu müptelası eşinden kaçıp sığındığı Adana’da derme çatma bir çadırda yaşamaya başlayan kadına devlet sahip çıktı.
13.03.2024 Adana
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edin
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Hemen kontrol edin Binlerce kişi bekliyordu. Destek ödemeleri vatandaşların hesaplarına aktarılmaya başladı. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Şubat ayına ilişkin 872,4 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.
20.02.2024 Ekonomi
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı ve engelli aylıklarıyla birlikte evde bakım yardımı ile sosyal ve ekonomik destek ödemelerinde yüzde 50’ye yakın artışa gidildiğini açıkladı.
15.01.2024 Ekonomi
SED yardımı Kasım ödemesi yattı mı? 2023 Kasım SED ödemesi ne zaman yatacak? Açıklama geldi
SED yardımı Kasım ödemesi yattı mı? 2023 Kasım SED ödemesi ne zaman yatacak? Açıklama geldi SED yardımı Kasım ayı ödemesi hakkında araştırmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere çocuklarının bakımı için verilen SED yardımı (Sosyal ve Ekonomik destek) aylık olarak veriliyor. 2023 Kasım ayının gelişiyle birlikte hak sahipleri de "Kasım ayı SED ödemesi ne zaman yatacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Bakan Göktaş'tan konuyla ilgili açıklama geldi. Her ay belli tarihlerde yatan SED yardımından yararlanmak için bağlı bulunan İl Müdürlüğü ya da Sosyal Hizmet Merkezine başvuruda bulunmak gerekiyor. Peki 2023 Kasım SED yardım ödemesi yattı mı? İşte detaylar...
19.11.2023 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırıldı! Ekim ayı ödemesi yapıldı
Paralar banka hesaplarına yatırıldı! Ekim ayı ödemesi yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Ekim ayı içerisinde 580 Milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını açıkladı.
15.10.2023 Ekonomi
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal desteklenmesi ve eğitim giderleri için eylül ayında 579 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.
16.09.2023 Ekonomi
SED yardımı yattı mı? 2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? SED ödemeleri ne kadar oldu, Ağustos SED yardımı yattı mı?
SED yardımı yattı mı? 2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? SED ödemeleri ne kadar oldu, Ağustos SED yardımı yattı mı? 2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? e-Devlet SED yardımı sorgulama süreci başladı. SED yardımı Ağustos 2023 ödemelerinde gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ödemeleri, memur maaşlarına yapılan yüzde 17,55 zam oranında arttı. Çocukların korunması ve desteklenmesine yönelik olan ödenek için aileler 'SED yardımı Ağustos 2023 yattı mı, SED yardımı ne zaman yatacak?' sorularına yanıt arıyor.
16.08.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri başladı! Bakan Göktaş rakamları açıkladı
Destek ödemeleri başladı! Bakan Göktaş rakamları açıkladı Bakan Mahinur Özdemir Göktaş: “SED Hizmetinden Yararlanan Çocuklarımız İçin Ailelerin Hesaplarına Ağustos 2023 Ödemesi Olarak Toplam 575 Milyon TL Yatırdık”
16.08.2023 Ekonomi
Destek ödemelerine zam! Başvurana yatıyor: 3.632 lira ödeme
Destek ödemelerine zam! Başvurana yatıyor: 3.632 lira ödeme İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ödenen sosyal ve ekonomik destek ödemeleri yüzde 17.55 oranında zamlandı. Peki ödemeler ne kadar oldu, kimler başvuru yapabilecek? Mali Müşavir Emin Yılmaz ödemelerde asgari ücret ve memur maaşı detayı dikkat çekti.
19.07.2023 Ekonomi
Zamlı ödemeler hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş detayları açıkladı
Zamlı ödemeler hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş detayları açıkladı Yüzde 17,55 oranında zam yapıldı. Yeni ödemeler vatandaşların banka hesaplarına yapıldı.Bakan Göktaş, “İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ödediğimiz Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarlarını bu ay memur maaş zammı oranında artırarak hesaplara toplam 584.118.187 TL yatırdık” dedi.
18.07.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi
Emine Erdoğan koruyucu ailelerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Herhangi bir sebeple ailesinden uzak düşmüş çocuklarımız, devletimizin yeni ve geleneksel tüm kurumlarında her türlü imkan sağlanarak bakılmaktadır" dedi.
7.07.2023 Gündem
Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Hesaplara yatırılıyor
Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimlerinin ve eğitim giderlerinin karşılanması için Mayıs ayı içerisinde 561.123.454 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yaptıklarını açıkladı.
16.05.2023 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Bakan Yanık duyurdu
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Bakan Yanık duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimlerinin ve eğitim giderlerinin karşılanması için Nisan ayı içerisinde 645.269.922 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yaptıklarını açıkladı.
16.04.2023 Ekonomi
Maddi destek devlet yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar? Maddi destek e devlet başvuru ekranı…
Maddi destek devlet yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar? Maddi destek e devlet başvuru ekranı… “Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED); temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelere, çocukların aile ortamından ayrılmadan sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlaması amacıyla yapılan nakdi ve psiko-sosyal destektir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Türk ailelerine sağladığı bu destek, 2016 yılı Haziran ayından itibaren Mülteciler Derneği aracılığıyla geçici ya da uluslararası koruma altındaki bireylere de sunulmaya başlandı. Peki, maddi destek yardım başvurusu nasıl yapılır? Maddi destek yardımı ne kadar?
17.03.2023 Ekonomi
Bakan Yanık: Martta 582 milyon 692 bin 272 TL SED ödemesi yapıldı
Bakan Yanık: Martta 582 milyon 692 bin 272 TL SED ödemesi yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimleri ve eğitim giderlerinin karşılanması için mart ayında 582 milyon 692 bin 272 lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.
15.03.2023 Gündem
5 OHAL kararnamesi Meclis'e sunuldu
5 OHAL kararnamesi Meclis'e sunuldu Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 5 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi daha Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunuldu.
7.03.2023 Gündem
İhtiyaç sahibi aileler için paralar hesaplara yattı, hemen kontrol edin!
İhtiyaç sahibi aileler için paralar hesaplara yattı, hemen kontrol edin! İhtiyaç sahibi ailelere ödeme müjdesi geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Derya Yanık iyi haberi duyurdu. Ocak 2023 zamlı SED ödemesi hesaplara yattı. e-devlet üzerinden başvuruların yapıldığı Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi şartları yerine getirenlere veriliyor. Bakan Derya Yanık, dar gelirli ailelerin çocuklarının okul masrafları ve diğer harcamalarının karşılanması için Ocak 2023'te toplam 434.039.508,44 TL yatırıldığını açıkladı.
18.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2023'te otoyol ve köprü ücretlerinde artışa gidilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2023'te otoyol ve köprü ücretlerinde artışa gidilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "EYT'li olarak bilinen vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında meclisimize getiriyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında bir müjde de vererek "Otoyol ve köprü hizmetlerinde yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecek" ifade etti. Ayrıca muhalefete çağrıda da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günü Rami Kışlası açılışına tüm muhalefeti davet ettiğini de duyurdu.
9.01.2023 Gündem
Bakan Yanık: İhtiyaç sahibi çocuklar için aralıkta 366 milyon 630 bin TL ödeme yaptık
Bakan Yanık: İhtiyaç sahibi çocuklar için aralıkta 366 milyon 630 bin TL ödeme yaptık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık "İhtiyaç sahibi ailelerimize çocukları için aralık ayında toplam 366 milyon 630 bin 637 TL tutarında Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptık. 2022 yılında ailelerimize yaptığımız SED ödemesi toplam miktarı 3 milyar 499 milyon TL oldu" dedi.
16.12.2022 Ekonomi
SED yardımı sorgulama! Kasım ayı SED yardımı yattı mı, SED yardımı ne zaman yatacak 2022?
SED yardımı sorgulama! Kasım ayı SED yardımı yattı mı, SED yardımı ne zaman yatacak 2022? SED yardımı yattı mı, Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen SED yardımı ödemeleri için Bakan Yanık’tan açıklama geldi. Kasım ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı sorusuna böylece açıklık geldi. Peki, SED yardımı ne zaman yatacak 2022? İşte SED yardımı sorgulama…
19.11.2022 Ekonomi
Paralar hesaba yatırıldı! Bakan duyurdu
Paralar hesaba yatırıldı! Bakan duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin hesaplarına çocukları için Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi olarak Kasım 2022’de toplam 356.906.974 TL yatırıldığını bildirdi.
19.11.2022 Ekonomi
Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı Kasım 2022 ne zaman ödenecek? SED yardımı yattı mı?
Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı Kasım 2022 ne zaman ödenecek? SED yardımı yattı mı? Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı Kasım 2022 ne zaman ödenecek? Sosyal ve Ekonomik Destek Yardımı Kasım ayı ödemelerine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. SED yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere her bir çocuk için ortalama 1.259 TL destek ödemesi hesaplara yatırılıyor. Peki, Kasım ayı SED yardımı ne zaman yatacak 2022? SED yardımı yattı mı, SED yardımı yatan iller belli mi?
16.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Ve Ekonomik Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal ve ekonomik destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.